Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 08 December 2008 - 02:51
Posted 08 December 2008 - 13:58
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!

Posted 08 December 2008 - 17:04
πολυ λυπητερη η σκηνη που παιζουν ολοι μαζι και αρχιζουν και πεφτουν ολοι κατω και μενει μονος ο brook!
+1
επίσης το γεγονός ότι ακόμα και στο τέλος της ζωής του δεν ξέχασαν το Laboon και έπαιξαν το binks Sake για να καταλάβει οτι περνούσαν καλά

Τώρα που έδειξε ετσι κάπως μαζεμένα τα γεγονότα φαινεται πολύ ευκολο να τρελαθεί κάποιος
απο μια τέτοια κατάσταση και ο Brook δεν αποτελεί εξαίρεση.
Εννοώ ότι αυτό το στυλάκι του με το γέλιο του είναι αποτέλεσμα όλων αυτών
που πέρασε, μόνος του επι 50 χρόνια σε ένα καράβι...

Going Merry
Posted 08 December 2008 - 20:37

Ξερει κανεις αμα υπαρχει το Bink's Sake να το βρω καπου να το κατεβασω?Εκανα το ιδιο με το Zombie Νight...αν ξερει καποιος ας μου απαντησει....
Posted 08 December 2008 - 20:39
Αγαπημένη μου σκηνή ήταν εκεί που ο Brook και ο Yorki κοιτούσαν τον νυχτερινό ουρανό με τα αστέρια...το mix με την μουσική ήταν απλά dreamy.

Το Bink's Sake τελικά δεν παραλλάχθηκε σε μια πιο σοβαρή μορφή,αλλά παρέμεινε με την ίδια αστεία μορφή που ακούσαμε πριν...αν και προτίμησα την Ballad version που έιχε παίξει ο Brook στο 379,και αυτή ήταν πολύ καλή.
Το Quartet,Trio,Duet και Solo μου έκανε λιγότερη εντύπωση από το manga να πω την αλήθεια...γενικώς το όλο σκηνικό με το Bink's Sake το περίμενα λιγότερο χαρούμενο και πιο συγκινιτικό,αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι καλό.
Thriller Bark is almost over at last...άντε να περάσουμε στα fillers.

Ξερει κανεις αμα υπαρχει το Bink's Sake να το βρω καπου να το κατεβασω?Εκανα το ιδιο με το Zombie Νight...αν ξερει καποιος ας μου απαντησει....
Aπο το 380...εχει και κατι διαλογους αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω...
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!
Thanx M.D.F. btw:wooi2:...κορυφή το τραγουδάκι.
Edited by Zoro, 08 December 2008 - 20:49.
Posted 08 December 2008 - 21:05
Posted 08 December 2008 - 21:45
Βαριόμοιροι οι Rumbal και όμως δεν το βάζουν κάτω ως το τέλος.
Πολύ ωραίο το τραγούδι, αλλά ομολογώ δεν μου άφησε της αίσθηση που μου είχε αφήσει το "solo" Brook όταν έπεφτε από τον ουρανό (με την αράχνη-μαϊμού). Εκείνο το κομμάτι με κάνει να ανατριχιάζω.
Το κομμάτι πιστεύω ότι είναι ταιριαστό όπως είναι (χαρούμενο).
Ακροβατώντας στα όρια με την αντίπερα όχθη (πωω τι είπα πάλι) ήθελαν (όπως ανέφερε και ο Brook) να αφήσουν ένα χαρούμενο στίγμα ώστε ο Laboon να τους θυμάται όπως πρέπει και όπως ήταν στις δόξες τους.
Το ότι το τραγούδι ήταν χαρούμενο ως το τέλος ενισχύει την τραγικότητα της όλης φάσης.
Thanks for the song M.D.F.
Posted 14 December 2008 - 12:33
Posted 14 December 2008 - 12:49
About 381:
@olesos Επίσημα δεν ξέρουμε πόσα επισόδεια θα είναι τα fillers αλλά σίγουρα έχουν ανακοινωθεί 2 μέχρι το τέλος του 2008 και βλέπουμε!Πάντως μάλλον θα έχουμε και κάποιο special όπως πάντα και γενικά τα fillers μάλλον θα κρατήσουν 10-15 επεισόδια!
EDIT:Ορίστε και το script
Edited by ichigo13, 14 December 2008 - 19:40.
Posted 14 December 2008 - 23:10
Posted 14 December 2008 - 23:29
τσπ απο 382 ΦΙΛλερ με τον @#$%^&* Foxy παλι.
Posted 15 December 2008 - 00:05
τα 3 τελευταια επεισοδια με εκαναν να κλαψω ... για μενα αν και ηξερα την ιστορια του Brook , με συγκινησε απιστευτα και τη θεωρω μακραν ως το καλυτερο παρελθον απο μελος του πληρωματος.
Μπραβο
Ρεσπεκτ στο τραγουδι ,
κλαψ, κλαψ , κλαψ
πω ρε , δεν το περιμενα να κλαψω τοσο
αληθεια