Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1351 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 September 2008 - 20:38

Μα πώς κάνετε έτσι για μια μέρα καθυστέρηση;;;;:oo:

Άγγελέ μου, νά'σαι καλά.

Posted Image

#1352 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 September 2008 - 20:45

Παιδια κανενα Link στον φτωχο για το Kakashi Gaiden??

Αρχισα τα Φιλλερς στο Anime και θελω κατι ωραιο να εχω παρραλληλα..

Berserk___Gatsu.jpg

#1353 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 September 2008 - 20:54

Παιδια κανενα Link στον φτωχο για το Kakashi Gaiden??

Αρχισα τα Φιλλερς στο Anime και θελω κατι ωραιο να εχω παρραλληλα..

Naruto 239 page 01 | One Manga "Mission Start"

Διαβασε εως το Chapter 244 "heroes of the sharingan"

Εαν θες και μια περιληψουλα για να δεις τι παιζει κοιτα στο παρακατω λινκ

http://narutojutsu.110mb.com/kakashigaiden.php

#1354 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 26 September 2008 - 21:01

Thanks Iri-Chan...

Δηλαδη στο 244 σταματω,σωστα?

για κατεβασμα δεν εχει..:uhh:[Σπαστικος mode]

Berserk___Gatsu.jpg

#1355 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 September 2008 - 21:03

Για κατεβασμα απο

Mangatraders

(δεν καταλαβα πριν sorry)
Συντομη εγγραφη και μεγαλες ταχυτητες.
Και ναι στο 244 σταματας......

#1356 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 26 September 2008 - 22:08

Αμοληθειτε στο διαβασμα, βγηκε στο onemanga.com:bike:

Posted Image

#1357 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 September 2008 - 22:28

Oπως αναμενοταν παρα πολυ καλο το κεφαλαιο..... Το μονο που θα σχολιασω ειναι οτι αυτη μαλλον ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε τον Sasuke να εμπλεκεται ευθεως σε φονο. Εννοω ο ιχνηλατης που ειχε στειλει ο Raikage τα τιναξε ετσι δεν ειναι? Απο οτι θυμαμαι περα απο τον Itachi (που ουσιαστικα δεν τον σκοτωσε ο Itachi του εμεινε στα χερια) δεν ειχε σκοτωσει καποιον αλλο....

#1358 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 26 September 2008 - 22:38

Ναι, αλλα παιζει να ηταν αναγκασμενος να το κανει... δε ξερουμε

Btw το kakashi gaiden...:nanana:

Posted Image

#1359 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 26 September 2008 - 23:03

παιδια η καινουρια τεχνικη του ναρουτο τι ακριβως λετε να ειναι?
παντως ετσι οπως τον ειδα μου φανηκε imba το παιδι!!!
το τσαπτερ πολυ καλο και επιτελους εδειξε και λιγο κονοχα
α!και κατι αλλο μ'αρεσε η σελιδα 15 που εδειχνε το μισο προσωπο του πειν:wooi2:

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1360 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 26 September 2008 - 23:08

o naruto αρχιζει και γινεται και πολυ imba και οπου να ναι θα εχουμε μακελειο στην konoha. yeah, αυτα ειναι
Posted Image

#1361 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 September 2008 - 23:44

pein-sama:Blissfull::Blissfull::Blissfull:

πεζει ο ναρουτο να δοκιμαζει τη νυχτα το στομαχι του βατραχου που ειχε κανει ο ero-sennin στους itachi-kisame?

το επομενο chapter αναμενετε 8εικο

qzMHWHd.png

#1362 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 September 2008 - 02:16

Ναρουτο,"ο χαζος " προταγωνιστης ωρα για απομυθοποιηση..

