Αυτό ακριβώς.sorry παιδες αλλα μονο εμενα χαλαει το γεγονος οτι το εχουν μαμησει με αυτα τα σαρινγκαν ,ειπαμε του στραβου να χεσει κ πεθανε!πλεον ολοι χαρακτηρες τα εχουν για το καλημερα?στικερς που τα κολλας οτι ωρα να ναι ωπου να ναι?
ας βαλουν κ στο πισινο τους να εχουν κ στο κωλο ματια που λεμε
ξενερωσα με την επαναληψημοτητα του συγγραφεα πανω σε αυτο το ματι κ φυσικα την πλοκη ολου μανγκα που ειναι καθαρα ο σασουκε
Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το πάρε δώσε ματιών που έχουν στην σειρά, ειδικά τελευταία που γίνεται τόσο συχνά. Από το Kakashi Gaiden δεν μου είχε πολυαρέσει που η εγχείρηση ματιού έγινε μέσα σε λεπτά, αλλά ΟΚ η ιστορία τα έσπαγε, μου άρεσε που γενικά ο Kakashi απέκτησε sharingan (+ ο Obito ήταν πολύ imba τύπος) και δεν έδωσα πολύ σημασία.
Αλλά μετά το παράκανε με το θέμα, ειδικά με Madara που, όχι μόνο ξερίζωσε τα μάτια του αδερφού του, ενώ αυτός μπορούσε εύκολα να αντισταθεί (και άντε του πήρε το 1ο στα ξαφνικά, το 2ο πως πρόλαβε; Σίγουρα δεν του τα παραχώρησε, μιας και κι αυτός δίψα για δύναμη είχε), αλλά έγινε και πιο δυνατός... και συνεχίζει με Danzou και Ao, δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αλλά ΟΚ, γούστα του καθενός είναι αυτά. Απλά θεωρώ ότι η σειρά έχει χάσει την παλιά της αίγλη, δεν είναι άσχημη βέβαια, παραμένει και πάλι ένα καλό endless shonen, απλά από Itachi's death/Pein και πέρα το ενδιαφέρον έχει πέσει imo.
Στα του chapter, μου άρεσε πολύ που μάθαμε τις προελεύσεις των ακόλουθων του Danzou, έχει βρει καλούς ο μπαγάσας. Ο Madara αήττητος ως συνήθως, τηλεμεταφέρει κόσμο, ξεκολλάει χέρια, αναρωτιέμαι πως θα τον νικήσουν.
Άντε να δούμε τι κάνει με το χέρι ο Danzou! Πάντως δεν μου φάνηκαν MS τα μάτια, αλλά απλά sharingan.
Edited by Zoro, 11 December 2009 - 22:35.