Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 10 December 2008 - 20:40
Λογικά αυτό το arc θα είναι μικρό. Δεν έχει δα και το πολύ υλικό για να βγάλει 15-20 eps.
Καμιά 10-αρια λογικά θα βγάλουν και μετά θα αλλάξει η season....
Good to know .... Thanks Seraphimon
Posted 10 December 2008 - 20:40

Posted 11 December 2008 - 02:57
Τα φιλλερς οντως φαινονται μια χαρα και απο τις περιληψεις των επεισοδιων ακομα πιο καλα!

Posted 11 December 2008 - 03:34
Λοιπον εκτος του οτι ο shikamaru ηταν απλα θεος σε αυτο το επισοδειο,ολα εγιναν τοσο ποιητικα,τοσο μελωδικα που δεν καταλαβα ποτε περασαν τα 40 λεπτα.Του την ειπε του Hidan κανονικοτατα και επιτελους πηρε την εκδικιση του για τον αδικοχαμενο Asuma.Πολυ ωραια ηταν κ η μουσικη π εβαλε στο σημειο οπου παγιδεψε τον Hidan με το Shadow summon technique του.Αν και δεν ξερω γιατι εμενα μου ψιλοξυνισε αυτη η super entrance του Ναρουτο γιατι ακομη προσωπικα δεν μπορω να θεωρησω τον Ναρουτο αξιολογο νιντζα και δεν ξερω κιολας γιατι...μαλλον δεν τον ειδα με καλο ματι απο την αρχη.Παντως μπορω να πω οτι η σκηνη με το αιμα και την καρδια του Kakuzu ηταν απλα για μενα η καλυτερη σε ολο το επισοδειο τρομερη πορωση.Τελος μου φανηκε καπως χαζο που ο Ναρουτο χωθηκε και τσουπ εκανε κατευθειαν το Fuuton Rasen-shuriken ενταξυ εμαθες μια μαματη τεχνικη ειναι αναγκη να τη δειξεις με το καλημερα...
Για τα fillers που ερχονται τωρα πιστευω οτι θα ειναι μακραν τα καλυτερα που εχουμε δει στη σειρα καθως συνδιαζουν τα παντα και εχει σχεδον ολους τους αγαπημενους μου χαρακτηρες.Sasuke,Deidara,Kakashi μονο ο Neji και ο Shikamaru λειπουν για να ειμαι κομπλε

Posted 12 December 2008 - 05:40
Ξεκιναει με ενα κλασσικο ναρουτο move του nr1 most suprising ninja xD α ρε naruta πρεπει να εμεινε μλκας εκεινο το δευτερολεπτο

Μετα Shikamaru ανεβαινει σε godlike επιπεδα με μια απο τις πιο badass σκηνες της σειρας για μενα. ( που ειχε και splatter! αυτο γιατι δε το κανανε censor? ε? ^^) Πραγματικα ειχα πορωθει οταν μιλαγε ο shika, i am your god mo******er !!
Kαι τελος πραγματικα ο naruto μπαινει σε νεα εποχη, οπου παιζει εξυπνα και χρησιμοποιει τις τεχνικες του στο μεγιστο. Μπορει το εφφε της επιθεσης να μη μου αρεσε πολυ ( θα προτιμουσα τεραστια εκρηξη και τελος η να διαλυοταν ολο το σωμα του kakuzu) αλλα και εκανε ωραιο αντιπερισπασμο ( αν και η πρεπει να εφτιαξε με τα clones απο πισω νεο super-rasengan η ??) και ενταξει εκοψε φετες.
Προφανως οπως τον ειδαμε εξαντλημενο εξηγει γτ σε ενα preview ειδαμε τη tsunade να λεει να μη τον αφησουνε να το ξανα κανει πρεπει αν ειχε τρελο toll πανω στο σωμα του.
Αυτα τα τελευταια επισοδεια στο naruto το εχουν ανεβασει σε πολυ μεγαλυτερο επιπεδο, το filler arc που ερχεται φαινεται και πιστευω θα ειναι imba. Great times are coming!
Posted 12 December 2008 - 12:54

Ο Shikamaru θεός, Kakashi κ Yamato all the money, γενίκα έμεινα ευχαριστημένη.

p.s. I'll miss Hidan too.Οι καβγάδες με τον Kakuzu θα μείνουν στην ιστορία!
Posted 12 December 2008 - 13:13
Πολύ καλό επεισόδιο. Δεν έχει πολλά να σχολιάσεις.
Το σχέδιο πάλι μου την έσπασε σε κάποια σημεία, αλλά ήταν η μουσική που τα έσπασε κανονικά. Ιδιαίτερα το κομμάτι που μπήκε με την επαναφορά της σκηνής απ' τον Shikamaru στον Naruto ήταν devine.
Την επόμενη εβδομάδα είναι canon το επεισόδιο αλλά ξεκινάει τυπικά το νέο arc που θα περιέχει και το filler του....
Posted 12 December 2008 - 14:57

αυτο λεω μονο....
edit: ειναι ιδεα μου η αυτο με τα summon και τα παιδακια το εχουμε ξαναδει

Posted 12 December 2008 - 16:07
Πρωτη φορα που ευχαριστηθηκα οταν χανουν akatsuki , και αυτο προερχετε απο καπιον που ειναι με τους κακους

απλα απιστευτο ep
Posted 12 December 2008 - 16:33
SUGOI!!!!!!
:awww:
:wooi2:
αυτο λεω μονο....
Όχι το summon jutsu δεν το έχει ξαναδείξει.To katon του Sasuke (ή του Itachi, δεν είμαι σίγουρη...

Posted 12 December 2008 - 16:43
SUGOI!!!!!!
:awww:
:wooi2:
αυτο λεω μονο....
Όχι το summon jutsu δεν το έχει ξαναδείξει.To katon του Sasuke (ή του Itachi, δεν είμαι σίγουρη...
)είχε δείξει...αλλά τα πιτσιρίκια είναι όλα τα λεφτά να τα βλέπεις να παλεύουν να κάνουν τα σύμβολα
.
ρε που αναφερεστε? δε πιστευω σε κανα manga???

Posted 12 December 2008 - 17:10

Posted 12 December 2008 - 17:21
ρε που αναφερεστε? δε πιστευω σε κανα manga???
(η κανα preview που δε εχω κοιταξει)
Μετα το preview σχεδον καθε επεισοδειου εχει μια ασχετη σκηνη...Συνήθως αστεια :Ρ Νομιζω το λενε Omake ,im not sure though :3
Posted 12 December 2008 - 17:55

Αν και δεν μ'αρεσε ετσι οπως τελειωσε αλλα,ολα τα αλλα ειναι respect:respect:

Posted 12 December 2008 - 18:06
αναμενουμε καλυτερα.

PLACE YOUR BETS PLEASE!