Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#766 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 02:25

Πάει και το Thriller Bark....

Το 381 αποτέλεσε ένα κλασικό OP αποχαιρετιστήριο επεισόδιο για το Arc με μερικές αποκαλύψεις περί του παρόντος.

Μου άρεσε όλο το σκηνικό ενώ ιδιαίτερα ανατριχιαστικό ήταν το solo violin του Brook.
To eyecatcher του οπτικά μου άρεσε αλλά ακουστικά μου φάνηκε κάπως περίεργο. Θέλω λίγο να το συνηθίσω ως ανάλαφρο Bink's Sake.

Edit: Ξέχασα να σχολιάσω ότι όσα υπήρχαν στο επεισόδιο εκτός του Coup de Burst ήταν μέσα στο manga (απαντώντας σε κάτι που ρωτήθηκε νωρίτερα)

Γενικά το arc μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν πα να λένε ότι θέλουν όποιοι θέλουν (ξέρετε εσείς :bleh:) Τhriller Bark ruled in anime.

To νέο arc ή whatever ξεκινάει από την επόμενη εβδομάδα και την μεθεπόμενη θα συνεχίσει.
Είχα μια αμφιβολία για το τι θα είναι το 383 αλλά διαβάζοντας μια περίληψη σιγουρεύτηκα ότι θα συνεχίσει να έχει Foxy.
Αντε να δούμε πόσο θα κρατήσει και τι ποιότητα θα έχει. Καλό είναι να κλείσει τουλάχιστον 15 eps για να πάρουμε τον αέρα μας από το manga.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 15 Δεκέμβριος 2008 - 04:40

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#767 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 02:45

Όσο αφορά το Florian triangle μέχρι τώρα νόμιζα ότι για τις εξαφανίσεις πλοίων ευθυνόταν ο

Moria που έπαιρνε τις σκιές απο ανυποψίαστα θύματα, και μετα αυτοί δεν έφευγαν απο εκεί

φοβούμενοι μην τους διαλύσει το φώς του ήλιου. Μάλλον υπάρχει και άλλος κίνδυνος εκει και

δεν τους βλέπω καλα τη Lola και τους άλλους.

Απο ότι βλέπω στο νέο arc θα χουμε μπάνια και μαγιώ μες το χειμώνα:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#768 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 12:32

We have MUSICIAN!!!!!!

Αυτο ηταν τελικα το χαρτακι του Ace
Το κακο ειναι οτι δεν θα πανε να
τον σωσουνε...(ηθελα να τον δω).
Η μαμα της Lola's ειναι λετε να ειναι King?

Παμε για λιγο moron moron beam τωρα:hahaha:

#769 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 02:19

Παντως περα απο το ναρουτο τοσο το bleach oso kai to op εχουν φτασειο αρκετα κοντα το μανγκα και νομιζω οτι πλεον ειναι επιτακτικη αναγκη να μπαινουν τα φιλλερ...οσο για τα φιλλερ του οπ ειναι τα καλυτερα τουλαχιστον εγω τα απολαμβανω τρελα.....
Και πλεον ναι εχουμε το μουσικο που μπαινει στο team και οποτε 8α μπορουμε να ακουμε και αλλα μουσικα κομματια περα απο το theme του sogeking ΥΟΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΟ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#770 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 02:21

τα 3 τελευταια επισοδεια τα σπασανε απλα...
8ελω το Bink's Sake σε mp3 να το ακουω συνεχεια(λιωμενος)
που μπορω να το βρω ??

#771 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 02:38

τα 3 τελευταια επισοδεια τα σπασανε απλα...
8ελω το Bink's Sake σε mp3 να το ακουω συνεχεια(λιωμενος)
που μπορω να το βρω ??

Aπο το 380...εχει και κατι διαλογους αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω...

Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!

Credits στον ΜDF...thank him:tensai:

Σύντομα back για τα περί του 380...

#772 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 09:41

We have MUSICIAN!!!!!!

