Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 04:25
Και μια ακομη ερωτηση χαζη θα ελεγα αλλα εαν καπιος ξερει κατι ας μου πει...Γιατι βαλανε filler arc γιατι για το αλλο η manga readers καταλαβανε το λογο αλλα για αυτο δεν ενιωσα κατι...??

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 04:33
Οπα οπα εχασε episodia ποτε αρχιζει το "ΠΟΛΥΠΟΘΙΤΟ @$#%@^#%^&" filler arc (ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σαν το προιγουμενο εαν οχι καλυτερο αλλα με καμια δυναμη σαν το πρωτο)....
Και μια ακομη ερωτηση χαζη θα ελεγα αλλα εαν καπιος ξερει κατι ας μου πει...Γιατι βαλανε filler arc γιατι για το αλλο η manga readers καταλαβανε το λογο αλλα για αυτο δεν ενιωσα κατι...??
18/12 Αρχιζει! Προβλεπετε να ειναι καλο...Και το προηγουμενο καλο φαινοταν αλλα μας τα χαλασαν λιγο στο τελος.Αυτο φαινεται πιο πολλα υποσχομενο.
Οταν ο Ναρουτο εκανε την εκπαιδευση για το Νεο Τζούτσου, υποτιθεται την ιδια στιγμη γινοταν μια μαχη με το 3rd tailed Bijuu το οποιο στο ανιμε το αφησαν για να το χρησιμοποιησουν σε αυτο το αρκ. Ενω αυτο το bijuu στο μανγκα το ελεγε οτι ειναι ελευθερο, ο Κισιμοτο αργοτερα σχεδιασε ενα εξωφυλλο στο οποιο εδειχνε ολα τα Jinchuuriki,κατι που αναιρει αυτο που ειχε γινει στο μανγκα μιας και το 3ο τερας δεν ειχε Jinchuuriki. Ο λογος που εγινε αυτο ειναι μαλλον επειδη ζητηθηκε απο τον Κισιμοτο να σχεδιασει τα υπολοιπα Jinchuuriki για να εχουν υλικο για φιλλερ... Not a bad idea if you ask me:drink: More akatsuki air time:3
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 06:28
Η αλληθεια ειναι (το ειχα πει και παλεοτερα) οτι Naruto βλεπω και διαβαζω εδω και 1,5 χρονο και τα πρωτα fills τα ειδα λογο του οτι υπηρχαν ατομα που επι σειρα ετων εβλεπαν αιδιες και σαν hail τα ειδα και εγω!!
Τα καλοκαιρινα fills ηταν αρκετα καλα οπως λες στο τελος λιγο το #$%@%&^ αλλα ηταν ικανοπιοιτικοτατα και με αρκετη δραση γενικοτερα ποσο μαλλον για fills!!
Αλλα αυτο το arc μαλλον θα ειναι το μοναδικο που θα το περιμενο οικιοθελος!!!
(ελπιζω να ειναι καλυτερο animation απο τα αρχικα του καλοκαιριου)

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 13:55
Επισης, ειναι ιδεα μου ή σε αυτο το επεισοδιο εγινε ενας εμμεσος υπενιγμος για το οτι μπορει ο Yondaime να ειναι πατερας του Naruto???
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 00:35
ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!
το δευτερο μερος το εχω δει πανω απο 5 φορες! Ηταν απιστευτη πορωση
1.Η εκδικηση του Σικα
2.Η ξαφνικη εφοδος των backup με αυτη την Fuuton: Rasengan+Suiton:Hahonryuu=Gufuu Suika no jutsu!
3.To flashback του κακασι που παρομοιασε τον τεταρτο με τον ναρουτο (ηταν πολυ συγκινητικο!)
4.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ fuuton: RASENSHURIKEN!!!
και φυσικα αυτο που με πορωσε πιο πολυ απο ολα ηταν μετα το τελος του επεισοδειου, που μας ενημερωσαν για το νεο αρκ!
εε.. θα δουμε οροτσιμαρου, σασκε, τομπι, ντεινταρα, 3 tailed bijuu.. ΕΕ τι αλλο να ζητησει κανεις.. απλα περναμε τις καλυτερες εποχες του ναρουτο
PS: η σκηνη με τον ναρουτο και τον γιαματο εν ωρα υπνου ηταν ολα τα λεφτα.. ακομα γελαω XD
PS2: εμεις το καλοκαιρι θα βλεπουμε επιτελους μεταγλωτισμενη την 2η ταινεια Κizuna και αυτοι θα εχουν ηδη την 3η ταινεια στα χερια τους.. ελεος!
GO GO kishi!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 10 Δεκέμβριος 2008 - 00:51
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 06:53
Επιτελους υπενιγμος και μαλιστα αμεσος και στα ισα ναι να το τεκνο του δασκαλου μου!!!
Επισεις και γ@μ0 το animation το στθδιο εκανα τρελη δουλεια (καλα ειχαν και τον χρονο με το μερος τους!!!) το story κυλησε μια χαρα και το rasenshuriken απλα σπερνει και η anime viewers θα το δουνε και στην συνεχια τη κανει αυτη η επιθεση η οπια ειναι 50% ολοκληρομενη!!!
Επισεις το filler arc θα σπερνει χαλαρα οπως το εκοψα!!!
(ειχε καιρο να μου αρεση τοοοσο ενα episodio γουσταρα)

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 11:12
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 11:51
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 10 Δεκέμβριος 2008 - 12:11
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 12:05
κατα την αποπση μου δεν νομιζω να ειναι τζιντσουρικι....γτ τα επισοδεια για τα οποια συζητατε ειναι φιλλερ...και δεν εχουν σχεση με το βασικο στορυ....οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εμφανησουν ενα τζιντσουρικη σε φιλλερ...ειναι λιγο κουλο...αυτα υποτι8εται πως ειναι στορυ...ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...xD
ειναι filler ειναι jinchuriki, o mangaka εφτιαξε σα side story για αυτα ωστε να υπαρχει υλικο για το filler του anime.
SPOILERS
were deleted, φιουυ thx jiraiya

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:58
κατα την αποπση μου δεν νομιζω να ειναι τζιντσουρικι....γτ τα επισοδεια για τα οποια συζητατε ειναι φιλλερ...και δεν εχουν σχεση με το βασικο στορυ....οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εμφανησουν ενα τζιντσουρικη σε φιλλερ...ειναι λιγο κουλο...αυτα υποτι8εται πως ειναι στορυ...ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω...xD
αυτο που ειπε ο λοκε. Αυτο που θα δειξει στα filler, ειναι κατι που ειχαμε διαβασει στo manga παραλληλα με ολα αυτα με τον hidan και τον kakuzu αλλα για καποιο λογο δεν το ειχε δειξει στο ανιμε και οι manga readers απορουσαμε που ειναι αυτη η σκηνη.. Τη φυλαξανε για να τη βαλουν στα filler.. και καλα κανανε για μενα απο το να μας βαλουνε τιποτα ακυρο σε στυλ sora παλι..
αντε και τα επομενα filler να ειναι το kakashi gaiden!
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:06
Εγω εχω να ζητισω κατι........εε.. θα δουμε οροτσιμαρου, σασκε, τομπι, ντεινταρα, 3 tailed bijuu.. ΕΕ τι αλλο να ζητησει κανεις..
GAARA!!!
Give us our kazekage back

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 18:54
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:48

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡ (ανιμε σποϊλερς)
Οποτε μαλλον τα φιλλερ προχωρανε καπως γρηγορα...μιας και οι σκηνες στο τρεϊλερ ειναι απο τα επεισοδια 89-91 :3
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 19:57