Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#76 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 July 2008 - 17:40

[ή ισως δεν ηθελε να ζωγραφισει να χτυπανε την Robin:P]

Μην ανυσηχείς Zoro θα δεις αυτό που θες στην μάχη με τον Moria!Mια χαρά τις τρώει η Robin!:P
Posted Image

#77 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 July 2008 - 17:48

Μην ανυσηχείς Zoro θα δεις αυτό που θες στην μάχη με τον Moria!Mια χαρά τις τρώει η Robin!:P

Χεχε παλι καλα δλδ!!!

Με τον Oz δεν περιμενα λιγοτερα,ειπαμε δυνατη αλλα αυτος ειναι γιγαντας!!

Παντως η μαχη με το ζομπι παραηταν ψευτικη λιγο ρε συ....κι ας ηταν δυνατο μπορουσε να βγαλει κι αλλα χερια...δεν δοκιμασε καν Clutch και τα σχετικα!!!

Με τον Yama να πουμε τον ειχε πιασει απο ματια,χερια,παντου και ηταν τεραστιος!!

Κανονικα,αν ηταν στο χερι του oda θα χε χασει με λιγοτερο "ατιμωτικο" τροπο απ αυτον του ανιμε για μενα!

Εκει τις εφαγε κανονικα και εμοιαζε αδυναμη!

Αλλα τι να κανουμε,το παρελειψε,αρα θα δεχτω αυτον του ανιμε!!:P

[αντε να το δουμε και μεταφρασμενο δλδ!!:hahaha:]

Αλλα πιο πολυ πορωση θα πεσει την Κυριακη ή γενικα οποτε βγει το 362....παιζει να το δω και RAW απο την ανυπομονυσια!!

#78 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 July 2008 - 17:05

Ναι στο 362 ειναι η μαχη που ολοι περιμενουμε
Spoiler:

#79 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 12 July 2008 - 19:27

για το 361 ακομα να βγουν οι υποτιτλοι??????????????????

#80 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 July 2008 - 19:34

για το 361 ακομα να βγουν οι υποτιτλοι??????????????????

Ναι,τσεκαρα και τπτ!!

Και με τους animess εχουμε μεινει μονιμοι στο 357,παει,τους χασαμε!!:nosey:

Οι INP θα το βγαλουν συντομα λογικα αλλα θα καθυστερησουν το 362 παλι...

Ασχημη περιοδος για το OP!!:(

#81 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 12 July 2008 - 22:43

ειναι ελεινοι οι τυποι τελικα και θελονται να λεγονται fansubs group.ωραιοι fan ειναι.

#82 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 13 July 2008 - 00:19

Οντως πολυ αργουν....Μπορει τωρα με τις ζεστες τα παιδια να μην την παλευουν.Απο την αλλη παλι τους καταλαβαινω....Δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο να φτιαξεις subs ειδικα αν δεν εχεις χρονο....Αλλα καλομαθαμε ολοι τοσο καιρο(μαζι κ γω) κ τα θελουμε ολα οσο πιο γρηγορα γινετε
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#83 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 July 2008 - 03:11

Λοιπόν ο ξενύχτης ichigo είδε το περιζήτητο επισόδειο 362!
Η μάχη του Ryuma με τον Zoro ήταν ηψηλού επιπέδου και κατά την γνώμη μου είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες μάχες του Zoro!Βέβαια κρατάει πολλύ λίγο αλλά πραγματικά φένεται η δύναμη των 2 ξιφομάχωνγι'αυτό μάλλον τελειώνει γρήγορα!
Το σημαντικότερο απ'όλα πάντως!Yes!!!!!!!We 've got new technique for Zoro,at least I think so γιατί τα ιαπονικά μου είναι ακόμα σε χαμηλό επίπεδο!
Τέλος στο επόμενο επισόδειο ετοιμαζόμαστε για μάχη chopper με Cindry!
Posted Image

#84 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 13 July 2008 - 03:26

Δυο Πραγματα Εχω Να Πω!!!

Πρωτον,

Zoro,Change That Damn Avatar NOW!!!!:burningbe3:

Δευτερον,

Thriller Bark Rullz,αρχισα το thriller Bark Arc,και Εζω να πω οτι μου αρεσει ΠΑρρα Πολλυ,Το Λο Σκηνικο,Η Φαντασια,Τα Αστεια Ειναι ΑΠΑΙΧΤΑ!!!!!!!

Ο Brook Τα Σπαει,Ειναι Καταπληκτικος,Μαρεσει Παρρα πολλυ,Εχει Πολλυ Φαση Και Ειναι Απαιχτα Αστειος,Και Επισης Εχει Καταπληκτικη Φωνη.........*Let Me See your Panties*:hahaha:
[media]http://youtube.com/watch?v=LapJoVn5zbg[/media]

(Οι Υποτιτλοι Ειναι Λιγο Χαλια)

Και Επισης,Usopp Rules Once More,Πολυ Φαση Στην Σκηνη Στο Μπανιο,Που Μπαινει Ο Usopp με Chopper,kαι βλεπουν Nami γυμνη,Και.....Λεει Ο

Usopp-Thank You Very Much!!!!!!
Chopper-You Thanked Her???:hahaha::hahaha:

και μετα............(Που Την Ειχε Αμολησει Ο Usopp Πιο Πριν)

Nami-There Is Someone here!!!
Chopper-Thats Right,I Smell Something!!
(Και Ο Usopp Αρχιζει Και Κουναει Τον Μανδυα)
usopp-Its Still,Sorry!
Chopper-Not The Fart!!!!!!!!!!:hahaha::hahaha:

Πιο Συγκεκριμενα Εδω...........

[media]http://youtube.com/watch?v=lJbevMz9wGc&feature=related[/media]

Παντως,Το Thriller Bark Arc,Μαρεσει Πολλυ,Δεν Ξερω Για Σας,Παντως Πεφτω Κατω Απτα Γελια Σε Καθε Επεισοδιο!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#85 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 July 2008 - 03:33

Χεχε να μαι πισω,ως παλιος Zoro!!{happy GK??!}

GK αν και το προχωρησες λιγο:P{δεν εχω ξανακουσει καποιος να αφηνει τα παλια για να δει τα καινουρια!!}χαιρομαι που σ'αρεσε το thriller bark γιατι στην αρχη με ξενερωσε αρκετα και μου πηρε αρκετη ωρα να το συνηθισω...βεβαια εσυ τωρα εχεις πιο πολλα επεισοδια διαθεσιμα και ισως επαιξε κι αυτο ρολο!

Τωρα πια,οπως μας ειχαν πει,μ'αρεσει πολυ το αρκ!Ειδικα οι μαχες αλλα και η ιστορια!

Ο Brook δεν μ'αρεζε στην αρχη αλλα τωρα πια των εχω συνηθισει!

Και βασικα ειδες που τελικα ακομη και το κλιμα που σου φαινοταν παιδικο,ειναι πολυ καλο τελικα,ειδικα στο επεισοδιο με την Perona!!^^

{usopp 10 ton hammer!!:burningbe3:}

ichi,ανυπομονο να την δω κι εγω!!!Τελεια μαχη θα πρεπει να ταν!!

#86 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 July 2008 - 03:37

Πολύ δυνατή μάχη. Έχω καιρό να δω τέτοιο πράγμα.

Πραγματικά κορυφαία σε κάποια σημεία και φυσικά θα την ευχαριστηθείτε παρά το μικρό μέγεθος της.

Δεν ξέρω πώς αλλά χωρέσανε το ένα chapter της μάχης στο πρώτο "μισό" του επεισοδίου και δείξαν και επιπλέον πράγματα (με κάποια filler στοιχεία) στο δεύτερο μισό.

Το animation μπορεί να θεωρηθεί έτσι κι έτσι. Μου άρεσε αλλά δεν έφτανε τα επίπεδα των 2-3 προηγουμένων επεισοδίων. Σε κάποια σημεία βέβαια με ξετρέλανε (ιδιαίτερα στην επίθεση που αναφέρει ο ichigo).

ΥΓ: Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην δούμε 361 με sub πριν την Δευτέρα.
Μην το παίρνετε της μετρητής αλλά το αναφέρω για να μην αρχίσουν τα παράπονα πάλι αύριο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#87 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 13 July 2008 - 03:38

Mα Ρε Παιδια,Να Καθυστερουν Μια Εβδομαδα????????

Ελεος Πια,Αν και εχω ακομα μπολικα επεισοδια να δω,Ομως ανυπομωνο να δω Την Καταληξη Usopp vs Perona κ το Inflamable 10 Ton Hammer!!!!!

Kαι Επισης..........Thank God Zoro Is With Us Once more!!!!!!

Ο Zoro πολεμαει με το Shadow του Brooke Ετσι??????

Εγω Τωρα Ειμαι Στο Επεισοδιο,Που Πρωτοεμφανιζετε Το Shadow του Brooke.......Ι Still Have Road Ahead Of Me!

Berserk___Gatsu.jpg

#88 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 13 July 2008 - 09:43

Ρε παιδια δεν φτενε οι fansubbers. Το Raw καθηστερησε παραααααααααααααα πολυ.

Υ.Γ. οι animeSS μαλον το παρατησαν παιδια, κριμα :nanana:

#89 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 13 July 2008 - 11:46

Ρε παιδια δεν φτενε οι fansubbers. Το Raw καθηστερησε παραααααααααααααα πολυ.

το raw βγαινει καθε κυριακη σταθερα πολυ καιρο τωρα.απλα αν και το one piece εχει παρα πολλους fan στο εξωτερικο δυστυχως στην ιαπωνια δεν το χουν και σε πολυ μεγαλη υποληψη.τα fansub groups ειναι λιγοτερα και με πιο λιγα μελη σε αντιθεση με naruto η και τπ bleach ακομα που βγαινουν οι υποτιτλοι τους την επομενη μερα απο το raw.κριμα.....

#90 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 July 2008 - 12:48

το raw βγαινει καθε κυριακη σταθερα πολυ καιρο τωρα.απλα αν και το one piece εχει παρα πολλους fan στο εξωτερικο δυστυχως στην ιαπωνια δεν το χουν και σε πολυ μεγαλη υποληψη.τα fansub groups ειναι λιγοτερα και με πιο λιγα μελη σε αντιθεση με naruto η και τπ bleach ακομα που βγαινουν οι υποτιτλοι τους την επομενη μερα απο το raw.κριμα.....

Σόρρυ κιόλας αλλά έχεις λάθος.

Καταρχήν το raw αυτή τη βδομάδα βγήκε Πέμπτη. Και φυσιολογικά βήματα να είχαν οι fansubbers, to ep το πολύ πολύ να έβγαινε Σάββατο.

Δεύτερον τα fansubs του Naruto και του Bleach είναι όσα είναι και του OP. Και τα δυο λόγω license έχουν μόνο ένα σταθερό (DB) και κάνα 2 άλλα πού και που. Το ΟP έχει 3 απλά δεν έχουν σταθερό βήμα, ενώ το 1 (VP) είναι quality group (και όχι speedsub όπως DB) και σίγουρα αργεί.
Επιπλέον τα group έχουν κόσμο και αρκετό, απλά δεν μπορούν να έχουν όλο τον χρόνο του κόσμου για να κάνουν subbing.

Tρίτον το OP έχει περισσότερους fan στην Ιαπωνία σε σχέση με τα άλλα 2, απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Αμερική το OP έχει σταματήσει καιρό τώρα να προβάλλεται ενώ τα άλλα είναι στο απόγειο την δόξας τους. Έχω ξαναπεί πως το OP είναι αδικημένο στον υπόλοιπο κόσμο αλλά στην Ιαπωνία όχι.

Τέλος δυστυχώς με ψιλογράφετε ώρες ώρες μου φαίνεται. Όπως έγραψα πιο πίσω το να γκρινιάζουμε δεν οδηγεί πουθενά. Όταν βγει το ep θα το μάθετε ακαριαία. Το να γεμίζουμε το thread post για την ανικανότητα των subbers ή το που είναι το ep , απλά χαλάνε την εικόνα αυτού που πάει να δει για τα τελευταία επεισόδια.

Φιλικά R

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image