Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6076 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 December 2009 - 09:57

σχετικα με το χερι του , που δεν το περιμενα να γινει , νομιζω πως εχει να κανει με το πραγματικο σωμα του ... το οποιο δεν ειναι αυτο που περιφερεται και αυτο το λεω γιατι μπορει και τηλεμεταφερεται (?) ή κατι τετοιο .
το οτι επιδιωκει να γινει ''θεος'' δλδ να εχει ολο τον κοσμο υπο την επηρεια του ''μουν γκεντζουτσου-κουλουβαχατα'' παει να πει πως πλεον εχει παρει αλλη μορφη ... εχει πετυχει ισως κατι αλλο ακομα πιο βαρυγδουπο .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#6077 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 11 December 2009 - 14:08

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουνα τον Danzo σαν boutique sharingan. Περίμενα τίποτα καλύτερο από το μυστηρώδες χέρι του. Απορώ πώς θα εξηγήσει την λειτουργικότητα των sharingans στο χέρι.. Θυμάμαι πριν κάποια chapters (μετά την μάχη του Pain και του Naruto, όταν ο Danzo πήρε την θέση του Hokage) είχε αναφέρει την συνεργασία του με τον Orochimaru. Ο μόνος που θα μπορούσε να του κάνει κάτι τέτοιο θα ήταν ο Orochimaru.

Anyway, η μάχη με τους shinobi root και του Tobi ήταν πολύ καλή και μου άρεσε ο τρόπος που συνεργάστηκαν. Δεν πιστεύω ότι το κόψιμο του χεριού του Tobi θα του στοιχήσει. Πολύ χαλαρό τον είδα.

At last Sasuke VS Danzo. Ελπίζω σε σφαγη για να αποκατασταθεί η εικόνα των Uchihas..:hero:

#6078 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 December 2009 - 18:14

Αν θυμάμαι καλά κάπου δεν έλεγε ο Danzou ότι θέλει να βρει τον kabuto? Ίσως τον χρειάζεται για να κανει fuse τα ματια

#6079 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 December 2009 - 18:29

Εγώ θα την πω την κακία μου. Ο Danzou είναι ο καλός της υπόθεσης. Οι Uchiha ετοιμάζονταν να κάτακτησουν την πόλη και να αρχίσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, μέχρι να τους βάλει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον για να αποφεχθεί η αιματοχυσία. Έπειτα οι εναπομείναντες δρουν ως τρομοκράτες και ο ένας έχει σχέδιο να υπνωτίσει όλο τον κόσμο με ένα sharingan , και ο άλλος πραγματοποιεί τα θελήματα του και σπείρει την καταστροφή. Στα τσακίδια ! ας τους σκοτώσει και τους 2 για λογαριασμό της ειρήνης. (πράγμα που αποκλείεται να γίνει)
Posted Image

#6080 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 December 2009 - 18:45

At last Sasuke VS Danzo. Ελπίζω σε σφαγη για να αποκατασταθεί η εικόνα των Uchihas..:hero:

Η μόνη ευκαιρία που είχε η εικόνα των Uchihas για αποκατάσταση ήταν με τον Itachi. Αφού μας χαιρέτησε, το ξεχνάμε. Δια παντός.

Τα μάτια στο χέρι είναι uber fail. Για να χρησιμοποιηθεί το sharingan πρέπει να βλέπει το μάτι. Για να βλέπει το μάτι, πρέπει να συνδέεται με οπτικά νεύρα στο μάτι. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. Μη τυχόν μου πει κανένας "έλα μωρέ, φαντασία είναι", θα τον βρίσω. :burningbe3: Άλλο το να μου παρουσιάζεις έναν καινούριο κόσμο με άλλους κανόνες, και άλλο να απαιτείς να κλείσω εντελώς τον εγκέφαλό μου όταν διαβάζω, Kishimoto! ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.&-

Κατά τα άλλα, η μάχη ήταν ψιλοκαλούτσικη. Όχι τίποτε το φοβερό, αλλά ίσως μέσα από αυτό να βρεθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα ψεγάδι σε αυτόν τον τρελό. :stubborn:

Ο Sasuke γύρισε... γιατί; :nanteee:

Posted Image

#6081 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 11 December 2009 - 18:51

Η μόνη ευκαιρία που είχε η εικόνα των Uchihas για αποκατάσταση ήταν με τον Itachi.

