Από εκεί και πέρα NWS μπορείς να συγκρίνεις δύο doujutsu με την ίδια λογική που μπορείς σε μια μάχη να συγκρίνεις πoιο από τα δύο όπλα των αντιπάλων προσφέρει το μεγαλύτερο advantage χωρίς να προδικάζεις το αποτέλεσμα.
Κατά δεύτερο λόγο μπερδεύεις τις ιδιότητες του Byakugan ως bloodline limit με τα jutsu που σχετίζονται με αυτό. Το
Gentle Fist Style είναι για το Byakugan ότι για το Chidori για το Sharingan. Τεχνική που θεωρητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και άλλοι αλλά πρακτικά περιορίζεται μόνο στους χρήστες με τα αντίστοιχα doujutsu. Μπερδεύεις επίσης το chakra control και τα hand seals που έχουν όλοι οι shinobi με χαρακτηριστικό αποκλειστικό των Hyuga (που δεν είναι)
Kατά τρίτο λόγο παραγνωρίζεις την ιδιότητα του Sharingan να αντιλαμβάνεται κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα και να τις προβλέπει. Επίσης μιλάς για απλό genjutsu σαν να είναι κάτι εύκολο να το κάνει κανείς dispell ειδικά όταν προερχεται από Sharingan. Το Byakugan δεν σχετίζεται με καλύτερο έλεγχο chakra .
Για να μην τα πολυλογώ
εδώ είναι οι ιδιότητες του Byakugan και
εδω του Sharingan. Αν συγκρίνεις αυτά τα οποία ξέρουμε (γιατί με βάση αυτά μιλάμε και όχι με υποθέσεις)σαν χαρακτηριστικά των doujutsu θα δεις ότι το Sharingan προσφέρει πολύ περισσότερες προοπτικές δράσης, έχει πολύ περισσότερες και ισχυρότερες επιθετικές τεχνικές και πάνω από όλα προσφέρεται και για μάχη εξ αποστάσεως αλλά και για hand to hand εκεί που το Byakugan απαιτεί αποκλειστικά Hand to hand combat.
Συμφωνώ ότι σε μια μάχη παίζουν ρόλο τα άτομα και οι συγκυρίες και δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι Sharingan users μπορούν να νικήσουν όλους τους Byakugan users. Λέω ποιό από τα δύο doujutsu προσφέρει το μεγαλυτερο πλεονέκτημα. Και σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη clan (Hyuga that is) δεν είναι αμελητέα. Θα ήθελα και εγώ να είχαν περισσότερο panel time αλλά δυστυχώς η υπόθεση επικεντρώνει αλλού και δυστυχώς ο mangaka ενώ έχτισε καλές βάσεις για πολλούς χαρακτήρες στην συνέχεια φαίνεται να τους έχει ξεχάσει. >__< (neji <3)
ΥΓ. Η Hinata όσα λιονταράκια και να έκανε τον Sasuke ή τον Itachi δεν θα μπορούσε καν να τους πλησιάσει.
ΥΓ2. Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι αλλά το ενδεχόμενο ο Mangaka να ασχολείται με το Sharingan για λόγους πέρα της δυναμης του (γιατί τότε θα ασχολιόταν με το Rinnegan που κόβει κομμάτια) γιατί παραγνωρίζεται?
Edited by iristella, 16 December 2009 - 14:33.