Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15166 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 20:46

Δεν έχει σημασία για το στόρι οι ανταλλαγές blows μεταξύ αυτών των χαρακτήρων.

Έχει σημασία για το story. Αυτές οι μάχες και αυτές οι ήττες είναι που θα δυναμώσουν το Luffy για να τη νικήσει. Με αυτές τις ήττες δένεσαι με το χαρακτήρα και θέλεις να προχωρήσει. O Oda εδώ και πολύ καιρό γράφει άσχημα και δε το λέει κανένας.

Δείτε εδώ τι έγραφε παλιά. 

http://www.mangareader.net/one-piece/178/2

Έτσι έδειχνε τη διαφορά επιπέδου και ήταν ένας από τους λόγους που το OP έσπερνε. Τώρα δηλώνετε ικανοποιημένοι με μια μπουνιά και ένα ξεφύσημα και μια off πανελια, τι να πώ.

Έχετε κολλήσει οτι η Big Mom είναι yonkou και πρέπει να νικήσει που έχετε χάσει τη γενική εικόνα μου φαίνεται. Οι τρομέροι German φύγανε off panel. Ο Sanji που είναι γρήγορος ξαφνικά βρίσκεται στο έδαφος off panel. Αλλά παιδιά ο Luffy έριξε μια μπουνιά και χωρίς λόγο ξεφύσησε άρα ολα κομπλε....

Ακόμα και αν οι άλλοι είναι δυνατότεροι πρέπει να το δείξει. Δεν με νοιάζει να λέει ότι ειναι yonkou πρέπει να το δείξει κιόλας. Πριν το timeskip, ο Kizaru σκάει και νικάει τους supernovas χαλαρός και στο τσακ γλιτωνουν οι straw hats. Μέτα από 1 arc βλέπεις το marco να αποκρούει επίθεση του Kizaru χαλαρά. Εκεί καταλαβαίνουμε τη δύναμη ενός commander. Αυτό θέλω να δώ. Είναι δύσκολο?

Επίσης θέλω να ξαναδώ το Luffy να νικάει χαρακτήρες οι οποίοι γίνονται established ότι είναι δυνατοτεροί του. Έτσι ο χαρακτήρα ξεπερνά τα εμποδιά του και εξελίσσεται. Αυτό γινόταν παλιά με Enel, Lucci κλπ. Τώρα έχουμε ενα Luffy οποιος δεν είναι καλός για να νικήσει τη Big Mom, για κάποιους δεν είναι καλός να νικήσει το doflamingο μόνος του. Τότε τι κάνει στο New World? Καλές οι συμμαχίες δε λέω αλλά θέλω να δω λίγο κάτι από τα παλιά. Τότε που ο Zoro τις έτρωγε αλλά έβρισκε το τρόπο να κόψει ατσάλι. Τότε που ο Luffy ανακάλυπτε το soru στο gear 2nd επειδή είδε τους cp9. Τότε που ο Sanji διέλυε το buster call. 

Θα ήθελα να γράψω και άλλα αλλά νομίζω θα βγω εκτός θέματος. 

Edited by Kenobi-sensei, 06 July 2017 - 20:49.

#15167 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 06 July 2017 - 22:05

Sorry κιολας, αλλα δεν μπορει να κανει τπτ στην ΒΜ και περιμενει να νικησει τον Καϊντου? Δεν ξερω.. Προς το παρον εγω δεν βλεπω φως στην υποθεση Καϊντου... Αν το Γ4 δεν εκανε τπτ στην ΒΜ τοτε καλυτερ ανα αφησουμε το γουανο για την επομενη 5ετια...

Και οι 66 να πεσουν τοσο ευκολα οφφ πανελ.. τραγικος ο οντα... το χει χασει... πλεον οποιοδηποτε αρκ εχει μαχη ειναι απλα απογοητευση... Ξεκινωντας απο το ΦΙ που εκανε τοσο να νικησει τον ψαρανθρωπο.. σρυ παιδια αλλα αν ειχε κανει ενα Γ4 θα τον ειχε βγαλει εκτος.. και η δικαιολογια οτι το φυλαγε για αργοτερα δεν με συγκινει,...

Ο μονος που τα παει τελεια μετα το ΤΣ ειναι ο ζορο... στο επιπεδο δυναμης που  πρεπει να ειναι χωρις να εχουμε δει το 100%

Τα σκατωσες Οντα. Τα σκατωσες οσο δεν παει... καντα ολα οφφ πανελ τωρα να συμαζεψεις τα ασυμαζευτα. απαραδεκτο,.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15168 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 July 2017 - 23:11

Δεν συμφωνω με τα off panel αλλα εδω δεν μιλαμε για μια μαχη που και οι δυο χαρακτηρες φανηκαν εξαντλημενοι και λες το γαμωτο "γιατι να μην δω αυτην την επικη μαχη". Πιστευω με αυτον τον τροπο ο Oda εδειξε οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να δουμε. Με gear 4th μπουνια ο Λουφι τιναχτηκε πισω και η ΒΜ δεν κουνηθηκε εκατοστο. Υπαρχει κατι αλλο να δειξει εδω περα; Οκ, ισως ενα panel με μια takedown επιθεση απο πλευρας ΒΜ θα ηταν cool, αλλα μονο για την φαση, χωρις να υπαρχει καποια ιδιαιτερη ουσια. Συμφωνω δηλαδη οτι θα ηταν πιο γαματο να βλεπαμε τις actual επιθεσεις που τους βγαζουν εκτος με ευκολια αλλα δεν υπηρχε καποια ουσια σε αυτες. Οτι ηταν να δειξει ο Oda το εδειξε. Ο πρωτος χαρακτηρες που οχι μονο κανει tank μια γρoθια g4 αλλα την αποκρουει με μεγαλη ευκολια. Εκει καταλαβαινεις την διαφορα δυναμης.

image.jpg

#15169 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 06 July 2017 - 23:31

Για την υπόθεση kaidou θα το ξαναπώ. Θα πέσει με συμμαχία Law kid kai Luffy. Ίσως παραπάνω με την βοήθεια των υπόλοιπων worst generation ακόμα και του Drake. O kaido δεν πέφτει μόνος του. Θα είναι ένα μήνυμα στο κόσμο ότι η worst generation είναι εδώ. Σε αυτή την μάχη θα κάνει power up o Luffy για να αντιμετωπίσει την Gig mom.

#15170 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 07 July 2017 - 01:43

Ο Καϊντου φαινεται ονειρο τρελο μπροστα στην βλαχα ΒΜ ... Ουτε καν... Και οπως φαινεται η ΒΜ θα παρει και την τεχνολογια των 66.. Δεν πιστευω βεβαια οτι ο Judge πεθανε.. αλλα οχι και εκτος μαχης με μια μπουνια ρε παιδια.... 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15171 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 07 July 2017 - 10:41

Εγω απορω 8tails γιατι το συνεχιζει το manga. Αναμένω στο επόμενο chapter λιτη ανακοινωση οτι ο Luffy δε νικαει τη big mom, το kaidou και κανεναν γενικά και να τελειωσει το one piece.

Lol μερικοι εδω μεσα.

Kenobi δεν το καταλαβα το σχολιο σου,  μερικοι εδω μέσα τι;

Οτι μερικοι εδω μεσα υποστηριζαμε το αυτονοητο, αυτο δηλαδη που εδειχνε ξακαθαρα σε όλα αυτα τα τσαπτερς, οτι ο Λουφυ δεν ειχε καμμια ελπιδα εναντιον της ΒΜ; 

Οτι προσπαθουσαμε να εξηγησουμε το αυτονοητο ότι η ΒΜ ετσι όπως την εχει παρουσιασει δεν πεφτει με τίποτα; 

Και οκ εσυ πιστευες αυτο που ηθελες και καλα εκανες, το "αυτονοητο" ειναι πολυ υποκειμενική σκοπιά όπως φαίνεται.

Αλλα τωρα, τι; τι εχεις να πεις πανω σε αυτο; Εδειξε εναν  Λουφυ ο οποιος όλο "λογια και τσαμπουκα" εσκασε μπουκετο G4 στη ΒΜ κιαυτη αντεδρασε σα να τη χτυπησε δροσερο αερακι. Και τον εβγαλε ακυρο  απευθειας. Και παει και λεει ο Λουφυ περιμενε ΒΜ παω να ριξω το Καιντο και σου ρχομαι και σενα. Πραγματικα, τι απο αυτο που είπα σου φαινεται παραλογο;

Το οτι ο Λουφυ και η παρεα του στο τελος θα τους νικησει όλους αυτους με τον εναν ή τον αλλον τρόπο είναι δεδομενο και το ξερουμε. Αλλα οχι τωρα, οχι με τετοιο level , όχι με το να βγαινει νοκ αουτ εκτος πανελ και με τη ΒΜ χαμογελαστη που τρωει την υποτιθεμενη ultimate attack του Λουφι.  Αληθεια εσενα σου κανει ακομα ο Λουφυ να μπορει να ριξει τη ΒΜ τωρα; με βαση αυτα που ειδες στο τελευταιο τσαπτερ; Για να καταλαβω το σχολιο σου που κολλαγε γιαυτο ρωταω.

Ο Λουφυ ειναι αδυναμος για τους στοχους του σε αυτη τη φαση, αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει με βαση αυτα που μας δειχνει ο Οντα. Ο στοχος του ειναι να ριξει ΒΜ και Καιντο αμεσα.  

Είναι δυνατος σε σχεση με τους αλλους Worst Generation, είναι δυνατός γενικότερο σε σχεση με τους περισσότερους πειρατες, οκ.. αλλα η διαφορα του με τους Yonkou είναι ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Και ναι το οτι τους εδειξε ξαφνικα εκτος μαχης ολους off panel το θεωρησα χαζο, αλλα πραγματικα δεν προλαβε να γίνει καμμια "ουσιαστική" μαχη, ο Οντα δεν ηθελε να εστιασει σε μαχη, απλα να δειξει τι εστι Yonkou level. 

Συμφωνω απόλυτα με kaido, δηλαδη ποσο πιο πολυ ξεκαθαρα πρεπει να γίνουν πια τα πραγματα για να πειστουν καποιοι οτι ο Λουφι εχει πολλυυυ ψωμι ακομα να φαει για να αντιμετωπίσει Yonkou;

#15172 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 July 2017 - 13:30

Παιχταρά μου στο προηγούμενο ποστ αποδομείς το Luffy λές και διαβάζεις άλλο manga. 

Το περίεργο θα ήταν αν ο Luffy ξεκίναγε να τρέχει να φύγει. Έχουν γραφτεί 800+ chapters και ακόμα δεν κατάλαβες ποιος είναι ο Luffy? 

Ο Luffy είναι αυτός που τηρεί το λόγο του. Που δεν θέλει να γίνει πειρατής για να κάνεις συμμαχίες και παχνίδια εξουσίας αλλά για να 

είναι ελεύθερος και να σπάει πλάκα. Είναι αυτός που θα δώσει το καλύτερο του και όταν θα είναι να πεθάνει θα γελάσει γιατί ξέρει ότι προσπάθησε. Αυτός είναι ο Luffy. Ο Luffy κάνει κάτι γιατί το γουστάρει όχι γιατί το επιβάλλουν οι ανάγκες και αυτό τον κάνει ξεχωριστό. 

Επίσης, η γροθιά του Luffy δεν είναι η υπερτατή του κίνηση. Το king kong gun  (που δεν έκανε) είναι μέχρι στιγμής. Επίσης η big mom το απέκρουσε με χάκι, δεν αντέδρασε σαν την χτύπησε αεράκι. Αλλά πέραν τούτου, το να δείχνει να πολέμανε δεν είναι θέμα γαματοσύνης και απίστευτών κινήσεων μόνο. Είναι και μάχη χαρακτήρων. Όταν ο Luffy πολέμαγε το Crocodile για πρώτη φορά ήταν pwnage like no tomorrow. Έτσι έδειξε τη διαφορά όχι με αυτό το lame τρόπο. Επίσης έδειξε την αποφασίστηκοτητα του χαρακτήρα που ήταν ότι πρέπει να προχωρήσει. Αυτό έγινε και στο ennies lobby. Με το comeback για να σώσουμε τη Robin, το gear 2nd κλπ.Το να βλέπω το ceasar να πηγαινει πέρα δόθε και ξαφνικά όλοι κάτω είναι πάρα πολύ κακό. Η τελευταία φορά που έδειξε τόσα off panel ήταν στον πόλεμο (wb commanders vs akainu) αλλά εκεί ειχε πολλούς χαρακτήρες να διαχειριστεί.

