Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1381 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 September 2008 - 00:25

Εγώ ξέρω ότι κάπου εδώ κάποιος πεθαίνει για να τον αναστήσει με την τεχνική της Chiyo o Kakashi... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Posted Image

#1382 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 September 2008 - 00:52

δεν λέω καλο το sharingan του Kakashi αλλα αυτό το jutsu είναι medical και ο Kakashi από medical δεν σκαμπάζει τίποτα... όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να μάθει το καλύτερο medical Jutsu (για μένα τουλάχιστον) χωρίς καμια εμπειρία σε medical απλά και μονο επειδή έχει Sharingan
θυμάται κανεις άμα είχε "ανοιχτό" sharingan ο kakashi την ώρα που έκανε το Jutsu η Chiyo?
EDIT:ανοιχτο ηταν:P

Edited by gogetasjj4, 28 September 2008 - 00:58.

#1383 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 September 2008 - 08:19

δεν θα είχε νόημα να τον δείξει να κοιτάει με το sharingan... την τεχνική πάντως την έκανε copy.... γιατί πριν το κάνει η chiyo το είχε καλυμμένο... και ήδη κάνει τεχνικές ανεξαρτήτου τύπου και element γιατί να μη μπορεί να κάνει κι αυτό ?

#1384 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 September 2008 - 08:53

δεν θα είχε νόημα να τον δείξει να κοιτάει με το sharingan... την τεχνική πάντως την έκανε copy.... γιατί πριν το κάνει η chiyo το είχε καλυμμένο... και ήδη κάνει τεχνικές ανεξαρτήτου τύπου και element γιατί να μη μπορεί να κάνει κι αυτό ?

+1 οταν η τσιγιο εκανε το τζουτσου εδειξε τον κακασι να ανοιγει σαρινγκαν και να την κοιταει....

#1385 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 28 September 2008 - 10:19

δεν λέω καλο το sharingan του Kakashi αλλα αυτό το jutsu είναι medical και ο Kakashi από medical δεν σκαμπάζει τίποτα... όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να μάθει το καλύτερο medical Jutsu (για μένα τουλάχιστον) χωρίς καμια εμπειρία σε medical απλά και μονο επειδή έχει Sharingan

Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι το συγκεκριμένο jutsu δεν ήταν medical. Γιατί πολύ απλά δεν έκανε heal, έφερε τον άλλον πίσω στη ζωή.

Κατα τα άλλα το μόνο που έχω να πω (όπως και οι άλλοι) είναι ότι έρχονται ώραια πράγματα.
Posted Image

#1386 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 28 September 2008 - 11:49

to skill λεγεται ressurection jutsu(αν το εγραξα σωστα)παντως ο κακασι θα μπορουσε να το μαθει αλλα για σκεφτειτε ο chiyo χρησιμοποιησε το τσακρα τησ ΚΑΙ το τσακρα του ναρουτο δλδ θελει μεγαλα αποθεματα τσακρα οπου πιστευω οτι ο κακασι δεν θα καταφερει να κανει την τεχνικη μονος του τουλαχιστον
α! εγω θεωρω το ναρουτο πολυ εξυπνο σε μαχη γτ ενω εχει παλεψει με ανωτερους του παντα σκεφτεται κατι και νικαει
απλως θυμηθειτε την μαχη με τον neji...
οκ μπορει να μην τα πιανει ευκολα ολα οσα του λενε αλλα πιστευω οτι σε μια μχη σκεφτεται πολυ εξυπνα
α!α!και κατι αλλο τωρα με το sage chakra ο ναρουτο δεν θα βγαζει πιο πολλα kage bushin (και πιο δυνατα)
με βαση το κανονικο τσακρα του παντα

Edited by pagama, 28 September 2008 - 12:02.

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1387 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 September 2008 - 12:09

Διαβαζοντας το chapter εχω να πω οτι ο ναρουτο επιτελους τα σπαει.Ο παιν προβλεπετε να φαει Τοσο ξυλο που θα ναι parental advisory.Γενικα παιρνει μια τελικη τροπη το μανγκα ή ετσι μου φαινεται.Eπισης δε νομιζω να πεθανει κανεις και αν ακομα γινει ο τελαιυταιος που θα τον αναστησει θα ταν ο κακασι.Ειναι απο τους αγαπημενους χαρακτηρες ρε γιατι να θυσιαστει?

