Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2086 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 15:25

Άσε και στους δύο (στο μάνγκα εγώ έκλαψα)(και στον χάκου έκλαψα εγώ:nosey:).Φαντάσου.
133

Spoiler:

ααααα μην το λες στο επεισοδιο με τον θανατο του haku εριξα το περισσοτερο κλαμα :wis:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2087 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 16:11

Βασικα εγω εκλαψα περισσοτερο με τον Asuma ο οποιος μολις ειχε αρχισει να αποκταει εναν πιο σημαντικο ρολο στην πλοκη και εκει στο ξεκαρφοτο πεθαινει και αφισε και την Kurenai εγκυο... Ειναι γενικα για να συνχιζεται κανεις...

#2088 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 16:55

Imba επισόδειο. Πολύ καλή αναπαράσταση του θανάτου του Jiraya και κυρίως η φάση με τα flashbacks και η ατάκα της Tsunade. Λογικά κατάλαβε και αυτή ότι το φορτίο που έχει δώσει στον Jiraya είναι πολύ μεγάλο και με την ατάκα της ότι θα είναι η τελευταία φορά, πιστεύω ότι εννουούσε και κάτι παραπάνω. Οι όλες σκηνές που έδειξαν στο επισόδιο δείχνουν την tsunade να αναγνωρίζει τελικά τον Jiraya όχι μόνο ως φίλο, αλλά και κάτι παραπάνω. Ευτυχώς συνεχίζει το story κανονικά και δεν έχουμε κανένα filler.

#2089 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:10

Ειδα σημερα μαζεμενα 132-133. Πολυ ωραια επεισοδεια αλλα μαλλον απογοητευτηκα με την σχετικη ευκολια που νικησε ο Pain... Κριμα για το Jiraiya, ηταν απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες:nod2:
Το καλυτερο σημειο ηταν ο μονολογος του Jiraiya για τη ζωη του και το αν αξιζε η οχι... ΕΠΟΣ

Υ.Γ. Με πορωσε το preview! Οχι με τους Uchiha, αλλα με τις αλλες μαχες που (μαλλον) θα γινονται παραλληλα!!!

#2090 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 01:57

Το καλυτερο σημειο ηταν ο μονολογος του Jiraiya για τη ζωη του και το αν αξιζε η οχι... ΕΠΟΣ

Όντως ήταν σημείο που άξιζε το βάρος του σε χρυσάφι.

Ποτέ δεν περίμενα σε αυτό το άνιμε να πεθάνει ο Jiraya. Τουλάχιστον έζησε μια γεμάτη ζωή και τελικά ο θάνατός του είχε νόημα. Όπως εκείνος το ήθελε...

Τώρα περιμένω τη στιγμή της εκδίκησης. Pain must pay...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2091 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 17:12

Ο Pain δεν μου αρέσει για τον χαρακτήρα του, (όλα όσα λέει τα έχουμε ξανακούσει από κακούς χιλιάδες φορές), αλλά για την ποικιλία δυνάμεων που παρουσαζει, καθώς όλοι οι συνδυασμοί που μπορούν να πετύχουν τα 6 σώματα είναι απίστευτοι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2092 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 21:14

Καταπληκτικό επεισόδιο! :congrats: Βέβαια σε κάποιες φάσεις με χάλασε λίγο το music direction (γιατί δεν υπήρχε :hahaha:) αλλά κατα τ'άλλα πάρα πολύ καλή μεταφορά! Και το filleroειδές της μάχης με ευχαρίστησε! Rest in piece Jiraiya-sama, και τώρα πάμε για το αγαπημένο μου part του manga! ΝΑΙ!! :if:Έζησα για να το δω!!! :nanana: (καλά μην βιαζόμαστε lol)

#2093 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 15:57

Ναι ηταν πραγματικα απιστευτη σκηνη. Επισης μου αρεσε πολυ η σκηνη με το Ναρουτο που ετρεχε και ενα χερι Jiraiya του εκανε tap τον ωμο..

Εγω παλι δεν εκλαψα μ αυτο το επεισοδειο αλλα μαλλον δεν θα το συγκρατησω οταν το μαθει ο Ναρουτο. Και με τον Ασουμα τα ζουμια με πηραν για τον Σικαμαρου και την Ινο οχι για αυτον xD

Παρολα αυτα βαζω στοιχημα οτι μια ξινη moderator τωρα κανει παρτυ με το θανατο του Jiraiya... Chigau ka?

PS:

(όχι δεν διαβάζω manga, δεν γουστάρω)

Εγω λεω να μας δειρεις! :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 01 Νοέμβριος 2009 - 16:03

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2094 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 20:13

παμε για αλλο ενα +1.

Τελεια στημενο επισοδειο, για το θανατο ενος απο τους καλυτερους χαρακτηρες της σειρας. Παρολο που ειχε flashback και filler (oπως λετε) οι μονολογοι και η 'αυτοβιογραφια' του ηταν δωσμενοι τοσο καλα που δεν υπηρχε περιπτωση να μη συγκινηθεις. Αλλος ενας απο τους legendary sanin μας αφηνει. Η σειρα μου φαινεται η σκοτωνει τους λιγους αξιολογους χαρακτηρες της? >_<

#2095 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 01:14

132 + 133 παίζει να είναι από τα καλύτερα επεισόδια σε όλο το Naruto μέχρι στιγμής. Εξαιρετική σκηνοθεσία άψογος ο τεχνικός τομέας και από άποψη εξέλιξης της πλοκής.

Δεν κουρασαν καθόλου και δεν είχαν πραγματικά τίποτα το περιττό.

Oμολογώ θα μπορούσα να συγκινηθώ... Αν δεν πανηγύριζα από την χαρά μου καθώς ψυχορραγούσε ο Jiraiya. H μάλλον πιο σωστά με κάθε μπήξιμο πασσάλου και καθώς ολοένα βρισκόταν πιο κοντά στο χάρο ανατρίχιαζα από ευχαριστηση. GO PAIN GO!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ και αξιώθηκα να το δώ animated. :wooi2:

Παρολα αυτα βαζω στοιχημα οτι μια ξινη moderator τωρα κανει παρτυ με το θανατο του Jiraiya... Chigau ka?

Aη μαρή σουσουράδα που μου έμαθες και το ξινή.

btw πέθανα στο γέλιο με το εισαγωγικό μηνυματάκι των Taka στο 133 "Has anyone seen my arm? It s full of frog scales you cant miss it?" Μάλλον έχουν και αυτοί την ίδια συμπαθεια στον χαρακτήρα σαν όπως και εγώ.

#2096 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 18:07

Πολυ καλο επεισοδιο...
Αν και διαβαζω manga οποτε το ηξερα, προλαυτα βλεποντας το animated με αγγιξε...
Γιατι Jiraiya ηταν ενας και μοναδικος και δεν ξαναβγαινει!

Αλλα μια παρατηρηση... θα ηθελα λιγο περισσοτερη μουσικη στο κρισιμο σημειο,
ετσι ενα λυπηρο επιβλητικο κομματι, για να υπογραψει το επος ενος σπουδαιου shinobi...

Jiraiya ζεις, εσυ μας οδηγεις...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2097 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:02

132 + 133 παίζει να είναι από τα καλύτερα επεισόδια σε όλο το Naruto μέχρι στιγμής. Εξαιρετική σκηνοθεσία άψογος ο τεχνικός τομέας και από άποψη εξέλιξης της πλοκής.

Δεν κουρασαν καθόλου και δεν είχαν πραγματικά τίποτα το περιττό.

Oμολογώ θα μπορούσα να συγκινηθώ... Αν δεν πανηγύριζα από την χαρά μου καθώς ψυχορραγούσε ο Jiraiya. H μάλλον πιο σωστά με κάθε μπήξιμο πασσάλου και καθώς ολοένα βρισκόταν πιο κοντά στο χάρο ανατρίχιαζα από ευχαριστηση. GO PAIN GO!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ και αξιώθηκα να το δώ animated. :wooi2:

Aη μαρή σουσουράδα που μου έμαθες και το ξινή.

btw πέθανα στο γέλιο με το εισαγωγικό μηνυματάκι των Taka στο 133 "Has anyone seen my arm? It s full of frog scales you cant miss it?" Μάλλον έχουν και αυτοί την ίδια συμπαθεια στον χαρακτήρα σαν όπως και εγώ.

Πεστα.
Και θελω να μου πειτε πως γινετε ενας χαρακτηρας που παραδεχτηκε οτι ολλη του η ζωη ειναι γεματη με αποτυχιες να ειναι επικος.
i mean
α)εχασε απο τον hanzo
β)απετυχε να περιορισει τη δραση του orochimaru
γ)δεν διδαξε στον naruto κανενα jutsu της προκοπης.Ο orochimaru εκανε τουμπανι τον sasuke
δ)απετυχε να βαλει στο σωστο δρομο τον pein
ε)απετυχε να προστατευσει τους 3ο,4ο Hokage

Αστειος μπορει να ηταν, αλλα επικος?

qzMHWHd.png

#2098 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:38

Βάφτισε τον καλύτερο σινόμπι όλων των εποχών ...αυτό έκανε .
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2099 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:42

Εγω βασικα δεν μου αρεσε σαν χαρακτηρας ο jiraiya καλα εκανε κ πεθανε >.> ετσι κι αλλιως το ειπε μονος του οτι ηταν αποτυχημενος....:canthelp:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2100 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 21:05

Ο Pain δεν μου αρέσει για τον χαρακτήρα του, (όλα όσα λέει τα έχουμε ξανακούσει από κακούς χιλιάδες φορές), αλλά για την ποικιλία δυνάμεων που παρουσαζει, καθώς όλοι οι συνδυασμοί που μπορούν να πετύχουν τα 6 σώματα είναι απίστευτοι.

Εμένα πάλι το ανάποδο, μου άρεσε σαν ιδεολογία και όχι σαν δυνάμεις. Δεν βρίσκω τίποτα το cool στο να χρειάζεται 2-6 σώματα για να είναι δυνατός... ο Jiraiya σχεδόν μόνος του ήταν και νίκησε 3 σώματα, οκ είχε τα βατράχια δηλαδή, αλλά και πάλι 6 εναντίον 3 (ή 2 που ήταν μετά) δεν είναι λίγο άδικο;

Και δεν εννοώ άδικο με την έννοια ότι υπάρχει δίκαιο σε μια μάχη, απλά δεν δίνει αξία στον κακό imo. :canthelp: Ο Itachi πχ, που στην καλύτερη θέλει 2 άτομα για να τον νικήσουν, μου φαίνεται πολύ πιο cool... αυτά είναι, όταν ένας κακός παιδεύει πολλούς καλούς μόνος του, όχι το ανάποδο...

Πέραν αυτού μου άρεσε πολύ σαν ιδεολογία όμως (θεοποίηση, πόνος για να υπάρξει ειρήνη κλπ) και ιστορία που τον οδήγησε στο να την αποκτήσει.

Όσο για τον Jiraiya, εγώ λέω καλύτερα αποτυχημένος κάποιος παρά ευνοημένος από την σειρά (γκουχναρούτογκουχ). Τουλάχιστον ο Jiraiya βελτιώθηκε χωρίς Kyuubi ή doujutsu και τόσους φίλους γύρο του, απέκτησε το όνομα legendary, ενώ ήταν αυτός που ίσως αγωνίστηκε πιο πολύ απ' όλους για να υπάρξει η ποθητή ειρήνη, κι ας μην την πέτυχε άμεσα. (πέραν όλων, είχε και πιο πολύ πλάκα από τους περισσότερους mains)

R.I.P. Jiraiya, you will be missed. :congrats: :rip:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Νοέμβριος 2009 - 21:17