Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2101 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 21 November 2008 - 01:07

Μπαα πιστευω πως και η shizune ηρθε επιτελους η ωρα της να πεθανει αντε γιατι πολυ χωρο επιανε σαν γλαστρα διπλα απο την γιαγια.(ακυρο αλλα δεν μπορω να το συνιθισω ισως να ειναι η πρωτη φορα μετα απο αρκετο καιρο που δεν την βλεπω με χαρτια στα χερια.Σαν κατι ελληνικες σειρες που μπαινει μεσα ο κλασσικος κομπαρσος σε μια επιχειρησει που κραταει παντα κατι χαρτια στα χερια του με τα νουμερα των πωλησεων)
Ναι αλλα αν παρεις υποψιν σου οτι περασε αρκετος καιρος απο τοτε που εφυγε ο Naruto για να εκπαιδευτει με τον Jiraya υπολογισε οτι και αυτος ολο και κατι θα εμαθε απο τον Ebisu.Δεν λεω οτι θα εχει γινει και κανενα τουμπανο απλα οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο που ηταν οι χαρακτηρες της σειρας στο Naruto(σκετο:P)
Posted Image

#2102 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 21 November 2008 - 01:31

Μια ερωτηση λιγο τραβηγμενη ισως.
Ο πατερας του Kakashi δεν μοιαζει λιγο με τον Danzou?
Posted Image

#2103 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 21 November 2008 - 02:52

Και εγώ το τελευταίο chapter το βρήκα αρκετά καλό.Κατά την γνώμη μου ο Kishimoto έχει γράψει και χειρότερα...
Αnyway, αυτό που ήθελα να σχολιάσω τώρα είναι οτι τα λόγια του Kakashi εμένα δεν μου λένε απαραίτητα οτι η Rin είναι νεκρή (Θα μου πείς που την θυμήθηκες αυτή εδω εκκρεμούν άλλα...τέσπα) αλλά οτι δεν μπόρεσε να την προστατεύσει.Θα μπορούσε δλδ να έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο π.χ ένα γεγονός το οποίο την ώθησε στο να φύγει απο την Konoha.Αυτό βοηθά και την εξής υπόθεσή μου δηλ. οτι η Rin θα μπορούσε να είναι η Omoi!!!??? (Το ξέρω ακούγεται πολύ τραβηγμένο και υπερβολικό αλλά εγώ βρίσκω μια μικρή ομοιότητα μεταξύ των 2 και επίσης η χρωματική διαφορά της με τους άλλους shinobi που στέλνει ο Raikage με κάνει να το πιστεύω)
.
Τους οποίους τους είχαμε ξεχάσει και οι οποίοι μπορεί να σωσουν την Konoha και τον Kakashi κλασσικά την τελευταία στιγμή.Και να έχουμε και ταυτόχρονα επανασύνδεση Kakashi-Rin.
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ Kishimoτικό.
Spoiler:

#2104 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 November 2008 - 03:20

Η Rin είναι νεκρή..... Δες και στην δεύτερη σελίδα τι λεει.....

Chapter 425 p 02

Spoiler:

Όταν λεει "Obito, Master, Rin ...I ll be there soon" και ξερουμε ότι 2 στους 3 είναι σίγουρα νεκροί, αναλογικά το ίδιο ισχυει και για την τρίτη της ομάδας....

Και όλα τα υπόλοιπα να αγνοήσεις... Και το τι έχει πει στο παρελθόν και τα τελευταία κεφάλαια (βλ εδω για πιο αναλυτικα) και το ότι η Rin δεν έχει εμφανιστεί μία φορά στο Manga πέρα από το Kakashi Gaiden το συγκεκριμένο καρέ τα λέει όλακαι δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας.

#2105 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 21 November 2008 - 13:16

Η Rin είναι νεκρή..... Δες και στην δεύτερη σελίδα τι λεει.....

Chapter 425 p 02

Όταν λεει "Obito, Master, Rin ...I ll be there soon" και ξερουμε ότι 2 στους 3 είναι σίγουρα νεκροί, αναλογικά το ίδιο ισχυει και για την τρίτη της ομάδας....

Και όλα τα υπόλοιπα να αγνοήσεις... Και το τι έχει πει στο παρελθόν και τα τελευταία κεφάλαια (βλ εδω για πιο αναλυτικα) και το ότι η Rin δεν έχει εμφανιστεί μία φορά στο Manga πέρα από το Kakashi Gaiden το συγκεκριμένο καρέ τα λέει όλακαι δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας.

Ok τα ξέρω όλα αυτά και δεν διαφωνώ(βάση στοιχείων δεν θα μπορούσα άλλωστε :D) απλά ήθελα να προσεγγίσω το θέμα ετσι λίγο με πιο χιουμοριστικό τρόπο (αν και τελικά ούτε εμένα μου φάνηκε αστείο οταν το ξαναδιάβασα!!!) ήταν off topic ίσως άπλα μου έκατσε στην πλάκα όλο αυτό το sci-fi σενάριο(το πίστεψα ίσως και για λίίίίίίίγο!!!???) και ήθελα να το γράψω.
Blame my crazy,foskoliki imagination!!!
Spoiler:

#2106 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 21 November 2008 - 13:42

Οντως οι πιθανοτητες να ειναι ζωντανη η Rin ειναι ελαχιστες και δεν αποκλειω το γεγονος να ζει γιατι Kishimoto ειναι αυτος μπορει να την αναστησει και να το δικαιολογησει κιολας τελεια.Τωρα εγω αυτο που ανυσηχω κυριως ειναι για τον Kakashi.Πιστευω οτι η συζητηση αυτη με τον πατερα του μπορει να ειναι η ο αποχαιρετηστηριος λογος του προς εμας τους καημενους fans του η ενα power up γι αυτον...
Posted Image

#2107 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 November 2008 - 14:02

Ρε παιδιά!!!
Έχω μια απορία!!!
Οταν στα αρχικά επεισόδια καθόταν ο Κακασι πάνω απο τον Ταφο του Ομπιτο...η άλλη δίπλα του η RIN δεν ήταν!?!?!?!? οΟ

Τώρα όσο αφορά το τσάπτερ!!!
Kakashi Sensei καταρχας να συμφωνήσω μαζί σου για τον Κονοχαμαρου....
δεν παίζει να τον πέταξε εκει τυχαία!!! Όλο και κάποιο ρόλο θα παιξει.....ισως οντως να ακουσε κατι απο την συνομιλια με τον Danzo....
Το τσαπτερ αυτο μου δημιουργησε αλλες 1002 αποριες παλι ρε γμτ....οπως το τι μυστικο και κοινό έχουν η Ino and her father with Rinnengan..κατι που αναφερει ο πατερας της!!!
Επισης ο Ναρουτο τωρα τι θα κανει?!?!
Πως μπορει και εχει summon η αλλη η κοπελα την οποια ειχε δει νεκρη ο Inoichi μεσα απο το μυαλο του αλλου?!?!? Αααα θα τρελαθω !! :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2108 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 November 2008 - 14:12

Όχι δεν ήταν η Rin... Έτερο μέλος των ANBU ήταν.

Αναφορικά με την κοπέλα/αγόρι/trap or whatever ήτανε aka το πιο πρόσφατο πτώμα του Pain. Ο πατέρας της Ino το είχε δει νεκρό στο μυαλό του άλλου παρόλαυτά όμως με την τεχνική που χρησιμοποιεί ο Pain (η οποία δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς ακόμα και είναι και το ζητουμενο της υπόθεσης) προφανώς αναστήθηκε, έγινε possesed από τον Nagato Και τώρα λειτουργεί ως animal Realm. Και τα άλλα σώματα ήταν Shinobi που είχε πολεμήσει ο Jiraiya στο παρελθόν. Το προηγούμενο animal Realm ήταν Shinobi o οποίος είχε πεθάνει από τα χέρια του Jiraiya για να καταλάβεις και του οποίου το σώμα κατέληξε ως Pain.

#2109 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 21 November 2008 - 15:45

Ενα τσαπτερ με τιτλο Hatake Kakashi
ουαου λεω θα δω κατι πολυ epic με Κακασι
και βλεπω 2 σελιδες ολες κ ολες με κακασι μεσα...τι να πεις

Eat shit kishimoto

Posted Image

#2110 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 22 November 2008 - 11:09

Ε δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί είναι τόσα γεγονότα που τρέχουν παράλληλα. Και δεν μπορώ και να χαρώ ακόμα μας έχει στην αγωνία ο Kishi με το αν τελικά πέθανε το υβρίδιο ή όχι με τόσα που έχουμε δει στο παρελθόν. Άντε κλείστα τα ματάκια σου!!!
Κλασσικά καινούρια ερωτήματα και η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο με έναν Konohamaru που είχαμε ξεχάσει να παίρνει μέρος στην υπόθεση για 1η φορά και με -κουλή ομολογουμένως- αναφορά του Rikodou από τον μπαμπάκα της Ino...

