Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6121 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 December 2009 - 20:33

Η συγκριση Byakugan-Sharingan δεν υπαρχει. Ο Kishimoto δεν μας εχει δωσει ακομα αρκετες πληροφοριες για το ενα απο τα δυο ματια και ακομα και να μας ειχε πει αρκετα, δεν εχει αναφερθει ποτε στο τι θα γινοταν αν αυτα τα δυο συγκρουονταν. Οποτε να το κανουμε εμεις ενω πρακτικα δεν εχουμε καθολου πληροφοριες ειναι καπως pointless. Αλλα νομιζω ενα τετοιο θεμα δε θα το αφησει ο Kishimoto ετσι. Θα μας δειξει περισοοτερα περι του θεματος σιγουρα.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#6122 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 December 2009 - 20:41

Αυτό που έλεγα δεν το λέει στη Hinata τελικά, το λέει στην αδερφή της τη Hanabi, όταν τον παροκολοθούν στα chunin exams
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=099&p=19

#6123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 December 2009 - 21:09

Gilmaru νoμίζω το εννοούσε περισσότερο μεταφορικά για τις ικανότητες του Neji παρά κυριολεκτικά για το Bloodline limit. Nice find though δεν το θυμόμουνα. ;3

Αυτό που είπα πριν το συμπέρανα από εδώ και ειδικότερα από το κομμάτι

The second ability is having the ability to see through solid objects, and can use a degree of telescopic sight. The distance and the degree of telescopic sight varies from person to person. In Part I, Neji Hyūga was able to see an area of 50 meters, but later he increases his visual range to at least 800 meters, while Hinata Hyūga's range in Part II stretches at least as far as 10 km. During the hunt for either of the Uchiha brothers, Hinata was shown to be able to view Amaterasu's flames, and the chakra in the area, from ten kilometers away.

HinataSt μια χαρά πληροφορίες μας έχει δώσει ο Kishimoto για το Byakugan. Ναι δεν έχει ασχοληθεί εκτενώς όσο με το SHaringan που μας εδωσε ολόκληρη την Uchihiaδα επειδή κολλάει με το Main plot και επειδή ο Sasuke είναι βασικός χαρακτήρας αλλά το πως λειτουργεί και το τι κάνει το ξέρουμε. Και υπάρχουν και τα Databooks και χίλιες δυο πηγές που το εξηγούν αναλυτικότατα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα αλλάξουν και τα συμπεράσματα αλλά η συγκριση μια χαρά υφίσταται.

#6124 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 December 2009 - 21:26

Για μένα πάντως τα amateratsu , susano ήταν τραβηγμένες ιδιότητες που έβαλε ο Κίσι. Βγήκε το νέο btw http://mangastream.com/read/naruto/476-14/2 .
Posted Image

#6125 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 December 2009 - 21:31

Βασικά εγώ το θυμόμουν από το anime που λέει bloodline limit, τουλάχιστον στα subs που το έχω, επεισόδιο 60 στο 12:35 περίπου :)

#6126 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 December 2009 - 21:36

Το ευχαριστήθηκα το κεφάλαιο...ειδικά το φινάλε, με τον Danzo να του κόβει την μαγκιά :hahaha: αν και αυτά τα κολπάκια τα τρώμε στο πιάτο από την αρχή της σειράς και η υποτιθέμενη στρατηγική είναι πλέον ανύπαρκτη.
Πέθανε !? όχι θα είναι κάτι από " Kagebushino - Replacement - Genjutsu" .

Μελανό σημείο βέβαια ο γκέι έρωτας του Naruto που μας έδωσε μια ακόμη άθλια σκηνή.

Edited by D.Dragon, 16 December 2009 - 22:19.

Posted Image

#6127 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 16 December 2009 - 21:42

έλεος με αυτόν τον naruto πια, ΕΛΕΟΣ!!!

#6128 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 16 December 2009 - 22:14

Ενδιαφέρον το το καινουργιο τσάπτερ, ειμαι περιεργος να δω τι μπορουν να κανουν τα ματια στο χερι του. Σιγουρα θα κανει κατι διαφορετικο απο οτι ενα κοινο Σαριγκαν γιατί αν δεν εκανε, τοτε θα χρησιμοποιουσε το ματι του (το οποιο ειναι στο προσωπο του :P )
Για το Ναρούτο οκ ναι ελεος κλπ κλπ.. Αλλά, εγω προσωπικά το λυπηθηκα. Και αυτο γιατί ειναι σίγουρο απίστευτο σοκ το να συνηδειτοποιείς ότι ό,τι έχεις βάλει σκοπο της ζωης σου, εκει που εχεις αφιερωσει όλη σου την εξάσκηση και όλη σου την ενεργεια, ξαφνικά διαλύεται σε μια στιγμη. Επαθε υπερφορτωση, λογικό το βρίσκω.
Ο Μαντάρα εχει γέλιο καθεται με τα ποπκορν του και βλεπει την παρασταση.

