Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6091 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 December 2009 - 22:29

sorry παιδες αλλα μονο εμενα χαλαει το γεγονος οτι το εχουν μαμησει με αυτα τα σαρινγκαν ,ειπαμε του στραβου να χεσει κ πεθανε!πλεον ολοι χαρακτηρες τα εχουν για το καλημερα?στικερς που τα κολλας οτι ωρα να ναι ωπου να ναι?
ας βαλουν κ στο πισινο τους να εχουν κ στο κωλο ματια που λεμε
ξενερωσα με την επαναληψημοτητα του συγγραφεα πανω σε αυτο το ματι κ φυσικα την πλοκη ολου μανγκα που ειναι καθαρα ο σασουκε

Αυτό ακριβώς.

Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το πάρε δώσε ματιών που έχουν στην σειρά, ειδικά τελευταία που γίνεται τόσο συχνά. Από το Kakashi Gaiden δεν μου είχε πολυαρέσει που η εγχείρηση ματιού έγινε μέσα σε λεπτά, αλλά ΟΚ η ιστορία τα έσπαγε, μου άρεσε που γενικά ο Kakashi απέκτησε sharingan (+ ο Obito ήταν πολύ imba τύπος) και δεν έδωσα πολύ σημασία.

Αλλά μετά το παράκανε με το θέμα, ειδικά με Madara που, όχι μόνο ξερίζωσε τα μάτια του αδερφού του, ενώ αυτός μπορούσε εύκολα να αντισταθεί (και άντε του πήρε το 1ο στα ξαφνικά, το 2ο πως πρόλαβε; Σίγουρα δεν του τα παραχώρησε, μιας και κι αυτός δίψα για δύναμη είχε), αλλά έγινε και πιο δυνατός... και συνεχίζει με Danzou και Ao, δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αλλά ΟΚ, γούστα του καθενός είναι αυτά. Απλά θεωρώ ότι η σειρά έχει χάσει την παλιά της αίγλη, δεν είναι άσχημη βέβαια, παραμένει και πάλι ένα καλό endless shonen, απλά από Itachi's death/Pein και πέρα το ενδιαφέρον έχει πέσει imo. :congrats:

Στα του chapter, μου άρεσε πολύ που μάθαμε τις προελεύσεις των ακόλουθων του Danzou, έχει βρει καλούς ο μπαγάσας. Ο Madara αήττητος ως συνήθως, τηλεμεταφέρει κόσμο, ξεκολλάει χέρια, αναρωτιέμαι πως θα τον νικήσουν. :P

Άντε να δούμε τι κάνει με το χέρι ο Danzou! Πάντως δεν μου φάνηκαν MS τα μάτια, αλλά απλά sharingan.

Edited by Zoro, 11 December 2009 - 22:35.

#6092 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 11 December 2009 - 23:17

Μπορει ο Danzou να βγαζει το ενα sharingan και να βαζει το αλλο.Να χρησιμοποιει το χερι του σαν πορτοφολι ματιων:hahaha: αντι να τα κουβαλει σε καμια γυαλα.
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#6093 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 December 2009 - 23:21

Τα μάτια στο χέρι είναι uber fail. Για να χρησιμοποιηθεί το sharingan πρέπει να βλέπει το μάτι. Για να βλέπει το μάτι, πρέπει να συνδέεται με οπτικά νεύρα στο μάτι. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. Μη τυχόν μου πει κανένας "έλα μωρέ, φαντασία είναι", θα τον βρίσω. :burningbe3: Άλλο το να μου παρουσιάζεις έναν καινούριο κόσμο με άλλους κανόνες, και άλλο να απαιτείς να κλείσω εντελώς τον εγκέφαλό μου όταν διαβάζω, Kishimoto! ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.&-

LOL Deidara had freaking mouths in his arms!:kakaka:

ps:no danzo isnt responsible for the uchiha slaughter.itachi did it, he is responsible.

qzMHWHd.png

#6094 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 December 2009 - 23:48

Επίσης γιατί τόση πρεμούρα για το σαρίνγκαν.Κάνετε πρεμούρα στην πρεμούρα.Ντάξ ρε παιδιά δεν λέω αλλά κάποιοι δεν γίνεστε λίγο υπερβολικοί;;;Αρρώστια είναι θα του περάσει του Κίσι.

