Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#481 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 22:52

Welcome back, donald =)

Τιποτα απολυτως. Απλα η Σακουρα θυμοταν τα παλια.. Να το κανε κανας Σασκε που δεν τα κανει ποτε αυτα, θα ηταν αξιοπεριεργο.. Η σακουρα και ο Ναρουτο αναπολουν ολη την ωρα ομως..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#482 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:24

Ναι αλλα εμενα μου εδωσε την εντυπωση οτι η σκηνη εντασεται στο γενικοτερο υφος των τελευταιων επεισοδιων (ολο το σιπουντεν δλδ) οπου βλεπουμε μια στροφη της Σακουρα προς το Ναρουτο...Ισως παλι δεν καταλαβα καλα... θα δειξει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#483 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:28

Κανονικα αυτο θα ηταν και το λογικο και "εξυπνο"για την Sakura να κανει δλδ να επιλεξει αυτον που ηταν παντα διπλα της και θα εκανε τα παντα γι αυτην αλλα για καποιο λογο πιιστευω οτι οταν ξαναδει τον Sasuke θα τον ξεχασει τον Naruto με την μια......Η Sakura ηταν, ειναι και θα παραμεινει πορωμενη με Sasuke imo......

#484 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:41

Κανονικα αυτο θα ηταν και το λογικο και "εξυπνο"για την Sakura να κανει δλδ να επιλεξει αυτον που ηταν παντα διπλα της και θα εκανε τα παντα γι αυτην αλλα για καποιο λογο πιιστευω οτι οταν ξαναδει τον Sasuke θα τον ξεχασει τον Naruto με την μια.......

Εγω τοτε που αρχισα naruto(και αργησα πολυ να το αρχισω)ηθελα να δω τον naruto και τη sakura ζευγαρι...Δλδ τι του βρισκει του σασκε???Στην αρχη τον θελαν ολες γιατι <<ηταν κουκλος και τελειος>>...Αλλα μετα που ωριμασε καπως η σακουρα δν καταλαβε??

Να μου πει καποιος ειχε ασχημο παρελθον...Γιατι ο naruto??

Κοριτσι δεν ειμαι και ισως γιαυτο να μην καταλαβαινω...

Αλλα και παλι η αποψη μου συνοψιζεται στη φραση που εχε πει καποιος σε ενα αγγλικο forum:

"Whoever says that naruto and sakura weren't born for each other simply is wrong."

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dbgoku: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:50

#485 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:55

Σαν Uchiha fan myself θα μπορουσα να σου βρω πολλους λογους για τους οποιους ο χαρακτηρας του Sasuke μου αρεσει περισσοτερο απο του Naruto. Ο κυριοτερος ειναι οτι ειναι πιο ανθρωπινος...και θα σου εξηγησω τι εννοω. Ολοι οι ανθρωποι εχουμε μεσα μας και καλα και αρνητικα χαρακτηριστικα. Και πιστευω οτι ειναι μερος της ανθρωπινης φυσης να θελουμε να βελτιωνομαστε και να αποκτουμε πιο πολυ δυναμη. Με βαση αυτα τα δεδομενα μου εχει κανει εντυπωση που ο Naruto παρα την δυναμη που εχει ποτε δεν εχει πεσει στον πειρασμο να κανει κατι εστω και ελαχιστα εγωιστικο.... Η να μισησει σοβαρα καποιον ... Φαινεται να ειναι τοσο αγαθος που και ο Orochimaru να τον κοιταξει με βουρκωμενα ματια:blingeye2: θα συγκινηθει.... Με λιγα λογια μου φαινεται ελαφρως too good to be true και καπως μονοδιαστατος. Αντιθετα ο Sasuke με ολα αυτα που περναει και με ολην την μπερδεμενη κατασταση στο μυαλο του μου φαινεται πιο ενδιαφερων στο συνολο της σειρας.... Αλλα και παλι αυτο που σου λεω ειναι τελειως υποκειμενικο.......

#486 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 01:44

Mε τη σειρα μου και εγω ωντας υποκειμενικος και το τονιζω αυτο,θελω να πω οτι σιγουρα εχουν βαση αυτα που λες αλλα ο σασκε δε λεω εχει ψυχολογικα τεραστιο αρνητικο υποβαθρο ομως δεν πιστευω οτι αυτο δικαιολογει την ολη σταση του και πιο συγκεκριμενα αυτο που με ενοχλει(και ισως να ειναι και το μονο γιατι I don't hate sasuke απεναντιας)ειναι οτι τους γραφει ολους και πανω απολα ειναι η εκδικηση του.Τι κι αν κλαιει η sakura(να μου πεις αυτος δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της),τι κι αν τον σαπιζει ο naruto(και ναι πιστευω οτι ο naruto held back στο τελος για να του κανει scratch στο forehead>>>ουτε και ο σασκε πηγε για θανασιμο χτυπημα αλλα εκανε κανονικο τουλαχιστον)αυτος ανενδοτος συνεχιζει το χαβα του...
Βεβαια ειπες οτι αυτο ειναι που σα'ρεσει σε κεινον οι αδυναμιες του αλλα και παλι για μενα που το βλεπω υποκειμενικα(ειναι τεραστια δυσκολο να το δω αντικειμενικα νομιζω με καταλαβαινειςXDXDXD)οπως τονισα και στην αρχη....
Απλα κατι δε μου παει...

