Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 24 July 2008 - 13:52
Posted 25 July 2008 - 10:20
Posted 25 July 2008 - 11:10
Πάντως μου έκανε εντύπωση το animation.Και εκείνη η σκηνή που σκοτώνει τον τυπά μέσα στο δέντρο ήταν αρκετά "ωμή" σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει το Naruto.Εντωμεταξύ τα zombie effects αυτή την φορά ήταν επιεικώς υπερβολικά.Για μια στιγμή νόμιζα ότι έπαιζα κάνα House of the Dead.
Another boring episode..
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 25 July 2008 - 12:19
Posted 25 July 2008 - 12:23
παιδια απο που το κατεβασατε εσεις γιατι εγω που κατεβαζω απο anime-sensei δε το βλεπω πουθενα..δε το εχουν βαλει για download ακομα..
dattebayo.com
Seriously,τα βασικα ειναι αυτα ΧΡ
Btw αμα δειτε στην αρχη-αρχη του επεισοδιου εχει για ενα frame που λεει "YouTube,broadcast yourself,not our stuff":congrats:
καθως κ μεσα σ το κονοχα ειχε μια διαφημιστικη αφισα της ταινιας ΧΡ ελεος

ΥΓ:αμα θες direct download το lolipower το εχει ηδη...
Edited by Seraphimon-T.K., 25 July 2008 - 12:53.
Posted 25 July 2008 - 14:22
με ποση ανεση εχωσε μπουκετο, και μετα καθαρισε την τυπισσα....+αποφασιστικοτητα, + στυλ, + δυναμη...
δεν ξερω για την παρτh σας αλλα εμενα πεταρισε η περδικουλα μου
ερωτηση... η Ηινατουλα, που ειναι? ο Neji? Ten-Ten? Guy?
Posted 25 July 2008 - 14:48
Λογικά λείπουν σε αποστολές όπως ο Kakashi.ερωτηση... η Ηινατουλα, που ειναι? ο Neji? Ten-Ten? Guy?
Υπάρχει και μια φήμη ότι ζητούσαν πολλά λεφτά και πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά επειδή το μπατζετ των filler ήταν μικρό τους έδιωξαν. Τώρα αν αληθεύει δεν ξέρω....
Δεν με ξετρέλανε το ep αλλά δεν ήταν και για πέταμα.
Σίγουρα τα filler σαν σύνολο έχουν αξία, αλλά αυτό το πράγμα με τα εξω-naroutikα στοιχεία δεν έχει σταματήσει να μου την σπάει (ιδιαίτερα τα ζόμπι που μάλλον είναι χορτοφάγα). Το ξεκάνανε στα τελευταία επεισόδια το πράγμα.
ΥΓ: Να σας πω την αλήθεια και εμένα μου άρεσε πολύ η μπουνιά της Sakura. Αλλά όπως και στην μάχη με τον Yamato μου την έσπασε το στυλ "χτυπιόμαστε μέχρι να πέσεις στην τέλεια σχεδιασμένη παγίδα μου".
Οι imba εχθροί που τα γ@#%$@ν όλα, έχασαν μέσα σε μια στιγμή από τους παντοδύναμους της Team Kakashi.
Posted 25 July 2008 - 17:34
Και η μπουνιά της Sakura όλα τα λεφτά!!!
Πάντως για το επόμενο διπλό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν θα αξίζει τη διπλή διάρκεια... μακάρι να μην είναι απλό επεισόδιο τραβηγμένο σε διάρκεια. Είδωμεν!
Posted 25 July 2008 - 18:00
εντωμεταξυ οι εφιαλτες της αλλαξαν.. καποτε ονειρευοταν εναν ετοιμοθανατο σασκε, τωρα ονειρευεται ναρουτο με δολοφονικες διαθεσεις... απο οποια μερια και να το δεις παντως, εχει αρρωστημενη φαντασια..!
Posted 25 July 2008 - 18:53
sakura moto: kick ass and chew bubble gum....
ειδα το 67 μαζι με τον sefiroth και μειναμε νομιζω αρκετα ικανοποιημενοι! Πολυ καλο επισοδειο, το σχεδιο εξαιρετικο, ειχε και καποιες ακυρες σκηνες αλλα γενικα ηταν ωραιο πχ η τελικη επιθεση με ξυλο του yamato.
Eπιτελους ενα επισοδειο που φοβοσουν μη τελειωσει ....
Posted 25 July 2008 - 20:35

Posted 25 July 2008 - 22:45

Posted 25 July 2008 - 23:24
Posted 25 July 2008 - 23:26