Άλλωστε αν το σκεφτείτε καλά τεράστια γεγονότα και πληροφορίες βασίζονται στο σαρίνγκαν.Όλοι σκοτώνονται για ένα όπλο που ξέρουν ότι είναι πολύ καλό και ίσα ίσα αυτό βγάζει τον πραγματικό χαρακτήρα τους.Πόσες ζωές έχουν σκοτώσει για να αποκτήσουν δύναμη κλπ.

Θέλω να πώ μην είμαστε τόσο μονόπλευροι.Και τα ρούχα του ναρούτο τα βλέπουμε συνέχεια αλλά δεν του λέμε να τα αλλάξει.Και τα δύο σαρίνγκαν και ρούχα ένα στολίδι είναι:hahaha:.Είδατε μας βγήκε και βερσιόν "Σαρίνγκαν-στο χέρι".:hahaha:
Αλλά ακόμα υπάρχουν μυστικά.Τόσος χαμός για το σαρίνγκαν και να μην του βάλει λίγο σαλτσούλα;

Σκεφτείτε και το άλλο συμβάν με τα μάτια.Οι "Κεραυνάκιες" πήγαν να πάρουν την Χινάτα ήταν και από το κύριο γένος σκότωσε ο πατέρας της τον ληστή και πέθανε ο πατέρας του Νέτζι.

Εδώ ο άλλος από το χωριό της ομίχλης πήρε μπιάκουγκαν και το χρεισημοποιεί μια χαρά.Ο ντάνζο να μην έχει μια συλλογή στο χέρι;;Κρίμα και άδικο από τον Θεό.

Για αυτό σας λέω ο Κισιμότο είναι "Ματάκιας" ή μάλλον "Ματόφιλος".
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός προτιμάει να του βγεί το όνομα παρά το μάτι...:hahaha::hahaha:.
Έχει μια συμπάθεια,εμείς γιατί να του χαλάσουμε το χατίρι;

Edit:
Έχει κάνει και ένωση ρίνεγκαν με σαρίνγκαν :thatsit:.
http://www.onemanga.com/Naruto/467/14/

Edited by Night_Wizard_Seal, 11 December 2009 - 23:56.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6095 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 December 2009 - 10:26

Ενταξει σε γενικες γραμμες το τσαπτερ καλο ηταν.Η μαχη στην αρχη με τον μανταρα πραγματικα ηταν πολυ καλη αφου ειδαμε και το τι εστι οι σινομπι που εχει κοντα του.
Ο σασουκε κανονικα συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο.Το σχολια για ποκεμον πολυ πετυχημενα.Οποιος το ειπε του αξιζει respect.
Τωρα για τα ματια και εγω να πω την αληθεια ξενερωσα οικτρα.Το γεγονος οτι ειχε γινει τοσος λογος για αυτα ειναι το γεγονος οτι το sharingan αποτελουσε κατι το μοναδικο στη σειρα και το ειχαν το πολυ 3-4 ατομα.Το γεγονος οτι βαζει τον danzo να κανει συλλογη απο αυτα ενταξει με κανει να φωναζω ελεος.
Τυφλα να εχει ο σασουκε να αναγνωρισει σε κανενα απο αυτα τα ζευγη των γονιων του.Another tragedy will begin.

Posted Image

#6096 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 December 2009 - 12:51

Ρε NWS πραγματικα αναρωτιεμαι αμα σε πληρωνει ο Kishimoto για να τον γλυφεις :P Δεν εχω ακουσει ποτε καναν κακο λογο απο σενα για καποιο chapter,καποιο γεγονος,κατι τελοσπαντων,και οταν αλλοι λενε τι παπαρια που εκανε ο Kishimoto κτλπ συνεχεια τον αμυνεσαι !

Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει υπερβολικα με το πως ηταν η σειρα και το πως καταντησε,οπως λεει και ο Rin,οι Uchiha ειναι το παν σε αυτο το manga,the centre of everything,μετα τον θανατο του Pein και μαζι του και του Rineggan,αντε γεια,Sharingan is numero uno again :/

Αφηστε τον Madara να διημουργησει την ψευδοpeace του,οπως ειχε πει και ο Goto απ'το Patlador the Movie 2 "Ιt may be an immoral peace - maybe an unjust peace. But an unjust peace is still better than a just war. " ! Οποτε αντε o Madara να κανει οτι κανει ή ο Naruto να κανει οτι κανει να τελειωσει επιτελους αυτο το manga πριν το ξεχυλωσει και ξεφτιλισει τελειως ο mangaka....

Berserk___Gatsu.jpg

#6097 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 December 2009 - 13:14

Ρε NWS πραγματικα αναρωτιεμαι αμα σε πληρωνει ο Kishimoto για να τον γλυφεις :P Δεν εχω ακουσει ποτε καναν κακο λογο απο σενα για καποιο chapter,καποιο γεγονος,κατι τελοσπαντων,και οταν αλλοι λενε τι παπαρια που εκανε ο Kishimoto κτλπ συνεχεια τον αμυνεσαι !

Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει υπερβολικα με το πως ηταν η σειρα και το πως καταντησε,οπως λεει και ο Rin,οι Uchiha ειναι το παν σε αυτο το manga,the centre of everything,μετα τον θανατο του Pein και μαζι του και του Rineggan,αντε γεια,Sharingan is numero uno again :/

Αφηστε τον Madara να διημουργησει την ψευδοpeace του,οπως ειχε πει και ο Goto απ'το Patlador the Movie 2 "Ιt may be an immoral peace - maybe an unjust peace. But an unjust peace is still better than a just war. " ! Οποτε αντε o Madara να κανει οτι κανει ή ο Naruto να κανει οτι κανει να τελειωσει επιτελους αυτο το manga πριν το ξεχυλωσει και ξεφτιλισει τελειως ο mangaka....

Δεν φτάνει η γλώσσα μου τόσο μακριά :kakaka:.
Μα γιατί ρε παιδιά εμένα μου αρέσει.Το έχω συνηθησει.Είναι το πρώτο άνιμε που έχω δεί και είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό.Έχω δεί και άλλα άνιμε που ξέρω ότι είναι καλύτερα και λέω πάλι το ναρούτο είναι και μετά ακολουθούν αυτά με τόσο λίγη διαφορά.Δεν την βλέπεις:hihi2:.Τόσο δα....

Και παπαριά μπορεί να κάνει για εσάς εμένα όμως δεν με έχει χαλάσει ποτε.Όταν λέμε ποτέ ποτέ.

Σας έχω πεί αφήστε με να επλπίζω στην μεγάλη έκρηξη.Γιατί θα γίνει...:gotit:
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6098 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 12 December 2009 - 14:29

Αφήστε το Night Wizard Seal ήσυχο ρε, το καμαρι του Ναρούτο, ο μόνος που δε γκρινιάζει όλη την ωρα ειναι χαχαχα!
Όλη η ιστορια με το Σαριγνκαν ειναι δικαιολογημενη για τους λογους που είπε η Ιριστελλα, λογικό να είναι το επικεντρο της υποθεσης, και δεν ηταν και τόσο απρόβλεπτο το ότι ο Ντανζο θα εχει κάποιο αρρωστημενο ζουτσου. Σα χαρακτηρας ήδη φαινότανε ότι είναι ύπουλος και περιεργος, οτι εχει παιξει σημαντικό ρόλο στην ιστορια με τους Ουτσιχα, ότι με το χερι του εχει ασχοληθεί ο Οροτσιμαρου (αρα κατι σιχαμενο θα παιζει με το χερι σίγουρα) και τελος βλεπουμε ενα χερι με εμφυτευμενα Σαρινγκαν. Ε μας το πηγαινε σιγα σιγα. Όπως είπε και ο Ριν ο Ντεινταρα ειχε στοματα στα χερια του. Ο ενας εβγαζε συρματα απο το σωμα του, του αλλουνου του εκοβες το κεφαλι και το σωμα περπαταγε μόνο του, ο αλλος μοιάζει με ψαρι και ο στον παραλλο ζουνε μεσα του ενα σωρο εντομα. Ε που ναι το περιεργο με τα Σαρινγκαν στο χερι;

#6099 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 12 December 2009 - 18:30

Βασικά ούτε εγώ έχω γκρινιάξει. :himitsu:

Απολαύστε περισσότερο και κρίνετε λιγότερο, κατανοήστε περισσότερο και διαφωνήστε λιγότερο. Πσσσσ τι είπα τώρααα :kakaka:

Edited by Gilmaru, 12 December 2009 - 21:20.

