Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#121 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 15 July 2008 - 23:09

Δεν τη νιώθω τη συζήτηση...
Βγήκε το 362 και δεν το πήρα χαμπάρι?

Εδιτ: Ok, το' νιωσα

Edited by SirJim, 15 July 2008 - 23:33.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#122 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 July 2008 - 23:26

Λοιπόν η μάχη του Zoro με τον Mr1 ήταν για μένα η καλύτερη απ'όλες!

ΣΥΜΦΩΝΩ:respect:

[και 2η με τον Ohm,Skypiea]

Τώρα όσο αναφορά τις μάχες με Kaku και Ryuma στην πρώτη ο απλός Kaku ήταν μια χαρά και πιστεύω πως θα βλέπαμε πιο ωραία μάχη μόνο μ'αυτόν κι όχι με την καμηλοπάρδαλη που ναι μεν ήταν πιο δυνατός σ'αυτή την μορφή αλλά πολλύ πιο αργός και πολλύ πιο lame!O απλός Kaku σίγουρα θα ήταν πιο γρήγορος!
Τώρα αυτό που δεν είδαμε στην μάχη με τον Kaku το είδαμε στην μάχη με τον Ryuma, δηλαδά ταχύτητα!Βέβαια η μάχη κράτησε λίγο γιατί ο Zoro τώρα πια έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και από άποψη δύναμης αλλά και από άποψη μυαλού(θα δείτε και στο τέλος του riller Bark γιατί σας μιλάω)

Και παλι συμφωνω...αυτο λεω κι εγω παντα...

Ο Kaku ηταν ωραιος χαρακτηρας....μ'αρεσε η τετραγωνη μυτη αλα Usopp και οι μαχες που εκανε με τον Ζoro στο δημαρχειο και στο Enies Lobby σε human form ηταν πολυ καλες!!

Aλλα ελεος αυτο το ακυρο Devil Fruit που το βρηκε ο Oda??:if:

Σε καποιον αλλο χαρακτηρα,οπως πχ καναν πειρατη του Foxy ισως και να ταιριαζε καλα με το κλιμα,αλλα στον Kaku που μου αρεζε πολυ η ανθρωπινη εμφανιση του{ειδικα με το καπελο!}τον κατεστρεψε τελειως....

[και για σας που πιθανον θα μου πειτε η συζητηση zoro-kaku ειναι γεματη ατακες αναφερομενες στον τροπο που μιλαει ο kaku και στις καμηλοπαρδαλεις,οι οποιες δεν ταιριαζαν με την μεταφραση και δεν πιασαμε το νοημα τοσο καλα,αδιαφορω....ηθελα πιο σοβαρη μαχη:smokingg:,με human kaku...ή με καλυτερο devil fruit....δεν του ταιριαζε καθολου ή ολη ιδεα,να χτυπαει με την τετραγωνη μυτη,tekkai κλπ...ας αφησω και το lame breakdance της καμηλοπαρδαλης στην ακρη...]

Ο Ryuma ενω,μπορει να μην ηταν οτι περιμενα μεν,αλλα απο την αλλη πηραμε μια κανονικη μαχη 1 on 1 χωρις μεγαλες ακυριες!!

{ενταξει τα dbz κυματα ηταν κατι σαν φορος τιμης!}

Αυτα απο μενα^^

#123 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 17 July 2008 - 20:07

Εγω δεν ξερω να πω ποσο θεϊκη θα ειναι η μαχη του Ζορο μια και εμεις οι κοινοι θνητοι ε4χουμε δει μονο μεχρι το 361...:hmmm:

Ομως με αφορμη την μαχη που θα δουμε στο 362 θελω να κανω ενα σχολιο. Αυτο που γενικα δεν μου αρεσει στις μαχες του Ζορο ( και απο οσο ειδα απο το preview και εδω τα ιδια θα εχουμε) ειναι οτι δεν γινεται πραγματικη ξιφομαχια. Δεν ξερω ποσοι εχετε παιξει το νεο Devil May Cry και εχετε δει το intro video με την μαχη μεσα στο ναο, αλλα αυτο εγω λεω ξιφομαχια! ΝΑ υπαρχει μια χορογραφια στις κινησεις..,το επικεντρο να ειναι τα σπαθια, να χτυπανε να σκυβουν για να αποφυγουν το χτυπημα να ακολουθει η μια κινηση την αλλη και να μη σταματανε λες και παιζουνε rpg οπου κανουν επιθεση με τη σειρα. ΔΕν λεω το στοιχειο της υπερβολης ειναι δεδομενο στο OP αλλα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευται φορα που ειδαμε μια ξιφομαχια πραγματικη....:nanteee:

Το ιδιο και στη περιπτωση του Sanji , η μοναδικη φορά που ειδαμε μαχη που ταιριαζε με τι στυλ του ηταν με εκεινο τον τυπο με τα πουπουλα ( mister κατι) ... τωρα αυτες οι φωτιες και τα συναφη εμενα δεν μου αρεσουν!

Αμα ειναι να βλεπουμε φωτιες φερτε πισω τον Ace!!!!!!!!!
Posted Image

#124 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 July 2008 - 20:18

Εγω δεν ξερω να πω ποσο θεϊκη θα ειναι η μαχη του Ζορο μια και εμεις οι κοινοι θνητοι ε4χουμε δει μονο μεχρι το 361...:hmmm:

Ομως με αφορμη την μαχη που θα δουμε στο 362 θελω να κανω ενα σχολιο. Αυτο που γενικα δεν μου αρεσει στις μαχες του Ζορο ( και απο οσο ειδα απο το preview και εδω τα ιδια θα εχουμε) ειναι οτι δεν γινεται πραγματικη ξιφομαχια. Δεν ξερω ποσοι εχετε παιξει το νεο Devil May Cry και εχετε δει το intro video με την μαχη μεσα στο ναο, αλλα αυτο εγω λεω ξιφομαχια! ΝΑ υπαρχει μια χορογραφια στις κινησεις..,το επικεντρο να ειναι τα σπαθια, να χτυπανε να σκυβουν για να αποφυγουν το χτυπημα να ακολουθει η μια κινηση την αλλη και να μη σταματανε λες και παιζουνε rpg οπου κανουν επιθεση με τη σειρα. ΔΕν λεω το στοιχειο της υπερβολης ειναι δεδομενο στο OP αλλα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευται φορα που ειδαμε μια ξιφομαχια πραγματικη....:nanteee:

Το ιδιο και στη περιπτωση του Sanji , η μοναδικη φορά που ειδαμε μαχη που ταιριαζε με τι στυλ του ηταν με εκεινο τον τυπο με τα πουπουλα ( mister κατι) ... τωρα αυτες οι φωτιες και τα συναφη εμενα δεν μου αρεσουν!

Αμα ειναι να βλεπουμε φωτιες φερτε πισω τον Ace!!!!!!!!!

Λοιπον,

Δεν εχω παιξει Devil May Cry,ομως Πιστευω Οτι Αυτο που λες ειναι σωστο,Και ναι εχω προσεξει πολλες φορες οτι η μαχες ειναι ετσι,Ομως ενταξει σιγα,αφου οι πιο πολλες τεχνικες του Zoro ειναι απο αποσταση και τετοια,Παντως καλη ξιφομαχια ναι δεν εχουμε δει!!!

Οσον αφορα τον Sanji,ναι,ο αγωνας του με Mr.2 ηταν παρρα πολυ καλος,και ηταν και ωραιο να βελεπεις,τωρα αυτο με τις φωτιες,Πιστευω θα το κρατησουν,διοτι ειναι καπως ειρωνια "Μαγειρας ελεγχει την φωτια καλυτερα",και πιστευω το κανουν για να δειξουν τον Sanji ποιο δυνατο,παντως εμενα μαρεσε πολλυ η ολη φαση,Δειχνει την Perv POWER του!!

Και το αλλο θεμα με RPG στιλ,αμα ειναι το One Piece τετοιο Στυλ,Τοτε τι να πεις για το Dragonball,που καθοντουσαν και περιμεναν να φανε τις επιθεσεις,Να Μεταμορθωθει ο αλλος,και παει λεγοντας,Αυτο το στοιχειο πιστευω δεν πολυυπαρχει στο One Piece!

Berserk___Gatsu.jpg

#125 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 17 July 2008 - 21:44

Παντος ρε παιδια τα επεισοδεια α βλεπετε σε raw?Γιατι δεν νομιζω να υπαρχει κανα fansubung group που να τα κανει τοσο γρηγορα.......(μπας και βλεπετε τις προχειρες μεταφρασεις στο youtube?Εσχος:hahaha:

#126 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 17 July 2008 - 22:48

Oπως έχουμε πει πολλές φορές την κυριακή στις 03:30 ώρα Ελλάδος προβάλλεται στην Ιαπονία το νέο επισόδειο one piece!Mε ένα ειδικό προγραμματάκι που θα το βρείτε εδώ μπορείς και βλέπεις 3-4 ιαπονικά κανάλια τα Fuji tv (one piece),Ntv,TBS network και Ashahi channel!
Εγώ κι ο Ridelub λοιπόν καθόμαστε σαν καμένοι μέχρι τις 03:30 και βλέπουμε το νέο επισόδειο live χώρις καμία μετάφραση!Επίσης ότι ιαπονικά ξέρουμε τα έχουμε μάθει από τα anime(ε..εγώ προσωπικά εχώ κατεβάσει και βιβλίο εκμάθησης και εξασκούμαι που και που,βοηθάει)!
Τέλος υπάρχουν και κάποια παιδιά(jeffhardy,zoro)όπου βλέπυν το 1-2 μέρες μέτα το live όπου κυκλοφορεί στους torrent trackers ή είναι ανεβασμένα σε κανένα video streaming site!
Posted Image

#127 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 July 2008 - 01:16

Βγήκε 362 από Instantz.