Αυτός δεν ήταν που τους διέλυσε ολοκληρωτικά?:nosey:

Berserk___Gatsu.jpg

#6082 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 December 2009 - 19:27

Ακριβώς. Μόνο έτσι έγιναν λίγο σόι. Επειδή αφανίστηκαν. Κατά τα άλλα, σκότωμα θέλουν. Και ο Sucksuke ακολουθεί κατά κράτος, με την ίδια χαροπολεμική φιλοσοφία.

Γενικά, το να σε λένε Uchiha σε εξυψώνει ως ninja και σε προσβάλλει ως άνθρωπο.

Posted Image

#6083 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 December 2009 - 19:28

Και γι αυτο ο Danzo ευθυνεται ασχετα με το τι ειχαν κανει αυτοι. Ο Itachi απλα ακολουθουσε εντολες. Ηταν και πιστος στο χωριο του τρομαρα του. (Βασικα αυτο ειναι ενα απο τα καλα που ειχε...)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#6084 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 December 2009 - 20:07

Βασικά οι Uchiha σαν φάρα ηταν ακριβώς όπως όλες οι άλλες clan του Konoha. Νοthing more and nothing less. Απλά οι Senju είχαν την πλειοψηφία και οι Uchiha ηταν μειονότητα.

Από εκεί και πέρα οι ρόλοι θα μπορούσαν κάλλιστα imo να έχουν αντιστραφεί. Γιατί είδαμε έμπρακτα και το Κonoha τι τακτικές ακολουθησε πίσω από το love peace etc προσωπείο του.

Εξαρχής σε αυτή τη σειρά κυριαρχεί το theme όσο καλύτερος Shinobi είναι κάποιος τόσο λιγότερο ανθρώπινος γίνεται. Και αυτό είναι απο τα θετικά της γιατί παρουσιάζει τον πόλεμο (και όλο το μιλιταριστικό κλίμα) σαν πηγή κακών και όχι μόνο σαν πεδίο γέννησης ηρώων.

#6085 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 December 2009 - 20:36

Η μόνη ευκαιρία που είχε η εικόνα των Uchihas για αποκατάσταση ήταν με τον Itachi. Αφού μας χαιρέτησε, το ξεχνάμε. Δια παντός.

Τα μάτια στο χέρι είναι uber fail. Για να χρησιμοποιηθεί το sharingan πρέπει να βλέπει το μάτι. Για να βλέπει το μάτι, πρέπει να συνδέεται με οπτικά νεύρα στο μάτι. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. Μη τυχόν μου πει κανένας "έλα μωρέ, φαντασία είναι", θα τον βρίσω. :burningbe3: Άλλο το να μου παρουσιάζεις έναν καινούριο κόσμο με άλλους κανόνες, και άλλο να απαιτείς να κλείσω εντελώς τον εγκέφαλό μου όταν διαβάζω, Kishimoto! ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.&-

Κατά τα άλλα, η μάχη ήταν ψιλοκαλούτσικη. Όχι τίποτε το φοβερό, αλλά ίσως μέσα από αυτό να βρεθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα ψεγάδι σε αυτόν τον τρελό. :stubborn:

Ο Sasuke γύρισε... γιατί; :nanteee:

Συμφωνώ για τα μάτια στο χέρι.Εμένα μου φάνηκε κουλό.Πως τα ενεργοποιείς.Δεν έχει καμία βάση.Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κανένα illusion(αλλά χλώμο το βλέπω.)

Αυτό που λες Tea-chan για τα νεύρα έχει μια βάση αλλά δεν νομίζω να το έκανε για να βλέπει.Μπορεί αν το έκανε για να κάνει ψευδαισθήσεις με αυτά και τις δυνάμεις τους διοχευτέυοντας τσάκρα στο χέρι του.

Αν το σκεφτήτε τελείως λογικά και καλύτερα είναι μια Μπούρδα.Ακόμα και ο οροτσιμάρου να ήταν πως του τα έβλαλε;;;;;:oo:.
Όταν είπε ότι θα βγάλει την σφραγίδα εγώ νόμιζα ότι θα έκανε κάτι προερχόμενο από τσάκρα αλλά αυτός έβαζε βίδες κλπ.Αυτό είναι επίσης παράξενο.Ως δύναμη για να καλύψει τα σαρίνγκαν γιατί έβαλε μόνο ένα σίδερο από πάνω;;;

