Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1081 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 18:18

είναι η πρώτη φορά που είδα τους κονοχανούς να νηκάνε και το ευχαριστήθηκα!!!!
απλά ο σικμάρου είναι πολύ μπροστά:nod:

όσο για την μουσική και την σκηνοθεσία το ναρούτο έχει πάει σε πολύ υψηλό επίπεδο πλέον...10/10 απλα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1082 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 18:45

Φοβερό επεισόδιο και το 88!! Naruto και Shikamaru σε όλο τους το μεγαλείο!

Βλέποντας το επεισόδιο πάντως είχα την εντύπωση πως δεν θα τελειώσει η μάχη Naruto vs

Kakuzu κατα τη διάρκεια του επεισοδίου. Ιδέα μου είναι ή η μάχη μεταξύ τους κράτησε πολύ

λίγο? Αν θυμάμαι καλά στο μάνγκα ο Νaruto έκανε περισσότερες προσπάθειες με το Fuuton

Rasenshuriken πριν τον νικήσει...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#1083 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 18:55

Φοβερό επεισόδιο και το 88!! Naruto και Shikamaru σε όλο τους το μεγαλείο!

Βλέποντας το επεισόδιο πάντως είχα την εντύπωση πως δεν θα τελειώσει η μάχη Naruto vs

Kakuzu κατα τη διάρκεια του επεισοδίου. Ιδέα μου είναι ή η μάχη μεταξύ τους κράτησε πολύ

λίγο? Αν θυμάμαι καλά στο μάνγκα ο Νaruto έκανε περισσότερες προσπάθειες με το Fuuton

Rasenshuriken πριν τον νικήσει...

Οχι, η ιδεα σου ειναι ,το επεισοδιο κάλυψε και τα 2 τσαπτερ (και κατι παραπανω) που ειναι η μαχη με τον Κακουζου κ τον Ναρουτο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 12 Δεκέμβριος 2008 - 19:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1084 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:10

Πολυ καλο επεισοδιο,εκει που ανατριχιασα ομως ηταν οταν ο Kakoyzoy πεταξε πανω απο τον Ναρουτο,omg ποσο badass ειναι ο kakuzu (κακοι ftw)!!!!Ελπιζω να μας πουνε τι ηταν ακριβως ο κακουζου,μην μεινουμε με την απορια...

Το preview καλο φανηκε ,θα εχει και Ορο.....και τον ακατανομαστο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1085 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:37

Πολυ καλο επεισοδιο,εκει που ανατριχιασα ομως ηταν οταν ο Kakoyzoy πεταξε πανω απο τον Ναρουτο,omg ποσο badass ειναι ο kakuzu (κακοι ftw)!!!!Ελπιζω να μας πουνε τι ηταν ακριβως ο κακουζου,μην μεινουμε με την απορια...

Το preview καλο φανηκε ,θα εχει και Ορο.....και τον ακατανομαστο...

Κάτι σαν ραπτομηχανή μου φάνηκε o Kakuzu αλλά όχι για τζινακια κ φουστίτσες...:hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1086 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 21:41

Όχι το summon jutsu δεν το έχει ξαναδείξει.To katon του Sasuke (ή του Itachi, δεν είμαι σίγουρη...:bahhh:)είχε δείξει...αλλά τα πιτσιρίκια είναι όλα τα λεφτά να τα βλέπεις να παλεύουν να κάνουν τα σύμβολα :kakaka:.

α οκ νομιζα οτι τους τελιωσαν οι ιδεες:emptyonexg1: τωρα που το λες το θυμηθικα αυτο που εμαθε στον sasuke o μπαμπας του δεν θυμαμαι name (κατι σαν great fireball or sth like that)

ρε που αναφερεστε? δε πιστευω σε κανα manga???:uhh: (η κανα preview που δε εχω κοιταξει)

:sadist: δεν διαβαζω manga πρην δω anime οσες φορες(< 5) το εκανα εκανα ηθελα να κανω drop το anime καθε φορα που δεν γινοταν αυτο που ειχε το manga ακομα και με 10 sec filler. αλλα και να διαβαζα δεν θα το συζητουσα εδω.:wis:

#1087 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 00:48

Οχι, η ιδεα σου ειναι ,το επεισοδιο κάλυψε και τα 2 τσαπτερ (και κατι παραπανω) που ειναι η μαχη με τον Κακουζου κ τον Ναρουτο...

Έχεις δίκιο. Ξαναείδα τα chapters και είναι ακριβώς οι ίδιες σκηνές δεν έκοψαν τίποτα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#1088 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 03:02

το επεισοδιο τα σπασε απλα!!!(παλι)!!ο ναρουτο φερθηκε πολυ εξυπνα και ωριμα ελπιζω τα φιλλερς να μην χαλασουν την καλη πορεια που παιρνει το ανιμε!!!

note:sasuke στο επομενο επεισοδιοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1089 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 03:46

να πω το παραπωνω μου η μαχη δεν μου αρεσε παρα πολυ.. μονο τον ναρουτο να κανει την ιδια επιθεση (αν κ εκτιμησα το πως φερθηκε οσο δεν παει) αλλα ο αλλος για ακατσουκι κ ειδικα καποιον π επεζε ανετα τον κακασι το βρισκω λιγο καπως να τον εκανε φετες ο ναρουτο ακομα κ αν ειχε επιθεση κανονι.

παραυτα /bow shikamaru
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1090 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 04:29

note:sasuke στο επομενο επεισοδιοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yup! Μου εκανε εντυπωση αυτο :) I cant wait!!

να πω το παραπωνω μου η μαχη δεν μου αρεσε παρα πολυ.. μονο τον ναρουτο να κανει την ιδια επιθεση (αν κ εκτιμησα το πως φερθηκε οσο δεν παει) αλλα ο αλλος για ακατσουκι κ ειδικα καποιον π επεζε ανετα τον κακασι το βρισκω λιγο καπως να τον εκανε φετες ο ναρουτο ακομα κ αν ειχε επιθεση κανονι.

παραυτα /bow shikamaru

Θα καταλαβεις στο επομενο επεισοδιο... Αυτο λεω μονο ΧΡ:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1091 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 11:01

Όταν ο Shikamaru "αποχαιρετούσε" τον Hidan ο λόγος του μου φάνηκε πολύ Τσαρλς Μπρονσον style - Ο θεός σου δεν παίρνει εκδίκηση, ΕΓΩ παίρνω εκδίκηση!!! Τέλειος απλά.

Και το Rasenshurinken απλά άπαιχτο. Καλά να πάθει ο σατανικός συγγενής της Sally [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:fAmQpcz56THIZM:http://lair2000.net/night26download/sally06dl.jpg[/IMG] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Xg1M3_Vwp5NBMM:http://zabuza.lapunk.hu/tarhely/zabuza/kepek/kakuzu.jpg[/IMG]
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1092 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 11:05

Πάει κι αυτό το τόσο καλό arc...και τώρα τι;
Θα έχουμε arc με λίγο manga και λίγο filler;

Το γεγονός όμως είναι ότι o...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1093 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:13

τα εσπασε το επεισοδιο.respect στον shikamaru και ο naruto επιτελους πηρε τα πανω του.
απ΄τις καλυτερες μαχες σ' αυτο το arc.
και φυσικα θα δουμε επειτελους sasuke!!
:nbleed:

#1094 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 13:08

παιδια ξερεται ποσο θα κρατισουν τα fillers??

#1095 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 18:02

Το επεισοδιο τα εσπασε (λιγοτερο φιλλ-μπλα-μπλα περισοτερο ουσια) και το rasenshuriken τι τελια μεταφορα απο το manga ευγε!!!

Τωρα απο το επομενο αρχιζουν τα fills εαν δεν κανω λαθος λιγη προπονισουλα με τον Sasuke που ομολογουμενος δεν το ειδαμε σχεδον καθολου (απο δω και περα μπορω να πω ετσι για να χαροπιοισω fans) θα τον χορτασουμε :D:D:D

Τωρα τα fills οπως το σκευφτομαι δεν θα κρατισουν πολυ και σιγουρα λιγοτερο απο αυτα του καλοκαιριου τωρα νομιζω οτι Deidara-Tobi-Sasuke-Oro πρεπει να δειξουν ετσι για μια καλυτερη εκβασει στο anime!!!

και οποιος επιασε και το παρασυνθημα (mangareader) καταλαβε.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!