Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 08 July 2017 - 15:07
Αλλά εμένα όλη η δομή του arc μου έδειχνε downfall.
Εντάξει στο chapter υπήρξε βιασμός.
Το επόμενο chapter λογικά θα καθορίσει τι θα γίνει στην συνέχεια, η το tamatebako θα βοηθήσει να ξεφύγουν η να έχουν περισσότερες βοήθειες για το fight.
Καλά αυτό με την stussy τραγικό...θα κοζάρει έναν cp0 κάθε φορά έτσι στο άκυρο.
Posted 08 July 2017 - 15:52
Οχι δεν εκτοξευτηκε ο Λουφι 10 χιλιομετρα πισω, αλλα ειναι η πρωτη φορα που υποχωρει ο gear 4th Luffy απεναντι σε καποιον και αυτος ο καποιος δεχεται το χτυπημα του χωρις καν να τρανταχτει και χωρις καν να προσπαθησει ιδιαιτερα. Το armament haki που εβγαλε η ΒΜ δεν θεωρειται προσπαθεια για καποιον στο επιπεδο της. Μπορει που λεει ο λογος να το βγαλει και στον υπνο της. Ολο αυτο με κανει να πιστευω οτι το king kong gun θεωρητικα θα την τρανταξει και ισως την σπρωξει πισω (λιγο-πολυ, δεν ξερω) αλλα δεν θα της κανει σοβαρη ζημια. Κατι που οπως εχω ξαναπει δειχνει την διαφορα δυναμης τους. Ο Κρακερ με απλη γροθια g4th εφευγε πισω με σοβαρη ζημια, ο Ντοφλα το ιδιο, η ΒΜ χαμογελαει και το δεχεται σαν απλη καθημερινη γροθια.
@teo Ενα απο τα δυο θα γινει, σιγουρα...
Posted 08 July 2017 - 16:01
Posted 08 July 2017 - 16:06
Ισως σε μπερδεψαν οι τελειες, αλλα δεν ειρωνευτηκα και δεν το κανω αν δεν με προκαλεσει καποιος ή αν δεν ξερω οτι αυτος ο καποιος θα το δεχτει για πλακα.
Εννοω οτι ειτε θα ξεφυγουν με την πτωση του πυργου ειτε θα ερθει βοηθεια. Αρα ενα απο τα δυο που ειπες.
Οσον αφορα τους CP0 νομιζω ο Oda θελει να τους περασει ως το FBI του ΟPverse. Λογικο να βρισκονται παντου και παντα στα μεγαλα γεγονοτα.
Edited by Kaidou, 08 July 2017 - 16:08.
Posted 08 July 2017 - 16:11
Αλλά αφού δεν οκ.
Για εμένα η θα φύγουν η θα την δείρουν δεν βλέπω να σκάνε άλλοι για βοήθεια.
Posted 08 July 2017 - 16:37
τι να σας πω. εγω εβλεπα χρονια πριν το ανιμε και το παρατηρησα γιατι το βαρεθηκα. βεβαια εννοείται πως ακομη ενημερώνομαι που και που για την εξελιξη του μεσω spoilers. αλλα για πειτε μου σας αρεσουν τα γραφικα που έχει; και το ανιμε και το μαγνκα...
Posted 08 July 2017 - 19:09
Το manga εχει κρατηθει σε πολυ καλα επιπεδα με εξαιρετικες λεπτομεριες. Το anime το εχω κανει drop γιατι το εχουν ξεφτιλισει...
Posted 08 July 2017 - 19:18
δυσκολευομαι πια να το παρακολουθησω. εχω κανει συγκριση με τα παλια chapters και ειναι σαν ειναι αλλο εργο.
το ιδιο ισχυει και με το ανιμε. παλιοτερα εμοιαζε σαν να ειχε καποια "σκηνοθεσια" ωραια πλανα εκφρασεις κλπ. τωρα ειναι σαν να ζωγραφισεις ανθρωπους σε ενα γενικο backround το οποιο ειναι ενα πεδιο μαχης. και το φορτωνεις με ενα σωρο ανθρωπους ωστε να αποφυγεις να κανεις κοντινα πλανα με λεπτομερειες κλπ.
Edited by MariaD, 08 July 2017 - 19:20.
Posted 08 July 2017 - 19:40
Καλα οι mangaka εξελισσονται, δεν νομιζω οτι απεχει τοσο πολυ το σχεδιο με το παρελθον. Το ανιμε ειναι αλλη υποθεση, απλη τσαπατσουλια...
Posted 09 July 2017 - 13:48
Το παράδειγμα του Crocodile, σε περίπτωση που δεν έχει γίνει κατανοητό, δεν το έφερα την τελευταία φορά για να δείξω ότι περνιέται η Big Mom. Το έφερα για να δείξω πως έδειχνε με ωραίο τρόπο ο Oda τη διαφορά δύναμης του Luffy με του άλλους (δες μέχρι και το τίτλο). Δε σου αρέσει το παράδειγμα του Crocodile, έχε καλώς. Πάρε εδώ άλλο chapter.
Οκ καταλαβαινω τι εννοείς. Κοιταξε ομως, ενω εχεις δικιο στο ότι καποτε εδειχνε τις μεγαλες διαφορες δυναμης πιο "ομαλα", πρεπει να δεις οτι η ιστορια με τον Αοκιτζι εχει τελειως διαφορεικο background. Ο Αοκιτζι είναι τελειως "ουδετερος" τυπος ακόμα και τότε που ηταν στο Ναυτικό. Δεν εχει καθολου επιθετικες διαθεσεις, είναι απο τους πιο ειρηνικούς χαρακτηρες του OP και στη συγκεκριμενη φαση απλα "επαιζε" με το Λουφι και τους αλλους, δε χρησιμοποιουσε ουτε καν το φουλ της δυναμης του. Βασικα αυτη η διαφορα δυναμης φαινοταν τοσο ομαλη και την παρουσιαζε με αυτο τον τρόπο γιατι απλα ο Αοκιτζι "κατεβασε" τη δυναμη του παρα πολυ για να "παιξει" με τους SHs σ'εκεινη τη φαση. Γενικα ηταν πολυ ηρεμος και ουδετερος. Αν ειχε το χαρακτηρα της ΒΜ νομιζω τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα και θα τα εδειχνε με πολυ διαφορετικό τρόπο.
Και γιαυτο δε θα μπορουσε να το κανει το ίδιο με τη ΒΜ εδω. Γιατι η ΒΜ περαν του ηταν είναι πολυ σημαντικός villain, όλος χαρακτηρας της και όλη η σκηνη που εχει φτιαξει γυρω απο αυτη αλλα και γενικοτερα το αρκ ετσι όπως εχει φτιαχτει, ε δε θα μπορουσε να το δειξει το ιδιο ομαλα, μιλαμε για τελειως διαφορετικες καταστασεις. Μπορει και οι δυο χαρακτηρες να είναι πολυ πιο δυνατοι σε σχεση με το Λουφυ, αλλα νομιζω δεδομενου της όλης φασης δε θα μπορουσε να είναι διαφορετική η παρουσιαση στη διαφορα δυναμης τους. Δε ξερω αν είμαι αντιληπτός στο τι θελω να πω.
Επισης στο Luffy και WB.. το ίδιο, νομιζω εχει να κανει με τη φαση και την κατασταση γυρω απο τους χαρακτηρες. Δεν αποκλειεται να κανει ξανα αυτο που λες με τον τροπο που λες αλλα με αλλους χαρακτηρες που να δικαιολογειται αυτό. Εδω τωρα εχουμε εναν αγριο Γιονκο.. δυσκολο να γίνει αυτο που λες και δε ξερω αν θα εξυπηρετουσε την πλοκη. Εμενα μου φαίνεται αρκετα εξυπνος ο Οντα και πιστευω ό,τι κανει το κανει για το δικο του λογο και οχι τυχαια.
Αυτό που αναφέρω δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει με το αν νικάει η όχι o Luffy τη big mom και τα power levels.
νομιζω οτι αυτο που λες εγινε αντιληπτό σε αυτο το ποστ σου
Μα αυτό που περιγράφεις δεν είναι κάτι καινούριο. Δες εδώ.
Ναι ακριβως αυτο είναι το ολο θεμα , θα ηθελα μια εξελιξη χαρακτηρα σε αυτο.. δεν είναι ρεαλιστικο μεν γιατι αυτος είναι ο Λουφι οκ, απλα αυτος ο χαρακτηρας του μου είναι λιγο εκνευριστικος σε τετοιες καταστασεις όταν όλα είναι τοσο κατά του..
1) Με τα δύο πάνελ που είδαμε (εστω και αυτά) η Big Mom αποκρούει τη γροθιά του Luffy με haki. Ούτε τον πέταξε 200 μέτρα, ούτε κάνει σαν να τη χτύπησε αεράκι τίποτα. Gear 4th, μια μπουνιά τελος. Το ότι ο Luffy έχασε τις δυνάμεις του δε ξέρω που ωφείλεται (στη Big Mom στο offpanel που δεν είδαμε δε ξερω). Δε λεω Big Mom = Luffy, ούτε καν, απλά μη πάμε και στο άλλο άκρο.
Εδω εγω διαφωνω στην ολη ιδεα.. Ναι οκ συμφωνουμε στο οτι ουτε καν ΒΜ=Λουφυ αλλα ενταξει..ξανακοιτα το ολο σκηνικο, της ριχνει γροθια Gear4th την ιδια που ολους τους αντιπαλους του τους εκανε να τσακιστουν. και αυτη είναι ακινητη και.. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ σα να μη τρεχει τιποτα.. δεν την κουνησε ουτε εκατοστο, το αποκρουσε για την πλακα της.. Οκ εβαλε χακι δε λεει κατι, δεν αναγκαστηκε να βαλει καμμια σουπερ ντουπερ ultimate defense , εκανε απλα χακι όπως κανει και η κουτση μαρια.. κοιτα την εκφρασή της.. δεν καταλαβε τιποτα ρε συ το τουμπανο. Εμενα μου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενο πανελ.. φυσικα και δεν τον πεταξε 200 μετρα πισω διοτι τον μπλοκαρε δεν του κανε καποια επιθεση, δε μπορει να πεταχτει πισω. Το θεμα είναι ότι τον μπλοκαρε πανευκολα και με το χαμογελο φαρδυ πλατυ. Και ο Λουφυ είναι σε Gear4th. Δε παω στο αλλο ακρο απλα ερμηνευω ακριβως αυτο που βλεπω.. οπως και να το δεις η διαφορα της δυναμης τους είναι εντυπωσιακη. Και νομιζω αυτο ακριβως ηθελε να δειξει ο Οντα.
Posted 09 July 2017 - 14:28
Οκ καταλαβαινω τι εννοείς. Κοιταξε ομως, ενω εχεις δικιο στο ότι καποτε εδειχνε τις μεγαλες διαφορες δυναμης πιο "ομαλα", πρεπει να δεις οτι η ιστορια με τον Αοκιτζι εχει τελειως διαφορεικο background. Ο Αοκιτζι είναι τελειως "ουδετερος" τυπος ακόμα και τότε που ηταν στο Ναυτικό. Δεν εχει καθολου επιθετικες διαθεσεις, είναι απο τους πιο ειρηνικούς χαρακτηρες του OP και στη συγκεκριμενη φαση απλα "επαιζε" με το Λουφι και τους αλλους, δε χρησιμοποιουσε ουτε καν το φουλ της δυναμης του. Βασικα αυτη η διαφορα δυναμης φαινοταν τοσο ομαλη και την παρουσιαζε με αυτο τον τρόπο γιατι απλα ο Αοκιτζι "κατεβασε" τη δυναμη του παρα πολυ για να "παιξει" με τους SHs σ'εκεινη τη φαση. Γενικα ηταν πολυ ηρεμος και ουδετερος. Αν ειχε το χαρακτηρα της ΒΜ νομιζω τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα και θα τα εδειχνε με πολυ διαφορετικό τρόπο.
Και γιαυτο δε θα μπορουσε να το κανει το ίδιο με τη ΒΜ εδω. Γιατι η ΒΜ περαν του ηταν είναι πολυ σημαντικός villain, όλος χαρακτηρας της και όλη η σκηνη που εχει φτιαξει γυρω απο αυτη αλλα και γενικοτερα το αρκ ετσι όπως εχει φτιαχτει, ε δε θα μπορουσε να το δειξει το ιδιο ομαλα, μιλαμε για τελειως διαφορετικες καταστασεις. Μπορει και οι δυο χαρακτηρες να είναι πολυ πιο δυνατοι σε σχεση με το Λουφυ, αλλα νομιζω δεδομενου της όλης φασης δε θα μπορουσε να είναι διαφορετική η παρουσιαση στη διαφορα δυναμης τους. Δε ξερω αν είμαι αντιληπτός στο τι θελω να πω.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούσε να "παιξει" η Big Mom με το Luffy. Η Big mom έχει δείξει αυτό το χαρακτήρα.
http://www.mangareader.net/one-piece/848/4
Ο Oda θα έπρεπε να τα φέρει έτσι ώστε να υπάρχει ένα chapter που να πάνε σέ 1 vs 1 και ναι να διαλύσει το Luffy και προφανώς ο Luffy κάπως να σωθεί. Ο Αοkiji το έκανε έτσι επειδή χρωστούσε στο Garp. Αν ήταν εκεί ο Akainu ο Luffy θα έφευγε κάρβουνο. Αυτό είναι όμως καλό story telling να βάλεις αυτόν που πρέπει. Αντίστοιχα ο Crocodile έπαιζε/υποτιμούσε το Luffy αλλά σε δύο σημεία που σοβαρεύτηκε τον πέρασε από πάνω το Luffy. Ο καθένας πρέπει να μείνει πιστός στο χαρακτήρα του. Να ξεκαθαρίσω αυτά τα κράζω γιατί έχω απαιτήσεις από τον Oda με βάση ότι έχει δείξει παλιά.
Επισης στο Luffy και WB.. το ίδιο, νομιζω εχει να κανει με τη φαση και την κατασταση γυρω απο τους χαρακτηρες. Δεν αποκλειεται να κανει ξανα αυτο που λες με τον τροπο που λες αλλα με αλλους χαρακτηρες που να δικαιολογειται αυτό. Εδω τωρα εχουμε εναν αγριο Γιονκο.. δυσκολο να γίνει αυτο που λες και δε ξερω αν θα εξυπηρετουσε την πλοκη. Εμενα μου φαίνεται αρκετα εξυπνος ο Οντα και πιστευω ό,τι κανει το κανει για το δικο του λογο και οχι τυχαια.
Άκου από τι στιγμή που το έκανε σε έναν πόλεμο με admirals, 1 yonkou και τόσους veterans πειρατες και marines μου φαίνεται απίστευτό να μη το κάνει και μετά. Εντάξει καταλαβαίνω τι λές για την ωριμότητα του πρωταγωνιστή. Ο Oda επέλεξε να κρατήσει αυτά τα πράγματα ως core χαρακτηριστικά του (καλώς για μένα). Πιστεύω ότι η ευκαιρία για την ωρίμανση που λές ήταν ο θάνατος του Ace. Τώρα δεν νομίζω να δούμε καμιά τρελή αλλαγή.
Εδω εγω διαφωνω στην ολη ιδεα.. Ναι οκ συμφωνουμε στο οτι ουτε καν ΒΜ=Λουφυ αλλα ενταξει..ξανακοιτα το ολο σκηνικο, της ριχνει γροθια Gear4th την ιδια που ολους τους αντιπαλους του τους εκανε να τσακιστουν. και αυτη είναι ακινητη και.. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ σα να μη τρεχει τιποτα.. δεν την κουνησε ουτε εκατοστο, το αποκρουσε για την πλακα της.. Οκ εβαλε χακι δε λεει κατι, δεν αναγκαστηκε να βαλει καμμια σουπερ ντουπερ ultimate defense , εκανε απλα χακι όπως κανει και η κουτση μαρια.. κοιτα την εκφρασή της.. δεν καταλαβε τιποτα ρε συ το τουμπανο. Εμενα μου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενο πανελ.. φυσικα και δεν τον πεταξε 200 μετρα πισω διοτι τον μπλοκαρε δεν του κανε καποια επιθεση, δε μπορει να πεταχτει πισω. Το θεμα είναι ότι τον μπλοκαρε πανευκολα και με το χαμογελο φαρδυ πλατυ. Και ο Λουφυ είναι σε Gear4th. Δε παω στο αλλο ακρο απλα ερμηνευω ακριβως αυτο που βλεπω.. οπως και να το δεις η διαφορα της δυναμης τους είναι εντυπωσιακη. Και νομιζω αυτο ακριβως ηθελε να δειξει ο Οντα.
Μα είναι δυνατή. δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Και όυτε θα έπεφτε με μια μπουνιά και θα ζοριζόταν. Απλά δεν μου αρέσει ο μηδενισμός (άλλο τούμπανο η Big mom άλλο δεν κατάλαβε το Luffy). Γενικά πάντως άσχετο από αυτό οι μάχες έχουν αποδειχτεί πολύ περιέργες στο one piece.
Επίσης με βάση το pattern, αν υπήρχε μία περίπτωση να πέσει η Big mom από το Luffy δε θα έπεφτε σε μια μάχη έτσι. Θα έχανε ο Luffy 1-2-3-4 φορές, θα την κυνηγούσε και μετα θα υπήρχε το final showdown. Λίγο πολύ έτσι έχει γίνει σε όλα τα arc. Δε λέω ότι θα γίνει αυτό, απλά λέω πως το κάνει γενικά ο Oda.
Edited by Kenobi-sensei, 09 July 2017 - 14:29.
Posted 09 July 2017 - 19:42
ωραιος ρε φιλε
Posted 10 July 2017 - 11:13
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούσε να "παιξει" η Big Mom με το Luffy. Η Big mom έχει δείξει αυτό το χαρακτήρα.
Εσενα αμα καποιος σε φερει εκτος οριων, σου σπασει τα νευρα, σου καταστρεψει το σπιτι και ό,τι σχεδιαζες κλπ κλπ θα θελες να παιξεις μαζι του; εγω όχι. Το να φερθει και να παιξει με τον τρόπο αυτο που εδειξες στο screenshot, όταν εχουμε εισβολη και καταστροφη του tea party της, καταστροφη της τουρτας της και σπασιμο της φωτο της καραμελ, θα ηταν τελειως αστειο και δε θα χει λογικη πουθενα. Μιλαμε για τη ΒΜ. Αυτο που λες απλα δε γίνεται στη συγκεκριμενη περισταστη.
Ο Αοkiji το έκανε έτσι επειδή χρωστούσε στο Garp. Αν ήταν εκεί ο Akainu ο Luffy θα έφευγε κάρβουνο
Α γεια σου, ερχεσαι ακριβως στα λογια μου. Εχει να κανει λοιπον με το χαρακτηρα και το πως εξυπηρετει την πλοκη.
Ο Λουφυ δεν είναι ακόμα ετοιμος να ριξει τη ΒΜ, αυτο ηθελε να μας δειξει ο Οντα και πιστευω ότι οσο και αν χαλαει καποιους ο τρόπος που το στηνει, εχει στο μυαλο του μια συγκεκριμενη πλοκη που για να γίνει έτσι όπως την εχει στο μυαλο του, θα πρεπει τα γεγονοτα να στηθουν με τον τρόπο που τα εδειξε, αλλιως θα επελεγε αλλο τρόπο. Καλως η κακως είναι δυσκολο να κριτικαρουμε το αν τα κανε καλα ή όχι γιατι δεν είμαστε στο μυαλο του και δε ξερουμε πως το στορυ θα εξελιχθεί στην πορεια. Ισως αν τα παρουσιαζε διαφορετικα, να μην εξυπηρετουσε την ιστορια ετσι όπως θα παει στη συνεχεια, και γιαυτο το κανε με τον τρόπο που ειδαμε. Αυτη είναι η γνωμη μου
Posted 11 July 2017 - 01:50
Εσενα αμα καποιος σε φερει εκτος οριων, σου σπασει τα νευρα, σου καταστρεψει το σπιτι και ό,τι σχεδιαζες κλπ κλπ θα θελες να παιξεις μαζι του; εγω όχι. Το να φερθει και να παιξει με τον τρόπο αυτο που εδειξες στο screenshot, όταν εχουμε εισβολη και καταστροφη του tea party της, καταστροφη της τουρτας της και σπασιμο της φωτο της καραμελ, θα ηταν τελειως αστειο και δε θα χει λογικη πουθενα. Μιλαμε για τη ΒΜ. Αυτο που λες απλα δε γίνεται στη συγκεκριμενη περισταστη.
Σε αυτό το chapter η ίδια κάθεται και γελάει και τον προκάλει. Οταν ανταλλάζουν την μια μπουνιά αυτή γελάει άρα βλέπεις το "παχνιδιάρικο" πλέον. Αλλά έστω ότι ηταν raw rage. Δε μπορεί να σετάρει 1-2 chapter με one side pwnage? Όπως σου είπα με κάποιο τρόπο ο Luffy θα σωθεί. Δεν αλλάζει το χαρακτήρα, ίσα ίσα που με ένα σωστό chapter μπορεί να μεγαλώσει τη big mom (σε αυτό το arc με το background τη μικρυνε για μένα).
Ο Λουφυ δεν είναι ακόμα ετοιμος να ριξει τη ΒΜ, αυτο ηθελε να μας δειξει ο Οντα και πιστευω ότι οσο και αν χαλαει καποιους ο τρόπος που το στηνει, εχει στο μυαλο του μια συγκεκριμενη πλοκη που για να γίνει έτσι όπως την εχει στο μυαλο του, θα πρεπει τα γεγονοτα να στηθουν με τον τρόπο που τα εδειξε, αλλιως θα επελεγε αλλο τρόπο. Καλως η κακως είναι δυσκολο να κριτικαρουμε το αν τα κανε καλα ή όχι γιατι δεν είμαστε στο μυαλο του και δε ξερουμε πως το στορυ θα εξελιχθεί στην πορεια. Ισως αν τα παρουσιαζε διαφορετικα, να μην εξυπηρετουσε την ιστορια ετσι όπως θα παει στη συνεχεια, και γιαυτο το κανε με τον τρόπο που ειδαμε. Αυτη είναι η γνωμη μου
Διαφωνώ κάθετα σε αυτό το κομμάτι και στο αν μπορώ να του ασκήσω κριτική και αμφιβάλλω αν σε κάποια σημεία ξέρει τι κάνει ή πως να τα χειριστεί. Πάρε παράδειγμα τη Dresrossa. Η μάχη Dofla-Trebol-Bellamy(puppet) ήταν τόσο άνιση μπροστά στο Luffy-Law, υπερ των δευτερων, που προσπαθούσε να δώσει άκυρες τεχνικές στο Dofla (first aid με τα strings really?, awakening σε paramecia από το πουθενά). Θέλεις άλλο παράδειγμα ο τρόπος που έπεσε η Sugar ήταν γελοίος και τσαλάκωσε και τον Usopp. Επισης σε ποια λογικη στέλνεις εναν admiral να παίξει κορώνα-γράμματα τους πολιτες για να κανεις exposed το συστημα των shichibukai. Αυτό δε πρέπει να το έκανε ουτε ο Akainu. Όλα αυτά μπορούσαν να έιχαν γραφτεί με καλύτερο τρόπο. Ενα από τα λίγα καλα του arc ήταν το background του DD και του Law (που τα βρηκα top). Σε αυτό το arc πάλι έχει κάνει λαθη. Ξαφνικά η Pudding έγινε ευαίσθητη. Μπορώ να σου βρω και άλλα. Ακόμα και η ιδέα της δολοφονίας έγινε άσχημα.
Τώρα αν ήθελε να μας δείξει οπως λες οτι η Big Mom έιναι πιο δυνατή από το Luffy αλλά ο Luffy θεωρητικά πάει να ρίξει το Kaidou που είναι πιο δυνατός από όλους (στα χαρτια τουλαχιστον), είναι κακός οιωνός για μένα.
ΥΓ: Πιστεύω η έλλειψη κριτικής είναι που βλέπουμε μια πτώση στην πλοκή για εμένα. Οπως λεμε οτι το Ennies Lobby έσπερνε καλό είναι να λέμε και οτι Punk hazard και dresrossa ήταν στην καλύτερη μέτρια.
Posted 11 July 2017 - 16:21
Τελικα που στην ευχη θελει να το παει ο oba με την big mom, ακομα μας περιπαιζει ο ατιμος
Edited by GokussjGod, 11 July 2017 - 16:23.