ααααα μην το λες στο επεισοδιο με τον θανατο του haku εριξα το περισσοτερο κλαμαΆσε και στους δύο (στο μάνγκα εγώ έκλαψα)(και στον χάκου έκλαψα εγώ
).Φαντάσου.
133Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 15:25
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 16:11
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 16:55
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:10
Το καλυτερο σημειο ηταν ο μονολογος του Jiraiya για τη ζωη του και το αν αξιζε η οχι... ΕΠΟΣ
Υ.Γ. Με πορωσε το preview! Οχι με τους Uchiha, αλλα με τις αλλες μαχες που (μαλλον) θα γινονται παραλληλα!!!
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 01:57
Το καλυτερο σημειο ηταν ο μονολογος του Jiraiya για τη ζωη του και το αν αξιζε η οχι... ΕΠΟΣ
Όντως ήταν σημείο που άξιζε το βάρος του σε χρυσάφι.
Ποτέ δεν περίμενα σε αυτό το άνιμε να πεθάνει ο Jiraya. Τουλάχιστον έζησε μια γεμάτη ζωή και τελικά ο θάνατός του είχε νόημα. Όπως εκείνος το ήθελε...
Τώρα περιμένω τη στιγμή της εκδίκησης. Pain must pay...
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 21:14
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 15:57
Ναι ηταν πραγματικα απιστευτη σκηνη. Επισης μου αρεσε πολυ η σκηνη με το Ναρουτο που ετρεχε και ενα χερι Jiraiya του εκανε tap τον ωμο..
Εγω παλι δεν εκλαψα μ αυτο το επεισοδειο αλλα μαλλον δεν θα το συγκρατησω οταν το μαθει ο Ναρουτο. Και με τον Ασουμα τα ζουμια με πηραν για τον Σικαμαρου και την Ινο οχι για αυτον xD
PS:
(όχι δεν διαβάζω manga, δεν γουστάρω)
Εγω λεω να μας δειρεις!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 01 Νοέμβριος 2009 - 16:03

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 20:13
παμε για αλλο ενα +1.
Τελεια στημενο επισοδειο, για το θανατο ενος απο τους καλυτερους χαρακτηρες της σειρας. Παρολο που ειχε flashback και filler (oπως λετε) οι μονολογοι και η 'αυτοβιογραφια' του ηταν δωσμενοι τοσο καλα που δεν υπηρχε περιπτωση να μη συγκινηθεις. Αλλος ενας απο τους legendary sanin μας αφηνει. Η σειρα μου φαινεται η σκοτωνει τους λιγους αξιολογους χαρακτηρες της? >_<
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 01:14
Δεν κουρασαν καθόλου και δεν είχαν πραγματικά τίποτα το περιττό.
Oμολογώ θα μπορούσα να συγκινηθώ... Αν δεν πανηγύριζα από την χαρά μου καθώς ψυχορραγούσε ο Jiraiya. H μάλλον πιο σωστά με κάθε μπήξιμο πασσάλου και καθώς ολοένα βρισκόταν πιο κοντά στο χάρο ανατρίχιαζα από ευχαριστηση. GO PAIN GO!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ και αξιώθηκα να το δώ animated.
Aη μαρή σουσουράδα που μου έμαθες και το ξινή.Παρολα αυτα βαζω στοιχημα οτι μια ξινη moderator τωρα κανει παρτυ με το θανατο του Jiraiya... Chigau ka?
btw πέθανα στο γέλιο με το εισαγωγικό μηνυματάκι των Taka στο 133 "Has anyone seen my arm? It s full of frog scales you cant miss it?" Μάλλον έχουν και αυτοί την ίδια συμπαθεια στον χαρακτήρα σαν όπως και εγώ.
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 18:07
Αν και διαβαζω manga οποτε το ηξερα, προλαυτα βλεποντας το animated με αγγιξε...
Γιατι Jiraiya ηταν ενας και μοναδικος και δεν ξαναβγαινει!
Αλλα μια παρατηρηση... θα ηθελα λιγο περισσοτερη μουσικη στο κρισιμο σημειο,
ετσι ενα λυπηρο επιβλητικο κομματι, για να υπογραψει το επος ενος σπουδαιου shinobi...