ναι ισως ειναι λιγο παραλογο που βλεπετε τετιο ποστ απο μενα. το λεω αυτο γτ θεωρρω τον ναρουτο μπετοβλακα και κατσικι...:tensai: τα πραγματα εχουν αρχισει να αλαζουν ομως... ο χαζος χαρακτηρας που μας εχει παρουσιασει ως τωρα ο ναρουτο μας εκανε να πιστεψουμε καιποιους απο μας οτι οταν καταφερνε κατι δεν ηταν τιποτα παραπανω απο το χερι του κισιμοτο που προσπαθουσε να σωσει το ασωτα...μετα το σημερινο τσαπτερ μου μπηκαν οι υποψιες πως το παλικαρι οντως εχει μυαλο και ισως αρχισει να το εμφανιζει.βλεποντας το τσαπτερ επιασα τον εαυτο μου να το παρακολουθω σαν φαν του ναρουτο...ενταξυ δεν κρατησε πολυ συνηλθα...αλλα λετε να ειναι η απομυθοποιηση? λετε αυτα που θεωρρουσαμε στημενα να ηταν απλα τα σημαδια? αυτη ειναι η παρατηρηση μου εμενα απο το τσαπτερ...

NOW LETS LET THE WORLD FEEL SOME PAIN!!!!

THE GOD HAS ARRIVED

#1363 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 September 2008 - 02:47

Sorry που στο λέω αλλά άργησες να αντιληφθείς την εξυπνάδα του Naruto.
Σαν προφανείς shounen χαρακτήρας αργεί να τα πάρει. Αυτό όμως δεν τον κατατάσσει στους χαζούς γιατί έχει την δική του εξυπνάδα ή το δικό του τρόπο σκέψης αν θες (επίσης προφανές shounen χαρακτηριστικό).

Από την αρχή του part 2 φαίνεται ότι έχει αλλάξει σε αυτόν τον τομέα και από τα πρώτα κιόλας chapter έδειξε την αλλαγή- ωριμότητα στην σκέψη του. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι η αποκομιδή που έχουμε δει από τα 3 J χρόνια.

Τώρα τι σε έκανε να αποδεχθείς την εξυπνάδα του Naruto από το σημερινό ch δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ τον βρίσκω ίδιο (αν εξαιρέσεις το σκληρό δέρμα και τα μάτια κουμπιά).

Πάντως ετοιμάζει that jutsu (θα το μάθουμε, που θα πάει...).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1364 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 27 September 2008 - 08:40

Πολυ ωραιο τσαπτερ !!!! 2 ατακες μου αρεσαν παρα πολυ ....
Η τελευταια του Pein k το FROG-FU !!!!!!

Rin εγω πιστευω πως προσπαθει να τελειωποιησει το Rasenshuriken ή την απαγορευμενη τεχνικη (πιο λογικο) η οποια δεν νομιζω να ειναι αυτη που λες
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1365 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 10:19

Oντως παιδες ενα ακομα καταπλhκτηκο chapter απο το naruto..καλα λενε οτι τα καλα αργουν να ερ8ουν γτ σε λιγο 8α γινει της π@#$%^&ς στην konoha.Τωρα επειδη παραπανω αναφερ8ηκαν μερικοι στο γεγονος οτι ο naruto εμφανιζει πρωτοφανη σημαδια ωριμοτητας ενα ειναι το σιγουρο.Ο naruto oπως ειπε και ο Ριde ποτε δεν ηταν αυτο που απλα λεμε χαζος.Οπως ολοι οι shounen χαρακτηρες ειναι αυτο που λεμε αργοστροφος οπως και ο luffy.Auto δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ο τροπος σκεψης του ειναι κατωτερος απο τον αλλον--ισα ισα που μαλλον το αντι8ετο φαινεται και απο το τελευταιο chapter.Aκομη μη ξεχναμε τη φαση με το shuriken rasengan οπου ως 1 απλος genin σκφτηκε να χρησιμοποιησει 2 kage bunshin για να κανει αυτη την τεχνικη οταν ο kakashi kai o 4 ειχαν δει μαυρα μεσανυχτα.Τελος πραγματικα φαινεται ομως οτι αρχιζει να ωριμαζει και να γινεται επιτελουσ τουμπανος και imba(ειδικα αυτο το dark ματι-to opoio μου 8υμησε και knightmare luffy- ειναι ολα τα λεφτα)και οσο για τη φαση του pain 1 εχω na pω.Ισως στη konoha 8α πρεπει να αρχιξουν να αγοραζουν εργολαβους τσιμεντο και σιδεροβεργες γτ με τοση καταστροφη που 8α φαει αγνωριστη 8α γινει^^:hahaha:

Posted Image