Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 22:52
Τιποτα απολυτως. Απλα η Σακουρα θυμοταν τα παλια.. Να το κανε κανας Σασκε που δεν τα κανει ποτε αυτα, θα ηταν αξιοπεριεργο.. Η σακουρα και ο Ναρουτο αναπολουν ολη την ωρα ομως..
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:24

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:28
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:41
Εγω τοτε που αρχισα naruto(και αργησα πολυ να το αρχισω)ηθελα να δω τον naruto και τη sakura ζευγαρι...Δλδ τι του βρισκει του σασκε???Στην αρχη τον θελαν ολες γιατι <<ηταν κουκλος και τελειος>>...Αλλα μετα που ωριμασε καπως η σακουρα δν καταλαβε??Κανονικα αυτο θα ηταν και το λογικο και "εξυπνο"για την Sakura να κανει δλδ να επιλεξει αυτον που ηταν παντα διπλα της και θα εκανε τα παντα γι αυτην αλλα για καποιο λογο πιιστευω οτι οταν ξαναδει τον Sasuke θα τον ξεχασει τον Naruto με την μια.......
Να μου πει καποιος ειχε ασχημο παρελθον...Γιατι ο naruto??
Κοριτσι δεν ειμαι και ισως γιαυτο να μην καταλαβαινω...
Αλλα και παλι η αποψη μου συνοψιζεται στη φραση που εχε πει καποιος σε ενα αγγλικο forum:
"Whoever says that naruto and sakura weren't born for each other simply is wrong."
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dbgoku: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:50
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:55

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 01:44
Βεβαια ειπες οτι αυτο ειναι που σα'ρεσει σε κεινον οι αδυναμιες του αλλα και παλι για μενα που το βλεπω υποκειμενικα(ειναι τεραστια δυσκολο να το δω αντικειμενικα νομιζω με καταλαβαινειςXDXDXD)οπως τονισα και στην αρχη....
Απλα κατι δε μου παει...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:07

kyuubi is here

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:55
Αλλα και παλι τελειως υποκειμενικη και η δικη μου αποψη...Δεν πιστευω οτι υπαρχει σωστο η λαθος στο να αρεσει σε καποιον ο οποιοσδηποτε χαρακτηρας
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:17
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:42
Τουλάχιστον δεν είχε τα εκνευριστικά κοιτάγματα ματιών και τα άπειρα ίδια flashback.
Όσο για το νέο season από fillers δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα τα δω......

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:47

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 11:47
Αυτο ηταν και το σημειο που σχεδον μισησα το σασκε(Βεβαια προσωρινα).Εκει περα iri(στην αρχη δλδ.)φαιροταν για μενα σαν αλλαζονικος κοπανος...Ποσοι απο εσας δεν ειχαν τσαντιστει (τουλαχιστον εγω) απιστευτα οταν το κηνυγουσε ο Ναρουτο και γελουσε σαν αλαζονικο καθαρμα;
Σαφως και εχει τημ μεγαλυτερη εξελιξη σαν χαρακτηρας αλλα ειναι αυτο που ειπα και πριν που με ενοχλει.Δηλαδη το οτι δε σκεφτεται τα προβληματα των αλλων και θεωρει το δικο του μεγαλυτερο...
Ολοκληρη η konoha μπαινει σε πολεμο εναντιον του τωρα για να μη πω για τα αλλα χωρια...
Επισης δεν εχει σκεφτει ποσους εχουν χασει οι leaf-ninja στη μαχη???Θελω ουσιαστικα να σταθω σαυτο που του'χε πει ο kakashi:
Sasuke:"How would you feel if I'd killed all of your friends?
Kakashi"They have all died already.I couldn't protect them.
But now both of us have new friends don't we?Keep that in mind."
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 11:55
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:34
.Πρεπει να γινει κατι στο τελςο του μανγκα που να το πληρωσει πολυ ακριβα.Ποσοι απο εσας δεν ειχαν τσαντιστει (τουλαχιστον εγω) απιστευτα οταν το κηνυγουσε ο Ναρουτο και γελουσε σαν αλαζονικο καθαρμα;
Δεν ξερω για τους αλλους,αλλα εγω εκει περα δεν νευριασα καθολου...το αντιθετο :3 I love that Orochi-like laugh που εχει τωρα ο Σασουκε

NEWS EDIT
Τωρα εχουμε ολο το προγραμμα του Σεπτεμβριου σιγουρα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΪΛΕΡ ΤΑΓΚ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΟΪΛΕΡ (επισης προσεξτε και στο quote αν κανει κανεις το ποστ μου).
Αλλα για να δειτε ποτε εχουμε επεισοδιο και ποτε οχι,οριστε οι ημερομηνιες χωρις τιτλους
September 11: 75
September 18: Break
September 25: 76-77 special
October 2: 78-79 special
October 9: Break
Και ναι,εχουμε 2 σπεσιαλ επεισοδια στη σειρα.. Επισης το pace για αυτα τα επεισοδια πρεπει να ειναι σε καλα επιπεδα (με βαση τους τιτλους). Απο 2 Οκτωβριου λογικα θα εχουμε και τα νεα opening/ending που ειχα αναφερει σε προηγουμενο μου ποστ νομιζω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:49
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:56
Αν και δε θα ειχα προβλημα να ειχαμε και τα special και τα προγραματισμενα eps..XDXDXDXD