Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2071 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 November 2008 - 23:21

domo sensei

Αυτο που ηθελα να πω εγω πανω σε αυτο ποστ με το οποιο συμφωνεις ειναι οτι αν 6ος χοκαγκε γινει ο Κακασι θα ξενερωσω τη ζωη μου. Μας πρηζουν απο την αρχη για το να γινει ο ναρουτο. Και σε θεμα δυναμης ο κακασι δεν ειναι πιο δυνατος απο αυτον, το ειχε παραδεχτει ο ιδιος παλαιοτερα, ποσο μαλλον τωρα με τις sage. Oσο σενσει και να ειναι ο κακασι, οσο το ενα και το αλλο, δεν θα μπορουσε να προστατεψει το χωριο.. δεν θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω τον καλυτερο σινομπι της Κονοχα. Και οκ, ας πουμε οτι ουτε ο ναρουτο αξιζει για χοκαγκε.. ειναι και ο Γκαι στη μεση.. η μηπως ξεχναμε οτι κακασι και γκαι ηταν παντα ισοδυναμοι?

οχι ρε σεις.. δεν γινεται να γινει ο κακασι χοκαγκε, θα ηταν ακυρο τελειως οσο και να τον αγαπαμε (οκ πειν και κελμπορν εξαιρειστε).. Δεν ειναι με την καμια ο καλυτερος σινομπι της κονοχα

ps:Μου αρεσει παρα πολυ που τα συζηταμε ολα αυτα εχοντας ασυνειδητα ολοι μας συφωνησει οτι η Tsunade θα πεθανει.. Λολ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2072 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 November 2008 - 23:28

To παραπανω ποστ το εκανα κυριως για να δειξω γιατι πιστευω οτι ο κακασι θα ζησει και οχι γιατι νομιζω οτι θα γινει η οτι αξιζει να γινει hokage

#2073 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 19 November 2008 - 23:44

Ναι αλλα ας μην ξεχναμε οτι ο κακασι παρολο που ειναι οπως λετε και συμφωνω κ εγω αρκετα αδυναμος σε σχεση με τους αλλους σινομπι ειναι και αρκετα εξυπνος πραγμα που δεν εχον οι υπολοιποι και τον κανει να ξεχωριζει.Στη μαχη δεν μετραει μονο το ποσο δυνατος εισαι αλλα και το ποσο γρηγορα σκευτεσαι τροπους για να γλιτωσεις η να νικησεις τον αλλον,πραγμα που ο Gai δεν νομιζω να διαθετει στο βαθμο που διαθετει ο κακασι.Ακομα το γεγονος οτι η φημη του ειναι πολυ μεγαλη και οτι μεχρι και ο Pein τον αναγνωρισε σαν σινομπι λεει πολλα.Πιστευω οτι εχει πολλα πραγματα να κανει ο κακασι στη σειρα απο το να πεθανει τωρα γι αυτο θελω να πιστευω πως θα επιβιωσει απο αυτη τη δυσκολη κατασταση
Posted Image

#2074 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 November 2008 - 23:55

.Ακομα το γεγονος οτι η φημη του ειναι πολυ μεγαλη και οτι μεχρι και ο Pein τον αναγνωρισε σαν σινομπι λεει πολλα.

Συμφωνω απολυτα με το ποστ σου φιλε μου και μου θυμησες κατι που ειχα διαβασει καποτε σε σχεση με το reputation του Κακασι,διαβαστε το εχει γελιο,βεβαια o user βγαζει εμπαθεια για τον Pain αλλα αξιζει τον κοπο,to post ειναι epic :D

Zabuza got a pwning
Kisame was honoured that Kakashi knew of him
Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!"
Deidara was like "No fuckin Way
Gai is like "You rule Kakashi
Tsunade is all like "Kakashi for next Hokage hooray!"
Minato was all like "You Rock My Number One Jounin Student
Naruto was all like "No fuckin way, Chidor/Raikari AND Rasengan? You Fuckin ROCK KAKASHI SAN"
Kakuzu was all like "Woa... This Fuckin Guy just stuck his fist through my heart

Pain now says:

"It's an Honour to Meet you Kakashi"
Well, unfortunately Kakashi has never heard of you Pain.
Wanna know why?.....

YOU'RE FODDER MOTHER FUCKER

BLOW ME

Hatake Kakashi: Most recognizable and greatest Reputation in the Ninja World

#2075 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 November 2008 - 00:07

Μια απορία σχετικά με το παραπάνω ποστ....... Πότε είδε ο Itachi το Mangekyou του Kakashi? Γιατί από όσο θυμάμαι στις συναντήσεις τους την πρώτη φορά δεν είχε και την δεύτερη δεν το χρησιμοποίησε.

#2076 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 20 November 2008 - 00:15

Αυτο σε πειραξε ????? XDXD

Παντως εχουν δικιο τα παιδια. Δν σημαινει πως Hokage πρεπει να γινει αποκλειστηκα ο ποιος δυνατος... Τι να το κανω αν εχει δυναμη κ δν εχει μυαλο ?? Να τα θυσιαζει ολα στο βωμο της επιτυχιας??? (δν αναφερομαι στον κακασι, γενικα το λεω)
Οπως κ ο Shikamaru πιστευω θα γινοταν καλος Hokage. Κ ας μην ξεχναμε πως η Tsunade δν βοηθαει με την δυναμη της την ολη κατασταση αλλα με τις τεχνικες της....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#2077 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 November 2008 - 00:16

Μια απορία σχετικά με το παραπάνω ποστ....... Πότε είδε ο Itachi το Mangekyou του Kakashi? Γιατί από όσο θυμάμαι στις συναντήσεις τους την πρώτη φορά δεν είχε και την δεύτερη δεν το χρησιμοποίησε.

Yes εχεις δικιο ουτε εγω θυμαμαι κατι τετοιο προφανως ο φιλος μας απο τον fanboysmo και το μισος του για τον Pain του το προχωρησε το πραγμα :hahaha:

Αν διαβαζες ποτε και τα threads που εχει κανει για τον Ορο θα επεφτες κατω απο τα γελια :D

#2078 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 November 2008 - 00:51

Wanna know why?.....

μηπως επειδι ο pein ειναι evil leader και επρεπε να διατειρησει μια μυστικη ταυτοτητα?λεμε τωρα.................

qzMHWHd.png

#2079 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 November 2008 - 01:43

χατάκε αυτό δεν πάει για σένα...απλά πέρνω τα λόγια αυτού που το έγραψε. μην το πάρεις σαν επίθεση..
έχουμε και λέμε....πως βλέπω εγώ τα πράγματα....

Zabuza got a pwning: στο όνομα της αγάπης......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Kisame was honoured that Kakashi knew of him: γιατί τον ειρονεβόταν.....
Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!": αυτό δεν έγινε ποτέ
Deidara was like "No fuckin Way : ήταν έτσι γιατί από το πουθενά του κόπηκε ένα χέρι και όχι γιατί εντιποστικέ από τον κακασι.

Gai is like "You rule Kakashi: ναι αλλά είναι ισοπαλία
Tsunade is all like "Kakashi for next Hokage hooray!" :το είπε σε στιγμή απελπισίας για να πείσει τον τζιράια ότι άμα πάει και αυτή μαζί του το κονόχα δεν θα είναι απροστάτεφτο

Minato was all like "You Rock My Number One Jounin Student :είσαι πολύ καλός αλλά το τσιντόρι είναι άχρηστο γιατί μπορεί να σε σκοτώσουν,Ω! τη τυχη...ένα μάτι.τώρα το τσιντόρι έγινε καλύτερο

Naruto was all like "No fuckin way, Chidor/Raikari AND Rasengan? You Fuckin ROCK
KAKASHI SAN" :αν το ότι εντυποσίασε ένα άτομο που μέχρι τότε είχε μονο 2 τεχνικές είναι κατόρθομα....οκ......
Kakuzu was all like "Woa... This Fuckin Guy just stuck his fist through my heart :αλλά το μόνο που κατάφερες ήταν να μου σπάσεις μία καρδία.όταν δεν ήξερα καν πως είσαι εδώ.τώρα πάρε δρόμο.Α! και μην ξεχάσεις όταν με νικίσει ο ναρούτο έλα κάνε το τελεφτέο χτύπημα για να πάρεις τη δόξα
Pain now says:

:θα έχει πλάκα για τους φαν αν το πω και μετά σε σκοτώσω.
Wanna know why?.....
:γιατί μήπως ήθελα να μη με ξέρει κανείς και τα κατάφερα?

YOU'RE FODDER MOTHER FUCKER

BLOW ME
:και πως νιώθεις κακάσι που έχασες από κάποιον που δεν ξέρεις?
Posted Image
Spoiler:

#2080 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 November 2008 - 01:50

και εμενα ενοειτε σε αυτον που το εγραψε πηγε το comment οχι στον hatake kakashi :P

τεσπα για το καινουργιο chapter δεν εχω καλα λογια :(
απλα δε μου γαινετε και τοσο ωραιο.....δε καιγομε να μαθω για τι συζητηση του κακασι με τον dad Του.Βεβαια εχει και μερικες ωραιεσ σελιδες οπως

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2081 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 November 2008 - 09:14

Eνταξει μπορει κατα καιρους να εχω εκφρασει μερικα κακα αισ8ηματα προσ τον κακασι(οχι οτι δεν φαινεται απο το post της πιου πιου^^)αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν τον παραδεχομαι τον τυπα.Ειναι απο τους λιγους shinobi που χρησιμοποιουν το μυαλο τους τοσο καλα στο πεδιο μαχης μπορουν να εκτελεσουν απιστευτες τεχνικες και παραλληλα να ειναι ανγνωρισεμνοι σε μεγλαο βα8μο απο τους εχ8ρους τους.Συμφωνω το να σε αναγνωριζει ο pain σημαινει πραγματικα πολλα τουλαχιστον για μενα γτ οπως και να το κανουμε ειναι μεσα στους top 10 shinobi στο κοσμο του naruto.Παντως για να πουμε την αλη8εια ο kakashi για hokage δεν κανει ...πιο πι8ανο βλεπω το Neji να γινεται παρα τον κακασι .Τελοςπαντων επειδη τη παρασκευη προμηνυεται μαυρη μερα για τους κακασι φαν δε 8ελω να πω αλλα.Τουλαχιστον να κανει δραματικο το τελος του για να μαρεσει οπως του jiraya

YG :byejg9: Κakasi-kun U will be surely missed by your fans(not included:hahaha:)

Posted Image

#2082 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 20 November 2008 - 15:12

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

425

Posted Image

#2083 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 20 November 2008 - 16:13

πολυ νωρις δεν βγηκε το chapter???

1. ελεος μετα απο τοση προπονηση και εκει που λεγαμε με sage techniques και hermit mode θα σκιζει ο naruto τελικα δεν θα γινει τιποτα???

2. zomg, wtf :Crying2: τι στο ......??? πεθανε ο kakashi??? ελπιζω οχι για το καλο του kishi.
Posted Image

#2084 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 20 November 2008 - 16:36

Αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν...δεν μου αρεσε καθολου το chapter..τζαμπα 2 βδομαδες περιμενε...

#2085 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 November 2008 - 16:48

Εκανε και το λαθακι του ο Κισι,ο Ομπιτο στο τσαπτερ εχει 3 tomoe sharingan ενω κανονικα εχει 2 tomoe :D

Το τσαπτερ μπορω να πω οτι ηταν μετριο,πολλη καλη κινηση αυτη του Κισι με τον Ναρουτο,καθυστερει την αφιξη του ακομα περισσοτερο και επισης σχεδιαζει να ασχοληθει με περισσοτερο με το kyuubi κατι που ηταν απαραιτητο,ελπιζω το κλειδι να εμφανιστει αμεσα

και λιγη πλακιτσα

μολις τελιωσα το τσαπτερ σκεφτομουν την καταληξη του Κακασι,εκεινη την στιγμη κοιταξα προς τον ουρανο και με μεγαλη εκπληξη ειδα τον Κισιμοτο και ξερετε τι μου ειπε

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: