ενταξει μπορει να μην τα ξερω τοσο καλα οσο εσυ αλλα τι να σου πω εγω αυτα που βλεπω λεω.δηλαδη τα goup του naruto εχουν χρονο ενω οι αλλοι δεν εχουν?σε καποια ξενα forum παντως λενε οτι απλα τα αλλα group εχουν παραπανω κοσμο οποτε ασχολουνται πιο πολυ και βγαινει πιο γρηγορα το επεισοδιο.επισης θυμαμαι οτι πριν μερικους μηνες που εκανε το subbing του one piece καποιο αλλο group(δεν θυμαμαι το ονομα) τα επεισοδια μεσα σε 2 μερες το πολυ ηταν ετοιμα οποτε τι φταιει τωρα?δυσκολεψε το subbing?λογικα δεν ασχολουνται τοσο πια.τωρα το οτι κοπηκε στην αμερικη φταει η μεταφραση του 4kids απ οτι εχω διαβασει και ζητησαν οι ιδιοι οι ιαπωνες να κοπει στην γιατι το χαν καταστρεψει.τελος δεν γκρινιαζουμε απλα θελουμε το anime που μας αρεσει να εχει την ιδια αντιμετωπιση οπως τα αλλα anime.λογικο δεν ειναι?μακαρι να ηξερα ιαπωνικα να το κανω το subbing μονος μου.lolΣόρρυ κιόλας αλλά έχεις λάθος.
Καταρχήν το raw αυτή τη βδομάδα βγήκε Πέμπτη. Και φυσιολογικά βήματα να είχαν οι fansubbers, to ep το πολύ πολύ να έβγαινε Σάββατο.
Δεύτερον τα fansubs του Naruto και του Bleach είναι όσα είναι και του OP. Και τα δυο λόγω license έχουν μόνο ένα σταθερό (DB) και κάνα 2 άλλα πού και που. Το ΟP έχει 3 απλά δεν έχουν σταθερό βήμα, ενώ το 1 (VP) είναι quality group (και όχι speedsub όπως DB) και σίγουρα αργεί.
Επιπλέον τα group έχουν κόσμο και αρκετό, απλά δεν μπορούν να έχουν όλο τον χρόνο του κόσμου για να κάνουν subbing.
Tρίτον το OP έχει περισσότερους fan στην Ιαπωνία σε σχέση με τα άλλα 2, απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Αμερική το OP έχει σταματήσει καιρό τώρα να προβάλλεται ενώ τα άλλα είναι στο απόγειο την δόξας τους. Έχω ξαναπεί πως το OP είναι αδικημένο στον υπόλοιπο κόσμο αλλά στην Ιαπωνία όχι.
Τέλος δυστυχώς με ψιλογράφετε ώρες ώρες μου φαίνεται. Όπως έγραψα πιο πίσω το να γκρινιάζουμε δεν οδηγεί πουθενά. Όταν βγει το ep θα το μάθετε ακαριαία. Το να γεμίζουμε το thread post για την ανικανότητα των subbers ή το που είναι το ep , απλά χαλάνε την εικόνα αυτού που πάει να δει για τα τελευταία επεισόδια.
Φιλικά R
Edited by Franky_Super, 13 July 2008 - 13:44.