#1388 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 13:12

Spoiler:

Posted Image

#1389 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 September 2008 - 16:45

Ναι ειναι κατι το οποιο το περιμενουμε κατα 90% (για τι με τον kishi ποτε δεν ξερεις) αρα λογικα tsunade no jutsu:Crying2: το θεμα ειναι οτι λογικα δεν θα παιθανει πριν την συναντηση των kages γιατι σαν χαρακτηρας και 5ος πρεπει να παει στο συμβουλιο να ξεκαθαρισει ορισμενα πραγματα για την konohagakure σε σχεση με τον Sasuke, εκει πιστευω οτι θελει ο kishi να την ολοκληρωση σαν χαρακτηρα στο manga του και να ασχοληθει με την οριμοτιτα της Sakura...!!!!!

Επεισης μπορει ο Naruto να ειναι εχει σχεδον "τελιοπιησει" την τεχνικη αλλα ακομα εχει αρκετα μαθηματακια και αποκαλυψης να μαθει, οποτε οταν θα παει at last στην konoha θα βρει ενα σκινικο:

α) μια konoha χορις hokage και την Sakura να κλαιει...
β) ο danzou να εχει παρει κανει ενα καθεστος παπαδοπουλιστικο στην konoha και την Sakura να κλαιει...
γ) να βρει τον kakashi 6o hokage(yeah γουσταρω!!!) και την Sakura να κλαιει...:kakaka:

Ε λογικα κατι απο τα παραπανω εχω σαν ενα ας το πουμε πιθανο σεναριο...
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1390 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 September 2008 - 17:45

Μήπως για τη περίπτωση Danzou έχει ήδη επιληφθεί κάποιος άλλος....

Posted Image

#1391 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 17:56

καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι με το νεο sage mode θα εχει τουλαχιστον ελπιδα εναντιον σασουκε αν και θα θελα να ξερω τι ηταν εκεινο που ειχε δωσει ο ιτατσι στον ναρουτο σε περιπτωση που ξανασυγκρουστουν οι 2 "φιλοι"
Posted Image
Posted Image

#1392 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 September 2008 - 18:00

Μόνο αυτό το ουρανοκατέβατο power up θα τον βοηθήσει... Γιατί όσο παραπάνω melee power και να αποκτήσει ο Naruto ο Sasuke φτύνει 3 one-shots από απόσταση.....

Posted Image

#1393 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 18:13

η μονη ελπιδα ειναι να ειναι κατι σαν αντι-σαρινγκαν για να μην τον πιανουν τα genjutsu και αματερασου η στην καλυτερη ενα σαρινγκαν :P απλα υποθεσεις κανουμε
αλλα το κιριν αμα δεν βρει κατι σαν το susano δεν παιζει να το αποφυγει
Posted Image
Posted Image

#1394 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 18:26

Ολα αυτα απλα υπο8εσεις ειναι.Το ζητημα ειναι 1 στη τωρινη του κατασταση ο naruto οχι μονο δεν εχει το pain αλλα ειναι χρονια μακρια απο το sasuke.Και να μη λεμε οτι 8ελουμε το sage μονο power up κανει απο οσο εχουμε δει dld με λιγα λογια ο naruto εχει μα8ει να ενδυναμωνει τis τεχνικες του.οσο για την νεα του τεχνικη μεχρι να τη δουμε κοντος ψαλμος αλληλουια....

Posted Image

#1395 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 18:30

o danzou 8α ειναι δυνατος?ειχαν πει οτι η8ελε να γινει Hokage,αρα καποια δυναμη 8α εχει

παντως μεχρι στιγμης ο μονος που μπορει να συγκρι8ει με τον pein ειναι ο madara ,ο naruto ακομα και με sage technique αν δεν βρει την αδυναμια του ειναι ειναι μηδενικο μπροστα του

qzMHWHd.png