Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#421 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 02 September 2008 - 12:04

Ναι, ακριβώς...

Πάντως εγώ είχα τρελαθεί απ' τη χαρά μου κανα δυο επεισόδια πριν, που εμφανίστηκε ο Hidan!! Είχα τρελαθεί, δλδ, oh God, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό σήμαινε πως τελειώσανε αυτά τα fillers! Μου είχαν παίξει το κευρικό μου σύστημα πια, "Sora!" και "Sora!", δλδ έλεος!

Ωω ναι, ανυπομονώ να δω τον Hidan να σκοτώνει ^^

Btw, AKATSUKI FTW!

#422 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 02 September 2008 - 12:32

Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και σωστοί μορφονιστές οι Akatsuki... Ρουχαλάκια, βαμμένα νύχια, accesories...
:hahaha:

Posted Image

#423 ::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 02 September 2008 - 12:39

Έεεεετσι, χα0χα0χ0α0αχα λολ
Spoiler:

#424 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 September 2008 - 14:41

καλα φοβερο δυδιμο hidan-kakozu, τα σφαζουν ολλα :P

δυο ψηλο off-topic ερωτησουλεσ plz
1)κα8ε ποτε βγαινει καινουργιο επισοδιο?
2)το 74 εχει βγει?

qzMHWHd.png

#425 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 02 September 2008 - 15:21

δυο ψηλο off-topic ερωτησουλεσ plz
1)κα8ε ποτε βγαινει καινουργιο επισοδιο?
2)το 74 εχει βγει?

1) το anime βγαίνει κάθε 1 εβδομάδα , και βγάζει από 1 επ
2)Όχι ακόμα.Νομίζω στις 4 του μηνός
Posted Image

#426 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 September 2008 - 15:30

Καθε πεμπτη προβάλετε στην Ιαπωνια το επεισοδιο,παρασκευη ξημερώματα βγαινει το υποτιτλισμένο απο Dattebayo. Και ναι,το 74 βγαινει αυτη τη βδομαδα.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#427 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 03 September 2008 - 16:27

Καλα τα επισοδεια αυτα ειναι τρομερα ειδικα το διδυμο Ηidan Kakuzu ειναι απο τα αγαπημενα μου αντε υπομονη ως την παρασκευη...
Btw αρκετο καιρο εχουμε να δουμε Shippuuden special νομιζω καιρος ειναι να βγαλουν ενα...
Posted Image

#428 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 September 2008 - 17:27

e oxi kai αρκετο καιρο! Το 68-69 τι ηταν; πασατεμπος; (θα μου πεις ναι,γιατι ηταν αθλιο) αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Posted Image

#429 ::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 03 September 2008 - 20:21

Ααακριβώς, άρα καλά θα κάνουνε όντως να βγάλουνε ένα σπέσιαλ που να αξίζει. Σύντομα. Πω πω και αν είναι σύντομα όντως θα έχουμε έξτρα Χίνταν με Κάκουζουυυ!! Τι χαρά.

#430 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 September 2008 - 12:54

Καλο το επεισοδιο ειχε καλο animetion και προχορησε το story οποτε εχουμε αλλη μια καλη naruto week!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#431 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 13:14

Ναι αλλα αν λαβεις υπ'οψιν σου οτι το 68-69 βγηκε στα μεσα Ιουλιου αν θυμαμαι καλα και μετα δεν βγαλαν για καμια βδομαδα επισοδειο λογο της ταινιας πιστευω πως μετα απο 2 μηνες καιρος ειναι να βγαλουν κ 1 καινουργιο ετσι κ αλλιως μετα απο τοσο φιλλερ μας το χρωστανε στην τελικη:mador2:
Posted Image

#432 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 04 September 2008 - 13:25

Ε εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο τα special απλός να το βγάλουν για να προχωρήσουμε στην πλοκή:sleepy:
Posted Image

#433 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 17:09

Ναι κ εγω γι αυτο τα θελω πιο πολυ + του ειναι ειναι σαν να βλεπεις 2 επισοδεια ναρουτο σε μια βδομαδα που μετραει αρκετα για μενα γιατι δεν ειμαι κ πολυ του περιμενε...
Posted Image

#434 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 05 September 2008 - 04:05

Και βγήκε κ το 74... Δεν είχε κ πολλά πράγματα... Τα καλά έρχονται όμως:riiight:

Edited by tasostsatsos, 05 September 2008 - 05:24.

#435 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 September 2008 - 09:33

βασικα μια χαρα πραγματα ειχε.
αρχικα αλλαξαν το Opening. βεβαια εινια ακριβως ιδιο με το Op των φιλλερς ( αμα προσεξετε ο Kakuzu και ο Hidan κανουν ακριβως τις ιδιες κινησεις με την 4αδα του φιλλερ αρκ), αλλα σιγουρα δεν ειναι η εκνευριστικη σαχλαμαρα-διαφημιση της ταινιας.
Ο ναρουτος, εκοψε τον καταρρακτη, και ο Asuma ξεκινησε να βρε ιτους Akatsuki. μια χαρα παει

1345977285497_zps066ae44a.jpg