Jiraiya ζεις, εσυ μας οδηγεις...

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:02
132 + 133 παίζει να είναι από τα καλύτερα επεισόδια σε όλο το Naruto μέχρι στιγμής. Εξαιρετική σκηνοθεσία άψογος ο τεχνικός τομέας και από άποψη εξέλιξης της πλοκής.
Δεν κουρασαν καθόλου και δεν είχαν πραγματικά τίποτα το περιττό.
Oμολογώ θα μπορούσα να συγκινηθώ... Αν δεν πανηγύριζα από την χαρά μου καθώς ψυχορραγούσε ο Jiraiya. H μάλλον πιο σωστά με κάθε μπήξιμο πασσάλου και καθώς ολοένα βρισκόταν πιο κοντά στο χάρο ανατρίχιαζα από ευχαριστηση. GO PAIN GO!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ και αξιώθηκα να το δώ animated.
Aη μαρή σουσουράδα που μου έμαθες και το ξινή.
btw πέθανα στο γέλιο με το εισαγωγικό μηνυματάκι των Taka στο 133 "Has anyone seen my arm? It s full of frog scales you cant miss it?" Μάλλον έχουν και αυτοί την ίδια συμπαθεια στον χαρακτήρα σαν όπως και εγώ.
Πεστα.
Και θελω να μου πειτε πως γινετε ενας χαρακτηρας που παραδεχτηκε οτι ολλη του η ζωη ειναι γεματη με αποτυχιες να ειναι επικος.
i mean
α)εχασε απο τον hanzo
β)απετυχε να περιορισει τη δραση του orochimaru
γ)δεν διδαξε στον naruto κανενα jutsu της προκοπης.Ο orochimaru εκανε τουμπανι τον sasuke
δ)απετυχε να βαλει στο σωστο δρομο τον pein
ε)απετυχε να προστατευσει τους 3ο,4ο Hokage
Αστειος μπορει να ηταν, αλλα επικος?
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:42
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 21:05
Ο Pain δεν μου αρέσει για τον χαρακτήρα του, (όλα όσα λέει τα έχουμε ξανακούσει από κακούς χιλιάδες φορές), αλλά για την ποικιλία δυνάμεων που παρουσαζει, καθώς όλοι οι συνδυασμοί που μπορούν να πετύχουν τα 6 σώματα είναι απίστευτοι.
Εμένα πάλι το ανάποδο, μου άρεσε σαν ιδεολογία και όχι σαν δυνάμεις. Δεν βρίσκω τίποτα το cool στο να χρειάζεται 2-6 σώματα για να είναι δυνατός... ο Jiraiya σχεδόν μόνος του ήταν και νίκησε 3 σώματα, οκ είχε τα βατράχια δηλαδή, αλλά και πάλι 6 εναντίον 3 (ή 2 που ήταν μετά) δεν είναι λίγο άδικο;
Και δεν εννοώ άδικο με την έννοια ότι υπάρχει δίκαιο σε μια μάχη, απλά δεν δίνει αξία στον κακό imo.
Πέραν αυτού μου άρεσε πολύ σαν ιδεολογία όμως (θεοποίηση, πόνος για να υπάρξει ειρήνη κλπ) και ιστορία που τον οδήγησε στο να την αποκτήσει.
Όσο για τον Jiraiya, εγώ λέω καλύτερα αποτυχημένος κάποιος παρά ευνοημένος από την σειρά (γκουχναρούτογκουχ). Τουλάχιστον ο Jiraiya βελτιώθηκε χωρίς Kyuubi ή doujutsu και τόσους φίλους γύρο του, απέκτησε το όνομα legendary, ενώ ήταν αυτός που ίσως αγωνίστηκε πιο πολύ απ' όλους για να υπάρξει η ποθητή ειρήνη, κι ας μην την πέτυχε άμεσα. (πέραν όλων, είχε και πιο πολύ πλάκα από τους περισσότερους mains)
R.I.P. Jiraiya, you will be missed.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Νοέμβριος 2009 - 21:17