Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 22:55

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 23:47
Ε ναι μας εχουν κακομαθει!Εδώ οι άλλοι βλέπουν για μήνες και χρόνια φίλερ σε άλλες σειρές,εμείς παραπονιόμαστε για 2 eps?
:oo:
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 23:57
Δυο επεισοδια filler ειναι πολυ λιγα αν αναλογιστούμε οτι ουσιαστικα τελειώνει ενα κεφάλαιο στο One Piece αλλα δεδομενου οτι το manga ειναι πολυ πιο μπροστα ειναι καπως λογικο,οπως ειπε και ενας χρηστης πιο πανω σε αλλες σειρές κανουν 50+ επεισόδια fillers. Αλλωστε τα filler του OP τα βρισκω πολυ διασκεδαστικα.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 00:10
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 01:47
Και γενικά για οποιαδήποτε απορία δεν αφορά τα επεισόδια του one piece προτιμήστε vms Pms.
Carry on.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 02:20

Να πω την αμαρτία μου τα πρώτα 15 λεπτά δεν μου φάνηκαν τόσο "δυνατά" όσο του προηγούμενου επεισοδίου, απλά περιμέναμε να τους εξαφανίσει όλους έναν έναν ενώ έσκαγαν οι φούσκες, κάτι που ήδη από το preview, αν όχι ξέραμε, υποθέταμε ότι θα γινόταν. Βέβαια δεν αντιλέγω, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και, πέραν του σχεδίου που με άφησε ανικανοποίητο πάνω από μια φορά (αν και θα παραδεχτώ ότι στην σκηνή με το Gear 2nd και ο Luffy και η Robin σχεδιάστηκαν αρκετά καλά, πέρα από την φόρτιση που είχε η σκηνή αυτή), το επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό, απλώς δεν με κράτησε τόσο κολλημένο στην οθόνη όσο το προηγούμενο.
Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δει ο Luffy ότι το Gear 2nd δεν πιάνει στον Kuma και να αρχίσει χτυπιέται στο πάτωμα, κλαίγοντας (κάτι που πρώτη φορά τον βλέπουμε να κάνει σε τέτοιο επίπεδο, ενώ πάντα είχε μια λύση στο τσεπάκι, συνήθως νικώντας τον αντίπαλο), όπου και ξεκίνησαν τα flashbacks, εκεί το επεισόδιο έγινε απίστευτο! Όσο κι αν γνωρίζαμε το παρελθόν του καθενός ήδη, η επαναπροβολή τους ήταν απαραίτητη νομίζω, πρόσθεσε και πιο πολύ δράμα και συγκίνηση στο επεισόδιο (σε συνδυασμό με το Bink's Sake), βλέποντας πως γνωρίστηκαν μεταξύ τους και πως διαλύθηκαν τώρα!
Thumbs Up στον Oda, το επεισόδιο ήταν το κάτι άλλο, να βλέπουμε την απελπισία των πρωταγωνιστών σε τέτοιο επίπεδο!
Πέραν όλων, να προσθέσω και μερικές απορίες:
Τι και γιατί ψιθύρισε ο Kuma στον Ray; (υποθέτω κάτι ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να σωθούν όλοι χωρίς να τους πιάσουν, αλλά γιατί τους βοήθησε τόσο και πάλι; Είναι όντως τόσο καλός; )
Σίγουρα δεν γνωρίζανε τι παθαίνουν αφού τους αγγίξει ο Kuma, οπότε they are as good as dead, αλλά ουσιαστικά με τον τρόπο του τους έσωσε όλους για άλλη μια φορά, δεν είναι να πεις ότι είχαν καλύτερες ελπίδες αν δεν εμφανιζόταν ο Kuma!
Ο Chopper ελπίζω να μεταφέρθηκε κάπου με χαμηλή στάθμη νερού, ώστε να ξαναγίνει κανονικός και να αναρρώσει.

