Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1411 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2008 - 15:59

Kαι γτ να του το πει κανεις αφου δεν το εχει απορια ο ιδιος....

Posted Image

#1412 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 29 September 2008 - 19:33

Oxi δεν το ξερει, και απο μια αποψη ειναι οντως πολυ βλακας που δεν τον εχει καταλαβει αλλα απο την αλλη εχει και ενα δικιο. Κανεις δεν του πε ποτε τιποτα και δεν ειναι και λιγο να εισαι γιος του καλυτερου Ninja που υπηρξε-που να το φανταστει αυτος. Ασε που εχει δει μια η αντε δυο φωτο το πολυ... Ειναι λιγο δυσκολο να παει το μυαλο του εκει-οτι ειναι γιος ενος τετοιου Ninja που τυχαινει να ειναι και το προτυπο του...

(δεν το ειχα παρατηρησει πως δεν υπαρχει αλλος ξανθος Ninja! Ελεος!!)

what about deidara?
αν μπορεί να θεωρηθεί ninja αυτό το πράγμα:hahaha:
EDIT:a τώρα είδα ότι εννοούσατε konoha!!
δεν ξέρω ρε παιδιά ίσος να μην έτυχε να δει κάποια photo του :P

#1413 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 September 2008 - 19:33

lol :P xd,deidara isn't a ninja of konoha dude :P

Posted Image

#1414 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 29 September 2008 - 20:05

(δεν το ειχα παρατηρησει πως δεν υπαρχει αλλος ξανθος Ninja! Ελεος!!)

Μας κανουν εμπαρκο αλλα δεν θα τους περασει!!!
Τα μαλια του ηλιου θα μηνουν για παντα τα πιο g@m@t@:P
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1415 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 29 September 2008 - 21:28

βασικα ο oda(αυτος που φτιαχνει το one piece) ειχε πει οτι η μεση ειναι εκει περα που ειναι το ανιμε και οχι το μανγκα δλδ στο 370 επισοδιο..τωρα
παιδια ξεχνατε την τσουναντε που ειναι ξανθια και ειναι και κονοχα νιντζα
επισης ξανθια και νιντζα ειναι και η hibari που ηταν συμμαθητρια με τον κονοχαμαρου
ειναι και η φιλη του κονοχαμαρου η moegi που δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ξανθια
και τελος μην ξεχνατε τον αδερφο της τσουναντε τον nawaki

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1416 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 29 September 2008 - 21:57

pagama dude,αυτοι π λες π κολλαν με τον uzumaki??:P,take a look in the previous page xd

Posted Image

#1417 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 September 2008 - 22:19

Ναι, εγω αλλου το πηγαινα, στο τι θα γινει οταν μαθει οτι ειναι πατερας του (γτ δε μπορει θα το μαθει) και πως θα αντιδρασει οταν ξερει οτι ο πατερας του εβαλε το kyubi μεσα του

Posted Image

#1418 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 29 September 2008 - 22:20

οχι βασικα καποιος πιο πριν ειπε οτι οι μονοι νιντζα που ηταν ξανθοι ηταν ο ναρουτο και ο 4ος και ετσι βρηκα κι αλλους και τους εγραψα

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1419 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2008 - 22:28

XAOAXOXAOAOXO pως φαινεται το γεγονος ουι ουαν δε βλεπουμε ξυλο η διαμαχη σε 1 ανιμε παντα κατεληγουμε να συζηταμε για ακυρα πραγματα.Και μιας και μιλαμε για ακυρα πραγματα ποσες πυλες λετε να μπορει να ανοιξει πλεον ο rock lee??????????Εχει προπονη8ει?Εχει ο Gai βρει γυναιακ ?8α μπορεσει να πει η hinata στο naruto σε αγαπω....ο kakashi eχει τατουαζ στο μαγουλο και 8α δουμε ποτε τη γρια tsunade????????Kαι τελος ο madara ειναι παντρεμενος??????????????????????????????:terror2:

Posted Image

#1420 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 29 September 2008 - 22:28

εγω παντως πιστευω οτι ο naruto θα παει να σωσει την konoha, θα χασει απο τον pain, θα του παρουν το kyubbi, θα πεθανει και μετα καποιος-α θα τον αναστησει.
Posted Image

#1421 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 September 2008 - 00:43

δε ξερω για σας,εγω επειδη ειμαι στα κατω μου απο το τελος του code geass 8ελω να δω ανελεητη σφαγη της Konoha,αργους και βασανιστικους 8ανατους μεσα στην απελπισια απο κα8ε βλαμμενο ninja που κατοικει εκει για να ερ8ω στα ισια μου..................

qzMHWHd.png

#1422 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 30 September 2008 - 01:10

δε ξερω για σας,εγω επειδη ειμαι στα κατω μου απο το τελος του code geass 8ελω να δω ανελεητη σφαγη της Konoha,αργους και βασανιστικους 8ανατους μεσα στην απελπισια απο κα8ε βλαμμενο ninja που κατοικει εκει για να ερ8ω στα ισια μου..................

Θα σε συμβουλευα να αφησεις τα κανονικα ανιμε και να μεινεις στα ατελειωτα shounen. Αυτα δεν εχουν ποτε φιναλε και ετσι αποκλειετε να σε χαλασουν οπως σε χαλασε το CG!

:hahaha:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#1423 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 30 September 2008 - 03:52

XAOAXOXAOAOXO pως φαινεται το γεγονος ουι ουαν δε βλεπουμε ξυλο η διαμαχη σε 1 ανιμε παντα κατεληγουμε να συζηταμε για ακυρα πραγματα.Και μιας και μιλαμε για ακυρα πραγματα ποσες πυλες λετε να μπορει να ανοιξει πλεον ο rock lee??????????Εχει προπονη8ει?Εχει ο Gai βρει γυναιακ ?8α μπορεσει να πει η hinata στο naruto σε αγαπω....ο kakashi eχει τατουαζ στο μαγουλο και 8α δουμε ποτε τη γρια tsunade????????Kαι τελος ο madara ειναι παντρεμενος??????????????????????????????:terror2:

O rock lee λογικα θα μπορει να ανηξει τουλαχιστον 6πυλες ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!:yawn2:
Και ναι για τον lee μιλαμε εχει προπονιθει standar!!!:sleepy:
Ο gai ειναι ερωτευμενος με τον lee μεχρι ο lee να βρει γκομενα μετα θα δει για αυτον!!!:nbleed:
Η Hinata καποια στιγμη ΙΣΩΣ το κανει εκτος εαν το καταλαβει ο Naruto και το πει πρωτος αυτος....:tensai:
Ε δεν κοβο τον kakashi tatooazakia αλλα ποτε δεν ξερεις αλλα στο μαγουλο παρα παει:canthelp:
Οσο για την tsunade ε λογικα θα την δουμε (εαν θελει ο kishi) γιατι ειναι λιγα τα ψωμια της και εαν πεθανει το jutsu δεν θα ειναι ενεργο!!!Εκτος εαν εχει προνοισει και για αυτο!!!:drink:

Νταξ το μ@μηση δεν εχει τελος σε αυτο το topic!!!:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1424 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 October 2008 - 00:12

πιστευω πως ο παιν εχει πολλα να δηξει ακομα...και ποιο ειναι αυτο το νεο σωμα?

Edited by Kenny, 01 October 2008 - 17:07.

#1425 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 October 2008 - 00:22

λογικα 8α το χρησιμοποιει για summons για να αναπληρωσει πληρως το κενο του χαμενου σωματος.

βεβαια μπορει και η konan να νιω8ει πονοκεφαλους τα βραδυα και να μην μπορει να τον ικανοπιοισει,και αφου ειδε και αποειδε ο αν8ρωπος ειπε να παρει ενα δικο του γυναικειο σωμα να κανει τη δουλεια του

qzMHWHd.png