Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#721 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 25 November 2008 - 23:48

Βασικά το τραγούδι δεν κολλάει καθόλου με τα επόμενα επεισόδια οπότε η μελωδία και ρυθμός πιστεύω ότι θα αλλάξουν και θα γίνει πιο λυπητερό το τραγούδι!

Αυτό δημιουργεί και μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση στον θεατή γιατί από εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά πάνε στραβά!
Ετσι και ένα τραγούδι ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί μπορεί να προσαρμόζεται και από χαρούμενο να γίνει λυπητερό!

Κάτι τέτοιο πιστεύω θα μας δείξουν στα 2 επόμενα επεισόδια τα όποια περιμένω με ανυπομονησία!
Posted Image

#722 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 25 November 2008 - 23:52

He also says "its not like i was careless or something"
δλδ τονιζει οτι ο Blackbeard ειναι πραγματικα δυνατος.
Ο σκοπος του Shanks ηταν να κανει τον WB να φερει τον Ace πισω επιδει
παροτι ο Ace ειναι δυνατος ο BB ειναι πολυ επικίνδυνος.

Δεν ξερω αν αυτος ηταν ο σκοπος του (δλδ να γινει ανακλησει του Ace για να μην χασει), αλλα σιγουρα θεωρουσε οτι δεν ηταν "η ωρα" τους να συναντηθουν ακομα. Ισως για θεμα "υπερηφανειας" να ηθελε να τον αντιμετωπιση ο ιδιος πρωτα.

#723 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 November 2008 - 23:53

Καλό το 378.
Είχε μέσα και την αγαπημένη μου μουσική από one piece (το πιάνο που μπήκε στην αρχή)
Καλό και το bink's sake. So brooke remains.What is after brooke's past? Let me guess. It's...
Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#724 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 26 November 2008 - 00:12

Βασικά το τραγούδι δεν κολλάει καθόλου με τα επόμενα επεισόδια οπότε η μελωδία και ρυθμός πιστεύω ότι θα αλλάξουν και θα γίνει πιο λυπητερό το τραγούδι!

Αυτό δημιουργεί και μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση στον θεατή γιατί από εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά πάνε στραβά!
Ετσι και ένα τραγούδι ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί μπορεί να προσαρμόζεται και από χαρούμενο να γίνει λυπητερό!

Κάτι τέτοιο πιστεύω θα μας δείξουν στα 2 επόμενα επεισόδια τα όποια περιμένω με ανυπομονησία!

Καλή η ιδέα σου όντως,fellow nakama...να δω το παρελθόν του Brook με το τραγούδι που ακούσα σήμερα δεν θα πολυταίριαζε με το κλίμα,άρα πιστεύω ότι όπως τα λες θα γίνει και θα το προσαρμόσουν;)

#725 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 November 2008 - 13:28

Εγω 8α συμφωνησω μαζι σου γτ και μενα οταν το διαβαζα στο μανγκα δεν το περναγα για τοσο χαβαλετζιδικο.Και οπως και να το κανουμε οταν 8α δουμε το παρλ8ον του brook ειδικα προσ το τελος δε νομιζω να ταιριαζει και τοσο ο ευ8υμος τονος....:tensai:

Posted Image

#726 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 November 2008 - 15:31

ωραια περιμενω να δω το παρελθον του brooke.Παρεπιπτωντος σα σκελετος ειναι πιο ωραιος.

#727 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 November 2008 - 16:05

Παρεπιπτωντος σα σκελετος ειναι πιο ωραιος.

^qft:riiight:

...και πιο ξεχωριστός....σήμερα το βράδυ προβλέπονται νέες συγκινήσεις:drink:

#728 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 November 2008 - 19:58

επισης το 378 ηταν πολυ αστειο ειχε καποιες σκηνες που ηταν για να ξεραθεςι στα γελια οπως αυτη που κοροιδευε τον μπροοκ ο φρανκυ

#729 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 November 2008 - 14:44

Όσο αναφορά το 379
Spoiler:

Επίσης ορίστε και το raw!
Posted Image

#730 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 30 November 2008 - 17:39

Παιδια επειδη εχω καιρο να γραψω στο thread δεν μπορω να συμμετεσχω στην συζητηση σας οποτε θα εκφρασω μονο την αποψη μου για το επεισοδιο...

πρωτον μου αρεσε παρα πολυ η συμπεριφορα του sanji που πηγε και μιλησε στους Baka ωστε να μην αποκαλυψουν την ολη ιστορια στους αλλους...
δευτερον μου αρεσε πολυ η συζητηση brook sanji γιατι το προηγουμενο επισοδειο ειχε σαν πρωταγωνιστη τον zoro ενω ουσιαστικα και ο sanji το ιδιο πηγε να κανει... ο sanji φερθηκε ακριβως οπως ο ζορο
τριτον και τελευταιο (γιατι κουρασα) ακουσα απιτελους ολοκληρο το bink's sake απο τον brook Που το περιμενα σαν τρελος και μπορω να πω πως μου αρεσει πιο πολυ με το βιολι... ελπιζω στο αμεσο μελλον(προβλεπονται filler) να το παιξει ολο με το βιολι του...

#731 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 30 November 2008 - 17:52

Εγώ θα σας πάω ένα επεισόδιο πίσω καθώς το 378 δεν είχε ιδιαίτερα πράγματα να δείξει. Έτσι θα σταθώ στο 377... το καλυτερο επεισόδιο ολόκληρου του TB !!!! Αρκεί να πώ ότι ήταν το μόνο επεισόδιο που είδα 2 φορές τα τελευταία 2 χρόνια!!!

Τελιώνοντας το συγκεκριμενο κεφάλαιο μπορώ να πώ ότι ηταν απογοητευτικό!!!!Καλή ιδέα, κακή εκτέλεση όπως έχω ξαναπεί!!!

Ελπίζω να μη φάμε κανα μήνα τώρα με λαλακίες και να μπούμε γρήγορα σε νέο κεφάλαιο!

Και ευχομαι να επιταχυνθει και λίγο ο ρυθμός γιατί προσωπικά δεν την παλεύω αλλο...
Posted Image

#732 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 November 2008 - 20:57

Script is out by VA
Posted Image

#733 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 30 November 2008 - 23:54

Εγω 8α συμφωνησω μαζι σου γτ και μενα οταν το διαβαζα στο μανγκα δεν το περναγα για τοσο χαβαλετζιδικο.Και οπως και να το κανουμε οταν 8α δουμε το παρλ8ον του brook ειδικα προσ το τελος δε νομιζω να ταιριαζει και τοσο ο ευ8υμος τονος....:tensai:

Θες να πεις πως αυτην εδω την σελιδα (δεν ειναι σποιλερ, ειναι απο το 378 επ)
One Piece 486 page 14 | One Manga εσυ δεν την περναγες και τοσο χαβαλετζιδικια??
γτ εμενα μου φντ σαν ο Μπροοκ να παιζει μια χαρουμενη μουσικη.
και anyway το song δεν ηταν τοσο χαβαλετζιδικο
ηταν ευθιμο τραγουδι...το αν θα αλλαξει μετα δεν το ξερω,
παντος το τραγουδι ταιριαζε μια χαρα με την σελιδα του μανγκα.

Posted Image

#734 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 December 2008 - 01:52

To οτι περνανε ολοι καλα δε σημαινει οτι ειναι χαβαλετζιδικο.Εγω παντα πιστευα οτι ακουγεται στη version που το λεει οταν σκοτωνει τη γιγαντια αραχνη οπου ητανε πραγματικα και γαμωτες εκτελεσεις.Το τραγουδι στη τωρινη του εκδοση μπορει μεν να εινε χαβαλετζιδικο οπως λες αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αυτη τη μορφη.Ακομα επιμενω οτι ετσι επρεπε να αποδο8ει και στο ανιμε ιδιαιτερα παρακατω που γινεται και πιο δραματικο..Τελοςπαντων αποψεις ειναι αυτες και γουστα^^

Posted Image

#735 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 01 December 2008 - 04:10

Παροτι πιστευα οτι θα βαριομουν με τα επεισοδια που σχετιζονται με την ιστορια του Brook, μπορω να πω οτι δεν με "κουρασαν" οσο τα εβλεπα (αναφερομαι στο μισο 378 και το 379).