#487 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:07

για wait 2 sec o sasuke παντα δεν το επαιζαι εγω ειμαι δυνατος εγω ειμαι απο την Uchiha clan παντα δεν εβλεπαι τον naruto σαν εναν ατσαμι και 0 skill talent ninja ναι προρει να μην ειπαρχει αλλως chacter απο το naruto να μεισει οσο sasuke αλλα δεν μπορει ολους να τους βλεπει κατοτερους εκι λιγο τα περνις γιαφτο δεν χοβω πολι τον sasuke και παω των naruto γιατη ο naruto εχει την kyuubi μεσα του αλλα δεν λει εγω ειμαι το kyuubiboy μην μιλαται μιν ανιξω καμια ουρα και σας παο φετες ολους :uhh::uhh: μπορει να κανω λαθως.....
kyuubi is here :8)::8)::8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:55

Δεν λεω οτι δικαιολογουνται τα παντα πανω στον Sasuke ισα ισα και εγω που ειμαι fan ακομα ωρες ωρες πιστευω οτι το χρειαζεται το βρωμοξυλο ελαφρως για να στρωσει.... Αυτο που καταλαβαινω ομως ειναι το να θελει να κλεισει οριστικα μια κατασταση η οποια τον στοιχειωνει επι πολλα χρονια με οποιον τροπο μπορει οπως και το οτι ειναι προετοιμασμενος να κανει τα παντα για να πετυχει τον στοχο του. Με αλλα λογια δεν τον παω επειδη ειναι ο πιο cool η badass χαρακτηρας της σειρας αλλα γιατι τον θεωρω τον πιο ενδιαφεροντα. Αυτα που αναφερει ο neste για τον naruto σιγουρα δεν με κανουν να τον αντιπαθησω (ειναι δυσκολο ναα αντιπαθησει κανεις εναν τοσο αθωο και αποφασισμενο χαζουλη) αλλα με κανουν να τον βαριεμαι ελαφρως. Εφοσον σε καθε ιστορια και arc ειναι σιγουρο το αποτελεσμα και οι αποφασεις που θα λαβει ο naruto (με αλλα λογια ο "σωστος δρομος") ωρες ωρες αισθανομαι σαν οι εμφανισεις του να ειναι η διακοπη για διαφημισεις απο το κυριο μερος της ιστοριας που ειναι ο Sasuke.. O Sasuke απο την αρχη της σειρας εχει την μεγαλυτερη εξελιξη ως χαρακτηρας απο αλαζονικο ψυχρο κοπανο (που στην πραγματικοτητα ειναι ενα μοναχικο λυπημενο παιδι)- σε αφοσιωμενο φιλο - σε ορκισμενο εκδικητη - στον πουλαω την ψυχη μου στον διαβολο προκειμενου να πετυχω τον σκοπο μου. Οποτε σε καθε φαση της ιστοριας οι κινησεις του και οι σκεψεις του σπανια μπορουν να προβλεφθουν και να εξηγηθουν πληρως παρα μονο εκ των υστερων...
Αλλα και παλι τελειως υποκειμενικη και η δικη μου αποψη...Δεν πιστευω οτι υπαρχει σωστο η λαθος στο να αρεσει σε καποιον ο οποιοσδηποτε χαρακτηρας
Spoiler:

#489 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:17

Καλα οτι ο Σασκε εχει περισσοτερο ενδιαφερον σαν χαρακτηρας ειναι βεβαιο, αφου μερικοι ελεγαν οτι το ανιμε επρεπε να λεγεται Σασκε κανονικα (ειδικα στο Ναρουτο σκετο). Απο την αλλη ομως ο χαρακτηρας του Ναρουτο ειναι μεν προβλεψιμος, τον συμπαθουμε και παλι ομως γιατι μας θυμιζει οτι η πιο καλη επιλογη ειναι η σωστοτερη ηθικα και πιστευω εχουμε αναγκη εναν ηρωα ανιμε χωρις sef-interest, εφοσον στην πραγματηκη ζωη δεν υπαρχει κανεις... [παραληρημα mode off]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#490 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:42

Είδα μόλις τώρα το ep. Ωραίο αν και επιμένω ότι 1,5 chapter είναι λίγο......
Τουλάχιστον δεν είχε τα εκνευριστικά κοιτάγματα ματιών και τα άπειρα ίδια flashback.
Όσο για το νέο season από fillers δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα τα δω......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#491 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 10:47

O Sasuke σαφως και ειναι ενδιαφερων χαρακτηρας, αλλα απο τη στιγμη που εγινε betrayer και προδωσε Κονοχα κλπ, για μενα το χασε το παιχνιδι.Και θα διαφωνησω καθετα οτι ο Ναρουτο ειναι ενας μονοδιαστατος χαρακτηρας.Ο Σασουκε κατ'εμε πρεπει να κανει κατι πολύ μεγάλο για να εξιλεωθει,ο θανατος ειναι μικρο τιμημα μπροστα σε αυτα που εχει πραξει.Πρεπει να γινει κατι στο τελςο του μανγκα που να το πληρωσει πολυ ακριβα.Ποσοι απο εσας δεν ειχαν τσαντιστει (τουλαχιστον εγω) απιστευτα οταν το κηνυγουσε ο Ναρουτο και γελουσε σαν αλαζονικο καθαρμα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#492 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 11:47

Ποσοι απο εσας δεν ειχαν τσαντιστει (τουλαχιστον εγω) απιστευτα οταν το κηνυγουσε ο Ναρουτο και γελουσε σαν αλαζονικο καθαρμα;

Αυτο ηταν και το σημειο που σχεδον μισησα το σασκε(Βεβαια προσωρινα).Εκει περα iri(στην αρχη δλδ.)φαιροταν για μενα σαν αλλαζονικος κοπανος...
Σαφως και εχει τημ μεγαλυτερη εξελιξη σαν χαρακτηρας αλλα ειναι αυτο που ειπα και πριν που με ενοχλει.Δηλαδη το οτι δε σκεφτεται τα προβληματα των αλλων και θεωρει το δικο του μεγαλυτερο...
Ολοκληρη η konoha μπαινει σε πολεμο εναντιον του τωρα για να μη πω για τα αλλα χωρια...
Επισης δεν εχει σκεφτει ποσους εχουν χασει οι leaf-ninja στη μαχη???Θελω ουσιαστικα να σταθω σαυτο που του'χε πει ο kakashi:
Sasuke:"How would you feel if I'd killed all of your friends?
Kakashi"They have all died already.I couldn't protect them.
But now both of us have new friends don't we?Keep that in mind."

#493 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 11:55

ο σασυκε ειναι ενδιαφερον χαρακτηρας αλλα ο κισιμοτο δεν μας δειχνει πολλα με τον ναρουτο για να κανει μπαμ στο τελος

#494 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:34

.Πρεπει να γινει κατι στο τελςο του μανγκα που να το πληρωσει πολυ ακριβα.Ποσοι απο εσας δεν ειχαν τσαντιστει (τουλαχιστον εγω) απιστευτα οταν το κηνυγουσε ο Ναρουτο και γελουσε σαν αλαζονικο καθαρμα;

Δεν ξερω για τους αλλους,αλλα εγω εκει περα δεν νευριασα καθολου...το αντιθετο :3 I love that Orochi-like laugh που εχει τωρα ο Σασουκε :hahaha::hahaha:

NEWS EDIT

Τωρα εχουμε ολο το προγραμμα του Σεπτεμβριου σιγουρα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΪΛΕΡ ΤΑΓΚ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΟΪΛΕΡ (επισης προσεξτε και στο quote αν κανει κανεις το ποστ μου).

Αλλα για να δειτε ποτε εχουμε επεισοδιο και ποτε οχι,οριστε οι ημερομηνιες χωρις τιτλους

September 11: 75
September 18: Break
September 25: 76-77 special
October 2: 78-79 special
October 9: Break

Spoiler: τιτλοι επεισοδιων

Και ναι,εχουμε 2 σπεσιαλ επεισοδια στη σειρα.. Επισης το pace για αυτα τα επεισοδια πρεπει να ειναι σε καλα επιπεδα (με βαση τους τιτλους). Απο 2 Οκτωβριου λογικα θα εχουμε και τα νεα opening/ending που ειχα αναφερει σε προηγουμενο μου ποστ νομιζω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:49

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#495 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:56

Ωραια με τα 2 special προχωραμε κανονικα λες και εχουμε ολο το σεπτεμβρ απο 1 ep...
Αν και δε θα ειχα προβλημα να ειχαμε και τα special και τα προγραματισμενα eps..XDXDXDXD