Ο χαρακτήρας δεν εξελίσσεται επειδή εσείς πιστεύετε στο αυτόνοητο αλλά επειδή ο Oda δείχνει να εξελίσσονται. Κάτι που από ενα σημείο και μετά δεν το κάνει η αν το κάνει το κάνει άσχημα (βλέπε usopp-sugar). Το ts έγινε το 2010 αν θυμάμαι καλά. Από τότε ελάχιστοι χαρακτήρες έχουν εξελίχθει και ελάχιστα έχουν γίνει. O Luffy που δεν θα γυρίσει σε έναν admiral ας πούμε. Ο Usopp που γύρισε να σώσει τους tontatta. Ο Ζoro ας πούμε δεν έχει εξελιχθεί. Πόσοι δε θυμούνται τη σκηνή που πάει να θυσιαστεί για το Luffy στο Thriller bark (Nothing happened). Το Sanji τον έχει ξεφτυλίσει ας πούμε. Το OP για μένα δεν είναι η yonkou και τα επίπεδα δύναμης. Είναι η μάχη του Luffy με το Usopp. Το κάψιμο της σημαίας για να σώσουμε τη Robin. Η μπουνιά στο tenryabuto και ας έρθει admiral (χαζέ Luffy...). Ο Usopp να σηκώνεται στα αίματα όταν ακούει ότι ο Luffy είναι νεκρός και να τους pwnaρει. O Luffy να πρέπει να χτυπήσει τη καμπάνα για να την ακούσει ο Cricket. Όλα αυτά ήταν δύσκολα οι ήρωες πάλεψαν και τα κατάφεραν. Αυτό το επίπεδο ιστόριας μου έδειξε ο ο Oda αυτό θέλω να συνεχισω να βλέπω.

Αλλα ναι ξέρω, έγω μόλις είπα οτι ο Luffy έπρεπε να φάει τη Big Mom και ο Oda μας έχει δείξει τη χαώδη διαφορά και μπλα μπλα. 

Edited by Kenobi-sensei, 07 July 2017 - 13:34.

#15173 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 07 July 2017 - 15:28

Δεν αποδομω το Λουφι, οπως λες, αλλα
ειπα την προσωπικη μου αποψη οτι πολλα λεει και δεν τα υποστηριζει. Οτι δεν εχει συναισθηση της καταστασης και οτι μιλαει σα να ειναι ισαξιος της ΒΜ. Ολα αυτα που λες για το Λουφι συμφωνω, οτι κανει τα δικα του, μαλιστα ειμαι τελειως υπερ της αποψης οτι ακριβως επειδη ο Λουφι δε λογαριαζει τιποτα ουτε κανονες ουτες power levels και τον νοιαζει να γινει απλα ενας ελευθερος πειρατης και να μην εξουσιαζει κανεναν αλλα να ειναι ολοι ισοι και ελευθεροι, ειναι αυτο που θα τον κανει PK. Το εχω ηδη πει σε προηγουμενο μου ποστ.
Αλλα ρε φιλε, οπως και να το δεις, αυτο το θα σου δειξω ρε παλιο γιονκο τωρα παω να ριξω τον αλλον κιερχομαι και για σενα, ενω η ΒΜ κανει τα τσισα της πανω του οποτε θελει, ε εμενα μου την ψιλοδινει. Σαν το πιτσιρικι που ολο εκνευριζεται και πουλαει τσαμπουκα. Ναι οκ ετσι ειναι ο χαρακτηρας του, τα βαζει με ολους και με ολα και μπραβο του ετσι νικησε οσους νικησε, αλλα ποτε δε νικησε κανεναν τοσο δυνατοτερο του μονο και μονο επειδη ειναι ο τσαντισμενος λουφι που θα τους δειξει για να μαθουν. Αυτα τα κανε με λουτσι τα κανε με ντονφλαμινγκο (με την απειρη βοηθεια) κλπ αλλα οχι να μου παιζεις την ιδια ιστορια με το Γιονκο που βλεπεις τη διαφορα δυναμης. Θα τον ηθελα πιο ωριμο. Κατι που δεν ειναι.
Ολα αυτα που λες καλα τα λες , απλα δε εχουν σχεση με την τωρινη κατασταση. Παει ο παλλικαρας να ριξει τον καιντο και θα περασει να δωσει και ενα χερι ξυλο στη ΒΜ μετα. Οκ. Ναι θα γινει και αυτο, αλλα σε τετοιες καταστασεις θα ηθελα να τον δω λιγο πιο σοβαρο. Αυτο μου τη σπαει στο στυλ του. Να της κανει το g4 και να τη δω να ψιλοζοριζεται , να την κανει να νιωσει μια μικρη εστω απειλη. Τιποτα, η ΒΜ να χαμογελαει ενω ο λουφι πεφτει τεζα. Αλλα κατα τα αλλα τωρα παω να δειρω τον καιντο κιερχομαι και για σενα. Σορυ ρε φιλε αλλα ειναι νιανιαρο ακομα αποτι φαινεται.

Μακαρι να επιστρεψει με τους αλλους στο wanο και να συνειδητοποιησει οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα και να ψαξει να βρει τροπο να τα βαλει με τη ΒΜ.
Μπορει να το κανει μπορει να νικησει και τη ΒΜ κλπ αλλα οχι ακομα, με τετοια διαφορα δυναμης.

Το δια ταύτα ειναι οτι έχασαν παταγωδως απο τη ΒΜ οπως ηταν αναμενομενομενο και τωρα μενει να δουμε τι σχεδιο θα βαλουν μπροστα.

Πιστευω σε γερό boost του λουφι οταν η ΒΜ διαλυσει το fishman island για εκδικηση και ο λουφι θα κανει instant awakening απο το shock του. Ετσι θα θελα να τον δω απεναντι στη ΒΜ , να γινει μαχη μαζι της οταν η διαφορα τους θα ειναι διαφορα λουφι-λουτσι δηλαδη να ειναι δυνατοτερη αλλα σε βαθμο που να μπορει να την κοντραρει.

#15174 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 July 2017 - 02:34

Kenobi κανεις δεν ειπε οτι επειδη η ΒΜ απεχει σε δυναμη πολυ απο τον Λουφι οτι οι προηγουμενες επικες μαχες του ηταν ευκολες. Το να βρισκεται ενας αντιπαλος στο επιπεδο του Λουφι δεν σημαινει οτι μπορει ο SH να τον κερδισει ευκολα. Και εννοειται ευχομαστε να ξαναζησουμε τετοιες στιγμες στο One Piece. Το One Piece ομως ΔΕΝ ειναι μονο αυτες οι στιγμες. Το συγκεκριμενο manga περιβαλλεται απο εναν "μανδυα" ρεαλισμου οσον αφορα το story του. Εχει δειξει πολλες φορες οτι χαρακτηρες που βρισκονται πολυ πιο πανω απο το επιπεδο του Λουφι ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ (και επαναλαμβανω, ΔΕΝ) θα "υποκυψουν" σε κανενα plot armor που εχει ο Λουφι και σε κανενα fan service που επιταζει ο πρωταγωνιστης να μαμαει τους παντες για να μην απογοητευσει τον Kenobi και τον teo13... Τετοιου ειδους shounen μπορεις να βρεις, με πρωτο και καλυτερο το FT. Εδω ειναι One Piece και ο πρωταγωνιστης θα χασει οταν αξιζει να χασει. Δηλαδη οταν ο αντιπαλος του ειναι ξεκαθαρα δυνατοτερος. Και ο Oda το εχει κανει ξεκαθαρο με 1002 τροπους οτι η ΒΜ ειναι πολυ δυνατοτερη του Λουφι. Deal with it!

image.jpg

#15175 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 July 2017 - 09:40

Η άβολη φάση που η τελευταία μου πρόταση επιβεβαιώνει πως ότι και να γράψω (και για τη πολιτικη της Κοστα Ρικα) θα ακούω για το ρεαλισμό του OP και οτι έχει δείξει οτι η Big Mom είναι πολύ δυνατότερη και μπλα μπλα μπλα. Hahaha so fun.

O αλλο γράφει για τον παλικαρά το Luffy αλλά του έδειξα σε ένα chapter πως έκει που έλεγε οτι θα νικήσει το Croc, ο Croc τον κάνει κοντοσούβλι αλλά ναι οκ χαχαχα η big mom και το ξεφύσιμα είνια οκ και σωστό setting και νιάνιαρο ο Luffy και κάμια αίσθηση. hahahaha. Με βάση τα off panel στο τελευταίο chapter πιστέυω θα σκασει ο BB. xD

Sorry για το ύφος αλλά όταν απαντάτε ένα κατεβατό με deal with it και χωρις να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος και να σας έχει κολλήσει οτι ένας έιπε οτι τώρα θέλει να πέσει η big mom ενώ σε πόσα ποστ μου εδώ λέω οτι δεν έχω θέμα αν θα ή δε θα πέσει και να κάνουμε συζητήσει αλλά εσείς επίμενε να απαντάτε σε αυτό. Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Λες και για fanservice που εσάς ότι σας σερβίρει ο Oda είναι οκ.......................τι να πώ....................fanboys..........

#15176 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 July 2017 - 10:01

Η άβολη φάση που η τελευταία μου πρόταση επιβεβαιώνει πως ότι και να γράψω (και για τη πολιτικη της Κοστα Ρικα) θα ακούω για το ρεαλισμό του OP και οτι έχει δείξει οτι η Big Mom είναι πολύ δυνατότερη και μπλα μπλα μπλα. Hahaha so fun.

O αλλο γράφει για τον παλικαρά το Luffy αλλά του έδειξα σε ένα chapter πως έκει που έλεγε οτι θα νικήσει το Croc, ο Croc τον κάνει κοντοσούβλι αλλά ναι οκ χαχαχα η big mom και το ξεφύσιμα είνια οκ και σωστό setting και νιάνιαρο ο Luffy και κάμια αίσθηση. hahahaha. Με βάση τα off panel στο τελευταίο chapter πιστέυω θα σκασει ο BB. xD

Sorry για το ύφος αλλά όταν απαντάτε ένα κατεβατό με deal with it και χωρις να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος και να σας έχει κολλήσει οτι ένας έιπε οτι τώρα θέλει να πέσει η big mom ενώ σε πόσα ποστ μου εδώ λέω οτι δεν έχω θέμα αν θα ή δε θα πέσει και να κάνουμε συζητήσει αλλά εσείς επίμενε να απαντάτε σε αυτό. Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Λες και για fanservice που εσάς ότι σας σερβίρει ο Oda είναι οκ.......................τι να πώ....................fanboys..........

Γιατί πιστεύεις ότι ο BB θα εμφανιστεί. Είναι χαρακτήρας που ύπουλα επιτίθεται αλλά τι σε οδηγεί για να το πιστεύεις;

#15177 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 July 2017 - 10:16

ειρωνικο ήταν για το πολύ off-panel. Δε νομίζω να έρθει πάλευε με τους revo (μάλλον), δεν έχει νοημα να μπει σε κάποιο πολέμο.

#15178 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 July 2017 - 10:36

AA οκ, ήθελα να αλλάξω την συζήτηση γιατί έχει ξεφύγει λίγο. Δεν χρειάζεται να πείσετε κάποιον για την ορθότητα της άποψής σας. Όπως έχω πει, και οι δυο πλευρές έχετε βάσιμα επιχειρήματα εάν και προσωπικά συμφωνώ με τον bin laden. Προτείνω να πείτε ότι είναι να πείτε και μην το παίρνετε προσωπικά

#15179 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 July 2017 - 10:46

Μα εγω δεν είπα ότι θέλω να πέσει η big mom. Τέσπα, έχεις δίκιο. 

Λοιπον, εγω βλέπω ότι γενικά οι 4 φτιάχνουν στρατό, συμμαχίες. Είναι πιθανό να πάνε σε all out war. Αν και φαίνεται ότι θα τους σταματήσει ο Luffy. Κάτι που το δείχνει πολλές φορές στο story.

#15180 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 posts

Posted 08 July 2017 - 10:57

Ενταξει ρε παιδια οκ όλα μπορουν να γίνουν λοιπόν. Αλλα, όσοι πιστευουν ότι ο Λουφυ και η παρεα του μπορει να νικησει τη ΒΜ με τις δεδομενες συνθηκες θα ηθελα πολυ να ακουσω που στηρίζουν αυτό το συμπερασμα. Οχι επιχειρηματα του στυλ ετσι πρεπει να γίνει, αλλα με βαση αυτα που δείχνει.  Μπορει και όντως να χετε δικιο τελικα. Απλα εμεις, όσοι πιστευουμε ότι η ΒΜ δεν πεφτει απο συμμαχία Λουφυ το βασίζουμε στα πανελ των τελευταιων τσαπτερ. Δηλαδη είναι επιχειρημα και screenshot.

Τωρα οκ όλα τα δεδομενα μπορεί να αλλαξουν, αλλα τα μεχρι τωρα δεδομενα βροντοφωναζουν ότι η ΒΜ εχει το πανω χερι κατα πολυ.