Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 November 2008 - 23:21
Αυτο που ηθελα να πω εγω πανω σε αυτο ποστ με το οποιο συμφωνεις ειναι οτι αν 6ος χοκαγκε γινει ο Κακασι θα ξενερωσω τη ζωη μου. Μας πρηζουν απο την αρχη για το να γινει ο ναρουτο. Και σε θεμα δυναμης ο κακασι δεν ειναι πιο δυνατος απο αυτον, το ειχε παραδεχτει ο ιδιος παλαιοτερα, ποσο μαλλον τωρα με τις sage. Oσο σενσει και να ειναι ο κακασι, οσο το ενα και το αλλο, δεν θα μπορουσε να προστατεψει το χωριο.. δεν θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω τον καλυτερο σινομπι της Κονοχα. Και οκ, ας πουμε οτι ουτε ο ναρουτο αξιζει για χοκαγκε.. ειναι και ο Γκαι στη μεση.. η μηπως ξεχναμε οτι κακασι και γκαι ηταν παντα ισοδυναμοι?
οχι ρε σεις.. δεν γινεται να γινει ο κακασι χοκαγκε, θα ηταν ακυρο τελειως οσο και να τον αγαπαμε (οκ πειν και κελμπορν εξαιρειστε).. Δεν ειναι με την καμια ο καλυτερος σινομπι της κονοχα
ps:Μου αρεσει παρα πολυ που τα συζηταμε ολα αυτα εχοντας ασυνειδητα ολοι μας συφωνησει οτι η Tsunade θα πεθανει.. Λολ!
Posted 19 November 2008 - 23:28
Posted 19 November 2008 - 23:44

Posted 19 November 2008 - 23:55
.Ακομα το γεγονος οτι η φημη του ειναι πολυ μεγαλη και οτι μεχρι και ο Pein τον αναγνωρισε σαν σινομπι λεει πολλα.
Συμφωνω απολυτα με το ποστ σου φιλε μου και μου θυμησες κατι που ειχα διαβασει καποτε σε σχεση με το reputation του Κακασι,διαβαστε το εχει γελιο,βεβαια o user βγαζει εμπαθεια για τον Pain αλλα αξιζει τον κοπο,to post ειναι epic

Zabuza got a pwning
Kisame was honoured that Kakashi knew of him
Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!"
Deidara was like "No fuckin Way
Gai is like "You rule Kakashi
Tsunade is all like "Kakashi for next Hokage hooray!"
Minato was all like "You Rock My Number One Jounin Student
Naruto was all like "No fuckin way, Chidor/Raikari AND Rasengan? You Fuckin ROCK KAKASHI SAN"
Kakuzu was all like "Woa... This Fuckin Guy just stuck his fist through my heart
Pain now says:
"It's an Honour to Meet you Kakashi"
Well, unfortunately Kakashi has never heard of you Pain.
Wanna know why?.....
YOU'RE FODDER MOTHER FUCKER
BLOW ME
Hatake Kakashi: Most recognizable and greatest Reputation in the Ninja World
Posted 20 November 2008 - 00:07
Posted 20 November 2008 - 00:15
Παντως εχουν δικιο τα παιδια. Δν σημαινει πως Hokage πρεπει να γινει αποκλειστηκα ο ποιος δυνατος... Τι να το κανω αν εχει δυναμη κ δν εχει μυαλο ?? Να τα θυσιαζει ολα στο βωμο της επιτυχιας??? (δν αναφερομαι στον κακασι, γενικα το λεω)
Οπως κ ο Shikamaru πιστευω θα γινοταν καλος Hokage. Κ ας μην ξεχναμε πως η Tsunade δν βοηθαει με την δυναμη της την ολη κατασταση αλλα με τις τεχνικες της....
Posted 20 November 2008 - 00:16
Μια απορία σχετικά με το παραπάνω ποστ....... Πότε είδε ο Itachi το Mangekyou του Kakashi? Γιατί από όσο θυμάμαι στις συναντήσεις τους την πρώτη φορά δεν είχε και την δεύτερη δεν το χρησιμοποίησε.
Yes εχεις δικιο ουτε εγω θυμαμαι κατι τετοιο προφανως ο φιλος μας απο τον fanboysmo και το μισος του για τον Pain του το προχωρησε το πραγμα

