Υοshh!!! ^o^ Btw jiraya, ur pic with Tsunade είναι τέλειααα! (που τη βρηκες?? >_>)

Ειλικρινα πως πιστευετε οτι θα εξελιχθει??? Ο Naruto θα αναγκαστει να παλεψει με το Sasuke και μετα τι????

Posted 27 September 2008 - 10:47
Posted 27 September 2008 - 11:20
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 27 September 2008 - 12:14
Posted 27 September 2008 - 12:21
Posted 27 September 2008 - 12:35
ναι αυτο που λες λεω...απλα τοσο καιρο οταν εβλεπα αυτα τα σημαδια ελεγα απλα "επιτιδες για να προχορησει η υποθεση"αυτο που με εκανε σε αυτο το τσαπτερ να αλαξω γνωμη και να σκεφτω τα προιγουμενα ειναι η νεα τεχνικη που ετοιμαζε...απλα μου εκανε κλικ...για μενα σταματησε πια ειναι ενας απλος συνεχιστης με το potential προταγωνιστη...τωρα εγινε απο προσωπικη αποψη παντα προταγωνιστης με potential για συνεχιστη....Sorry που στο λέω αλλά άργησες να αντιληφθείς την εξυπνάδα του Naruto.
Σαν προφανείς shounen χαρακτήρας αργεί να τα πάρει. Αυτό όμως δεν τον κατατάσσει στους χαζούς γιατί έχει την δική του εξυπνάδα ή το δικό του τρόπο σκέψης αν θες (επίσης προφανές shounen χαρακτηριστικό).
Από την αρχή του part 2 φαίνεται ότι έχει αλλάξει σε αυτόν τον τομέα και από τα πρώτα κιόλας chapter έδειξε την αλλαγή- ωριμότητα στην σκέψη του. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι η αποκομιδή που έχουμε δει από τα 3 J χρόνια.
Τώρα τι σε έκανε να αποδεχθείς την εξυπνάδα του Naruto από το σημερινό ch δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ τον βρίσκω ίδιο (αν εξαιρέσεις το σκληρό δέρμα και τα μάτια κουμπιά).
Πάντως ετοιμάζει that jutsu (θα το μάθουμε, που θα πάει...).
Posted 27 September 2008 - 14:23
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 27 September 2008 - 14:27
Posted 27 September 2008 - 14:48
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 27 September 2008 - 15:45
@kelborn3 δεν ειναι knightmare luffy αλλα nightmare luffy
Posted 27 September 2008 - 16:38
αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 ειδεσ τι κανει h binktopia μονο μην παρει διακοπες αυτο το group ti κατσαμε χα0χα0χ0α0χαχα0χα0χα0:frozen:
Posted 27 September 2008 - 16:39
Posted 27 September 2008 - 16:51
Posted 27 September 2008 - 16:53
Posted 27 September 2008 - 16:54
Posted 27 September 2008 - 18:15
Τα έσπασε κανονικά το chapter. Να δω πως θα αντιμετωπίσουν τον pein. Λογικά οι τεχνικές που θα μάθει ο naruto από εδω και πέρα θα είναι πολύ imba.....
Καλα καλα δεν ξερω κατα ποσο θα τον βοηθουσε με τον Sasuke ο οποιος εχει αποδειχτει πολυ πιο υπουλος και ευστροφος εν ωρα μαχης