Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2086 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 November 2008 - 16:49

Domo για τα raws! :)

Τσκ... δε γίνεται και τίποτα σπουδαίο τελικά, με εξαίρεση τη συνάντηση του Kakashi με τον φάδερ. Το κόβω να μην πεθαίνει ακόμα, να συζητάει με τον πατέρα του, να ξαναγυρνάει, να τα δίνει όλα και μετά, ξανά ψόφος... σαν τον δάσκαλο του δασκάλου του λέτε να πάει; Γιατί το να επιζεί, δε το κόβω. Ειδικά εάν δούμε και το πρόσωπό του, ε, εγώ το έχω δεδομένο!

Επίσης, μάθαμε ποιά ήταν ο θυλικός Pain, σωστά;

Posted Image

#2087 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 20 November 2008 - 17:25

Ρε το φελέκι μου μέσα, πεθαίνεις που πεθαίνεις kakashi, βγάλε τη κολομάσκα....Από το 101 σε κυνηγάμε.Αλλά είδαμε το πρόσωπο του πατέρα του!!!Κάτι είναι και αυτό,Μάθαμε πως η Rin πέθανε αργότερα.Ε έδωσε και κάτι ψιλά.:emptyonexg1:

O Naruto στην κοσμάρα του.:gn2:

Αλλά από την μύγα ξίγκι δεν βγάζεις.Πρέπει να ξέμεινε από ιδέες μου φαίνεται.
Αυτό το chapter ήταν ΠΑΠΑΡΙΑΑΑΑ:burningbe3:

Αυτός σκέφτεται να εξοντώσει ολόκληρο το χωριό.Μπλέξαμε με παρανοϊκό συγγραφέα.Serial killer.Θα φάει Chunade,Kakashi,τον ανακριτή(δεν θυμάμαι πως τον λένε και δεν με νοιάζει)Θα τρελάνει τον Naruto ο οποίος θα αρχίσει να κάνει κακές παρέες(βλπ.Sasuke).Μάλλον τώρα θα του έπεσαν στα χέρια τα 3 τελευταία βιβλία του Harry Potter στην εβδομάδα που έκανε διάλυμα και για αυτό έπιασε το φτυάρι,και άρχισε να θάβει κόσμο.
Πρέπει να διαβάσει One piece για να δει πως μπορεί κάποιος να αναθερμάνει το ενδιαφέρων για το manga του.

Υ.Γ:Free Konoha.:8):

#2088 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 November 2008 - 17:33

Εχει αρχισει και κουραζει το γεγονος οτι ο Pain ειναι τοσο imba...
Επισης τοσα ατομα αναλυουν το τι παιζει με τα σωματα και εδω και 20 chapters ακρη δεν εχει βγει, ελεος

Posted Image

#2089 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 November 2008 - 18:09

Εγω παλι raws δε βλεπω αλλα αποτι βλεπω σκατα ειναι το chapter τζαμπα η υπομονη ε

E ΖΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ 425 http://www.onemanga.com/Naruto/425/

Edited by kelborn3, 20 November 2008 - 19:09.

Posted Image

#2090 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 November 2008 - 19:12

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα σε ένα θέμα...... Το τωρινό animal realm είναι αγόρι ή κορίτσι? Γιατί άλλα βλέπουμε να μας λένε την μία και άλλα την άλλη.

Anw.... Ποιο σοβαρά τωρα.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποιους δεν αρεσε το σημερινό κεφάλαιο (γούστα ειναι αυτά βέβαια....)... Θεωρώ λίγο υπερβολικό να περιμένουμε να λυθουν όλα μέσα σε ένα chapter. Για την μοίρα του Kakashi πιστεύω ότι λίγο πολύ έχει ξεκαθαρίσει. Μου άρεσαν οι πρώτες σελίδες όπως επίσης και το ότι γνωρίσαμε τον White Fang. Αυτή η συνάντηση πατέρα και γιου ήταν πολύ ωραία imo.

Αναφορικά με την εκπαίδευση του naruto τώρα. Μου αρέσει το πως την αποδίδει ο Kishimoto. Λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και το θέμα του Kyuubi είναι πολύ καλός λόγος να εμποδιστεί η πλήρης ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Και η μάχη φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα επίσης. είδαμε τα άλλα δυο σώματα του Pain Και μαθαίνουμε σταδιακά τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικός ο chakra transmitter. Το βρίσκω λογικό που αργεί ο Kishimoto Να μας αποκαλύψει ολες τις πληροφορίες. Σκεφτείτε το ρε παιδιά ότι η οπτική γωνία που χρησιμοποιεί αυτή του τρίτου χαρακτήρα και όχι του παντογνώστη αφηγητή δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Και πιο ρεαλιστικό είναι έτσι και επιτρεπει την εξεταση γεγονότων τα οποία συμβαίνουν παράλληλα (πιο πληρης εικονα της πραγματικότητας) .....

Εν ολίγοις πιστεύω ότι ήταν ενα πολύ καλό κεφάλαιο.Κάλυψε πολλά πράγματα με πολύ ικανοποιητικό και πλήρη τρόπο. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα στην ανάγνωση.....

#2091 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 November 2008 - 19:34

Βασικα μεσα απο το chapter αυτο δεν νομιζω οτι φαινετε κα8αρα οτι πε8ανε ο κακασι.Απο οτι καταλαβα βρισκεται στο ενδιαμεσο μεταξυ 8ανατου ζως και συζηταει με τον πατερα του πραγμα που μπορει και να συμβαινει μεσα στο μυαλο του αφου ειναι αναισ8ητος...Απο την αλλη μα8αμε οτι δεν μπορουσε να προστατευσει την ριν(χωρις να ξερουμε βεβαια αν πε8ανε η αν εχει φυγει απο κοντα του-το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν καταφερε να κρατησει τον ορκο του οεο).Στο 8εμα της εκπαιδευσησ παλι του ναρυτο 8α συμφωνησω με την ιριστελλα ηταν κατι το οποιο περιμενα και εγω αλλωστε.Ως ενδιαμεσος του kyubi ο ναρυτο εχει ηδη συνδε8ει ως ενα βα8μο μαζι του και για αυτο το κyubi δεν αποδεχεται να ενω8ει και 2 ατομο μαζι του.Παντως αυτο αφηνει περι8ωρια για κατι καλυτερο(απο τη στιγμη που ο aλεπους δεω δεχεται το βατραχο λογικα ο ναρυτο πρεπει να τον υποταξει με καποιο τροπο οπως εκανε και ο 8tails-αρα αυτο σημαινει καλυτερο chakra control kai γενικοτερα καλυτερη χρηση του cloak οταν βγαινουν οι 4 ουρες).Τωρα πανω στο 8εμα αν το τωρινο animal realm ειναι αγορι η κοριτσι εγω προσωπικα για γυναικα την εκοβα εμφανισιακα.Βεβαια σε ολη την πορεια του sυγκεκριμενου chapter olοι λενε οτι ειναι αγορι ...οποτε μονο μια εξηγηση μου ερχεται στο μυαλο o kishi εχει βιτσιο με τα crossdressing !!!!!!!!!!!!!!!!.Apo κει και περα παντως ειναι ενα καταπληκτικο chapter και πραγματικα μου αρεσε να το διαβαζω.Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι οπως και τωρα

Posted Image

#2092 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 November 2008 - 19:37

Καλά, πότε κι όλας μεταφράστηκε;;; Κοίτα ρε βιασύνη...

Η συνάντηση πατέρα-γιου με άφησε με μια casual εντύπωση: δε ξαφνιάστηκε καθόλου ο Kakashi που τον είδε και άρχισαν να μιλάνε σαν δύο φίλοι που τα λένε κάθε μέρα. Ίσως τελικά να πούμε αντίο στον Kakashi; Μια χαρά άνετο τον βρήκα στην κατάστασή του. Οι πληροφορίες που πήραμε για την Rin ήταν πολύ "του ποδαριού" κατά τη γνώμη μου.

Τελικά, ο θυλικός Pain μας βγήκε σερνικό! :hahaha:

Το υπόλοιπο του chapter με άφησε αδιάφορη...

Posted Image

#2093 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 20 November 2008 - 19:59

Ο κακασισ :kakashithumbup: θα ζησει :joyful: οεο :joyful: οεο :joyful: οεο :joyful:

I would likePosted Image for a pet...

#2094 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 20 November 2008 - 20:28

Ωραιο το τελευταιο κεφαλαιο...Ειδικα η συναντηση πατερα με γιο....Ισως ετσι ο Κισι μας αποκαλυψει πραγματα για τον white fang χωρις να γινει καποιο gaiden....Κ αρα ισως στο τελος της κουβεντας κ αφου εχει ξεκαθαρισει το τοπιο με οτιδηποτε απασχολει τον Kakashi, να εχουμε νεκρανασταση !!!! (καλα ακομα δν ξερουμε σιγουρα αν οντως πεθανε, δν πηραμε κ τον σφυγμο του)
Για την εκπαιδευση του Naruto, οντως καλο το θεμα με τον Kyuubi γιατι ετσι δειχνει οτι δν ηταν κ τοσο ευκολο να ολοκληρωθει η εκπαιδευση. Κ μεχρι να γυρισει μας δινει το περιθωριο να γινει περισσοτερος χαμος στην κονοχα !!!!
Το μονο που ισως λιγο να με κουρασε ειναι το ολο θεμα με το chakra transmitter...Δν χρειαζεται να μαζεψουμε ολο το χωριο για να μαθουμε τι παιζει.Ελπιζω να μας δειξει παραπανω γι'αυτο το θεμα στο επομενο chapter.
Τωρα για το animal realm, ισως ειναι 2 σε 1, σαν τις αμοιβαδες ενα πραμα.
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#2095 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 20 November 2008 - 21:08

καλο το chapter Αλλα ηθελα περισσοτερο kakashi:emptyonexg1:
μου αρεσε που εδειξε μαχη(λεμε τωρα) γενικως στην konoha.........
αντε να δουμε τι θα γινει μετα..........

