Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#121 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 00:09

donald13 couldn't agree more!!! μάπα το καρπούζι, κρίμα είχαν αρχίσει καλά αυτά τα fillers. ξενέρωσα όσο δεν φαντάζεστε. :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#122 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 00:11

Όχι donald δεν είσαι ο μόνος (check my post one page back).

Just για το τυπικό, το "Blue Bird" single βγήκε από nipponsei. Ακούστε το σε full quality τώρααααα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 09:46

To επεισοδιο απο θεμα σεναριου ουτε εμενα μου αρεσε πολυ,αλλα ρε παιδια οταν εμφανιστηκε ο Μορινο Ιμπικι, ε ενταξει μονο και μονο για αυτη τη σκηνη το επεισοδιο ηταν EPIC.

Κατα τα αλλα το μονο καλα που ειχε ηταν το πολυ καλο animation.Τελικα απο αυτο το αρκ το animation θα ειναι μεγαλο κερδος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 12:34

Βασικά ντάξει φάση είχε αλλά έλεος το ξεφτιλίσανε άγρια. 4-5 άτομα να κάνουν take over ένα χωριό; Δηλαδή έλεος πια. Και γιατί μια ζωή οι noname ninjas του χωριού είναι τελείως άχρηστοι. Είπαμε να υπάρχουν δυνατοί εχθροί αλλά αυτοί το γ*****ν.
phmava.php

#125 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 12:39

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Phm

Αν ο Σορα ειναι jinchuuriki πραγματικα θα τσαντιστω

filler is filler οσο καλο και να ειναι

#126 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:08

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Phm

Αν ο Σορα ειναι jinchuuriki πραγματικα θα τσαντιστω

filler is filler οσο καλο και να ειναι

Ναι νταξ σε τετεια επιπεδα ειναι να βαλεις βομβα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#127 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:33

μπορει ο σορα να ειναι ενα κοματι του κιουμπι γτ ο ναρουτο βλεπει ονειρα
τι εννος μπορει να υπαρχει ενα connect αναμεσα ναρουτο σορα δλδ να του αφησε ο κιουμπι ενα ιο στο σορα και μετα επιτεθηκε στην κονοχα
δν ξερω τξν αποξη μου λεω

#128 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:40

Δεκτον αλλα εμενα δεν μου στεκει κατι τετειο οστοσο ποτε δεν ξερεις!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#129 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 19:15

Η αδυναμία των πολλών ninja της Konoha να κάνουν οτιδήποτε σ' αυτή τη μάχη ήταν παροιμιώδης. Θυμίζει την επίθεση του Deidara στην Kazegakure, όπου κάθονταν και κοιτούσαν όλοι το Gaara να πολεμά με τον ξανθό και τα πτηνά του αντί να κάνουν κάτι. Πόσους πέταξαν knock-out με μια επίθεση... [64-65]

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την Konoha. Υποτίθεται ότι οι shinobi βοηθούν τον τοπικό φεουδάρχη της Fire Country και δε θέλουν το κακό του. Αποκαλούν και το hokage βασιλιά (king), ενώ είναι κάτι σαν παραστρατιωτικός υπάλληλος της χώρας της φωτιάς. Το πιο πιθανό είναι να φοβούνται τη δύναμη της Konoha και καμιά μελλοντική ανταρσία και γι αυτό θέλουν να την αφανίσουν από προσώπου naru-γης. Πολιτικοί - ιδεολογικοί λόγοι δηλαδή..

Και τώρα στο/α επόμενο/α επεισόδιο/α, θα δούμε έναν μόνο, i assume it will be Asuma, να καθαρίζει μόνος του την τετράδα, ενώ ολόκληρη πολεμική μηχανή έμεινε άπραγη.. Τουλάχιστον να μας αποζημιώσει μια τέτοια μάχη.

...ένα έχω να πω... αίσχος... τα fillers όλο και πέφτουν στην εκτίμησή μου και όλων...

