Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 19 December 2008 - 00:08
Posted 19 December 2008 - 11:37
Πειτε μου ότι η κοτσανα με τον Φοξυ δεν θα κρατησει πανω απο 2 επεισόδια... Please το εχω αναγκη
!!!!
Δεν αντεχω να ξαναδω τις ιδιες λαλακιες...
δυστυχως σου εχω ασχημα νεα... fillers βλεπεις. τωρα περα απο την πλακα κι εγω μαζι σου, αν και ξεκινησα να βλεπω one piece περισυ και τα ειδα ολα μονοκοπανια(μεχρι thriler bark) σε εκεινα τα επισοδεια με τους foxy pirates και την πορτσε(λολ) βαρουσα μιγες και περισσοτερες μερες μου πηρε να δω εκεινα τα fillers παρα 100 επισοδεια..
Posted 21 December 2008 - 11:38

Posted 21 December 2008 - 14:00
Πειτε μου ότι η κοτσανα με τον Φοξυ δεν θα κρατησει πανω απο 2 επεισόδια... Please το εχω αναγκη
!!!!
Φοβαμαι οτι θα βλεπουμε αρκετο καιρο fillers...
θα ειναι Toylaxistvn 15 epeisodia, δηλαδη κανα τετραμηνο περιπου.
Posted 21 December 2008 - 17:45

Posted 21 December 2008 - 20:43
Posted 21 December 2008 - 21:02
Καταρχήν ο cyberfreak δεν έχει δικά του scrιpts.... οι VS είναι που κάνουν όλη την δουλειά.
Δεύτερον από την αρχή της δημιουργίας των VS ο Vegard είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα filler όσο για το canon κομμάτι και έτσι είχε σκοπό να μην τα κάνει
Τρίτον οι VS απ' ότι είδα θα συνεργαστούν με τον Desiboy ξεκινώντας από αυτό το ep. Αυτός θα κάνει την μετάφραση που δεν ήθελε να κάνει ο Vegard για τα filler. Θα συνεχίσουν να κάνουν λοιπόν τα filler αλλά με πιο αργούς ρυθμούς.
Τέταρτον να είστε σίγουροι ότι με το που θα βγει το script θα το έχετε από εδώ. Όλο και κάποιος θα το postαρει.
PS: Για όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται ο Desiboy ήταν ο ιδρυτής και κεντρικός μεταφραστής των AnimeSoftSubs. Σε post του αναφέρει:
Their speed is something to be contended with though, so don't expect anything earlier than Monday from me.... though I may surprise on occasion.
Posted 21 December 2008 - 22:06
Posted 22 December 2008 - 12:34
για μενα τα filler με τον foxy ειναι τα καλυτερα.Πειτε μου ότι η κοτσανα με τον Φοξυ δεν θα κρατησει πανω απο 2 επεισόδια... Please το εχω αναγκη
!!!!
εξαλλου σε arc με τον foxy ειπωθηκε η πιο θεικη ατακα ολου του one piece
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 22 December 2008 - 13:00
Posted 22 December 2008 - 22:02

Posted 22 December 2008 - 22:49

Λοιπόν καταρχήν για το 382, μάλλον θα έχουμε το script αργά το βράδυ με αύριο το πρωί (έτσι τουλάχιστον ανέφερε ο desiboy).
Έπειτα για το arc δεν ξέρουμε τον τίτλο ή το μέγεθος.Ένας αρκετά γρήγορος τρόπος για να βρίσκετε του γνωστούς τίτλους και τις ημ/νίες είναι η wikipedia.
Εγώ αναφέρω στο δεύτερο post του παρόντος thread ότι γνωρίζω περί του προγράμματος.
Τα νέα λένε ότι οι voice actors του One Piece έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τα φωνητικά για το επόμενο manga arc (το μικρό τουλάχιστον).
Αυτό δείχνει ότι μάλλον πάμε για ένα μικρό filler session εδώ και ένα άλλο filler μετά το μικρο manga arc. Όλα είναι πιθανά και τίποτα βέβαιο.
Επειδή στις 4/1 θα έχουμε break στο anime, εκείνη περίπου την περίοδο θα δούμε τις περιλήψεις των επόμενων 4 επεισοδίων (383-386), θα ξέρουμε για το πρόγραμμα του Ιανουαρίου και θα ξέρουμε και που βαδίζουμε με τα filler...
In other news και για όσους δεν το πήραν χαμπάρι:
Οι Instantz έβγαλαν το 373 και οι Nakama βγάζουν με την σειρά 378-381 καθημερινά από ένα.
Posted 23 December 2008 - 13:49
Λοιπόν δίνω και τις εξηγήσεις μου. Απ' ότι φαίνεται ο desiboy χρησιμοποιεί δικό του staff και οι VS είναι σε break.
Το site του είναι εδώ και το όνομα αυτού yibis (το link το έδωσε και ο ichigo από πάνω).
Εκεί θα βρείτε script, raw και το SD encode του (λογικά θα βγάλει και HD). Ότι βλέπετε λοιπόν από yibis στο net είναι καλό
Υπενθυμίζω ότι θα είναι σαν να βλέπεται δουλειά από AnimeSoftSubs.
Ο cyberfreak εξακολουθεί να βγάζει την raw + subs version του, οπότε μπορείτε να το βρείτε και από εκεί.
About 382:
Ωραίο επεισοδιάκι. Συμπάθησα το σκηνικό και τους χαρακτήρες.
Επίσης μου άρεσε πολύ το animation και το σχέδιο. Το επόμενο θα έχει και bouncy boobs όπως η movie 7

To story έχει μέσα και 1-2 στοιχεία από το manga. Συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ότι είδα να βρέχει candy και το Sea Raccoon. Τίποτα το σοβαρό λοιπόν, απλά να ξέρετε ότι τα Sea Raccoons υπάρχουν στον κόσμο του One Piece
Edited by RiDeLub, 23 December 2008 - 14:57.