Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15151 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 July 2017 - 14:46

Πολύ πελάτιασμα έπεσε, μου άρεσε πόσο εύκολα η μάνα μπλοκαρε τον Λούφυ σε G4.

Posted Image

#15152 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 06 July 2017 - 14:55

Καμια ανατροπη... Οπως ειχα πει πολλες φορες το Ταματεμπακο θα επαιζε καθοριστικο ρολο στο αρκ ... Παντως μου αρεσε που ειδαμε το Γ4 - ΒΜ για να καταλαβουμε διαφορα δυναμης και επισης ο Οντα εβαλε

μια σειρα οπως το ειπε ο Λουφυ: Μετα τον Καϊντου ερχεται η σειρα της ΒΜ ... Τωρα λοιπον kaidu ναι μπορεις να λες οτι δεν πεφτει η ΒΜ, γτ το εκανε ξεκαθαρο... 

Μου αρεσε που το τσουλακι τελικα ηταν CP0 ... 

Επιμενω οτι δεν εχει λογικη αυτο που εκανε ο οντα.. Να αφησει την ΒΜ για μετα... Προσωπικη αποψη παντα... Επρεπε να τα ειχε φτιαξει αλλιως τα πραγματα ωστε να επεφτε με καποιον τροπο.. οχι αναγκαστικα απο Λουφυ...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15153 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 14:57

Επιτέλους το tamebako-βελανιδι αλα ice age πηγε στο σωστό μέρος και έσκασε την κατάλληλη στιγμή. Πέρα από αυτό δε με τρέλανε το chapter. 

1) Από εδώ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε όποιος σκάει κάπου να είναι cp0....

2) Ο Luffy έριξε μια μπουνιά με Big Mom και μετά τι έγινε? Δεν είδαμε μάχη, μόνο ένα king's haki clash και ξαφνικά ο Luffy I am losing power....srsly Oda.

3) O Ceasar κάνει κακό Buggy.

4) Η επιθεση της Big Mom στο Judge ήταν πολύ ωραία. 

5) Kουρασε να λενε trash το Ceasar.

Σε γενικές γραμμές είχε κάποια καλά σημεία αλλά μάλλον ο Oda κατάλαβε ότι το έχει αργήσει λίγο και μάλλον για αυτό όλοι πλην του Judga χάσανε(?) με off panel, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. 

Edited by Kenobi-sensei, 06 July 2017 - 15:04.

#15154 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 06 July 2017 - 15:06

καλα οι 66 βγηκαν εκτος εμετικα ευκολα και γρηγορα..μεγαλο λαθος αυτο.. ειπαμε... Μια οικεγενεια με τρομερη τεχνολογια και δολοφονους που ολοι την τρεμουν , να βγαινουν εκτος μαχης με απλο χτυπημα... περιμενα τους 2 πρωτους τουλαχιστον να μπορουσαν να τα βαλουμε τους κομμαντερς ... γενικα μια απογοητευση

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15155 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 06 July 2017 - 15:27

Καταρχας να πω οτι ο @ kaidio ειχε δικαιο σε αυτα που ελεγε οτι η συμμαχια αυτη δεν ειχε καμια πιθανοτητα εναντιον της big mom και ο luffy τι καταλαβε τωρα που πηγε να τα βαλει μονος του με το τερας ; Tις εφαγε κανονικοτατατα οπως και οι αλλοι που ηταν εξω απο το σωμα του bege. Ευτηχως που το tamatebako εσωσε την κατασταση, Επισης ο παγασας ο oda μας ξαφνιασε παλι δεν περιμενα οτι η stssy θα ηταν απο τους cp0 βασικα δεν περιμενα να εχει καποιον ιδιαιτερο ρολο, πραγμα λαθος αφου τιποτα δεν ειναι τυχαιο απο τον oda. Τωρα παιζει να σκασουνε μυτη και οι αλλοι cp0 και οι marines ρε λετε να δουμε και τον νεο ναυαρχο ; Δεν θα μου φαινοτανε καθολου περιεργο αφου στο μεθαεπομενο κεφαλαιο ξερουμε απο τον editor οτι κατι θα γινει. Ναι και εμενα δεν μου αρεσε που η ηττα ηταν off panel και οντως οι vinsmonke ειναι πολυ αδυναμοι μπροστα στην yonko, πιο πολυ τα εβαζαν με πιο αδυναμους και προσπαθουσανε να κυριαρχησουνε και βασιζονταν πολυ στην τεχνολογια σε πιο αδυναμη θαλλασα οποτε λογικο που πηρανε τον πουλο εδω τοσο ευκολα. Και εμενα μου αρεσε η επιθεση της big mom στον junge.

Eπισης δεν ξερω αν το καταλαβατε μα αυτος ειναι ο τεταρτος συνεχωμενος θανατος χαρακτηρα στο παρον σε αυτο το arc ! :oo: Kαλυτερα αργα παρα ποτε που ο oda αποφασισε να σκοτωνει πιο συχνα και κανα κομπαρσο, οχι οτι προσωπικα εχω προβλημα που σπανια πεθαινουνε ατομα στο one piece.

Edited by GokussjGod, 06 July 2017 - 16:15.

#15156 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 15:32

1) ο luffy τι καταλαβε τωρα που πηγε να τα βαλει μονος του με το τερας ; Tις εφαγε κανονικοτατατα 

2) Eπισης δεν ξερω αν το καταλαβατε μα αυτος ειναι ο τεταρτος συνεχωμενος θανατος χαρακτηρα στο παρον σε αυτο το arc ! :oo: Kαλυτερα αργα παρα ποτε που ο oda αποφασισε να σκοτωνει πιο συχνα και κανα κομπαρσο, οχι οτι προσωπικα εχω προβλημα που σπανια πεθαινουνε ατομα στο one piece.

1) Που το δείχνει αυτό στο chapter? Και αν όντως έγινε αυτό (που δε το δείχνει), μήπως όταν ο πρωταγωνιστής παίζει ξύλο με έναν από τους βασικούς αντιπάλους off-panel κάτι πάει λάθος στο manga?

2) Ποιοι ειναι οι αλλοι 3 θάνατοι? Εγώ σου λέω δεν πέθανε. Μετά το σκηνικά απο arabasta/skypea δύσκολο να πιστέψω οτι καποιος ειναι νεκρός αν δεν υπάρξει αυτόψια.

EDIT: Διαβάζω ότι όταν έπαιξαν μπουνιές Luffy.BM, η δεύτερη του πήρε μέρος από το fatigue. Χμμ για να δούμε.

Edited by Kenobi-sensei, 06 July 2017 - 15:38.

#15157 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 06 July 2017 - 15:49

1) Ο γιος της big mom ( καλα για αμα πεθανε μονιμα δεν ειμαι 100% σιγουρος)

2) O καλεσμενος που πυροβολησε ο katakuri

3) O παπας που καταλαθος πυροοβολησε ο κatakuri

Kαι στην arabasta μια φρουρα κομπαρσα ειχε πεθανει οταν ειχε παρει ενα νερο που θα τους εκανε δυνατοτερους για να πολεμησουνε τον crocodile.

Ρε φιλε στο τσαπτερ τον δειχνει να παιζει για λιγο ξυλο με την big mom σε g4 οταν αυτοι οι δυο ηταν εκτος panel τι λες να εγινε ;  Εδειχνε τον luffy κατω πεσμενο και αδυναμο και τα παιδια της να το εκαναν αυτο δειχνει ποσο απεχει ακομα ο luffy απο yonko level.

#15158 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 15:54

Δεν αμφσβητω τη δυναμης της κωλογριας. Απλά γιατί να μη το δείξει? Δεν πάλεψαν δύο τυχαίοι. Προτιμούσα να δώ όλη τη μάχη με το luffy παρά να τη stussy ας πουμε. Ήταν η πρώτη φορά που 

ο Luffy ανταλλάζει μπουνιές με κάποιον yonkou και το μισό ήταν off-panel.

#15159 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 06 July 2017 - 15:57

Ναι και εμενα δεν μου αρεσε αυτο επρεπε ο oda πραγματι να μην τραβηξει  τοσα κεφαιλαια στο tea party χωρις να γινει κατι το ιδιαοτερο και τωρα αναγκαστικα για να προχωρησει η ιστορια κοβει σημαντικα πραγματα.

#15160 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 06 July 2017 - 16:46

δεν ηταν off panel... Επεσε η μπουνια οπως ειπε στον Σανζτι (Μονο μια μπουνια) - πιστευω πιο πολυ για να δει την διαφορα στην δυναμη τους και μετα εκανε cancel To Gear 4 οποτε και παρελυσε κ τον εσερνε ο Σαντζι.. Δεν υπηρξε τπτ μεταξυ ΒΜ και λουφφυ οφφ πανελ

#15161 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 16:59

εε τραγικο αυτο που λες αν εγινε, δε το δεχομαι να το σκεφτηκε τοσο κακα.

#15162 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 06 July 2017 - 17:06

Να πω οτι δεν τα λεγαμε;; Εγω απλα να προσθεσω ότι δεν περιμενα να τον κανει τοσο ξεφτιλα τον Λουφι η ΒΜ. Δε ξερω αν εγινε αντιληπτο..αλλα ο λουφι εκανε την δυνατοτερη επιθεση του στη ΒΜ κιαυτη δεν καταλαβε τιποτα... τον εβγαλε εκτος μαχης χωρις να του επιτεθει καν ουσιαστικα... η διαφορα τους ειναι χαοτικη! Ελεος.. και η ιδια εμμεσα παραδεχεται τη δυναμη του Κάιντοο. Αυτο το πραγμα,λεει, δεν το ριχνετε.
Και ο Λουφι ποσο λογια ειναι ρε πστη, μου τη σπαει. Παμε να ριξουμε το Καιντο και μετα θα ριξουμε εσενα της λεει, και τον τεζαρει οφ πανελ η ΒΜ. Ειναι ξεφτιλας.Αν δεν κανει καποιο φοβερο λεβελ απ δεν πιανει μια μπροστα στα θηρια αυτα.

Το ταματεμπακο τελικα επαιξε ρολο δεν εγινε αυτο που ηθελα, δλδ να τρολαρει ο Όντα και να το πεταξει εκτος πλοκής.

Απογοητευση απολυτη ο Λουφυ, οχι γιατι δεν ειχε καμμια ελπιδα νικης απεναντι στη ΒΜ, αυτο το λεγαμε ολη την ωρα με τον @Kaidou. Αλλα επειδη ειναι ολο λογια και ακομα και τωρα δεν εχει συναισθηση του τι κανει. Ειναι ενα ανωριμο σκατο, οπως ηταν στα 5 του ειναι και τωρα.. θα περιμενες να ωριμαζε λιγο να σοβαρευε η κατι.. τιποτα, το ιδιο ανωριμο ειναι οπως ηταν και στο πρωτο τσαπτερ.
Και παει τωρα να κλασει και στον Κάιντο. Οκ.. #zoroforcaptain

#15163 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 July 2017 - 17:15

Εγω απορω 8tails γιατι το συνεχιζει το manga. Αναμένω στο επόμενο chapter λιτη ανακοινωση οτι ο Luffy δε νικαει τη big mom, το kaidou και κανεναν γενικά και να τελειωσει το one piece.

Lol μερικοι εδω μεσα.

#15164 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 06 July 2017 - 18:36

Ολοι εμεις που υποστηριξαμε οτι η ΒΜ δεν γινεται να πεθανει με την υπαρχουσα σημασια δεν ανακαλυψαμε την Αμερικη, απλα καταλαβαμε την διαφορα δυναμης της Βμ με τον Λουφι που στη τελικη, θα επρεπε να ειναι δεδομενο οτι το ειχαν καταλαβει ολοι οι αναγνωστες.

1) Ο Λουφι νικαει τον Doffy με βοηθεια απο Λο και ολοκληρο στρατο που μπηκαν εμποδιο οσο αυτος δεν ειχε καυσιμα για να μην πεθανει...

2) Ο Λουφι παλευει με ενα απο τα πρωτοπαλικαρα για 11 ωρες και στο τελος χρειαζεται την βοηθεια της Ναμι για να τον κερδισει.

3) Ολοι οι Supernovas που μπηκαν στην περιοχη της τις εφαγαν απο τα πρωτοπαλικαρα της εκτος απο εναν, που και αυτος στο τελος τις εφαγε απο τον Κρακερ. Με αυτο ο Oda εδειξε οτι ο Λουφι ειναι πιο δυνατος απο τους υπολοιπους Supernovas καθως κερδισε ενα απο τα πρωτοπαληκαρα της και μπουκαρε στο Tea party.

Ολα αυτα υπηρχαν και εδειχναν την διαφορα δυναμης της Βμ με τον δικο μας. Αν ο Λουφι με καποιον τροπο και με την ελαχιστη βοηθεια που ειχε κερδιζε την ΒΜ, τοτε δεν θα ηταν 1 επιπεδο πανω απο τους υπολοιπους supernovas, αλλα 10. Κατι που θα ηταν απολυτως αδικαιολογητο και αβασιμο. Ο Οda το ειχε σχεδιασει απο το FI αυτο. Το κουτι+το οραμα της μαντισσας εδειχναν οτι το tea party θα σταματησει και η ΒΜ θα διαλυσει το ψαρονησι για εκδικηση προς τον Λουφι... Και στο τελος οντως ο Λουφι θα ειναι η αιτια που εγινε αυτο.

image.jpg

#15165 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 06 July 2017 - 19:56

Εμένα από την άλλη μου άρεσε πολύ το chapter και ακόμα περισσότερο ο Luffy του chapter. Είναι τόσο αστείο γιατί έχει αποδεχτεί ότι δεν είναι καλά οργανωμένοι για να παλέψουν με την Big Mom, αντιλαμβάνεται τη διαφορά δύναμης και συμφωνεί να το σκάσουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται, αλλά ταυτόχρονα είναι ο κλασικός, παρορμητικός Luffy που ξέρει ότι μπορεί να κάνει μια μαλακίτσα αλλά να κοντρολάρει την "απόδραση", χωρίς να μπει σε ολόκληρη μάχη. ΟΚ, δεν πήγε έτσι εν τέλει (δηλαδή προφανώς χάρη στο ταμεταμπάκο θα σωθούν), αλλά η ατάκα "just one punch" ήταν πραγματικά αστεία.

Επίσης μου άρεσε που όταν είδαν ότι η κατάσταση πάει για φούντο με όσους ήταν έξω, οι μέσα αποφάσισαν να πάνε να βοηθήσουν. Θέλω Pedro στο πλήρωμα (και Carrot :) ), αλλά αν όχι, τον θέλω σύμμαχο για πολύ ακόμα. Και Pedro και Carrot πάντως είναι, ο καθένας με τον τρόπο του, Straw Hat Pirates material.

Κατά τα άλλα, ούτε το off panel με χάλασε. Απλά επικρατεί μία χαοτική κατάσταση που ο ένας χτυπάει τον άλλο και η διαφορά δύναμης οδηγεί στο αδιέξοδο του escape team. Δεν έχει σημασία για το στόρι οι ανταλλαγές blows μεταξύ αυτών των χαρακτήρων. Άλλωστε λέγεται αρκετά το "η Big Mom έβγαλε τον Luffy off panel" αλλά αν θυμάμαι καλά (βαριέμαι να ξανατσεκάρω), αφού ο Luffy της ρίχνει την μπουνιά και μετά βγαίνει off, τον πιάνει ο Sanji και τρέχουν (αυτό αναφέρθηκε και παραπάνω) και στη συνέχεια απλά τους δείχνει κάτω, περιτριγυρισμένους από άλλους Commanders. Η Big Mom παίζει να μην μπήκε καθόλου σε αυτό το fight και απλά μετά την μπουνιά του Luffy να ασχολήθηκε με τον Judge. Απλά, εκεί που πήγε να μπει και να τους διαλύσει μια και καλή, έσκασε το ταμεταμπάκο.

Καλή φάση.

Posted Image