Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 16 December 2009 - 20:33

Devils don't ask favors from God
Posted 16 December 2009 - 20:41
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=099&p=19
Posted 16 December 2009 - 21:09
Αυτό που είπα πριν το συμπέρανα από εδώ και ειδικότερα από το κομμάτι
The second ability is having the ability to see through solid objects, and can use a degree of telescopic sight. The distance and the degree of telescopic sight varies from person to person. In Part I, Neji Hyūga was able to see an area of 50 meters, but later he increases his visual range to at least 800 meters, while Hinata Hyūga's range in Part II stretches at least as far as 10 km. During the hunt for either of the Uchiha brothers, Hinata was shown to be able to view Amaterasu's flames, and the chakra in the area, from ten kilometers away.
HinataSt μια χαρά πληροφορίες μας έχει δώσει ο Kishimoto για το Byakugan. Ναι δεν έχει ασχοληθεί εκτενώς όσο με το SHaringan που μας εδωσε ολόκληρη την Uchihiaδα επειδή κολλάει με το Main plot και επειδή ο Sasuke είναι βασικός χαρακτήρας αλλά το πως λειτουργεί και το τι κάνει το ξέρουμε. Και υπάρχουν και τα Databooks και χίλιες δυο πηγές που το εξηγούν αναλυτικότατα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα αλλάξουν και τα συμπεράσματα αλλά η συγκριση μια χαρά υφίσταται.
Posted 16 December 2009 - 21:26
Posted 16 December 2009 - 21:31
Posted 16 December 2009 - 21:36
Πέθανε !? όχι θα είναι κάτι από " Kagebushino - Replacement - Genjutsu" .
Μελανό σημείο βέβαια ο γκέι έρωτας του Naruto που μας έδωσε μια ακόμη άθλια σκηνή.
Edited by D.Dragon, 16 December 2009 - 22:19.
Posted 16 December 2009 - 21:42
Posted 16 December 2009 - 22:14
Για το Ναρούτο οκ ναι ελεος κλπ κλπ.. Αλλά, εγω προσωπικά το λυπηθηκα. Και αυτο γιατί ειναι σίγουρο απίστευτο σοκ το να συνηδειτοποιείς ότι ό,τι έχεις βάλει σκοπο της ζωης σου, εκει που εχεις αφιερωσει όλη σου την εξάσκηση και όλη σου την ενεργεια, ξαφνικά διαλύεται σε μια στιγμη. Επαθε υπερφορτωση, λογικό το βρίσκω.
Ο Μαντάρα εχει γέλιο καθεται με τα ποπκορν του και βλεπει την παρασταση.
Posted 16 December 2009 - 22:43
Posted 16 December 2009 - 22:48
Σίγουρα είναι θέμα εκπαίδευσεις και τώρα στο σημείο που είμαστε το αποκλείω να μην τα ξέρει.
Posted 16 December 2009 - 22:59
Posted 17 December 2009 - 02:53
Για μια στιγμή χάρηκα απίστευτα που φάνηκε ότι έλιωσε τον Danzo.
Posted 17 December 2009 - 11:38
Ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα τον Sasuke, αλλά σε αυτήν την μάχη είμαι σασουκικός φουλ.
Για μια στιγμή χάρηκα απίστευτα που φάνηκε ότι έλιωσε τον Danzo.
Το τσάπτερ ήταν τέλειο.Δεν ξέρω για σας εγώ ευχαριστήθικα και τσάπτερ και σάσουκε.Αλλά τι να περιμένεις τον πανηλίθιο ντάζο έχει για αντίπαλο, με τον Danzo θα είμαστε ;;
Ντάξ γενικώς αυτή η γρήγορα ορμή/τροπή που πήρε η μάχη είχε πολύ φάση και από ότι φαίνεται τον Danzo τον γλύτωσαν τα μάτια του χεριού.Αν είναι όπως τα άλλα μια ψευδαίσθηση μπορεί να την δημιουργήσει άνετα.
Τώρα ο Naruto μου άρεσε που έπεσε, το χρειαζόταν λίγο ο λαός αυτό το συμβάν.Καλύτερα να τον πάρει πίσω για να δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει στην Κονόχα.Να δούμε κανα Neji (You bastard Kishimoto:if:)...
Πάντως πιστεύω ότι είμαστε σε μια πολύ ωραία κορύφωση στο μάνγκα.Έτσι να συνεχίσουμε να δούμε και καμια έκπληξη.
EDIT:
Next Week there will be no chapter in Weekly Shounen Junp.One week holiday:thatsit:.
Posted 17 December 2009 - 13:50
Anyway, χάρηκα που είδα ξανά Itachi έστω και σε flashback, ξενέρωσα λίγο με Naruto (εντάξει.. να λυποθυμίσει κιόλας.. Too much..), αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο Danzo. At last! Βαρέθηκα τον Sasuke να χρησιμοποιεί συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Susano εδώ, amaterasu εκεί.. Cheat enabled.. Θέλω να δώ skills Sasuke, όπως στην μάχη του με τον Itachi, αντί να κάνει spam τις κινήσεις που του έδωσε ο Itachi.
Μου άρεσε που ο Danzo του την είπε, ώστε και ο Sasuke να καταλάβει ότι δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο σε αυτές τις δυνάμεις. Ακόμα και όταν ο Itachi τις είχε δεν τις χρησιμοποιούσε τόσο συχνά. Δεν στηριζόταν σε αυτές. Για αυτό για μένα Itachi > Sasuke.