Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 15 July 2008 - 16:42
Posted 15 July 2008 - 16:53
Καταπληκτικος Ο Usopp,Φοβερος Για Αλλη Μια Φορα,Τελικα αυτος Αποδειχτηκε πιο τρομακτικος!!!
Την Σκηνη δεν την εχουν στο Youtube,οποτε θα την ανεβασω τωρα!!
τελος,Οχι Απο Zoro Ολοκληρη η μαχη,Στο επομενο επεισοδιο,
Επισης,Η Nami-Swan Robin-Chan στο thriller bark Ειναι

Posted 15 July 2008 - 16:54
Posted 15 July 2008 - 16:55
Ποσα RAW εχουν βγει? Γαιτι εινια τοσο πισω το fansubbing? Πεφτω απο τα συννεφα
Spoiler:
Η μαχη του Zoro κατι λιγα στο τελος στο 361;)
Η ολη ειναι στο 362...[που κυκοφορησε σε raw προσφατα]
Οσο στο γιατι ειναι τοσο πισω το fansubbing απανταω με καλοκαιρι και διακοπες

Παντως πραγματικα τελευταια βλεπω αρχιζεις και τεινεις προς την OP μερια και χαιρομαι

{ξερω οτι δεν θα περασει την narutard μερια,αλλα ειναι κι αυτο κατι!!}
Καλος ηρθες στο club,κι εμεις τα ιδια περναμε καθε βδομαδα....εγω αναγκαστηκα και το συνηθισα και συνηθως μαζευω 2-3 πριν τα δω...
Καλη Συνεχεια με την φοβερη μας σειρα!!^^
Moλις Ειδα Το 361!!!
Καταπληκτικος Ο Usopp,Φοβερος Για Αλλη Μια Φορα,Τελικα αυτος Αποδειχτηκε πιο τρομακτικος!!!
Usopp 10 ton hamma!!!

Επισης,Η Nami-Swan Robin-Chan στο thriller bark Ειναι
:nbleed:
:nbleed:
Ειδικα η Robin-chwan!

Posted 15 July 2008 - 17:00

Posted 15 July 2008 - 17:59
Τολμας και ρωτας??
Nobody dies in these series!!!
Everyone is immortal or unpsofable!!
Kαι να την μαχαιρωνε παλι θα ξανασηκωνοταν!!XDXD
Ναι, αλλά συνήθως δίνουν στους εχθρούς ένα τελειωτικό χτύπημα, το οποίο ακόμα κι αν δεν τους σκοτώνει, τους βγάζει εκτός μάχης (πχ Sanji-Absalom). Αυτός όμως την άφησε ανέγγιχτη (σχεδόν). Μήπως τον επηρέασε η πολύ παρέα με τον Sanji και δεν χτυπάει κι αυτός γυναίκες;;;

Posted 15 July 2008 - 18:03
Και η Perona αυτό έπαθε, οπότε δεν υπάρχει διαφορά. Άλλωστε όταν αυτή θα ξυπνήσει οι άλλοι λογικά θα έχουν νικήσει τους πάντες στο ΤΒ.
Μην ξεχνάμε πως όλα γίνονται μέσα σε μια νύχτα (μια νύχτα που κρατάει ένα χρόνο επεισόδια...)
Posted 15 July 2008 - 18:34
Η μαχη του Zoro κατι λιγα στο τελος στο 361;)
Η ολη ειναι στο 362...[που κυκοφορησε σε raw προσφατα]
Οσο στο γιατι ειναι τοσο πισω το fansubbing απανταω με καλοκαιρι και διακοπες
Παντως πραγματικα τελευταια βλεπω αρχιζεις και τεινεις προς την OP μερια και χαιρομαι
Ναι ομως στο naruto οι Dattebayo το subαρουν το επεισοδειο σε μια μερα(Πεμπτη broadcast-Παρασκευη Subbed)
τεσπα μικρο το κακο.
{ξερω οτι δεν θα περασει την narutard μερια,αλλα ειναι κι αυτο κατι!!}
To σωστο να λεγεται

Eιδα το 361
Ο Ussop αρχιζει να μου αρεσει ολο και περισσοτερο, οπως ειπε ενας απο πανω εχει κανει το ψεμα και την πονηρια του τεχνη
Και ουτε εγω καταλαβα γιατι δεν την αποτελειωσε, εγω στην θεση θα την ειχα καψει κομματακια την @%@
Ο Οz πραγματικα δεν την παλευει καθολου

Posted 15 July 2008 - 18:50
Ο Ussop αρχιζει να μου αρεσει ολο και περισσοτερο, οπως ειπε ενας απο πανω εχει κανει το ψεμα και την πονηρια του τεχνη
Και ουτε εγω καταλαβα γιατι δεν την αποτελειωσε, εγω στην θεση θα την ειχα καψει κομματακια την @%@
Επειδη Μαλλον Ηθελε Να Την Πληρωσει με Το ιδιο νομισμα,Οσο Τον Τρωμαξε,Να της Το ανταποδωσει!!!!
Επισης,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,Πολλυ Φοβερο Το 10 ton Hammer,Λυθηκα Στα Γελια Οταν Το ειδα!!

Posted 15 July 2008 - 19:56
Συμφωνω οτι ο Usopp εχει γινει πολυ cool τελευταια,αλλα οχι και @%@ η Perona-chan!!
Μ'αρεσουν και οι 2 σαν χαρακτηρες!!
Ειδικα απ αυτο το αρκ θεωρω οτι η Perona ειναι απο τους πιο αστειους και συμπαθητικους χαρακτηρες....εχει και παραξενη {προς το καλο} φωνη και μια ιδιατεροτητα στον χαρακτηρα που μ'αρεσει...
Usopp 10 ton Hammer!
Posted 15 July 2008 - 20:18
γενικα ανυπαρκτο το 362 σαν episode :S
Posted 15 July 2008 - 20:33
zoro's fight sucked κατι dbz στυλ διαλυουμε τα παντα κατι ενεργειες που πεταγε ο ryuma fail
γενικα ανυπαρκτο το 362 σαν episode :S
Ελα ρε δεν ηταν τοσο κακο,το περιμενα καλυτερο αλλα σαν συνολο βλεποταν,οχι και fail!!!
Τα dbz κι εμενα μου την σπασανε καπως αλλα και παλι πιστευω δε καταστρεψανε το επεισοδιο...απλα δεν το κανανε τοσο φοβερο οσο θα μπορουσε να ταν!!
Οσο για την μαχη με τον Kaku μην σου πω οτι προτιμω παλι αυτη με τον Ryuma...αυτη με τον Kaku δεν μου εκατσε καλα...την θεωρω την χειροτερη του...κρατησε πολυ και την βαρεθηκα...ασε που η μεταμορφωση και τα χτυπιματα ηταν lame!!
Προτιμω αυτην του 362 λοιπον

Posted 15 July 2008 - 21:17
Ελα ρε δεν ηταν τοσο κακο,το περιμενα καλυτερο αλλα σαν συνολο βλεποταν,οχι και fail!!!
Τα dbz κι εμενα μου την σπασανε καπως αλλα και παλι πιστευω δε καταστρεψανε το επεισοδιο...απλα δεν το κανανε τοσο φοβερο οσο θα μπορουσε να ταν!!
Οσο για την μαχη με τον Kaku μην σου πω οτι προτιμω παλι αυτη με τον Ryuma...αυτη με τον Kaku δεν μου εκατσε καλα...την θεωρω την χειροτερη του...κρατησε πολυ και την βαρεθηκα...ασε που η μεταμορφωση και τα χτυπιματα ηταν lame!!
Προτιμω αυτην του 362 λοιπον
Ρε η μαχη με kaku ηταν καλυτερη απο αυτη που ειδαμε τωρα επειδη ειχε αρκετο γελιο, ο kaku ηταν τρομερος χαρακτηρας και ο zoro εκανε 2-3 τρελες κινησεις εδω περα με τον ryuma πηγαν ακλαφτες οι επιθεσεις του zoro δεν ειχαν καν καποιο αντικτυπο

Posted 15 July 2008 - 22:38
Τώρα όσο αναφορά τις μάχες με Kaku και Ryuma στην πρώτη ο απλός Kaku ήταν μια χαρά και πιστεύω πως θα βλέπαμε πιο ωραία μάχη μόνο μ'αυτόν κι όχι με την καμηλοπάρδαλη που ναι μεν ήταν πιο δυνατός σ'αυτή την μορφή αλλά πολλύ πιο αργός και πολλύ πιο lame!O απλός Kaku σίγουρα θα ήταν πιο γρήγορος!
Τώρα αυτό που δεν είδαμε στην μάχη με τον Kaku το είδαμε στην μάχη με τον Ryuma, δηλαδά ταχύτητα!Βέβαια η μάχη κράτησε λίγο γιατί ο Zoro τώρα πια έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και από άποψη δύναμης αλλά και από άποψη μυαλού(θα δείτε και στο τέλος του riller Bark γιατί σας μιλάω)
Posted 15 July 2008 - 22:52
Σόρρυ αλλά θεωρώ την μάχη με τον Zoro ότι καλύτερο έχει δείξει τελευταία (εκτός του Ussop που ήταν απλά θεϊκή).
Έχουμε καιρό να δούμε μια epic battle στο OP. Τέτοιες μάχες αποτελούν την καρδιά των action shounen και δεν είναι lame dbz styled μάχες.
Δηλαδή τι το παράξενο είδες που δεν το έχεις ξαναδεί (στο OP);
Κτήρια που καταστρέφονται και επιθέσεις στο στυλ των pound του Zoro;
ελπίζω τουλάχιστον να έχεις δει μια υποτυπώδη μετάφραση της μάχης γιατί χωρίς να καταλαβαίνεις τι λένε χάνεις κάποια αξία;
Ήταν μια Samurai ξιφομαχία δοσμένη μέσα από υπερβολές. Ήταν μια pure power μάχη και πολύ επιτυχημένη κατά την γνώμη μου (δεν σχολιάζω την μεταφορά από το manga ούτε το animation λέγοντας πετυχημένη).
EDIT:
Στον δρόμο είναι.Δεν τη νιώθω τη συζήτηση...
Βγήκε το 362 και δεν το πήρα χαμπάρι?
Απλά εγώ με τον ichigo παρακολουθούμε OP live και κάποιοι άλλοι βλέπουν τα επεισόδια από raw (ή και με πρόχειρη μετάφραση στο tube) και έτσι συζητάμε με βάση το τι έχουμε δει.
Edited by RiDeLub, 15 July 2008 - 23:26.