Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 05 December 2008 - 21:41
Posted 05 December 2008 - 22:35
ΔΛΔ φαγαμε 50 επισοδεια να το φτιαχει και τωρα δεν κανει να το χρισιμοποιηση? βλακεια δεν ειναι?
Posted 06 December 2008 - 01:17

Θα ηταν καλυτερο βεβαια αν ο Shika αντι για zippo πεταγε κανα τσιγαρακι αλλα τεσπα.το υπολοιπο επεισοδιο απλα τα'σπαγε.Οταν εκανε ο Naruto την καινουρια τεχνικη τρομαξα(να'ναι καλα τα 5-1).Can't wait till next week.

1,2 freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 get a crussafix
7,8 better stay awake
9,10 never sleep again

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Posted 06 December 2008 - 01:34
Οι μαχες και τα σχεδια απο πισω τελεια φτιαγμενα ( shikamaru kicks ass x1000), ο hidan τον ηπιε (οταν ειναι κομματακια και 10 μετρα κατω απο τη γη αμφιβαλλο αν θα μπορεσει να κανει κατι ^^), kakuzu αντεχει ακομα και λογικο ειναι γτ ειναι πραγματικα απο τους πιο δυνατους και οπως και να το κανουμε του δινουμε respect.
O naruto's εκανε δυναμικη εμφανιση ( και δε μιλαω για τη νεα τεχνικη εμενα μου αρεσε οτι επιτελους χρησιμοποιησε σωστα το kagen bunshin).
@ Etherios Προφανως ειναι τοσο ισχυρη τεχνικη που θα τραυματιζει και τον naruto.
--New filler arc seems pure win, και οχι επειδη εχει hinata xD Με το preview δειξανε οτι εχουν ασχοληθει πολυ αυτη τη φορα (+ το κολπο με τα kyuubis). Orochimaru time again, οποτε 100% θα εχουμε ποιοτικες και ωραιες μαχες ( αντε ρε sefiroth σου κατσε παλι).
ps. Hinataaaaaaaa ρε hinata in action !!!
Posted 06 December 2008 - 01:47
Παντως το Omake στην μεση του διπλου επεισοδιου ηταν το καλυτερο της σειρας μεχρι στιγμης.Πολυ γελιο,ο Yamato kκορυφαιος.
υ.γ.Ελπιζω στα φιλλερς να εχει μαχη με Οροτσιμαρου,διοτι αν δεν εχει θα τους παρει και θα τους σηκωσει...
Edited by sefiroth, 06 December 2008 - 03:18.

Posted 06 December 2008 - 15:59

Naruto oπως ειχε πει και στο zabuza arc: ενας hero εμφανιζεται την τελεφτεα στιγμη για να τους σωσει ολους.

Θα ηταν καλυτερο βεβαια αν ο Shika αντι για zippo πεταγε κανα τσιγαρακι αλλα τεσπα.
Εγω νωμιζω οτι ειναι πολυ καλητερο το zippo απτο να πετουσε τσιγαρο (και ηθελα κιολας να ρωτησω αν στο manga πεταει τσιγαρο????)
το τσιγαρο μου φαινεται λιγο χαζο.

Posted 06 December 2008 - 16:04
(και ηθελα κιολας να ρωτησω αν στο manga πεταει τσιγαρο????)
και εκει ζιππο πεταξε μου φενεται.
αντε να ερθει το νεο αρκ, παει αυτο μας τελιωσε (το 84 θεωρησα το κορυφαιο επισοδιο),8ελουμε να δουμε tobi- deidara!!!!!
Posted 06 December 2008 - 16:20
--New filler arc seems pure win, και οχι επειδη εχει hinata xD Με το preview δειξανε οτι εχουν ασχοληθει πολυ αυτη τη φορα (+ το κολπο με τα kyuubis). Orochimaru time again, οποτε 100% θα εχουμε ποιοτικες και ωραιες μαχες ( αντε ρε sefiroth σου κατσε παλι).
ps. Hinataaaaaaaa ρε hinata in action !!!
Και ομως αυτα δεν ηταν Φιλερς...αλλα απο το μανγκα...εγω οταν τα ειδα ειπα
"τι κανουν ρε...σποιλερ τα επομενα 20 επς??"
χαζεψαν οι Ιαπωνες

Edit: το ξαναδα...βασικα ελεος...φιλερ αρκ με λιγο canon πρεπει να ειναι XD μουφα
Posted 06 December 2008 - 16:36
Δεν μπορω ομως αλλο να βλεπω τον Asuma, λυπηθητε με...τετοιο κλαμα καθε φορα ουτε στην πρωτη φορα του "Τιτανικου"...Οχι τιποτα αλλο αλλα με βλεπω να με κορνιζαρουν στην zewa soft:nosey:
Κ το νεο arc υποσχεται πολλα!Αντε να δουμε λιγο Orochimaru να δουμε τι κανει αυτη η ψυχη...αγαπαμε κ Orochimaru

Οχι ομως αλλα χαζο filler plz plz plz
Posted 06 December 2008 - 17:26
Εγω νωμιζω οτι ειναι πολυ καλητερο το zippo απτο να πετουσε τσιγαρο (και ηθελα κιολας να ρωτησω αν στο manga πεταει τσιγαρο????)
το τσιγαρο μου φαινεται λιγο χαζο.ακομα και να καπνιζει γιατι να πεταξει το τσιγαρο και οχι το zippo???
Posted 06 December 2008 - 17:49
Thanks.Με γλυτωσες απο τον κοπο να ψαξω αυτη τη σκηνη.

1,2 freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 get a crussafix
7,8 better stay awake
9,10 never sleep again

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Posted 06 December 2008 - 19:09

αλλα παλι και ο zippo καλος ειναι.

Posted 06 December 2008 - 19:40
Βέβαια η σκηνή με το zippo σε αυτό το επεισόδιο ήταν πολύ καλύτερη απο οτι την περίμενα επομένως δεν με πείραξε τόσο όσο στα προηγούμενα επεισόδια....

Going Merry
Posted 09 December 2008 - 03:15
Θα ηταν καλυτερο βεβαια αν ο Shika αντι για zippo πεταγε κανα τσιγαρακι αλλα τεσπα
[Shrink mode on]
Με το να πεταξει ο Shikamaru το zippo σημαινει οτι αποδεχεται τον θανατο του Asuma (παει ο zippo

[/Shrink mode off]
Το επεισοδιο ηταν απλα τελειο! Ο Νaruto εκανε γμτη εμφανιση και ο Shikamaru απεδειξε για μια ακομη φορα ποσο εξυπνος ειναι! O Kakashi ειναι οπως παντα τελειος! Παντως ελπιζω να σκοτωσουν τον Kakuzo γτ ο τυπος ειναι εντελως σπαστικος!!! Επισης, ειναι ιδεα μου ή σε αυτο το επεισοδιο εγινε ενας εμμεσος υπενιγμος για το οτι μπορει ο Yondaime να ειναι πατερας του Naruto???
Edited by Emmanouela, 09 December 2008 - 03:45.
Posted 09 December 2008 - 04:15
Προσοχη,μεσα στο σποϊλερ εχω ακομα ενα σποϊλερ που εχει να κανει με την νεα τεχνικη του Ναρουτο...Ανοιξτε το με δικη σας ευθυνη