#6129 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 16 December 2009 - 22:43

Ωραια η μαχη εξελισσεται κ περιμενω με ανυπομονησια το επομενο chapter γ να δω τις αληθινες δυναμεις του ντανζο. Γενικα στο ολο chapter δεν μ αρεσε η στιγμη με το ναρυτο γτ πολυ το εχουν κουρασει το θεμα, 5chapter καθονται κ τα ξυνουν, το λεω αυτο γτ θελω να δω λιγο action ~

Posted Image

#6130 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 December 2009 - 22:48

Βασικά το μόνο που λέω είναι ότι αυτές τις κινήσεις σίγουρα μπορεί να τις κάνει η Χινάτα.Είναι ανάλογα με την εκπαίδευση.Θυμάστε τι κίνηση έκανε ο πατέρας της στο μικρό ναρούτο τότε που εισέβαλαν οι νίντζα της άμμου.

Σίγουρα είναι θέμα εκπαίδευσεις και τώρα στο σημείο που είμαστε το αποκλείω να μην τα ξέρει.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6131 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 December 2009 - 22:59

πολυ μου αρεσε η τελευταια σελιδα.. το splats και το αιμα που ειχε στην μουρη ο sasuke και μετα να του φευγει η μαγκια απ τις τσεπες...xD

2bbd14fc.jpg

#6132 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 17 December 2009 - 00:01

respect στον danzou,όχι π θα πεφτε από ένα susano....muahahha own sasuke plox
Posted Image

#6133 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 17 December 2009 - 02:53

Ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα τον Sasuke, αλλά σε αυτήν την μάχη είμαι σασουκικός φουλ.

Για μια στιγμή χάρηκα απίστευτα που φάνηκε ότι έλιωσε τον Danzo.

#6134 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 December 2009 - 11:38

Ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα τον Sasuke, αλλά σε αυτήν την μάχη είμαι σασουκικός φουλ.

Για μια στιγμή χάρηκα απίστευτα που φάνηκε ότι έλιωσε τον Danzo.

:kakaka:Συμφωνώ απόλυτα.

Το τσάπτερ ήταν τέλειο.Δεν ξέρω για σας εγώ ευχαριστήθικα και τσάπτερ και σάσουκε.Αλλά τι να περιμένεις τον πανηλίθιο ντάζο έχει για αντίπαλο, με τον Danzo θα είμαστε ;;

Ντάξ γενικώς αυτή η γρήγορα ορμή/τροπή που πήρε η μάχη είχε πολύ φάση και από ότι φαίνεται τον Danzo τον γλύτωσαν τα μάτια του χεριού.Αν είναι όπως τα άλλα μια ψευδαίσθηση μπορεί να την δημιουργήσει άνετα.:smokingg:.Η μάχη μάλλον το πρώτο σκέλος της μάχης ήταν εκπληκιτκό.

Τώρα ο Naruto μου άρεσε που έπεσε, το χρειαζόταν λίγο ο λαός αυτό το συμβάν.Καλύτερα να τον πάρει πίσω για να δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει στην Κονόχα.Να δούμε κανα Neji (You bastard Kishimoto:if:)...
Πάντως πιστεύω ότι είμαστε σε μια πολύ ωραία κορύφωση στο μάνγκα.Έτσι να συνεχίσουμε να δούμε και καμια έκπληξη.

EDIT:
Next Week there will be no chapter in Weekly Shounen Junp.One week holiday:thatsit:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6135 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 17 December 2009 - 13:50

Oh.. Come on... Ο τίτλος λέγεται Sasuke VS Danzo και όχι Flashback Tribute.. Αν είναι να μπαίνουν τέτοια flashback στο manga, δεν μπορώ να αναλογιστώ τι θα γίνει στο anime όταν φτάσει σε αυτό το σημείο.:sigh2:

Anyway, χάρηκα που είδα ξανά Itachi έστω και σε flashback, ξενέρωσα λίγο με Naruto (εντάξει.. να λυποθυμίσει κιόλας.. Too much..), αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο Danzo. At last! Βαρέθηκα τον Sasuke να χρησιμοποιεί συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Susano εδώ, amaterasu εκεί.. Cheat enabled.. Θέλω να δώ skills Sasuke, όπως στην μάχη του με τον Itachi, αντί να κάνει spam τις κινήσεις που του έδωσε ο Itachi.:redcard2:

Μου άρεσε που ο Danzo του την είπε, ώστε και ο Sasuke να καταλάβει ότι δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο σε αυτές τις δυνάμεις. Ακόμα και όταν ο Itachi τις είχε δεν τις χρησιμοποιούσε τόσο συχνά. Δεν στηριζόταν σε αυτές. Για αυτό για μένα Itachi > Sasuke.