Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#181 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 24 July 2008 - 13:52

Απο ποια ιστοσελιδα το ειδες live

#182 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 24 July 2008 - 14:01

Δεν το ειδα απο ιστοσελιδα, πηγαινε εδω

EDIT:Χαχα οι DB subαραν το επεισοδειο και δεν εβγαλαν καν ανακοινωση

Edited by Ephialtes, 25 July 2008 - 07:19.

Posted ImagePosted Image

#183 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 July 2008 - 10:20

ειδα σημερα το επεισοδιο το animation πολυ βελτιωμενο αλλα το επεισοδιο δεν μ'αρεσε

#184 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 25 July 2008 - 11:10

Τον ατελείωτο έχει αυτό το χαζό filler
Πάντως μου έκανε εντύπωση το animation.Και εκείνη η σκηνή που σκοτώνει τον τυπά μέσα στο δέντρο ήταν αρκετά "ωμή" σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει το Naruto.Εντωμεταξύ τα zombie effects αυτή την φορά ήταν επιεικώς υπερβολικά.Για μια στιγμή νόμιζα ότι έπαιζα κάνα House of the Dead.

Another boring episode..

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#185 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 25 July 2008 - 12:19

παιδια απο που το κατεβασατε εσεις γιατι εγω που κατεβαζω απο anime-sensei δε το βλεπω πουθενα..δε το εχουν βαλει για download ακομα..

#186 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 July 2008 - 12:23

παιδια απο που το κατεβασατε εσεις γιατι εγω που κατεβαζω απο anime-sensei δε το βλεπω πουθενα..δε το εχουν βαλει για download ακομα..

dattebayo.com

Seriously,τα βασικα ειναι αυτα ΧΡ
Btw αμα δειτε στην αρχη-αρχη του επεισοδιου εχει για ενα frame που λεει "YouTube,broadcast yourself,not our stuff":congrats:
καθως κ μεσα σ το κονοχα ειχε μια διαφημιστικη αφισα της ταινιας ΧΡ ελεος:hahaha:

ΥΓ:αμα θες direct download το lolipower το εχει ηδη...

Edited by Seraphimon-T.K., 25 July 2008 - 12:53.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#187 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 July 2008 - 14:22

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τελικα η Σακουρα ειναι πολυ σκληρη γκομενα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
με ποση ανεση εχωσε μπουκετο, και μετα καθαρισε την τυπισσα....+αποφασιστικοτητα, + στυλ, + δυναμη...
δεν ξερω για την παρτh σας αλλα εμενα πεταρισε η περδικουλα μου
Spoiler:

ερωτηση... η Ηινατουλα, που ειναι? ο Neji? Ten-Ten? Guy?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#188 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 July 2008 - 14:48

ερωτηση... η Ηινατουλα, που ειναι? ο Neji? Ten-Ten? Guy?

Λογικά λείπουν σε αποστολές όπως ο Kakashi.
Υπάρχει και μια φήμη ότι ζητούσαν πολλά λεφτά και πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά επειδή το μπατζετ των filler ήταν μικρό τους έδιωξαν. Τώρα αν αληθεύει δεν ξέρω....

Δεν με ξετρέλανε το ep αλλά δεν ήταν και για πέταμα.

Σίγουρα τα filler σαν σύνολο έχουν αξία, αλλά αυτό το πράγμα με τα εξω-naroutikα στοιχεία δεν έχει σταματήσει να μου την σπάει (ιδιαίτερα τα ζόμπι που μάλλον είναι χορτοφάγα). Το ξεκάνανε στα τελευταία επεισόδια το πράγμα.

ΥΓ: Να σας πω την αλήθεια και εμένα μου άρεσε πολύ η μπουνιά της Sakura. Αλλά όπως και στην μάχη με τον Yamato μου την έσπασε το στυλ "χτυπιόμαστε μέχρι να πέσεις στην τέλεια σχεδιασμένη παγίδα μου".
Οι imba εχθροί που τα γ@#%$@ν όλα, έχασαν μέσα σε μια στιγμή από τους παντοδύναμους της Team Kakashi.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#189 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 25 July 2008 - 17:34

Εμένα το επεισόδιο μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο. Και επιτέλους άρχισαν να ψοφάνε οι εισβολείς...γιατί πολύ μου την έσπασαν με τη σιγουριά και τον εγωισμό τους - είμαστε και οι πρώτοι και 4 άτομα διαλύουμε χωριά.

Και η μπουνιά της Sakura όλα τα λεφτά!!!

Πάντως για το επόμενο διπλό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν θα αξίζει τη διπλή διάρκεια... μακάρι να μην είναι απλό επεισόδιο τραβηγμένο σε διάρκεια. Είδωμεν!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#190 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 July 2008 - 18:00

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ενθουσιαστηκα με το τελευταιο επεισοδειο!!!!! ειχε τελειες μαχες και πολυ την ευχαριστηθηκα την σακουρα που εγινε για μια φορα εντυπωσιακα χρησιμη!!!

εντωμεταξυ οι εφιαλτες της αλλαξαν.. καποτε ονειρευοταν εναν ετοιμοθανατο σασκε, τωρα ονειρευεται ναρουτο με δολοφονικες διαθεσεις... απο οποια μερια και να το δεις παντως, εχει αρρωστημενη φαντασια..!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#191 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 July 2008 - 18:53

sakuraaaa!!!

sakura moto: kick ass and chew bubble gum....

ειδα το 67 μαζι με τον sefiroth και μειναμε νομιζω αρκετα ικανοποιημενοι! Πολυ καλο επισοδειο, το σχεδιο εξαιρετικο, ειχε και καποιες ακυρες σκηνες αλλα γενικα ηταν ωραιο πχ η τελικη επιθεση με ξυλο του yamato.

Eπιτελους ενα επισοδειο που φοβοσουν μη τελειωσει ....

#192 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 July 2008 - 20:35

αμα το συγκρινουμε με τα τελευταια επεισοδια το 67 ηταν παρα πολυ καλο καλα η μπουναι της sakura ολα τα λεφτα:riiight:

#193 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 25 July 2008 - 22:45

Kαι εμένα μου άρεσε αρκετά. Το μόνο ίσως άκυρο ήταν ότι ηττήθηκαν πολύ εύκολα οι αντίπαλοι. Πολύ καλό animation. Άντε να ακολουθήσει του naruto μετά.
Posted Image

#194 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 July 2008 - 23:24

βασικα ναι! Οντως, πολυ ευκολα δεν ηττηθηκαν οι αλλοι? Ειδικα η γκομενιτσα genjutsu user απο τη Σακουρα. και φυσικα yamato ftw... αυτο το επεισοδειο παιζει να ειναι μαζι με εκεινο με τον κιμιμαρο τα καλυτερα φιλλερ του ναρουτο!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#195 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 25 July 2008 - 23:26

Ρε παιδιά τα επεισόδια με τον Kikimimaro ήταν fillers;
Posted Image