Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2056 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 12:38

Αυτα που θα δουμε στο νεο τσαπτερ με καποια επιφυλαξη παντα γιατι δεν ειναι confirmed ακομα ειναι τα εξης(μεχρι το απογευμα θα εχουμε εικονες)

Spoiler:

Αυτα προς το παρων κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι confirmed αλλα ας περιμενουμε τις εικονες.

#2057 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 12:52

Spoiler:

Domo, Kakashi-kun!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2058 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 12:57

Ακολουθει καφριλα

Spoiler:

Spoiler:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#2059 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 13:04

Spoiler:

:hahaha::hahaha:

λολ μαν χαχαχαχαχα

Παντως ας μην λεμε οτι ειναι 100% confirmed το σποιλερ, δεν θα ειναι η πρωτη φορα που καποιος χρησιμοποιει το user name του σποιλερ provider

Επειδη ομως οι ιαπωνες users τον αποδεχονται σαν αληθινο,πιστευω οτι ειναι real

οι εικονες θα δειξουν

Kakashi father!!!!!!!!!! at last :D
Spoiler:

Ειναι κατι σαν οραμα μαλλον αφου ο πατερας του ειναι νεκρος και ο Κακασι στην εικονα ειναι μεγαλος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 04:16
double post

#2060 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:09

Αφου ειδαμε τον father ετοιμαστητε για την μεγαλη αντεπιθεση του κακασι. Για να δουμε τον λογο που ολοι φοβοντουσαν τον white fang.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2061 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:11

ουφ το βλέπω παρασκευή πρωί να ντυνόμαστε στα μαύρα.... κρατήσου kakashi, you are to cool to die...

#2062 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:11

Αφου ειδαμε τον father ετοιμαστητε για την μεγαλη αντεπιθεση του κακασι. Για να δουμε τον λογο που ολοι φοβοντουσαν τον white fang.

Kakashi will not die :cry5::cry5:

Get ready for Kakashi super saiyan 3 :D

#2063 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:12

Εεεεπ! Τί έκπληξη είναι αυτή;

Spoiler:

Λέτε να δούμε και το πρόσωπό του;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2064 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:19

Spoiler:

Και ναι,την παρασκευη αρχιζω να διαβαζω ξανα το μανγκα

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2065 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 15:09

Εχω μια απορια ο σασουκε δεν πηγε εθελοντικα στον οροτσιμαρου.
4 χρονια το επαιζε δυσκολη τελικα τι συνεβει και δεν ενεδωσε η συνεβει κατι και μας εχει διαφυγει?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2066 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 15:19

Εχω μια απορια ο σασουκε δεν πηγε εθελοντικα στον οροτσιμαρου.
4 χρονια το επαιζε δυσκολη τελικα τι συνεβει και δεν ενεδωσε η συνεβει κατι και μας εχει διαφυγει?

??????

Επειδη καποια πραγματα δεν λεγονται,θα ποσταρω καποιες αποδειξεις τι εγινε με τον Μανταρα οταν αυτος εμαθε για το λαθος του Σασουκε με τον 8tails

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Περα απο την πλακα να δουμε τι θα γινει γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα ειδικα αν το Text ειναι αληθινο τοτε ο Κακασι ..........

text
Spoiler:

και ενα ποστ που διαβασα και συμφωνω απολυτα
Spoiler:

O Kakashi πιστευω οτι θα ζησει και θα βγει πολυ πιο δυνατος απο αυτη την συναντηση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 04:21
double post

#2067 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 16:20

Μετα τα Flashbacks οπως ειπωθηκε πριν συνηθως οι χαρακτηρες κανουν τις πιο δυνατες τους κινησεις αφου μαζεψουν το τελευταιο chakra τους πρωτα.Οποτε λετε αυτη η φοτο να συνδεεται με το spoiler poy o kakashi κανει το Super Special Awsome Large Raikiri?? Παντως θα ειναι μια μεγαλη απωλεια απο το Ναρουτο αν πεθανει ο Copy Ninja....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2068 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 16:44

και ενα ποστ που διαβασα και συμφωνω απολυτα

Spoiler:

O Kakashi πιστευω οτι θα ζησει και θα βγει πολυ πιο δυνατος απο αυτη την συναντηση

Oντως καλη θεωρια αυτη...Κ μαλλον καπως ετσι θα καταληξει, εκτος κ αν ο Κισι εχει παρει ηδη την μεγαλη αποφαση κ δν αλλαξει γνωμη (δυσκολο)....
:riiight:
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#2069 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 18:53

Kαταρχάς Hatake Kakashi senpai στο είπα και με Pm στο λέω και κανονικά οι εικόνες με τον Sasuke τον Madara και το πλοκάμι μου έκαναν καινούριο συκώτι:hihi2:.... Ακόμη γελάω... Κατάσχονται.....

.........................................................................

On topic τώρα.. Με βάση τα Spoilers pic και κείμενο προβλέπεται πάρα πολύ καλό το κεφάλαιο ακόμη και αν δεν μας δείξει τι γίνεται με τον Kakashi.

Α) Και σιγουρευόμαστε για το ότι η Rin είναι νεκρή. Είχε γίνει εκτεταμμένη συζήτηση πάνω σε αυτό τις προηγούμενες μέρες και ο ίδιος ο Kakashi είχε αφήσει να εννοηθεί αυτό στο παρελθόν αλλά αυτήν την φορά το λέει και ξεκάθαρα.

Β) Γνωρίζουμε και τον White Fang!!! Nice!!! Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι θα βγάλει και την μάσκα κάποια στιγμή ο Kakashi (από την αρχή του Naruto με αυτόν τον καημό είμαι).

Γ) προσωπικά αν και το post που μας παρέθεσε ο Hatake Kakashi τα λεει πολύ καλά και θέλω να πιστέψω ότι θα βγεί αληθινό εντούτοις θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο.

• Το όλο flashback μου φέρνει πολύ Jiraiya στο μυαλό στις τελευταίες του στιγμές αν και δεν ειναι το ίδιο ακριβώς
  • Είναι φυσικό ο κάθε Shinobi στην ζωή του να έχει regrets και να αναλογίζεται τα σφάλματά του. Το ίδιο έγινε με Sarutobi, Asuma και Jiraiya. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Kakashi όσες ενοχές και αν είχε ότι τον κρατούσαν πίσω. Δεν έχουμε δει κάπου ότι τα προσωπικά του συναισθήματα επηρεαζαν την απόδοση του σε κάποιον από τους τομείς. Ίσα ίσα είναι ακριβώς επειδή αναλογιζόταν τα σφάλματα του που γινόταν κάθε φορά καλύτερος Shinobi αλλά και άνθρωπος (με την εμπειρία του στο Kakashi Gaiden να έχει αποτελέσει ίσως την μεγαλύτερή του ενοχή αλλά και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης ->Teamwork, σημασία της φιλίας , Sharingan κοκ). Προσωπικά θεωρώ τον Kakashi ήδη ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Δεν υστερεί σε κάτι είναι σαν ένα τόξο πλήρως τεντωμένο. Το μόνο που έχω ίσως να παρατηρήσω είναι το ότι δεν φαίνεται να έχει καθόλου σκέψεις για τον Sasuke. Κάτι το οποίο μου φαίνεται ελαφρώς περίεργο καθότι από τους τρείς ήταν ο μαθητής ο πιο κοντινός σε ιδιοσυγκρασία (με τον Kakashi του Gaiden), προσωπικές εμπειρίες αλλά και shinobi fighting style....

#2070 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 21:11

Rε δε πα να λετε οτι 8ελετε εγω 1 εχω μονο να πω αμα δε δω τον gai να σωζει τον κακασι σταματαω το spam......καλα μην τα παραλεω αλλα δε σα ς εχει μεινει η απορια τι κανουν ο neji gai και γενικοτερα οι anbu του χωριου οεο.Μονο δλδ ο fat dad ειδε το σημα του κακσι κανενας αλλος το κερατο μου μεσα.Παλι 8α κλαιω το κερατο μου αποτι το βλεπω....:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα