Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#751 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 08 December 2008 - 02:51

Δεν ηταν καθολου ασχημο το 380 για επεισοδιο χωρις "δραση".

#752 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 08 December 2008 - 12:01

πολυ ωραιο αλλα τελιωνει γρηγορα:emptyonexg1:
δεν καταλαβα ομως, δηλαδη ο yorki παιζει να ζει?

380 script is out

Enjoy everyone XD!

TY ichi!!!:nod2:
1η φορα ειδα με τετοιο sub:nosey:

#753 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 08 December 2008 - 13:58

Aπο το 380...εχει και κατι διαλογους αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω...

Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!
Posted Image

#754 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 December 2008 - 15:26

Πιστεύω θα βγεί νέο νέο soundtrack με τη μουσική από TB έτσι?

Αν ξέρει κανείς και κάτι παραπάνω ας πει!
Posted Image

#755 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 08 December 2008 - 17:04

πολυ λυπητερη η σκηνη που παιζουν ολοι μαζι και αρχιζουν και πεφτουν ολοι κατω και μενει μονος ο brook!

+1
επίσης το γεγονός ότι ακόμα και στο τέλος της ζωής του δεν ξέχασαν το Laboon και έπαιξαν το binks Sake για να καταλάβει οτι περνούσαν καλά:nanana:
Τώρα που έδειξε ετσι κάπως μαζεμένα τα γεγονότα φαινεται πολύ ευκολο να τρελαθεί κάποιος

απο μια τέτοια κατάσταση και ο Brook δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εννοώ ότι αυτό το στυλάκι του με το γέλιο του είναι αποτέλεσμα όλων αυτών

που πέρασε, μόνος του επι 50 χρόνια σε ένα καράβι...
Posted Image
Going Merry

#756 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 08 December 2008 - 20:37

380 καλο... απ'τα λιγα eps διχως δραση που μου αρεσαν.... παρολο που το εχω διαβασει στο manga με συγκινησε και παλι:nanana::nanana:

Ξερει κανεις αμα υπαρχει το Bink's Sake να το βρω καπου να το κατεβασω?Εκανα το ιδιο με το Zombie Νight...αν ξερει καποιος ας μου απαντησει....

Posted Image

#757 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 December 2008 - 20:39

Όντως πολύ καλό επεισόδιο,πολλά από τα χαρακτηριστικά του Brook,όπως η τρέλα και το γέλιο του,εξηγήθηκαν πολύ καλά εδώ πια.

Αγαπημένη μου σκηνή ήταν εκεί που ο Brook και ο Yorki κοιτούσαν τον νυχτερινό ουρανό με τα αστέρια...το mix με την μουσική ήταν απλά dreamy.:Blissfull:

Το Bink's Sake τελικά δεν παραλλάχθηκε σε μια πιο σοβαρή μορφή,αλλά παρέμεινε με την ίδια αστεία μορφή που ακούσαμε πριν...αν και προτίμησα την Ballad version που έιχε παίξει ο Brook στο 379,και αυτή ήταν πολύ καλή.

Το Quartet,Trio,Duet και Solo μου έκανε λιγότερη εντύπωση από το manga να πω την αλήθεια...γενικώς το όλο σκηνικό με το Bink's Sake το περίμενα λιγότερο χαρούμενο και πιο συγκινιτικό,αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι καλό.

Thriller Bark is almost over at last...άντε να περάσουμε στα fillers.:wis:

Ξερει κανεις αμα υπαρχει το Bink's Sake να το βρω καπου να το κατεβασω?Εκανα το ιδιο με το Zombie Νight...αν ξερει καποιος ας μου απαντησει....

Aπο το 380...εχει και κατι διαλογους αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω...

Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!

Thanx M.D.F. btw:wooi2:...κορυφή το τραγουδάκι.

Edited by Zoro, 08 December 2008 - 20:49.

#758 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 08 December 2008 - 21:05

arigato, δεν το ειχα δει.τα'σπασε το τραγουδακι!!!!

Posted Image

#759 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 December 2008 - 21:45

Το επεισόδιο ήταν αρκετά συγκινητικό.
Βαριόμοιροι οι Rumbal και όμως δεν το βάζουν κάτω ως το τέλος.

Πολύ ωραίο το τραγούδι, αλλά ομολογώ δεν μου άφησε της αίσθηση που μου είχε αφήσει το "solo" Brook όταν έπεφτε από τον ουρανό (με την αράχνη-μαϊμού). Εκείνο το κομμάτι με κάνει να ανατριχιάζω.

Το κομμάτι πιστεύω ότι είναι ταιριαστό όπως είναι (χαρούμενο).
Ακροβατώντας στα όρια με την αντίπερα όχθη (πωω τι είπα πάλι) ήθελαν (όπως ανέφερε και ο Brook) να αφήσουν ένα χαρούμενο στίγμα ώστε ο Laboon να τους θυμάται όπως πρέπει και όπως ήταν στις δόξες τους.
Το ότι το τραγούδι ήταν χαρούμενο ως το τέλος ενισχύει την τραγικότητα της όλης φάσης.

Thanks for the song M.D.F.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#760 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 09 December 2008 - 15:45

Ειδα το 377 και αυτο που προκυπτει ειναι οτι Ζορο εχει πολλες φορες περισσοτερη αντοχη απο τον Luffy...Κριμα και νομιζα οτι μονο ο Luffy ηταν ο γαμι** της υποθεσης
Posted Image

#761 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 December 2008 - 12:33

Παρα πολυ καλο το 380 Θα αρχισουν filler??αν ναι ποσα επεισοδια?Πότε βγαινει κα8ε επεισοδιο??

MbcN7u5.png

#762 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 14 December 2008 - 12:49

381 HD RAW is out

About 381:
Spoiler:

@olesos Επίσημα δεν ξέρουμε πόσα επισόδεια θα είναι τα fillers αλλά σίγουρα έχουν ανακοινωθεί 2 μέχρι το τέλος του 2008 και βλέπουμε!Πάντως μάλλον θα έχουμε και κάποιο special όπως πάντα και γενικά τα fillers μάλλον θα κρατήσουν 10-15 επεισόδια!

EDIT:Ορίστε και το script

Edited by ichigo13, 14 December 2008 - 19:40.

Posted Image

#763 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 December 2008 - 23:10

τελειωσε το thriler bark,αυτο στην τελευταια σκηνη του επεισοδιου δεν το ειχα παρατηρηρησει η διαβασει στο μανγκα...τι ηταν?λετε καποτε να μαθουμε?

#764 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 14 December 2008 - 23:29

ουτε εγω την θυμαμαι...
τσπ απο 382 ΦΙΛλερ με τον @#$%^&* Foxy παλι.

Posted Image

#765 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 15 December 2008 - 00:05

Ρε μαγκες , εκατσα ειδα απο 373 μεχρι 380 ... εχοντας διαβασει το μανγκα βεβαια πρωτα ...

τα 3 τελευταια επεισοδια με εκαναν να κλαψω ... για μενα αν και ηξερα την ιστορια του Brook , με συγκινησε απιστευτα και τη θεωρω μακραν ως το καλυτερο παρελθον απο μελος του πληρωματος.

Μπραβο

Ρεσπεκτ στο τραγουδι ,
κλαψ, κλαψ , κλαψ
πω ρε , δεν το περιμενα να κλαψω τοσο
αληθεια
Original Butterfly User - Βοηθός Master Swordsman