Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 25 November 2008 - 23:48
Αυτό δημιουργεί και μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση στον θεατή γιατί από εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά πάνε στραβά!
Ετσι και ένα τραγούδι ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί μπορεί να προσαρμόζεται και από χαρούμενο να γίνει λυπητερό!
Κάτι τέτοιο πιστεύω θα μας δείξουν στα 2 επόμενα επεισόδια τα όποια περιμένω με ανυπομονησία!
Posted 25 November 2008 - 23:52
Δεν ξερω αν αυτος ηταν ο σκοπος του (δλδ να γινει ανακλησει του Ace για να μην χασει), αλλα σιγουρα θεωρουσε οτι δεν ηταν "η ωρα" τους να συναντηθουν ακομα. Ισως για θεμα "υπερηφανειας" να ηθελε να τον αντιμετωπιση ο ιδιος πρωτα.He also says "its not like i was careless or something"
δλδ τονιζει οτι ο Blackbeard ειναι πραγματικα δυνατος.
Ο σκοπος του Shanks ηταν να κανει τον WB να φερει τον Ace πισω επιδει
παροτι ο Ace ειναι δυνατος ο BB ειναι πολυ επικίνδυνος.
Posted 25 November 2008 - 23:53
Είχε μέσα και την αγαπημένη μου μουσική από one piece (το πιάνο που μπήκε στην αρχή)
Καλό και το bink's sake. So brooke remains.What is after brooke's past? Let me guess. It's...
Posted 26 November 2008 - 00:12
Βασικά το τραγούδι δεν κολλάει καθόλου με τα επόμενα επεισόδια οπότε η μελωδία και ρυθμός πιστεύω ότι θα αλλάξουν και θα γίνει πιο λυπητερό το τραγούδι!
Αυτό δημιουργεί και μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση στον θεατή γιατί από εκεί που όλα είναι μια χαρά ξαφνικά πάνε στραβά!
Ετσι και ένα τραγούδι ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί μπορεί να προσαρμόζεται και από χαρούμενο να γίνει λυπητερό!
Κάτι τέτοιο πιστεύω θα μας δείξουν στα 2 επόμενα επεισόδια τα όποια περιμένω με ανυπομονησία!
Καλή η ιδέα σου όντως,fellow nakama...να δω το παρελθόν του Brook με το τραγούδι που ακούσα σήμερα δεν θα πολυταίριαζε με το κλίμα,άρα πιστεύω ότι όπως τα λες θα γίνει και θα το προσαρμόσουν

Posted 26 November 2008 - 13:28
Εγω 8α συμφωνησω μαζι σου γτ και μενα οταν το διαβαζα στο μανγκα δεν το περναγα για τοσο χαβαλετζιδικο.Και οπως και να το κανουμε οταν 8α δουμε το παρλ8ον του brook ειδικα προσ το τελος δε νομιζω να ταιριαζει και τοσο ο ευ8υμος τονος....Βασικά το τραγούδι δεν κολλάει καθόλου με τα επόμενα επεισόδια οπότε η μελωδία και ρυθμός πιστεύω ότι θα αλλάξουν και θα γίνει πιο λυπητερό το τραγούδι!

Posted 29 November 2008 - 15:31
Posted 29 November 2008 - 16:05
Παρεπιπτωντος σα σκελετος ειναι πιο ωραιος.
^qft:riiight:
...και πιο ξεχωριστός....σήμερα το βράδυ προβλέπονται νέες συγκινήσεις

Posted 29 November 2008 - 19:58
Posted 30 November 2008 - 17:39
πρωτον μου αρεσε παρα πολυ η συμπεριφορα του sanji που πηγε και μιλησε στους Baka ωστε να μην αποκαλυψουν την ολη ιστορια στους αλλους...
δευτερον μου αρεσε πολυ η συζητηση brook sanji γιατι το προηγουμενο επισοδειο ειχε σαν πρωταγωνιστη τον zoro ενω ουσιαστικα και ο sanji το ιδιο πηγε να κανει... ο sanji φερθηκε ακριβως οπως ο ζορο
τριτον και τελευταιο (γιατι κουρασα) ακουσα απιτελους ολοκληρο το bink's sake απο τον brook Που το περιμενα σαν τρελος και μπορω να πω πως μου αρεσει πιο πολυ με το βιολι... ελπιζω στο αμεσο μελλον(προβλεπονται filler) να το παιξει ολο με το βιολι του...
Posted 30 November 2008 - 17:52
Τελιώνοντας το συγκεκριμενο κεφάλαιο μπορώ να πώ ότι ηταν απογοητευτικό!!!!Καλή ιδέα, κακή εκτέλεση όπως έχω ξαναπεί!!!
Ελπίζω να μη φάμε κανα μήνα τώρα με λαλακίες και να μπούμε γρήγορα σε νέο κεφάλαιο!
Και ευχομαι να επιταχυνθει και λίγο ο ρυθμός γιατί προσωπικά δεν την παλεύω αλλο...

Posted 30 November 2008 - 23:54
Εγω 8α συμφωνησω μαζι σου γτ και μενα οταν το διαβαζα στο μανγκα δεν το περναγα για τοσο χαβαλετζιδικο.Και οπως και να το κανουμε οταν 8α δουμε το παρλ8ον του brook ειδικα προσ το τελος δε νομιζω να ταιριαζει και τοσο ο ευ8υμος τονος....
Θες να πεις πως αυτην εδω την σελιδα (δεν ειναι σποιλερ, ειναι απο το 378 επ)
One Piece 486 page 14 | One Manga εσυ δεν την περναγες και τοσο χαβαλετζιδικια??
γτ εμενα μου φντ σαν ο Μπροοκ να παιζει μια χαρουμενη μουσικη.
και anyway το song δεν ηταν τοσο χαβαλετζιδικο
ηταν ευθιμο τραγουδι...το αν θα αλλαξει μετα δεν το ξερω,
παντος το τραγουδι ταιριαζε μια χαρα με την σελιδα του μανγκα.
Posted 01 December 2008 - 01:52
Posted 01 December 2008 - 04:10