Πο και μόνο που κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις ζαλίζεσαι:hahaha:.
Και προηγουμένως αναφέρθηκε ότι το σαρίνγκαν είναι επανάληψη.Διαφωνώ γιατί με τα δεδομένα του ναρούτο σαν μάνγκα κάτι τέτοιο μπορείς να το εκμεταλευτείς το ότι το δείχνει συνέχεια δεν έχει σημασία(ο σκοπός είναι άλλος).Και στο κάτω κάτω kekkei genkai είναι ηρεμία, δεν έβγαλε και στόμα.:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6086 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 December 2009 - 20:49

Και προηγουμένως αναφέρθηκε ότι το σαρίνγκαν είναι επανάληψη.Διαφωνώ γιατί με τα δεδομένα του ναρούτο σαν μάνγκα κάτι τέτοιο μπορείς να το εκμεταλευτείς το ότι το δείχνει συνέχεια δεν έχει σημασία(ο σκοπός είναι άλλος).Και στο κάτω κάτω kekkei genkai είναι ηρεμία, δεν έβγαλε και στόμα.:hahaha:

Ακομα... Στην αρχη ηταν ωραιο (ειδικα οπως το πηρε ο Kakashi) αλλα μετα παραγινε το κακο. Τουλ. ας εβαζε λιγο κι απο τα αλλα kekkei genkai-ματια ετσι. Τι κολλημα εχουν φαει ολοι (οι χαρακτηρες aka Kishimoto). Εγω παντως θα προτειμουσα το Byakugan (Hinata με λενε τι περιμενατε)

Posted Image

#6087 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 December 2009 - 20:53

Αν παρουσίαζε αρχικά το Sharingan σαν το υπερόπλο και το σούπερ doujutsu αλλά όλως περιέργως κανείς δεν το ήθελε δεν θα σας έκανε εντύπωση?

#6088 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 December 2009 - 21:08

Αρκετο καλο chapter κ περιμενω ακομα περισσοτερα στο επομενο που θα πολεμησει ο σασυ με τον danzo τον πλεον μαυρο προβατο της ολης υποθεσης :drink:.

Posted Image

#6089 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 December 2009 - 21:09

Αν παρουσίαζε αρχικά το Sharingan σαν το υπερόπλο και το σούπερ doujutsu αλλά όλως περιέργως κανείς δεν το ήθελε δεν θα σας έκανε εντύπωση?

Οχι αλλα εδω το παρακανε. Νταξει το καταλαβαινω να το θελουν ολοι σαν οπλο αλλα ολα εχουν και τα ορια τους. Θελω να πω ειναι ΜΑΤΙ και ο αλλος τα εχει στο χερι του. Εδω ειναι που παραγινε. Και δε νομιζω το Sharingan να ειναι το ποιο δυνατο απ ολα. Υπαρχουν και αλλα kekkei genkai στον κοσμο των ninja και δεν ειναι μονο στην Konoha. Γιατι τετοια πρεμουρα με το συγκεκριμενο?? Αυτο εννοω.

Posted Image

#6090 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 December 2009 - 21:47

Δηλαδή αν πω ότι irl με την επιστήμη έχουν φυτέψει ανθρώπινο αυτί στην πλάτη ποντικιού θα λυθεί η ένσταση πάνω στην σειρά? :hahaha: Προσωπικά το θέμα του χεριού με ξενίζει γιατί είναι παρμένο από αλλού. Και αναλογίζομαι ότι αν αρχίσει και ξεσηκώνει και άλλα πράγματα ο Kishimoto από αυτό το αλλού έχουμε να δώσουμε περιουσίες στα ψυχοφάρμακα και το πως ένα μάτι κατέληξε σε ένα χέρι θα είναι το τελευταίο που θα μας απασχολεί.:hahaha:

Σε άλλα χωριά υπάρχουν και άλλα Bloodline limits και ενδεχομένως και πιο δυνατά από το Sharingan (βλ. Rinnegan). Στο Konoha φαίνεται αυτό να είναι το πιο δυνατό. Εξού και όσοι προέρχονται από το Konoha (Danzo Orochimaru) etc έχουν λυσσάξει με το Sharingan. Ξέρουν την ύπαρξή του (γιατί δεν έχουν ενδεχομένος προσβαση σε άλλα χωριά) και είχαν σχετικά εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Και δεδομένου ότι την παρούσα ιστορία την βλέπουμε από την οπτική γωνία του Konoha, και σχετίζεται με το παρελθόν του Konoha στο οποίο οι Uchiha έπαιξαν τεράστιο ρόλο (και εξακολουθούν να παιζουν και στο παρόν του) είναι λογικό να πέφτουμε συνεχώς πάνω στο Sharingan.