Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1516 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 June 2009 - 00:23

Μετά θα έχουμε 2 special επισόδια με τον Luffy ως Oyabun για μια ακόμη φορά και στις 5 Ιουλίου ξεκινά η νέα arc

Ως τι?Whats an oyabun?

ps:δε γινεται να μου κοπηκε το dl του επισοδιου στο 90%.....

qzMHWHd.png

#1517 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 June 2009 - 00:31

oyabun = boss
Το πρόγραμμα των επεισοδίων, δυστυχώς θα υπάρξουν 2 φίλερ :nanana:, αλλά σε σχέση με άλλους που τα παίζουν εδώ και μισό χρόνο καλά είμαστε :bike:
Spoiler:

Posted Image

#1518 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 June 2009 - 00:43

Ως τι?Whats an oyabun?

Υπήρχαν κάτι special επισόδια, όπου διαδραματίζονταν σε μια άλλη εποχή κι όχι στον κόσμο του one piece αλλά με τους ίδιους χαρακτήρες, όπου ο luffy ήταν oyabun σ'ένα χωριό ιαπωνικού στυλ.Anyway, δεν ξέρω να τα εξηγώ καλά :hot:....
Έχω την εντύπωση ότι ο Ridelub κάτι άναφερει σ'ενα από τα sticky threads, γι'αυτά τα επισόδια.
Posted Image

#1519 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2009 - 00:43

Εχω μαζεψει 25 επεισοδια One Piece απο τοτε που το σταματησα,μολις τελειοσει αυτο το Arc θα τα πιασω παλι και θα ξανασταματησω μεχρι να τελειωσει και το επομενο σοβαρο Αρκ,αυτο το κανω διοτι μου την σπαει να βλεπω εβδομαδιαια επεισοδια...

That's a wise decision, my friend... όχι σοβαρά, αν αντέχεις είναι πολύ καλύτερο από το να έχεις αγωνία κάθε βδομάδα. Εγώ ήδη ξέφυγα από την εξάρτηση του manga, αποκλείεται να τα καταφέρω και για το anime. Μόνο στο thriller bark έγινε αυτό, όπου μάζεψα περίπου 20-30 eps για πρώτη φορά στα χρονικά μου αν θυμάμαι καλά, αλλά επειδή είχα βαρεθεί σε εκείνη την φάση! :congrats:

Ως τι?Whats an oyabun?

ps:δε γινεται να μου κοπηκε το dl του επισοδιου στο 90%.....

Αν κατάλαβα καλά θα έχουμε ξανά ένα από τα specials με τον Luffy ως αστυνομικό και το υπόλοιπο πλήρωμα σε διαφορετικούς ρόλους στην Edo period of Japan! :wooi2:

Τα προηγούμενα ως τώρα με είχαν κάνει να ξεκαρδιστώ στα γέλια, μακάρι να ακολουθήσει κι αυτό τα βήματά τους. Rin, σε περίπτωση που δεν τα έχεις δει, καν' το με την πρώτη ευκαιρία! :gotit:

στa φόρουμ γράφανε πως αν αργούσε για ακόμη 5 λεπτά people would start dying !:oo:

Δεν τους αδικώ... this episode gave me the chills! :colddd: :colddd: :colddd: :colddd:

Σοβαρά, hands down ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει. Πρώτη φορά βλέπουμε το πλήρωμα με τον τρόμο στα μάτια και να μην ξέρει τι να κάνει με τον εχθρό, αντικατοπτρίζει και μια γνωστή συνθήκη που ισχύει και στην πραγματική ζωή: ότι για να γίνεις "μεγάλος" κάπου και γνωστός (πολιτικός, ηθοποιός κλπ... pirate king στην περίπτωσή μας) όσο ταλέντο κι αν έχεις δεν μπορείς ποτέ να τα καταφέρεις μόνος σου ή έστω με κάποιους κοντινούς σου φίλους (πλήρωμα εδώ), χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη, όπως και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που θα σε βοηθήσουν στο "ταξίδι" σου (rayleigh, kuma εδώ)... πανέμορφο επεισόδιο!

Βρήκα και 1 αδύνατο σημείο να πω την αμαρτία μου (αν και ξέρω ότι πιθανώς μόνο εμένα πείραξε αλλά anw θα το σχολιάσω και πάλι :P): το Light Saber του Kizaru γιατί, γιατί έπρεπε να υπάρχει; για εφέ και μόνο; :frozen:

Δεν μπορούσε να έχει ένα κανονικό σπαθί και αυτός; Τι γίνεται, το φως δεν έχει ύλη όποτε τον βολεύει και όποτε όχι, έχει; oh, please... :yawn2:

Πέραν αυτού (και μερικών βλακειών των Brook και Bepo κατά την διάρκεια της μάχης που ποτέ δεν πάω, αλλά δεν θα ήταν η πρώτη φορά που βλέπω, οπότε τις έχω συνηθίσει :P) το επεισόδιο ήταν άψογο, συνεχώς μες στο suspense και την γρήγορη δράση... it gave me the chills όπως είπα!! :colddd:

Kudos και στον Law που με το Room του κατάφερε να απενεργοποιήσει το Pacifista με μια κίνηση, έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό!