#6100 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 13 December 2009 - 22:28

Προσωπικα την εχω καταβρει που εμφανιζονται καινουργια μελη απο τις "και καλα φοβερες clans, που μετα εξαφανιζονται"
--επιτελους ας μας δειξουν κατι και οι μη Uchiha κονοχιτες...

Αλλα εχω μια απορια, που ηταν ολοι αυτοι οταν η Κοναχα γινονταν ερειπια απο τον Pein? Πιθανη εξηγηση: δεν τους αφηνε ο danzo, γιατι τον συνεφερε να καταστραφει η κονοχα για να αναλαβει την εξουσια... Αλλα οι ANBU δεν ειναι υπο τις εντολες του Hokage? Τι ρολο λοιπον παιζει η Root?

Αρε Tsunade, μαγειρευαν καταστασεις πισω απο την πλατη σου και δεν επερνες χαμπαρι...
Να δουμε τι θα γινει με τον υποψηφιο Kakashi τωρα... (Παντως θα γουσταρα εναν εμφυλιο με υποστηρικτες των Danzo-Kakashi, σε στυλ Dora-Samaras)

Posted Image

#6101 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 13 December 2009 - 23:17

ρε το θεμα ειναι οτι υπαρχει κ ενα byakugan που ειναι πιο δυνατο ακομα κ δεν ασχολειται κανενας μαζι του
για να μη πω για το ρινεγκαν που ειναι απιστευτο κ εχουμε κολλησει με μια κοκκινη βλακεια
ελεος

#6102 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 December 2009 - 01:41

Rinengan τέλος (δεν πιστεύω να μας πετάξει κι άλλον rinengan user ο Kishi)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#6103 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 December 2009 - 01:52

Εδω μας εβαλε 30 Sharingan σε ενα χερι. Αμα θελει αυτος οχι αλλον Rinnengan user, αλλα συνδιασμο των 3ων ματιων+Kyuubi μας βγαζει. Ειναι αυτος μια λερα....(o Kishimoto)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#6104 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 December 2009 - 02:19

ρε το θεμα ειναι οτι υπαρχει κ ενα byakugan που ειναι πιο δυνατο ακομα κ δεν ασχολειται κανενας μαζι του
για να μη πω για το ρινεγκαν που ειναι απιστευτο κ εχουμε κολλησει με μια κοκκινη βλακεια
ελεος

How is byakugan stronger than sharingan? Τουλάχιστον με βάση τα όσα ξέρουμε...

Ξέρουμε ότι διακρίνει καλύτερα και ακριβέστερα το chakra και τα chakra points του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι δίνει ένα οπτικό πεδίο 360 μοιρών (με ένα μικρό blind spot) στον χρήστη ακόμη και μέσα από στερεά αντικείμενα το οποίο καλυπτει μεγάλη απόσταση και τελος ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο taijutsu.

Πέρα από τα παραπάνω όμως τι?

Δεν δίνει κάτι αναφορικά με genjutsu, δεν φαίνεται να έχει την ικανότητα αντιγραφής κινήσεων και πάνω από όλα δεν έχει τις προοπτικές εξέλιξης του Sharingan. Ένα Byakugan όσο και να τελειοποιηθεί από τον χρήστη του σίγουρα δεν ισοσταθμίζει την πρόοδο που κάνει ένα απλό Sharingan σε MS πόσο μάλλον σε EMS.

#6105 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 14 December 2009 - 02:42

δεν έχει τις προοπτικές εξέλιξης του Sharingan

Δεν θυμαμαι να αναφερθηκε ποτε στο μανγκα οτι το Byakugan ειναι μονο οσα εχουμε δει μεχρι τωρα.:knock-knock::knock-knock:Εδω μαθαμε τοσες εξελιξεις του Sharingan απο τοτε που αρχισε το μανγκα γιατι να μην μαθουμε και για το Byakugan??Ειναι και αυτο ενα απο τα 3 θρυλικα ματια.

Και BTW το sharingan στην αρχη ηταν χρησιμο μονο για να βλεπεις την αγαπημενη σου σκηνη σε slow motion και για να αντιγραφεις στο σχολειο:bahhh::bahhh::bahhh:Το Byakugan ηταν πολυ δυνατοτερο μεχρι να ξεκινησουν τα shippuuden:canthelp::canthelp: