Δεν έχει σημασία για το στόρι οι ανταλλαγές blows μεταξύ αυτών των χαρακτήρων.
Έχει σημασία για το story. Αυτές οι μάχες και αυτές οι ήττες είναι που θα δυναμώσουν το Luffy για να τη νικήσει. Με αυτές τις ήττες δένεσαι με το χαρακτήρα και θέλεις να προχωρήσει. O Oda εδώ και πολύ καιρό γράφει άσχημα και δε το λέει κανένας.
Δείτε εδώ τι έγραφε παλιά.
http://www.mangareader.net/one-piece/178/2
Έτσι έδειχνε τη διαφορά επιπέδου και ήταν ένας από τους λόγους που το OP έσπερνε. Τώρα δηλώνετε ικανοποιημένοι με μια μπουνιά και ένα ξεφύσημα και μια off πανελια, τι να πώ.
Έχετε κολλήσει οτι η Big Mom είναι yonkou και πρέπει να νικήσει που έχετε χάσει τη γενική εικόνα μου φαίνεται. Οι τρομέροι German φύγανε off panel. Ο Sanji που είναι γρήγορος ξαφνικά βρίσκεται στο έδαφος off panel. Αλλά παιδιά ο Luffy έριξε μια μπουνιά και χωρίς λόγο ξεφύσησε άρα ολα κομπλε....
Ακόμα και αν οι άλλοι είναι δυνατότεροι πρέπει να το δείξει. Δεν με νοιάζει να λέει ότι ειναι yonkou πρέπει να το δείξει κιόλας. Πριν το timeskip, ο Kizaru σκάει και νικάει τους supernovas χαλαρός και στο τσακ γλιτωνουν οι straw hats. Μέτα από 1 arc βλέπεις το marco να αποκρούει επίθεση του Kizaru χαλαρά. Εκεί καταλαβαίνουμε τη δύναμη ενός commander. Αυτό θέλω να δώ. Είναι δύσκολο?
Επίσης θέλω να ξαναδώ το Luffy να νικάει χαρακτήρες οι οποίοι γίνονται established ότι είναι δυνατοτεροί του. Έτσι ο χαρακτήρα ξεπερνά τα εμποδιά του και εξελίσσεται. Αυτό γινόταν παλιά με Enel, Lucci κλπ. Τώρα έχουμε ενα Luffy οποιος δεν είναι καλός για να νικήσει τη Big Mom, για κάποιους δεν είναι καλός να νικήσει το doflamingο μόνος του. Τότε τι κάνει στο New World? Καλές οι συμμαχίες δε λέω αλλά θέλω να δω λίγο κάτι από τα παλιά. Τότε που ο Zoro τις έτρωγε αλλά έβρισκε το τρόπο να κόψει ατσάλι. Τότε που ο Luffy ανακάλυπτε το soru στο gear 2nd επειδή είδε τους cp9. Τότε που ο Sanji διέλυε το buster call.
Θα ήθελα να γράψω και άλλα αλλά νομίζω θα βγω εκτός θέματος.
Edited by Kenobi-sensei, 06 July 2017 - 20:49.