Τέλος, τι εννοούσε ο Kuma ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ; Άραγε θα τον εκτελέσουν για την πράξη του αυτή;
Αυτές οι απορίες μου δημιουργήθηκαν στο το επεισόδιο αυτό και μερικές μάλλον θα πάρει πολύ καιρό να μάθω/ουμε τις απαντήσεις τους!

ΥΓ: Για όσους παραπονιούνται για τα (2) fillers, πέραν όσων έχουν ήδη ειπωθεί ότι άλλα anime έχουν πολύ περισσότερα κλπ κλπ, να προσθέσω ότι και εγώ περίμενα το preview για να δω τι απέγιναν όλοι και ξαφνιάστηκα όταν θυμήθηκα ότι έχουμε filler στο επόμενο, αλλά υπομονή! Όπως ξαναείπα τα συγκεκριμένα fillers αυτά έχουν καλές πιθανότητες να είναι από τα πολύ καλά της σειράς, όπως τα προηγούμενα specials! (Άλλωστε είδαμε και τόσους νέους χαρακτήρες να εισάγονται!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 15 Ιούνιος 2009 - 04:13
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 08:58
15 μεχρι το τελευταιο filler...μεχρι το επομενο επισοδειο 21!Παει τελειωσε το OP... αντε τα λεμε στο επομενο manga/anime που θα ζωγραφισει ο Oda.
Απiθανο και αυτο το επεισοδιο, γεματο συγκινhση. Ειδικα στο σημειο που χτυπιεται ο Luffy. Ωραιο flashback επισης, με πολυ δυνατες σκηνες του παρελθοντος! Προφανως ο Kuma κατι ψυθιρισε στον Rayleigh αλλα ποιος ο λογος να δωσει αναφορα στον συγκεκριμενο? Moνο και μονο επειδη ηθελε να βοηθησει και "εκει"?
Πως αντεχονται 15 μερες με fillers?!?!?!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:11

O Luffy έδωσε ρέστα απελπισίας, νομίζω κανένας μας δεν τον είχε ξαναδεί σε τέτοιες στιγμές απόγνωσης κ τρέλας (όχι με την αστεία έννοια αυτή την φορά) ταυτοχρόνως...Περιττό να πω ότι με έπιασε η ψυχή μου να τον βλέπω να κλαίει (σοβαρά!) κ να χτυπιέται στο έδαφος.Να τελικώς που υπάρχουν anime που το δραματικό στοιχείο δεν γίνεται τσιχλόφουσκα (βλέπε Naruto, Bleach) κ μπαίνει μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται.Πιστεύω ότι το δράμα του Luffy θα συνεχιστεί κ μετά το πέρασμα των filler episodes οπότε έχουμε καιρό να εφοδιαστούμε με νέο γύρο μυξομάντιλων!
Τέλος, τι εννοούσε ο Kuma ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ; Άραγε θα τον εκτελέσουν για την πράξη του αυτή;
Εμένα μου φάνηκε σαν απειλή αυτό το πράγμα...ότι δηλαδή θα τους στείλει τόσο μακριά ώστε δεν χρειαστεί να ξανασυναντηθούν στο μέλλον...Ειλικρινά δεν πήγε ο νους μου για κάποια αναμενόμενη εκτέλεση του γορίλλα ... i mean του Kuma.
Κ μιας που ξεκινούν τα filler episodes καιρός να το κάνω drop το anime μιας κ η εξεταστική πλησιάζει...dammit!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:18
PS. Εχω τα επομενα chapters...Το χερι μου αυτοματα πηγαινει στον φακελο με τα chapters
αλλα κλεινω τα ματια!(καμια φορα και την οθονη!)Δεν θελω να δω οχιιιιιι...θελω να συνεχισω με το anime.Αχχχ...Καταραμενα fillers.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:48
απο οτι φαινεται ολα ξαναξεκινουν απο την αρχη.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 11:23

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 11:44