Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2071 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:06

Tι επεισοδιάρες είναι αυτές θεέ μου!

132 :
Spoiler:

Kαινούριο OST ε; Καλό νέο!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2072 inkynebula

inkynebula

is in the Dark Side

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:35

το teaser του επομενου επισοδειου ηταν τρομαχτικο! γιατι κατι μου λεει οτι θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα;
:Crying2:Jirayaaaaaaa...:sadist:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από inkynebula: 26 Οκτώβριος 2009 - 16:23

#2073 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:27

Αν δεν κανω λαθος boostαρανε πολυ στο 132...3 ολοκληρα chapters απο το μανγκα χωσανε.

Αυτο ειναι απολυτα λογικο, οι μαχες στο manga τρωνε πολλα πανελ, ετσι μια αλληλουχια σκηνων που μπορει να πιασει ενα chapter να διαρκει στο anime μερικα λεπτα...

Το οτι θα ξαναμπουν φιλλερς καποια στιμη ειναι σιγουρο... το θεμα ειναι να ειναι καλοφτιαγμενα και να κολλανε απο αποψη ιστοριας

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2074 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 13:54

Πολυ καλο και το 132.Aυτα να τα βλεπουν οι διαφοροι απανταχουν fans για να καταλαβουν οτι ο jiraiya ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας που υπαρχει στο ναρουτο.Απιστευτο ξυλο και δραση απο τον ero sennin που κατατροπωσε 3 σωματα του pain.Σιγουρα η πιο ηρωικη στιγμη που εχουμε δει.Αλλα και απο την αλλη πρεπει να παραδεχτουμε οτι και ο αρχηγος των ακατσουκι δινει ρεσιταλ.Η σκηνη με τα 6 σωματα ηταν αυτη που περιμενα πως και πως απο την ωρα που ειχα διαβασει το μανγκα και πραγματικα δεν με απογοητευσε.
Behold the 6 paths of Pain.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2075 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:59

133.
χμμμ παντα ηθελα να δω αυτην την σκηνη . καλη ηταν .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2076 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:28

το ανιμε ειναι πολυ πιο συγκινιτικο απο το μανγκα... το 133 ειναι για να κλαισ με τις ωρες... μα συγνώμη ποσο σαδιστες παιζει να ειναι οι ιαπωνες για να μας κανουν να στενοχωριομαστε ετσι??? Oeee Jiraya R.I.P :nanteee:

#2077 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:32

αχ εγω ενα εχω να πω πανε εκεινες οι καλες εποχες που ο απολυτος κακος ηταν ο orochimaru....καλως ο pain αλλα θελω πισω τον orochimaru:oo: ον τοπικ now...συμφωνω οτι το 133 ηταν παρα πολυ συγκινιτικο =(

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2078 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 21:19

Κακά τα ψέμματα...Τι συναίσθημα μπορείς να βγάλεις από μια στατική εικόνα χωρίς ήχο?Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τις τελευταίες στιγμές ενός πολύ αγαπημένου ήρωα...Αμφιβάλλω αν κάποιος έκλαψε τόσο πολύ στο αντίστοιχο manga όσο έκλαψα εγώ σήμερα στο επεισόδιο...(τραγικός απολογισμός κλάμματος: 1 ολόκληρο πακέτο zewa, πάει το ρεκορ του Asuma)

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2079 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 22:38

Κακά τα ψέμματα...Τι συναίσθημα μπορείς να βγάλεις από μια στατική εικόνα χωρίς ήχο?Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τις τελευταίες στιγμές ενός πολύ αγαπημένου ήρωα...Αμφιβάλλω αν κάποιος έκλαψε τόσο πολύ στο αντίστοιχο manga όσο έκλαψα εγώ σήμερα στο επεισόδιο...(τραγικός απολογισμός κλάμματος: 1 ολόκληρο πακέτο zewa, πάει το ρεκορ του Asuma)

Φαντάσου ότι και το μάνγκα είχε όλες τις προϋποθέσεις για να σε συγκινήσει ακόμα και χωρις ήχο. Ο αγαπημένος μου χαρακτηρας και το πρότυπο ενός ηρωα νιντζα (κατα τη γνωμη μου) και η πιο παραδοσιακή και ευχαριστη παρουσία στο ανιμε. Ειδικά η σκηνη που βρίσκει τη δυναμη να γραψει τον κωδικό αυτο στην πλατη του Φουκασακου ηταν ανατριχιαστική.

Τζιραγια........:nod2:

#2080 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:17

οντως τρομερο και πολυ συγκινητικο επισοδειο.
αν και δε μαρεσει να πεθαινουν πρωταγωνιστες (ποσο μαλλον αν ειναι ο ero-senin), απο την αλλη ειναι θετικο που τολμαει η σειρα να σκοτωσει μια απο τις μεγαλυτερες φυσιογνωμιες της (μπορει ναναι ninja αλλα μην ξεχναμε οτι παραμενουν ανθρωποι).

#2081 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 00:59

Pein:respect:.

Jirayia should consider it an honor that he died in the hands of God himself.

Ωραια η σκηνη του θανατου του, αν και δε θα μου ληψει.

Τα filler Για μια φορα ηταν απιστευτα, ειδικα εκει που ποιανει τη γροθια του jirayia με το ενα χερι.
Φοβερη δουλεια εκανα στο αγαπημενο μου mini story, thumbs up for the studio.

Παμε τωρα για ενα γερο Uchiha brainwashing.

qzMHWHd.png

#2082 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 09:35

Τι επισοδειαρα ηταν αυτη ? Ποπο κριμα ρε ο Jiraya ηταν ο αγαπημένος μου χαρακτηρας, περιμενω να δω την αντίδραση του Naruto μολις το μάθει. Αντε μπας και δουμε να σοβαρευει και λιγο ο naruto και μαθει κανενα σοβαρο jutsu και σταματησει τα αναθεματισμενα rasengan σε διάφορες εκδόσειες. Ολα τα λεφτα ο ero shenin διδαξε ηθος μεχρι και τελευταια στιγμη και αποδειχτηκε και ποσο μεγαλος ninja ηταν και πολυ μεγαλυτερος απο orochimaru. στη μάχη με τον orochimaru ουτε κανε μπηκε στη σκέψη να μπει σε sage mode και αυτο κατι λέει

#2083 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 10:59

Eνα απι8ανο επεισοδιο που δειχνει το μεγαλειο του καλυτερου ηρωα που περασε πραγματικα απο την ιστορια του ναρουτο.Respect για τον μεγαλο Jiraiya-sama που πραγματικα δειχνει πως ειναι να ειναι και να λειτουργει ενας σωστος αντρας στην ζωη.
Πολεμησε εναντιων ενος εχ8ρου που ειχε παντα το πανω χερι σε ολη την διαρκεια της μαχης,καταφερε να εξουδετερωσει 3 απο τα 6 σωματα πριν τα επαναφερουν λογικα οι αλλοι 3 στη ζωη και καταφερε να ανακαλυψει την πραγματικη ταυτοτητα του pain και να την μεταφερει μαζι με 1 απο τα σωματα στην κονοχα.Τι αλλο να κανει πλεον ο υπερτατος πλεον jiraiya.
Ειδικα η σκηνη με το σωμα του να πεφτει μεσα στη λιμνη ηταν πραγματικα το κατι αλλο.Ηταν μια σκηνη που αποτυπω8ηκε τελεια απο το μανγκα και εκανα τα δακρυα να τρεχουν ποταμι....
Jiraiya...A man who lived like hero and died as a legend fighting a god..May u rest in peace:nod::nod::nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2084 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 14:43

Άσε και στους δύο (στο μάνγκα εγώ έκλαψα)(και στον χάκου έκλαψα εγώ:nosey:).Φαντάσου.
133
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2085 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 15:18

RIP Jiraya. Τα καλύτερα eps του shippuden ήταν αυτά(για μένα) εδώ. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Επίσης, γιατί φαγωθήκατε όλοι με fillers?!?!? Πριν λίγο καιρό είχαμε fillers. Γιατί να ξαναβάλουν? Ειδικά όταν το Manga είχε τόσο καιρό μπροστά του?(1,5 χρόνος από το naruto + ΑΠΕΙΡΑ filler arcs στο shippuden). Αν βάλουν πάλι filler τοτε το naruto shippuden είναι επιεικώς άθλιο.
(όχι δεν διαβάζω manga, δεν γουστάρω)