Definitely gonna rewatch the 720p yibis version!! :Blissfull:

Edited by Zoro, 08 June 2009 - 00:57.

#1520 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 08 June 2009 - 01:07

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ το επεισοδιο...Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.Τον Dark King;Τον Kizaru;Ειδικα ο Rayleigh με αφησε αφωνο.Μονο μελανο σημειο ηταν το animation.Ο Kizaru ηταν σαν σκιαχτρο και ο Chopper σαν λουκανικο(πριν τα rumble φυσικα)!Θα ηθελα να δουμε μαχη μεταξυ του Monster-Chopper και του Kuma η των Pacifista.Ελπιζω να μην μπω στον πειρασμο να διαβασω για τις abilities του Rayleigh:chigau:!

#1521 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 June 2009 - 01:13

καλα με καθε καινουργιο επισοδειο one piece αναθεωρω την εννοια epic.
τοσο γρηγορη δραση και συνεχομενη ενταση δε ξερω αν εχω ξαναδει σε ενα επισοδειο (ανεξαρτητως anime).
να πω την αληθεια τον rayleigh τον περιμενα να εμφανιστει.
αλλα τον kuma με καμια δυναμη.
επισης το σκηνικο με τον chopper (που καταπινει ολες τις rumble balls ταυτοχρονα) δειχνει ποσο desparate ειναι η κατασταση για ολους.
δε ξερω πως θα κρατηθω να μην ξεκινησω το manga για μια βδομαδα.

#1522 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 June 2009 - 01:19

παλιοπαιδα τι μου κανανε !

σταματησα τα ανιμε , αλλα ενας φιλος με στριμωξε να δω τα τελευταια επισοδεια ...( καλα το ειχα προχωρησει στο μανγκα ...)
τεσπα , καλο ηταν , αλλα οι πιο επικ στιγμες δεν εχουν ερθει ... ( του το λεω επισημα για να καταλαβει πως αυτα δεν ειναι τιποτα ...
Τα λεμε παιδες !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1523 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 08 June 2009 - 01:37

404 sd http://www.megaupload.com/?d=OSEX2VKA apo ACFS

edit: σορρυ δεν ειχα δει οτι το βαλατε :D

#1524 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 June 2009 - 01:41

Zoro και εγώ το είχα φιλοσοφήσει το Light Saber του Kizaru όταν το διάβαζα στο manga.... και κατέληξα πως αν και το φως δεν έχει "ύλη" οι ακτίνες λέιζερ που χρησιμοποιεί μπορούν να διαπεράσουν την ύλη, άρα κανονικά αν έρθει σε επαφή με το σώμα του Rayleigh δεν θα λειτουργήσει όπως ένα απλό σπαθί , άλλα όπως λειτουργούν οι ακτίνες του. Έτσι νομίζω δηλαδή :terror2:
Δες και αυτά αλλά όσο και να το ψάξεις δεν μπορείς να βγάλεις ένα σαφές συμπέρασμα
http://en.wikipedia.org/wiki/Laser
http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_laser

Edited by D.Dragon, 08 June 2009 - 01:53.

Posted Image

#1525 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 June 2009 - 01:55

Φοβερο το 404, υπερπορωτικο, απο τα πιο προρωτικα επισοδια που εχω δει ποτε.Απο τον Monster chopper και τους kizaru-rauleight μεχρι και τον Kuma ηταν αψογο,

Το animation βεβαια θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, But it doesnt really matter.

ps1:

Kudos και στον Law που με το Room του κατάφερε να απενεργοποιήσει το Pacifista με μια κίνηση, έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό!

That never happened in the manga.

ps2:

δε ξερω πως θα κρατηθω να μην ξεκινησω το manga για μια βδομαδα.

Resistance is futile,join the dark side :)

qzMHWHd.png

#1526 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2009 - 01:56

Zoro και εγώ το είχα φιλοσοφήσει το Light Saber του Kizaru όταν το διάβαζα στο manga.... και κατέληξα πως αν και το φως δεν έχει "ύλη" οι ακτίνες λέιζερ που χρησιμοποιεί μπορούν να διαπεράσουν την ύλη, άρα κανονικά αν έρθει σε επαφή με το σώμα του Rayleigh δεν θα λειτουργήσει όπως ένα απλό σπαθί , άλλα όπως λειτουργούν οι ακτίνες του. Έτσι νομίζω δηλαδή :terror2:
Δες και αυτά αλλά όσο και να το ψάξεις δεν μπορείς να βγάλεις ένα σαφές συμπέρασμα
http://en.wikipedia.org/wiki/Laser
http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_laser

Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο των Light Saber του Star Wars, δλδ μιας θερμής ακτίνας φωτός, αλλά εκείνα είχαν ως διαφορά ότι έλιωναν ότι ακουμπούσαν, πέρα από άλλα Light Sabers (anw, θα μου πείτε τι λογική έβγαζε και εκείνο, I' m ruining it :P), αλλά εδώ τα έβαλε με κανονικό σπαθί και όχι άλλο όμοιο!! :hahaha:

Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, όπως ο Rayleigh κατάφερε να αγγίξει τον Kizaru με κάποιο κόλπο (Haki;; ), με το ακριβώς ίδιο προφανώς το σπαθί του άγγιξε αυτό του Kizaru! :gotit:

edit: yeah I know, καλή η ανάλυση, αλλά η υπερανάλυση διαλύει την σειρά, οπότε το κόβω και απολαμβάνω το επεισόδιο! :P

Και κάποια σχόλια που ξέχασα πριν:

- ένα μεγάλο thumb up στην Robin που βοήθησε τον Zoro στην κρίσιμη στιγμή, όπως μπορούσε (αν και στο τέλος κόλωσε λίγο όταν έτρεχαν και ο Chopper γύρισε, αλλά δεν την αδικώ!), όπως και στους Chopper και Sanji που χρησιμοποίησαν τις δυνατότερες τεχνικές τους στο limit!

-ένα epic hooray για τον Ray ossan, ποιος θα το περίμενε ότι ο γεράκος ήταν ακόμη τόσο δυναμικός για την ηλικία του;;

Once a pirate, always a pirate!

- ένα μπράβο και στον Brook για την epic ατάκα του "one for all and all for one", το ζητούσε η περίσταση!

*one more week* :nanteee:

Edited by Zoro, 08 June 2009 - 02:09.

#1527 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 08 June 2009 - 02:03

Χμ εγω νομιζα πως ο γερος μπορουσε να τον ακουμπησει επειδη γνωριζει την τεχνικη του haki.

#1528 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 June 2009 - 10:27

Η επαφή του Rayleigh με τον Kizaru σίγουρα οφείλεται στο Haki. Είδα σε ξένα φόρουμ πως οι animators την κάνανε την λαλακία τους.

Screenshot from episode 399:
Spoiler:

Screenshot from episode 404:
Spoiler:

Posted Image

#1529 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 08 June 2009 - 12:28

Οταν εγω ελεγα οτι ειχαμε 2 επεισοδια ακομα τρωγανε delete τα ποστ μου(να τα ακουει η κυρια moderator:gotit:).Αντε ενα ακομα και τελειωσαμε.Απο κει και περα τι να πουμε-dark king ftw.
Ο γερακος εχει δωσει ρεσιταλ σε ολο το αρκ και πραγματικα νομιζω οτι εχει δικαιωσει τον τιτλο του απολυτα.Νομιζω οτι =το υπεραναλυσατε το 8εμα σχετικα με το πως αποκρουει την δυναμη του κιζαρου μιας και εχουμε δει οτι οι χακι users μπορουν να κανουν πραγματα και 8αυματα με τις δυναμεις-ποσο μαλλον να μπορουν να εξουδετερωσουν ενα λογκια user.Σχετικα με το υπολοιπο επεισοδιο τι να πει κανεις -τα εχουμε δει ολα ακομα και πραγματα που δεν εγιναν στο μανγκα οπως το αποτελεσμα της μαχης kid kai law.
Nομιζω ειναι απο τα λιγα αρκ που ο οντα ειχε υπερβει τον εαυτο του και μας εχει δωσει κατι το καταπληκτικο.Κλεινω οπως και ο brook <<Οne for all and all for one>>

Posted Image

#1530 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 08 June 2009 - 13:40

Η επαφή του Rayleigh με τον Kizaru σίγουρα οφείλεται στο Haki. Είδα σε ξένα φόρουμ πως οι animators την κάνανε την λαλακία τους.

Screenshot from episode 399:

Spoiler:

Screenshot from episode 404:
Spoiler:

Παντως το μαλλι εχει αλλο χρωμα αυτο πρεπει να το παραδεχτεις.:hahaha:

ΡΕ παιδια το επομενο επεισοδειο εχει τιτλο disappearing crewmates-The FINAL day of the strawhat crew
Τι εννοει με το FINAL DAYοτι θα δυαλιθει το πληρωμα και ολοι θα πεθανουν:nanana:;:oo::cry5:;;