Αν διαβαζες ποτε και τα threads που εχει κανει για τον Ορο θα επεφτες κατω απο τα γελια

Posted 20 November 2008 - 00:51
"It's an Honour to Meet you Kakashi"
Wanna know why?.....
μηπως επειδι ο pein ειναι evil leader και επρεπε να διατειρησει μια μυστικη ταυτοτητα?λεμε τωρα.................
Posted 20 November 2008 - 01:43
έχουμε και λέμε....πως βλέπω εγώ τα πράγματα....
Zabuza got a pwning: στο όνομα της αγάπης......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Kisame was honoured that Kakashi knew of him: γιατί τον ειρονεβόταν.....
Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!": αυτό δεν έγινε ποτέ
Deidara was like "No fuckin Way : ήταν έτσι γιατί από το πουθενά του κόπηκε ένα χέρι και όχι γιατί εντιποστικέ από τον κακασι.
Gai is like "You rule Kakashi: ναι αλλά είναι ισοπαλία
Tsunade is all like "Kakashi for next Hokage hooray!" :το είπε σε στιγμή απελπισίας για να πείσει τον τζιράια ότι άμα πάει και αυτή μαζί του το κονόχα δεν θα είναι απροστάτεφτο
Minato was all like "You Rock My Number One Jounin Student :είσαι πολύ καλός αλλά το τσιντόρι είναι άχρηστο γιατί μπορεί να σε σκοτώσουν,Ω! τη τυχη...ένα μάτι.τώρα το τσιντόρι έγινε καλύτερο
Naruto was all like "No fuckin way, Chidor/Raikari AND Rasengan? You Fuckin ROCK
KAKASHI SAN" :αν το ότι εντυποσίασε ένα άτομο που μέχρι τότε είχε μονο 2 τεχνικές είναι κατόρθομα....οκ......
Kakuzu was all like "Woa... This Fuckin Guy just stuck his fist through my heart :αλλά το μόνο που κατάφερες ήταν να μου σπάσεις μία καρδία.όταν δεν ήξερα καν πως είσαι εδώ.τώρα πάρε δρόμο.Α! και μην ξεχάσεις όταν με νικίσει ο ναρούτο έλα κάνε το τελεφτέο χτύπημα για να πάρεις τη δόξα
Pain now says:
"It's an Honour to Meet you Kakashi" :θα έχει πλάκα για τους φαν αν το πω και μετά σε σκοτώσω.
Wanna know why?..... :γιατί μήπως ήθελα να μη με ξέρει κανείς και τα κατάφερα?
YOU'RE FODDER MOTHER FUCKER
BLOW ME :και πως νιώθεις κακάσι που έχασες από κάποιον που δεν ξέρεις?

Posted 20 November 2008 - 01:50

τεσπα για το καινουργιο chapter δεν εχω καλα λογια

απλα δε μου γαινετε και τοσο ωραιο.....δε καιγομε να μαθω για τι συζητηση του κακασι με τον dad Του.Βεβαια εχει και μερικες ωραιεσ σελιδες οπως
Posted 20 November 2008 - 09:14
YG

Posted 20 November 2008 - 15:12
Posted 20 November 2008 - 16:13
1. ελεος μετα απο τοση προπονηση και εκει που λεγαμε με sage techniques και hermit mode θα σκιζει ο naruto τελικα δεν θα γινει τιποτα???
2. zomg, wtf

Posted 20 November 2008 - 16:36
Posted 20 November 2008 - 16:48

Το τσαπτερ μπορω να πω οτι ηταν μετριο,πολλη καλη κινηση αυτη του Κισι με τον Ναρουτο,καθυστερει την αφιξη του ακομα περισσοτερο και επισης σχεδιαζει να ασχοληθει με περισσοτερο με το kyuubi κατι που ηταν απαραιτητο,ελπιζω το κλειδι να εμφανιστει αμεσα
και λιγη πλακιτσα
μολις τελιωσα το τσαπτερ σκεφτομουν την καταληξη του Κακασι,εκεινη την στιγμη κοιταξα προς τον ουρανο και με μεγαλη εκπληξη ειδα τον Κισιμοτο και ξερετε τι μου ειπε