Υποθέτω ότι ξέρετε που να το βρείτε (βλ. στο site τους)

Δεν βάζω torrent links γιατί o mod τα έσβησε.

Πάω να το δω τώρα :wooi2:
Edit:
About 362 subbed

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ βλέποντας αυτήν την μάχη, μετά το τέλος ήμουν έτοιμος να κάνω τσιγάρο ;) (παρότι δεν καπνίζω)...

Πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή ενώ είχε και από την χορογραφία που ζητούσε ο donald.

Edited by RiDeLub, 18 July 2008 - 02:22.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#128 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 July 2008 - 10:35

Να το 362 από INP! Βαικά σβήνονται τα απευθείας links για torrents. Ένα βήμα ποιο πριν να βάλετε το link δεν υπάρχει πρόβλημα!
Posted Image

#129 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 18 July 2008 - 10:55

Q_Q
fillers μέσα στο επισόδειο, να ήταν και τίποτα σπουδαία fillers που έδειχναν κατι καινούργιο :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#130 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 July 2008 - 12:46

OMG παιδια το ειδα!Απο τις καλυτερες μαχες του Ζορο.Αλλα ρε παιδια ο τροπος που πεθανε ο Ryuuma δεν μου αρεσε πολλυ θα ηθελα κατι διαφορετικο...(παρολα αυτα ηταν ΜΑΜΑΤΗ μαχη:congrats: )

#131 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 July 2008 - 14:33

Λοιπον,Ειδα το Επεισοδιο,Η Μαχη Πιστευω Ηταν παρρα Πολυ Καλη,Εμενα Προσωπικα μου αρεσε πολυ,και ολο αυτο με στυλ Dragonball που τα διαλουσαν ολα,πιστευω την εκανε ακομα πιο καλυτερη!

Στο επομενο Θα εχει Full Chopper,Και επισης.......

Κατεβασα Την Ταινια RAW,περιμενω τωρα τα Subs,Και απο λιγες σκηνες που ειδα,το Animation Ειναι πολλυ αλλαγμενο,Παντως εχει παρρα πολυ γελιο μεσα!!
Και επισης,η ταινια κραταει 1 ωρα και 52 λεπτα!!!και απο αυτα τα 40κατι λεπτα ειναι Choppers Past(μπορει και παραπανω),Παντως εχει επισης Gear 2nd k Gear 3rd!!

Berserk___Gatsu.jpg

#132 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 July 2008 - 15:41

Η μάχη αυτή με έφτιαξε για σήμερα... είχα πολύ καιρό να δω κάτι παρόμοιο animated....
Άντε Chopper μετά και βλέπουμε......
Ώσον αφορά την ταινία, δεν την έχω κατεβάσει ακόμα αλλά θα περιμένω ώσπου να βγουν τα subs και μετά!!:thatsit:

Edited by SirJim, 19 July 2008 - 12:30.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#133 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 19 July 2008 - 11:50

Πρωσοπικα το βρηκα πολυ αθλιο αυτο το επιεσοδειο, εβαλαν και αυτες τις φιλλερ στιγμες μεσα που ελεγαν ολο τα ιδια και τα ιδια, ελεος...

Posted ImagePosted Image

#134 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 July 2008 - 03:27

About 363 (crappy raw)

Δεν έχω πολλά να πω γιατί δεν το είδα στο πρώτο 5λεπτο και το είδα με την χειρότερη ποιότητα του κόσμου.

Το επεισόδιο έχει πολύ Hogback, Cindry story και Chopper action.
Είχε πολύ μπλα-μπλα και δεν κατάλαβα και πολλά.
Spoiler:

Σε αρκετούς μπορεί να φανεί αδιάφορο αλλά εγώ (κλασικά) περιμένω με ανυπομονησία τα subs για να καταλάβω τι παίχτηκε.

Από το επόμενο ep θα μας πεταχτούν τα μάτια.

Υπενθυμίζω το επόμενο βγαίνει στις 3 Αυγούστου

ΥΓ:@ Ephialtes
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#135 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 20 July 2008 - 21:41

Σχετικα με τη μαχη του Ζορο. Πραγματικά ειχα περιεργια να τη δω ( ειδικα μετα τα σχολια του Ridelub) αλλα δεν ειδα τιποτα το εντυπωσιακο.
Η ολη μαχη ηταν στο στυλ " ειμαστε και οι δυο πολυ γαματοι και ταυτοχρονα ασηκωτοι για αυτο θα ανταλαξουμε απο τρια χτυπηματα και οποιος κανει το πιο κουλ κερδιζει οκ " . Πολυ κακο για το τιποτα, πιο πολυ με το στομα παλευαν παρα με τα σπαθια! Το καλυτερο σημειο της μαχης ηταν τα σχολια του Brook ( οποίος οσο παει και ανεβαίνει στην εκτιμηση μου).

Το επόμενο επεισόδιο απο οσο ειδα στο preview θα ειναι ψιλοπατατα ( για εμενα) αφου πανω απο το μισο θα ακουμε τις χιλιοειπωμενες φιλοσοφιες του Choper.
Posted Image