Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 08 June 2009 - 13:48
Posted 08 June 2009 - 14:21
Πάντως το επεισόδιο ήταν απίστευτο! Πολύ συναίσθημα, battles, και ..
πολύ τρέξιμο! Ειδικά εκείνη η σκηνή με τον Pacifista και τον Usopp-Brooke ήταν λες και έβλεπες Scooby-Doo!!
[/URL]
Posted 08 June 2009 - 21:41
Ε εντάξει μωρέ τόσα χρόνια τράβηξε..το καλύτερο άνιμε ήταν.
Πάντως το επεισόδιο ήταν απίστευτο! Πολύ συναίσθημα, battles, και ..
πολύ τρέξιμο! Ειδικά εκείνη η σκηνή με τον Pacifista και τον Usopp-Brooke ήταν λες και έβλεπες Scooby-Doo!!
Μην ψαρώνεις.

σιγα μην τελειωνε ετσι.

Posted 08 June 2009 - 22:21

Αυτα πρεπει να βλεπουν και οι υπολοιποι διημουργοι Shounen για να μαθαινουν...

Posted 08 June 2009 - 22:23
Έπαθα 2 εγκεφαλικά, 3 καρδιακά κ συνεχίζω...Θα με βρείτε σε κανα εφημερεύον νοσοκομείο έτσι όπως πάω...

Για πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να λυπάται τους Straw Hats.Τέτοια απελπισία δεν είχα ξαναδεί στα πρόσωπα τους...
Υπέρτατη σκηνή με τον Chopper, ο συνδυασμός της με την υπέροχη μουσική με έκανε να κλαίω χωρίς να το καταλαβαίνω...
Δεν σχολιάζω άλλο...
Posted 08 June 2009 - 22:59
Μην ψαρώνεις.
Το One Piece εχει ακομα μπολικα επισοδεια. The Creator εχει δηλωσει πως δεν θα το τελειωσει για καμποσα χρονια και εκτοσ αυτου το μανγκα ειναι ακομα μπροστα..
σιγα μην τελειωνε ετσι.
Και λίγα λες... έχουν περάσει 10 χρόνια από το original air και είμαστε λίγο παραπέρα από την μέση, καταλαβαίνετε πόσο χρόνο θέλουμε ακόμη.

Μονο 2 επεισοδια Fillers???
:oo:
Αυτα πρεπει να βλεπουν και οι υπολοιποι διημουργοι Shounen για να μαθαινουν...
Και όχι απλά 2 κοινότυπα βαρετά fillers, είναι ουσιαστικά spin-off της σειράς, σε άλλη εποχή με το κάθε μέλος του πληρώματος σε διαφορετικό ρόλο. Ως τώρα τα προηγούμενα (4) specials ήταν όλα πολύ καλά για filling material, μακάρι να είναι κι αυτό.
All Hail the OP anime team!
Υπέρτατη σκηνή με τον Chopper, ο συνδυασμός της με την υπέροχη μουσική με έκανε να κλαίω χωρίς να το καταλαβαίνω...
Δεν σχολιάζω άλλο...
Αυτό, και ο ερχομός του Rayleigh στο τσακ πριν πεθάνει ο Zoro, και η εμφάνιση του Kuma σε συνδυασμό με τις αναμνήσεις του Zoro από Thriller Bark μαζί του... damn, αυτό το επεισόδιο ήταν τίγκα στην συγκίνηση!

Edited by Zoro, 09 June 2009 - 22:16.
Posted 08 June 2009 - 23:20
Και λίγα λες... έχουν περάσει 10 χρόνια από το original air και είμαστε Ακριβως στην μέση, καταλαβαίνεται πόσο χρόνο θέλουμε ακόμη.
fixed

Το anime Παει πιο πολυ, λογο Fillers Κλπ, αρα μεση ακριβως.
Posted 08 June 2009 - 23:32
Μην ψαρώνεις.
Το One Piece εχει ακομα μπολικα επισοδεια. The Creator εχει δηλωσει πως δεν θα το τελειωσει για καμποσα χρονια και εκτοσ αυτου το μανγκα ειναι ακομα μπροστα..
σιγα μην τελειωνε ετσι.
χεχε άλλος ψάρωσε, εγώ την πλάκα συνέχιζα xD:canthelp:
Το One Piece σαν anime δεν παύει να έχει απίστευτες στιγμές όμως, και αρχίζει κανείς να πιστεύει ότι ο Creator κάποια στιγμή θα στερέψει από ιδέες...αλλά απορρίπτει αυτήν την σκέψη μόλις δει το επόμενο επεισόδιο!
[/URL]
Posted 09 June 2009 - 10:44
Posted 09 June 2009 - 15:29

When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted 09 June 2009 - 16:12
I joined...μετα απο αυτο ΤΟ επισοδειο και ποσο μαλλον ΤΟ preview του επομενου δεν αντεξα και διβασα μεχρι ch. 545
ps2:
Resistance is futile,join the dark side

δυστηχως δεν θα δουμε το τελος...december 2012 is nearΚαι λίγα λες... έχουν περάσει 10 χρόνια από το original air και είμαστε λίγο παραπέρα από την μέση, καταλαβαίνεται πόσο χρόνο θέλουμε ακόμη.
Δείτε το θετικά, μερικοί μας θα δούμε το τέλος της με γιους, ανίψια, ξαδέλφια κλπ κλπ

Posted 09 June 2009 - 17:06
Posted 09 June 2009 - 18:33
Edited by LCF89, 09 June 2009 - 18:56.
Posted 09 June 2009 - 22:34
Posted 09 June 2009 - 22:39
I joined...μετα απο αυτο ΤΟ επισοδειο και ποσο μαλλον ΤΟ preview του επομενου δεν αντεξα και διβασα μεχρι ch. 545ps2:
Resistance is futile,join the dark sideδεν κρατηθηκα...
ur weak... I'm the man with the strongest defense in the world! *sentomarou quote*

Πέραν αυτού, είδα χτες ένα καλό μέρος του 404 από τους yibis και έχω να δηλώσω πως το συγκεκριμένο ήταν καλύτερο από άποψη μετάφρασης συγκριτικά με αυτό των ACSF, το οποίο αν το συνδυάσουμε με την ποιότητα εικόνας το κάνει καθαρό win έναντι του άλλου!
Στους λόγους που μου το επιβεβαίωσαν αυτό:
- σε προηγούμενο επεισόδιο που είχα κάνει την σύγκριση, οι yibis αφήσανε τις επιθέσεις στα ιαπωνικά μόνο (πχ. yata no kagami του Kizaru) με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι σημαίνουν εντελώς οι λέξεις αυτές (ξέρω ότι kagami είναι ο καθρέφτης, όχι τα υπόλοιπα όμως, παράδειγμα αυτό), ενώ οι ACSF είχαν κάνει μετάφραση και τις επιθέσεις... σε αυτό το επεισόδιο όμως οι επιθέσεις μεταφράστηκαν και από yibis!
Επίσης προσθέτω και κάτι που δεν είχα ξαναπαρατηρήσει παλιά: Το Coup de Vent που έκανε ο Franky στο Pacifista έγινε έτσι ώστε τα γράμματα να θυμίζουν αυτά της Coca Cola, Kudos!!
- σε κάποια σημεία έγινε και καλύτερη γενικά μετάφραση, πχ ένα που θυμάμαι παρατήρησα είναι όταν ο Law απενεργοποιεί το Pacifista, ενώ ακούγεται ξεκάθαρα o Eustass να λέει κάτι με την λέξη ningen μέσα (= human στα ιαπωνικά), οι yibis το μετάφρασαν σε: "This guy... He's an artificial human?!", ενώ οι ACSF σε: "This guy's a machine! A cyborg?", το οποίο, αν και γενικά σωστά είναι και τα δύο, είναι πιο λανθασμένο στην περίπτωση μιας και δεν ακούστηκε να λέει τίποτα ο Eustass με την λέξη saibogu μέσα!
... λεπτομέρειες, αλλά για μένα η έκδοση των yibis ήταν νικήτρια στην μετάφραση αυτή την εβδομάδα!
Τέλος, προσθέτω και ότι με χαλάει το πως σχεδιάζουν την Robin τελευταία... δεν ξέρω αν και στο manga είναι έτσι, αλλά ενώ όλοι οι υπόλοιποι αν και όχι άριστοι, είναι σχετικά ΟΚ, έστω βλέπονται, που είναι οι ομορφιές της που είχαμε δει στο Water 7;

Εντάξει που ήταν το arc της και της δώσαν πιο πολύ προσοχή, αλλά τελευταία μου φαίνεται καλύτερα βγαίνει η Nami, ενώ αυτή ψηλή και πάνλεπτη όπως την σχεδιάζουν μου θυμίζει Uma Thurman (and I'm not her fan)!

Edited by Zoro, 09 June 2009 - 22:46.