Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#466 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 08 September 2008 - 10:21

πιστευω οτι θα βάλουν παλι φιλλερς γιατι οσοι διαβαζουν το μανγκα θα ξερουν οτι απο ενα σημειο και μετα δεν θα μπορουν να βαλουν φιλλερς για ενα μεγάλο διαστημα λογω της εξέληξης της πλοκής της ιστορίας

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#467 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 08 September 2008 - 15:15

Α καλα αυτο δεν εχει να κανει κιουμπι.. Στο Bleach κοψανε οτ πιο κρισιμο σημειο της ιστοριας και χωσανε φιλλερ και καλα γυρνωντας πισω για να μας διηγηθουν μια ιστορια- οποτε μην το ψαχνεις- αμα τους κ***σει να βαλουν φιλλερ, θα βαλουν ακομα κι ας ειμαστε στο πιο κρισιμο σημειο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#468 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2008 - 15:30

Κι αλλα φιλλερς? ΕΛεος... Και να ηταν σα το Bleach ρε γμτ που ειναι κοντα στο μανγκα να το καταλαβω, αλλα εδω μεχρι να φτασει το ανιμε το μανγκα θα εχουμε ψοφησει.... τεσπα, μεχρι το Δεκμβρη οψομεν (?!)

Posted Image

#469 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 08 September 2008 - 15:33

οχι filler παλυ..... οχι αυτο το μαρτυριο
ντε και καλα να καταστρεψουν το ανιμε!!!!???

#470 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 08 September 2008 - 15:54

"Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά..(μας βγάζεις τη πίστη)"
:erk:

Posted Image

#471 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 08 September 2008 - 20:40

Α καλα αυτο δεν εχει να κανει κιουμπι.. Στο Bleach κοψανε οτ πιο κρισιμο σημειο της ιστοριας

ντροπή και αίσχος! πρεπει να βαλει κανενας καμια βομβα καμια μερα σε καποιο στουντιο απο αυτα και μετα να δω ποιος θα τολμήσει να ξαναβάλει φιλλερς :smokingg:

παιζουνε με τα νευρα μας :oo:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#472 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 08 September 2008 - 20:57

Πάμε τώρα Ιαπωνία να τους ανατινάξουμε ! γιατί και αλλά fillers klaps … τώρα δεν ξαναβλέπω τίποτα :uhh::bahhh::nanana:
Posted Image

#473 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 08 September 2008 - 21:01

Πάμε τώρα Ιαπωνία να τους ανατινάξουμε ! γιατί και αλλά fillers klaps … τώρα δεν ξαναβλέπω τίποτα :uhh::bahhh::nanana:

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση!ΟΧΙ ΑΛΛΑ FILLERS!:fromabove::fromabove:

Posted Image

#474 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 08 September 2008 - 21:03

οντως στο naruto δεν μπορουν να το κοψουν μετα(αν και δεν καταλαβαινω γιατι βαζουν fillers)

στο bleach το πραγμα δεν παλευετε..........
(ξερετε τι ειναι να σου κοβουν μαχη στη μεση για να σου βαλουν fillers για ενα χρονο;;;)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#475 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 08 September 2008 - 21:39

φυλε μαζι σου !!! δεν αντεχαιτε τετοια fillers θελω να τους καψω ζωντανους αυτους που σκευφτικαν αυτον τον sora :burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Spoiler:

Edited by Dante80, 09 September 2008 - 00:15.

#476 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 08 September 2008 - 21:45

καλα που ειταν 4 episode αλλιος ggqqbb

Edited by neste, 08 September 2008 - 21:52.

#477 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 September 2008 - 21:47

Think Kingdom Hearts....Sora of the Wind....

think Naruto fillers...another annoying brat named Sora with wind natured chakra...

........
>>
<<

any resemblance?
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#478 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2008 - 21:50

Με αλλα λογια να λεμε παλι καλα που η εξωτερικη εμφανιση του χαρακτηρα τουλαχιστον ηταν διαφορετικη................

#479 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2008 - 22:21

φανταζεσαι για οπλο να χε chakra keyblade? xD

Posted Image

#480 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 08 September 2008 - 22:30

Παιδες δεν ξερω τι λετε γιατι εχω κανα μηνα να πατησω το ποδι μου στο topic αλλα μιας και ειδα μονοκοπανιας τα 73-74 ειπα να πω και εγω δυο λογακια.

Εξαιρετικα τα επεισόδια (δεν ξερω αν ειναι φιλλερ) και ακόμη καλύτερη η προβλεπόμενη συνέχεια. Φοβεροί τύποι οι δυο Akatsuki , βγαζουν πολυ γέλιο άλλα ταυτόχρονα έχουν πολύ γαματο στυλ!

Στο τέλος του 74 το σκηνικόπ με τη φωτογραφιά και τη Σακούρα πως το εκλάβατε???
Posted Image