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2096 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 20 November 2008 - 21:20

Σε αυτο το κεφαλαιο μ'αρεσε το οτι εδειξε Naruto και συμφωνω με τους προλαλησαντες που ο Naruto πρεπει να υποταξει το Kyubi αντε γιατι πολυ μου την σπασει η αλεπου:mador2:
Posted Image
Posted Image

#2097 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 November 2008 - 22:22

δε ξερω γιατι αλλα το animal realm μου φαινετε το πιο αδυναμο απο ολλα

εντομεταξυ εχει προσεξει κανεις οτι και τα summon του εχουν rinnegan?

τη sizune δε τη βλεπω καλα με το Human realm να παραφυλαει

τον konohamaru στο τελος δεν προκειτε να τον σχολιασει κανεις?????

qzMHWHd.png

#2098 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 November 2008 - 22:47

Σε αυτο το κεφαλαιο μ'αρεσε το οτι εδειξε Naruto και συμφωνω με τους προλαλησαντες που ο Naruto πρεπει να υποταξει το Kyubi αντε γιατι πολυ μου την σπασει η αλεπου:mador2:

Aνοιξε ο δρομος για το κλειδι του Yondaime,δεν αποκλειω παντως στο μελλον και την αναμειξη του killerbee αλλωστε για καποιον σημαντικο λογο o Kishi τον αφησε ζωντανο.

(Λιτσα Πατερα Mode on)
Οσο για τον Κονοχαμαρου ισως και να εχει ακουσει κατι που δεν επρεπε(την ομιλια του Danzou)

#2099 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 21 November 2008 - 00:50

Παιδια το chapter μου φανηκε αρκετα καλο αλλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο.Αρχικα πιστευα κ εγω πως ο Kakashi δεν ειχε πεθανει αλλα ειχε λιποθυμισει και ολα αυτα ηταν στο μυαλο του αλλα τωρα με αυτο που ειπε οτι εχει πολυ χρονο στη διαθεση του και το οτι ο πατερας του δεν του ειπε οχι δεν ανηκεις εδω κτλ αρχισε να με ανησυχει πως τελικα τον χασαμε τον faceless.Τωρα προσωπικα πιστευω πως ο ναρουτο απο δω και περα θα βρει αλλο τροπο που θα κανει το αλλο κολπο που του ειπε ο βατραχος στο οποιο πρεπει να περιμενεις 4 λεπτα κατι τετοιο για να ενωθεις με τη φυση.Παντως εγω προτιμω τον Ναρουτο τωρα τελευταια που δεν χρησιμοποιει τοσο πολυ το kyubi και βασιζεται στη δικη του δυναμη γιατι ειχε καταντησει αρκετα lame η ολη φαση με το kyuubi που πεταγωταν σε καθε μαχη σχεδον εξω.Τωρα πιστευω πως θα θρηνισουμε ολο το research team στα επομενα chapter μιας και δεν πιστευω να ειναι ανταξιοι του Pein.Οσο για τον Konohamaru θα συμφωνισω με οσα ειπε πριν ο φιλος απο πανω πως ακουσε κατι που δεν επρεπε απο οσα ειπε ο Danzou γιατι αν προσεξετε καλυτερα το μερος που ειναι ειχε πολλους σωληνες και φαινοταν να ειναι μακρια απο τη μαχη επειδη δεν ειχε καταστραφει τιποτα οπως το underground hideon του Danzou
Posted Image

#2100 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 November 2008 - 00:59

Τωρα πιστευω πως θα θρηνισουμε ολο το research team στα επομενα chapter

απτο στωμα σου και στου θεου το αυτι!!!!Αλλα δυστυχως θα γλιτωσει η ινο και η Chizune :(

Οσο για τον Κονοχαμαρου ισως και να εχει ακουσει κατι που δεν επρεπε(την ομιλια του Danzou)

man ξεχνας ομως οτι ο danzou ειναι high rank shinobi (παραλιγο να γινει Hokage) και οι αλλοι anbu θα ειναι επισης δυνατοι, θα τον ειχαν καταλαβει αν κρυφακουγε τιποτα.

qzMHWHd.png