Αυτο ηταν τελικα το χαρτακι του Ace
Το κακο ειναι οτι δεν θα πανε να
τον σωσουνε...(ηθελα να τον δω).
Η μαμα της Lola's ειναι λετε να ειναι King?

Παμε για λιγο moron moron beam τωρα:hahaha:

Εκεί ήταν που ψιλοξενέρωσα :bahhh: Θα προτιμούσα μόλις έβλεπε το χαρτάκι ο Luffy να έτρεχε να ψάξει να τον βρει, να βλέπαμε ξανά λίγο Ace...:cry5:

Κατα τα άλλα ωραίο επεισόδιο αλλά plz όχι αλλό flash back memories...Μοιάζει αυτό το πάρτυ να κράτησε μήνες έτσι όπως το έδειχναν τα επεισόδια κ όμως κράτησε ΜΙΑ μόνο βραδιά...Θέλω κ γώ τέτοια πάρτυ οεο!:hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#773 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 09:49

THANK YOU M.D.F.

#774 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:43

Δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν αναφέρουμε τίποτα από το manga :D

Ο Ace είναι όπου είναι και ο Luffy δεν έχει σκοπό να τον βοηθήσει γιατί όπως είπε ο Ace ακολουθεί την δική του περιπέτεια.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#775 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:49

O Luffy ξέρει οτι ο Ace είναι δυνατός και όποια δυσκολία και να περνάει θα καταφέρει να ανταπεξέλθει. Αν και πολύ θα ήθελα να τον ξαναδούμε σύντομα, έχω απορία τι έγινε μετά τη μάχη του με τον Teach.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#776 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 21:54

Δεν ηταν ασχημο, νομιζω τετοιου ειδους επισοδια αναδεικνυονται πολυ περισσοτερο μεσω του anime και των ηχητικων εφε.

12:22 Ο Lucci ειναι αυτος???:frozen:

Ο Laboon ειναι καλυτερος οταν ηταν μικρος... τωρα δεν μπορω να τον ακουω :D

Μου αρεσε και η σκηνη που ο Luffy δειχνει την καρτα του Ace κλπ...!

Edit: Μα καλα ο Zoro πως αναρρωσε τοσο γρηγορα?!

#777 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 23:08

Edit: Μα καλα ο Zoro πως αναρρωσε τοσο γρηγορα?!

Eδω ο λουφυ εχει τεχνικη που τρωει οταν κοιμαται και εσυ ρωτας πως ο ζορο αναρωσε τοσο γρηγορα:hahaha:.Περα απο την πλακα ομως ο chopper ειναι εκληκτικος γιατρος και μπορει να κανι 8αυματα και μην ξεχνας οτι και ο ζορο ειναι ντερεκι καιδε τον ριχνει κατω τπ.Αφου το λεει η καρδια του και δε 8ελει να μενει στο κρεββατι:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#778 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 00:06

ρε παιδια εχει βγει το script για το 381??

edit: i found it!!

#779 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 23:59

Ακυρο αλλα ποσες φορες 8α βαλουν το φοξυ πλεον σε αυτο το φιλλερ δενε χει βαρε8ει να χανει :hahaha::hahaha:

αφου το anime και το manga εχουν περιπου 30 επισοδεια διαφορα, κατι επρεπε να κανουν να κερδισουν λιγο χρονο.

12:22 Ο Lucci ειναι αυτος???:frozen:

Σιγουρα οχι αλλα μοιαζει. παντως 8α ητανε καλη ιδεα να δουμε το παρελ8ον του κα8ενος και καποια συνδεση με τους αλλους. (οπως στο lost :P)

#780 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 21:23

Πειτε μου ότι η κοτσανα με τον Φοξυ δεν θα κρατησει πανω απο 2 επεισόδια... Please το εχω αναγκη :oo:!!!!

Δεν αντεχω να ξαναδω τις ιδιες λαλακιες...:terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα