Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1021 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 07:24

είμαι απλά συγκινιμένος....ΤΟΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
άντε να δουμε και κανα φίλλερ που θα μας κάνει καλό...αν και μεταξύ μας..πιστεύω πως κάποια πράγματα ο κισιμότο επιτιδες τα έκοψε από το μάνγκα,για να τους δώσει τη χαρά να νομίζουν πως φιάξανε φίλερς με επιτέλους σοβαρό περιέχομενο...
Posted Image
Spoiler:

#1022 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 December 2008 - 13:51

είμαι απλά συγκινιμένος....ΤΟΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
άντε να δουμε και κανα φίλλερ που θα μας κάνει καλό...αν και μεταξύ μας..πιστεύω πως κάποια πράγματα ο κισιμότο επιτιδες τα έκοψε από το μάνγκα,για να τους δώσει τη χαρά να νομίζουν πως φιάξανε φίλερς με επιτέλους σοβαρό περιέχομενο...

Μα στο μανγκα το ειχε το 3-Tails, απλα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειχε τζιντσουρικι... Και σιγουρα ο Κισιμοτο κοβει σκηνες απο το μανγκα λογο περιορισμενων σελιδων...Το εχει πει αλλωστε:hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1023 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 05 December 2008 - 13:53

Μα στο μανγκα το ειχε το 3-Tails, απλα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειχε τζιντσουρικι... Και σιγουρα ο Κισιμοτο κοβει σκηνες απο το μανγκα λογο περιορισμενων σελιδων...Το εχει πει αλλωστε:hahaha:

έλα τωρα..άσε να φαντάζομαι ότι θέλω...! μη μου το χαλάς!:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#1024 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 05 December 2008 - 15:03

παιδια δεν καταλαβα τιποτα.....φιλλερς με sasuke ΑΣ μου εξηγησει καποιος??!!! ειναι ταινια μηπως ,τι??!!

πρωσπαθω να κατεβασω το επεισοδιο 86-87 αλλα δεν το βρισκω στους dattebayo!

#1025 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 05 December 2008 - 15:15

where is the episode???
edit: ok i am downloading the episode from megaupload...hope its real

Edited by Strange Loop, 05 December 2008 - 15:21.

#1026 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 December 2008 - 15:19

παιδια δεν καταλαβα τιποτα.....φιλλερς με sasuke ΑΣ μου εξηγησει καποιος??!!! ειναι ταινια μηπως ,τι??!!

πρωσπαθω να κατεβασω το επεισοδιο 86-87 αλλα δεν το βρισκω στους dattebayo!

Τι δεν καταλαβατε? Οεο? Μια χαρα νομιζω τα εγραψα ΧΡ

Το πρωτο μερος ανηκει στη σειρα και ειναι διαφημιστικο για το νεο φιλλερ αρκ που εχει αυτους που ειδατε...Ναι ΟΛΟΥΣ αυτους,το δευτερο μερος (προς το τελος δλδ) του βιντεο που εμφανιζονται οι ομαδες ειναι για την ταινια...Simple as that.

Επισης θα εχει και λιγο cannon material μεσα το φιλλερ αρκ...

Το επεισοδιο δεν εχει βγει ακομα γιατι δεν το εχουν μεταφρασει...Σε αναμονη...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1027 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 December 2008 - 15:31

Εγώ τότε πως το κατέβασα πριν κανά 3ωρο;:nosey:

Posted Image

#1028 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 05 December 2008 - 15:31

Εγώ το κατέβασα από mininova δεν το είδα ακόμα αλλά φαίνεται αυθεντικό... έχει μέχρι και το anti-youtube σήμα στην αρχή:hahaha:
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1029 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 05 December 2008 - 15:50

απο οτι διαβασα το εκαναν release απλα δεν το εβαλαν στο site..λογω προβληματων τωρα η επειδη απλα ειναι οι dattebayo...

#1030 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 December 2008 - 16:23

Φαίνεται ότι είναι απλά βλάκες οι DB....
To επεισόδιο είναι δηλωμένο και στο anidb (crc checked).

Η βλακεία είναι ότι το είχα βάλει να κατεβαίνει αλλά επειδή δεν ήταν από τον tracker τους το έσβησα γύρω στο 40%...είμαι και εγώ....
Εφόσον το τσακάρατε μπορώ να το ξανακατεβάσω...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1031 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 December 2008 - 17:06

Τα περισσοτερα στο mininova ειναι fake...But..
Seraphimon to the rescue :8):
Torrent

Γενικα οποια αρχεια βρισκετε απο 340ΜΒ και πανω ειναι fake,dont bother with them...

Posted Image

#1032 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 05 December 2008 - 17:13

γρηγορα περασαν τα 40 λεπτα γαμωτο...shikamaru απλα 8εος...με την εξυπναδα και την στρατηγικη του καταφερε αυτο που εκανε....αντε να δουμε και τον ξαν8ο στο αλλο επεισοδιο τι 8α κανει...

#1033 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 05 December 2008 - 18:44

παιδια στο παρακατω λινκ υπαρχει και σε mediafire και σε torrent

Naruto Shippuden 86 ~ 87 english sub | Narutoverse - Naruto Video and Manga Downloads

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1034 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 05 December 2008 - 19:00

το επεισοδιο τα σπαγε εδικα στο σημειο που προσποιουνται τους νεκρους ο shikamaru και ο kakashi και αρχιζουν εξηγουν την στρατηγικη τους σε συνδιασμο με την μουσικη ηταν just magic :burningbe3::burningbe3::burningbe3: αλλα και η στιγμη που σχηματιζει ο Naruto το Fuuton Rasen-Shuriken η αδρεναλινη χτυπησε κοκκινο:blingeye2::lovulovu::lovulovu:
Posted Image
Posted Image

#1035 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 December 2008 - 20:33

Βλακείες και σαχλαμάρες....
Το επεισόδιο δεν τα έσπασε, το επεισόδιο γ@%&*$ε.

Αρχικά το πρώτο μισό ήταν καλό αλλά χλιαρό κατά την γνώμη μου. Βέβαια εφόσον ήξερα το σχέδιο, το περίμενα να είναι έτσι, οπότε με ικανοποίησε.
Από την στιγμή όμως που έσκασε μύτη ο Naruto "άναψα τσιγάρο" ( c tm ) (παρότι δεν καπνίζω).
Γενικά σε ότι φάση έσκασε και ιδιαίτερα στο flashback της προπόνησης ήταν Θεός.

Το κομμάτι με τον Shikamaru εννοείται ότι ήταν εξαιρετικό αλλά πραγματικά μέσα από όλα τα επεισόδια που έχουν βάλει με Asuma κλπ (και filleroσκηνές) δεν με ενθουσίασε.

Από μουσική είμαι επίσης πλήρως ικανοποιημένος καθώς πιάνει κορυφή, ενώ το σχέδιο πάλι με χάλασε σε κάποια σημεία (ιδιαίτερα στην σκηνή με την Tsunade η οποία είχε "ξεφουσκώσει" κιόλας).

Για το filler arc που ξεκινάει την μεθεπόμενη εβδομάδα έχω να πω ότι φαίνεται καλό.
Συμφωνώ με τον sefiroth ότι οι ροζ κρύσταλλοι είναι χάλια, αλλά όλο το υπόλοιπο με ικανοποιεί.
Πάντως το 3-tail εμφανίζεται πάλι ελεύθερο, ενώ δεν κάνει εμφάνιση στο trailer το υποτιθέμενο host του.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image