Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 05 December 2008 - 07:24
άντε να δουμε και κανα φίλλερ που θα μας κάνει καλό...αν και μεταξύ μας..πιστεύω πως κάποια πράγματα ο κισιμότο επιτιδες τα έκοψε από το μάνγκα,για να τους δώσει τη χαρά να νομίζουν πως φιάξανε φίλερς με επιτέλους σοβαρό περιέχομενο...

Posted 05 December 2008 - 13:51
είμαι απλά συγκινιμένος....ΤΟΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
άντε να δουμε και κανα φίλλερ που θα μας κάνει καλό...αν και μεταξύ μας..πιστεύω πως κάποια πράγματα ο κισιμότο επιτιδες τα έκοψε από το μάνγκα,για να τους δώσει τη χαρά να νομίζουν πως φιάξανε φίλερς με επιτέλους σοβαρό περιέχομενο...
Μα στο μανγκα το ειχε το 3-Tails, απλα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειχε τζιντσουρικι... Και σιγουρα ο Κισιμοτο κοβει σκηνες απο το μανγκα λογο περιορισμενων σελιδων...Το εχει πει αλλωστε

Posted 05 December 2008 - 13:53
έλα τωρα..άσε να φαντάζομαι ότι θέλω...! μη μου το χαλάς!Μα στο μανγκα το ειχε το 3-Tails, απλα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειχε τζιντσουρικι... Και σιγουρα ο Κισιμοτο κοβει σκηνες απο το μανγκα λογο περιορισμενων σελιδων...Το εχει πει αλλωστε

Posted 05 December 2008 - 15:03
πρωσπαθω να κατεβασω το επεισοδιο 86-87 αλλα δεν το βρισκω στους dattebayo!
Posted 05 December 2008 - 15:15
edit: ok i am downloading the episode from megaupload...hope its real
Edited by Strange Loop, 05 December 2008 - 15:21.
Posted 05 December 2008 - 15:19
παιδια δεν καταλαβα τιποτα.....φιλλερς με sasuke ΑΣ μου εξηγησει καποιος??!!! ειναι ταινια μηπως ,τι??!!
πρωσπαθω να κατεβασω το επεισοδιο 86-87 αλλα δεν το βρισκω στους dattebayo!
Τι δεν καταλαβατε? Οεο? Μια χαρα νομιζω τα εγραψα ΧΡ
Το πρωτο μερος ανηκει στη σειρα και ειναι διαφημιστικο για το νεο φιλλερ αρκ που εχει αυτους που ειδατε...Ναι ΟΛΟΥΣ αυτους,το δευτερο μερος (προς το τελος δλδ) του βιντεο που εμφανιζονται οι ομαδες ειναι για την ταινια...Simple as that.
Επισης θα εχει και λιγο cannon material μεσα το φιλλερ αρκ...
Το επεισοδιο δεν εχει βγει ακομα γιατι δεν το εχουν μεταφρασει...Σε αναμονη...
Posted 05 December 2008 - 15:31

Posted 05 December 2008 - 15:31

Posted 05 December 2008 - 15:50
Posted 05 December 2008 - 16:23
To επεισόδιο είναι δηλωμένο και στο anidb (crc checked).
Η βλακεία είναι ότι το είχα βάλει να κατεβαίνει αλλά επειδή δεν ήταν από τον tracker τους το έσβησα γύρω στο 40%...είμαι και εγώ....
Εφόσον το τσακάρατε μπορώ να το ξανακατεβάσω...
Posted 05 December 2008 - 17:06
Seraphimon to the rescue

Torrent
Γενικα οποια αρχεια βρισκετε απο 340ΜΒ και πανω ειναι fake,dont bother with them...
Posted 05 December 2008 - 17:13
Posted 05 December 2008 - 18:44
Naruto Shippuden 86 ~ 87 english sub | Narutoverse - Naruto Video and Manga Downloads
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 05 December 2008 - 19:00

Posted 05 December 2008 - 20:33
Το επεισόδιο δεν τα έσπασε, το επεισόδιο γ@%&*$ε.
Αρχικά το πρώτο μισό ήταν καλό αλλά χλιαρό κατά την γνώμη μου. Βέβαια εφόσον ήξερα το σχέδιο, το περίμενα να είναι έτσι, οπότε με ικανοποίησε.
Από την στιγμή όμως που έσκασε μύτη ο Naruto "άναψα τσιγάρο" ( c tm ) (παρότι δεν καπνίζω).
Γενικά σε ότι φάση έσκασε και ιδιαίτερα στο flashback της προπόνησης ήταν Θεός.
Το κομμάτι με τον Shikamaru εννοείται ότι ήταν εξαιρετικό αλλά πραγματικά μέσα από όλα τα επεισόδια που έχουν βάλει με Asuma κλπ (και filleroσκηνές) δεν με ενθουσίασε.
Από μουσική είμαι επίσης πλήρως ικανοποιημένος καθώς πιάνει κορυφή, ενώ το σχέδιο πάλι με χάλασε σε κάποια σημεία (ιδιαίτερα στην σκηνή με την Tsunade η οποία είχε "ξεφουσκώσει" κιόλας).
Για το filler arc που ξεκινάει την μεθεπόμενη εβδομάδα έχω να πω ότι φαίνεται καλό.
Συμφωνώ με τον sefiroth ότι οι ροζ κρύσταλλοι είναι χάλια, αλλά όλο το υπόλοιπο με ικανοποιεί.
Πάντως το 3-tail εμφανίζεται πάλι ελεύθερο, ενώ δεν κάνει εμφάνιση στο trailer το υποτιθέμενο host του.