Πάντως μπορεί να έχει και δίκιο ο ασπρομάλλης, δυο βασιλιάδες σε μια χώρα την κάνουν σχιζοφρενή!?! Τελοσπάντων, θα δείξει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από アニメ 日本: 10 Ιούλιος 2008 - 19:44

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 23:47

Spoiler: QUOTE στον αποπανω

Οταν λεμε οτι ενα πεισοδιο filler ηταν καλο εννουμε παντα σε σχεση με τα fillers και παντα μα παντα δεν αναφερομαστε στην πλοκη (τουλαχιστον εγω) αλλα στην δραση που εχει και αυτο ειχα μιαν αλφα δραση ομολογουμενος χωρια που ειδαμε χαρακτηρες που δεν βλεπαμε για πολυ καιρο!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 11:03

Μαλλον μονο σε μενα αρεσουν αυτα τα φιλλερ (σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον)....Το μονο που με χαλασε σε αυτο ειναι οι ptwma-ninja :P Μαρεσε το 2πλο επεισοδιο...Ειχε ωραιο σχεδιο αλλα και καλο ανιμεϊσιον...Τωρα ο Αζουμα και ο Σόρα θα παιξουν μεγάλο ρόλο στα επομενα επεισοδια μιας και ειναι οι μόνοι απο τους οποιους μπορουν να χρησιμοποιήσουν τεχνικες αέρα,και αν θυμαμαι καλα εχουν πλεονέκτημα απέναντι στις τεχνικές του ηλεκτρισμού.

Επίσης το 66 βγηκε απο τους Ντατεμπαγιο :Ρ

Περιληψεις των επεισοδειων 67-70

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#132 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 12:37

ειχα μιαν αλφα δραση ομολογουμενος χωρια που ειδαμε χαρακτηρες που δεν βλεπαμε για πολυ καιρο!!!

ετσι

εγω για 2 λόγους χωνευω τα fillers (θα προτιμούσα να μην υπαρχουν καθόλου βέβαια αλλα...) ο ενας ειναι αυτος που λεει ο goggeta και ο αλλος ειναι οτι στα fillers δεν θυμούνται!!!

έλεος λες και αυτοι που βλέπουν το ναρουτο έχουν ολοι αλτζχαιμερ!!!!!!!!!! και χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να βλέπουν παλι τι εχει γινει πιο πριν

#133 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 12:58

Καλο το καινουριο απο την αποψη οτι σου δινει μια γευση απο το τι θα ακολουθησει κ μαλλον απο οτι διαβασα απο τον Seraphimon αν ειναι προσεγμενα θα ειναι καλα !!!!
Δεν ξερω για τα ζομπι αλλα εχει λιγο πλακα...Κ καπως επρεπε να δικαιολογησουν την απασχοληση ολων των νιντζα....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#134 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 13:39

και ο αλλος ειναι οτι στα fillers δεν θυμούνται!!!

έλεος λες και αυτοι που βλέπουν το ναρουτο έχουν ολοι αλτζχαιμερ!!!!!!!!!! και χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να βλέπουν παλι τι εχει γινει πιο πριν

please explain

βασικα και εμενα μου αρεσαν αυτα τα φιλλερς. καλο σχεδιο και animation.
απλα θα προτιμουσα να μην εχουν κοψει την κανονικη ιστορια στη μεση.
παντως αν ξανακουσω το Ναρουτο να λεει οτι θελει να γινει φιλος με καποιο, θα του σπασω τη μουρη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#135 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:12

please explain

βασικα και εμενα μου αρεσαν αυτα τα φιλλερς. καλο σχεδιο και animation.
απλα θα προτιμουσα να μην εχουν κοψει την κανονικη ιστορια στη μεση.
παντως αν ξανακουσω το Ναρουτο να λεει οτι θελει να γινει φιλος με καποιο, θα του σπασω τη μουρη

Tοτε μη δεις το τρεϊλερ της νεας ταινιας στο τελος του επ66ΧΡ

Spoiler:

Επισης κ εγω πιστευω οτι αν τα κανουν καλα τα επομενα επεισοδια θα βγουν ΟΚ! Απ'οτι ειδα θα εχουμε και καλες ομαδες animation για τα επεισοδια με της μαχες...

Το 66 επεισοδιο παρεμπιπτόντως δεν ηταν καλο ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