Posted Image

#2111 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 November 2008 - 13:57

Αυτο ειναι που θα πω ειναι offtopic αλλα θα το πω οι μερικοι θα φανε τα σωματα του Pain και ο Naruto θα ερθει και θα σκοτωσει κανα δυο και θα ανακαλυψει που ειναι ο αληθινος:tensai:

Edited by Shikamaru, 22 November 2008 - 14:29.

Posted Image
Posted Image

#2112 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 24 November 2008 - 03:06

ρε παιδια ρε παιδια. Ο κακασι μπορει να ειναι σε μια κατασταση λιμπο και να ξαναγυρισει στη ζωη γιατι τετοιος θανατος αδικος δεν παιζει να του δωθηκε... Ο κονοχαμαρου απο την αλλη οπως ειπε κ καποιος παραπανω ειναι στο επιπεδο του παλιου ναρουτο. Σε μια πολυ τραβηγμενη σκεψη που εχω βλεπω ο κονοχαμαρου να σωσει τον κακασι, η να νικησει ενα σωμα του Πειν( ακα ψωνιο Νο.1) με βοηθεια Εμπισου (κ ο εμπισου πεθαινει) η οπως ακουστηκε κ πιο πανω να ακουσε κατι απο τον ντανζου

Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!" αυτο εγινε στα επεισοδια με τν γιαγια κ τον ιτατσι που ηταν στο δρομο για να σωσουν τον γκααρα, οταν ο κακασι ηρθε κοντα με τον ιτατσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος

στο σποιλερ εχω τα αληθινα σποιλερς του 426 οποιος ενδιαγερεται :-)

Spoiler:

Edited by sleepless, 24 November 2008 - 03:28.

#2113 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 24 November 2008 - 03:45

Ωραια τα spoilers και αν ηταν τεταρτη θα μπορουσα να πιστεψω οτι ηταν τα πραγματικα μαλιστα γιατι ουτε ασυναρτησιες λενε και φαινονται αληθινα.Αλλα δυστυχως το γεγονος να βγηκε ολοκληρο το chapter απο την κυριακη ειναι πιο απιθανο κι απο το να μην dropparoun οι Dattebayo το Ναρουτο:nanana:
Posted Image

#2114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 November 2008 - 04:28

@ Sleepless........

Στην μάχη Kakashi Vs Itachi κατά την διάρκεια του Save Gaara arc ο Kakashi δεν ειχε χρησιμοποιήσει MS. Πρώτα από όλα γιατί δεν χρειαστηκε και κατα δεύτερο λόγο αν το είχε κάνει μετά δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την αποστολή του καθότι η χρήση του MS έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τον οργανισμό του.
Η πρώτη φορά που είδαμε το MS του Kakashi ήταν κατά την διάρκεια της καταδίωξης του Deidara.

Kατά δεύτερο λόγο όπως προανέφερε ο Υu Kanda το Chapter είναι μάλλον απίθανο να έχει κυκλοφορήσει από την Κυριακή. Το Shounen Jump από όσο ξέρω κυκλοφορεί Δευτέρα και σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος για το scanlation. Επί πλέον το γεγονός ότι τα spoilers είναι απευθείας στα αγγλικά χωρίς ιαπωνικό κείμενο είναι ενδεικτικό ότι μάλλον δεν ειναι αυθεντικά.

#2115 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 November 2008 - 09:55

Sleepless οντως ο κακασι ποτε δεν ειχε χρησιμοποιησει ms εναντιω του ιτατσι γενικοτερα σε αυτη τη μαχη πολεμησε με sharingan mono.To ms oπως λεει και η ιριστελλα χρησιμοποιη8ηκε πρωτη φορα στη καταδιωξη του deidara οπου του εκανε το χερακι να εκτοξευ8ει σε μια αλλη διασταση οεο^^.Και τωρα αναφορικα για το spoiler καλα ειναι δε λεω αλλα οπως προαναφερ8ηκε το shounen βγαινει κα8ε δευτερα οποτε δε παιζει να ειναι αλη8ινα:oo:

Posted Image