Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 30/06/08 - Θεσσαλονίκη


  • Please log in to reply
163 replies to this topic

#121 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 02 July 2008 - 15:03

Συγνωμη που τις καθυστερησα αλλα απο το παρτυ μεχρι σημερα ελαχιστα εκατσα σπιτι (ισα που προλαβα να τις ανεβασω γιατι τωρα φευγω!). Ιδου λοιπον, η adventurous συγκομοιδη απο το Cosplay Party της 30ης Ιουνιου 2008!

(Καντε κλικ πανω στα thumbnails για να δειτε την αναλογη εικονα σε πληρη αναλυση 7 Megapixel)


* ΜΕΡΟΣ 1ο : ΤΑ COSPLAY ΤΟΥ COFIX *

Φωτο #1 & #2 : Την τιμητικη του αυτη τη φορα ειχε το Naruto αφου οπως βλεπουμε αρκετοι χαρακτηρες του παρελασαν απο το Cofix. Οι κυριοι χαρακτηρες, Naruto και Sasuke, προσφερθηκαν να φωτογραφηθουν μαζι για χατιρι μας
Posted Image Posted Image

Φωτο #3 : Δεν περασε λιγη ωρα και αυτοι οι δυο, αναμενομενα, αρχισαν να μαλωνουν μεταξυ τους για το ποιος φαινεται καλυτερος.
Posted Image

Φωτο #4 & #5 : Η μαχη τους ξαφνικα αρχισε να σοβαρευει οταν ξεκινησαν να κανουν τις χειρονομιες για τις trademark κινησεις τους, Rasengan και Chidori.
Posted Image Posted Image

Φωτο #6 : Αυτος που εσωσε το μερος απο βεβαιη καταστροφη ηταν ο Rock Lee , που ως γνησιος νιντζα εμφανιστηκε εξαφνα πισω απο τον Νaruto και τον επεισε να σταματησει τη μονομαχια.
Posted Image

Φωτο #7 : Ο Zabuza εξοργιστηκε μολις το εμαθε γιατι ηθελε να δει τη μονομαχια, και ορκιστηκε στον Kiba οτι θα σκοτωσει τον Rock Lee. O Kiba γελαει μαζι του και του βαζει στοιχημα ενα kunai οτι ουτε που θα τον αγγιξει τον Lee.
Posted Image

Φωτο #8 : Εδω ο Zabuza ορμαει στον Rock Lee, ο οποιος ομως δεν ειναι αντιπαλος που υποχωρει ευκολα!
Posted Image

Φωτο #9 : Αυτη τη φορα ηταν σειρα του Naruto να σωσει ειρηνικα την κατασταση, και ετσι εκανε ενα Sexy no jutsu μπροστα στον Zabuza. O Zabuza εχασε αυτη τη μαχη λογω υπερβολικου nosebleed.
Posted Image
(ΥΓ:Για να μη λεει η Hitorinai Kokoro οτι δεν εκτιμησε κανεις το sexy no jutsu cosplay της :P )

Φωτο #10 : Ετσι ο Zabuza εχασε το στοιχημα - εδω απογοητευμενος παραδιδει το kunai του στον χαρουμενο Kiba.
Posted Image

Φωτο #11 : Ο Rock Lee απ'την αλλη, ως γνησιος και τιμιος μαχητης δεν επαθε nosebleed απο το sexy no jutsu. Αντιθετως προσφερθηκε και να βγει και φωτογραφια μαζι της(του?).
Posted Image

Φωτο #12 & #13 : Ο λογος που το εκανε αυτο; Για να κανει μια φαρσα στον Naruto! Μολις επανηλθε στο φυσιολογικο ο Naruto δεν εβρισκε πουθενα τα kunai του! Αφου εκανε ανω-κατω το μαγαζι, τελικα καταλαβε που τα ειχε βαλει ο Rock Lee.
Posted Image Posted Image

Φωτο #14 : Αφου βρηκαμε χρονο λοιπον, ας θαυμασουμε και μερικες ακομα παρουσιες του Cosplay Party. Παρακατω εχουμε τον Yuu Kanda [D.Gray-Man]!
Posted Image

Φωτο #15 : Και νατος και ο Inuyasha [απο το ομωνυμο ανιμε].
Posted Image

Φωτο #16 : Ο Inuyasha παρεα με τον Gaara [Naruto]. Αν αναρωτιεστε γιατι ο τελευταιος φοραει πολιτικα, ειναι επειδη προσπαθει να κρυφτει απο καποιον στον οποιον χρωσταει λεφτα.
Posted Image

Φωτο #17 : ...οπως φαινεται δεν αρκουσε αυτη η μεταμφιεση τελικα.
Posted Image

Φωτο #18 & #19 : Η κουστωδια του Naruto αποφασισε να βγει μερικες φωτογραφιες ακομα με τα υπολοιπα μελη του Party.
Posted Image Posted Image

Φωτο #20 : Γιατι ελειπε ο Sasuke απο πανω; Γιατι εχει προβληματα, μολις τον ανιχνευσε ο Tobi [Naruto Shippuuden]!
Posted Image

Φωτο #21 & #22 : Μετα απο αυτα τα μελη της ομαδας του Naruto αναγκαστηκαν να φυγουν (και ο Gaara να κοντυνει τη γραβατα του). Ο Naruto σαν αποχαιρετισμο φωναξε "Yoooosha!" προτεινοντας το στιβαρο του μπρατσο, γεγονος που αμεσως του απεφερε μια νεα fangirl.
Posted Image Posted Image

Φωτο #23 : Και εδω η τριαδα του Card Captor Sakura. Ορθια η Sakura, καθιστη διπλα της η φιλη της Tomoyo, και απο πισω ο Lee Syaoran.
Posted Image

Φωτο #24 & Bonus : Ακολουθουν οι Patty και Liz [Soul Eater]. (Eπειδη η μια μας κρυφτηκε, απο διπλα μια bonus φωτογραφια απο πριν το Cosplay Party για να τις θαυμασετε και τις δυο)
Posted Image Posted Image


Φωτο #25 : Και απο κατω βλεπουμε τον εναν και μοναδικο L [Death Note]... Κανεις δεν ηξερε γιατι εμφανιστηκε σε ενα απλο Party
Posted Image

Φωτο #26 : μεχρι που εμφανιστηκαν απο διπλα δυο γνωριμα προσωπα : Οι Light Yagami και Misa-Misa [επισης απο Death Note]
Posted Image

Φωτο #27 & #28 : Τοτε ομως το ματι του Light επεσε σε δυο υποπτες κοπελες οι οποιες κατι του θυμησαν : τις ειχε δει σε καποια αρχεια της αστυνομιας. Ο Light παρατησε τη Misa και με τροπο πηγε να τις ρωτησει τα ονοματακια τους.
Posted Image Posted Image

Φωτο #29 : Ο Light απομακρυνθηκε και σε 40 δευτερολεπτα ελαβε χωρα η παρακατω σκηνη... το γιατι παραμενει αγνωστο εως και σημερα.
Posted Image

Φωτο #30 : Οταν ακουστηκε ο δευτερος γδουπος, ο Light φωναξε "I will be the god of a new era" και εριξε το χαρακτηριστικο του γελιο (και τι τρελο γελιο ηταν αυτο! Ως και ο Aoshi ιδρωσε οταν το ακουσε!).
Posted Image

Φωτο #31 & #32 : Μολις σταματησε να γελαει εφυγε αφηνοντας για αλλη μια φορα τη Misa στα κρυα του λουτρου. Η Misa απο τη βαρεμαρα αρχισε να πειραζει τον Tobi.
Posted Image Posted Image



* ΜΕΡΟΣ 2ο : Απομακρυνομαστε απο τα Cosplays *


Φωτο #33 ως #36 : Στο μεταξυ το Cofix ειχε γινει επικινδυνο μερος. Πολλα μελη ξαφνικα εξαφανιζοταν απο την παρεα και κανεις δεν ηξερε τι παθαιναν. Τοτε ηταν αγνωστο αλλα τωρα ξερουμε ποιοι ηταν οι ενοχοι του εγκληματος : Οι SSJGojeta και Cassiel. Παρακατω βλεπουμε τι περασε το πρωτο θυμα τους, η Nasia27.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #37 & #38 : Αλλα γρηγορα φανηκε οτι ο Cassiel ηταν ο ηθικος αυτουργος αφου συντομα επιτεθηκε στον ιδιο του τον συνεργατη και συνεχισε την αιμοσταγη δραση του.
Posted Image Posted Image

Φωτο #39 : Ομως λογαριασε χωρις τον ξενοδοχο αφου ξεχασε οτι ο μεγαλυτερος ντετεκτιβ στον κοσμο, ο L , ηταν παρων στο Cosplay Party. O L μου ειπε "Σε 4.73 δευτερολεπτα θα σου δειξω τον ενοχο και μαλιστα επ'αυτοφορω". Οπως βλεπετε, για αλλη μια φορα δεν επεσε εξω.
Posted Image

Φωτο #40 : Ετσι ο L μας εσωσε ολους, αποκτωντας ετσι ακομα περισσοτερους fans στους οποιους μοιρασε αναμνηστικα δωρα.
Posted Image

Φωτο #41 & #42 : Θυμαστε που η SuiFong στο προηγουμενο παρτυ παρατησε τη δουλεια της ως shinigami? Λοιπον σε αυτο το παρτυ επεστρεψε μαζι με μια πολυ ομορφη παρουσια απο το Hollywood για να μας επισκεφθει. Ομως οπως φαινεται καποιο μελος της παρεας του Naruto τη ζηλεψε υπερβολικα!
Posted Image Posted Image

Φωτο #43 & #44 : Γελαστηκε ομως αν νομιζε οτι η SuiFong εχει ξεχασει τις ικανοτητες της. Μεσα σε δευτερολεπτα τον ειχε ηδη αφοπλισει και αρχισε να παιζει με τα kunai του.
Posted Image Posted Image

Φωτο #45 & #46 : Μετα ζητησε τα καπελα των Patty και Liz (οχι πως τους αφησε και πολλες επιλογες...) για να βγει αλλες δυο κορυφαιες φωτογραφιες με τη φιλη της!
Posted Image Posted Image


* ΜΕΡΟΣ 3ο : No More Cosplays *


Φωτο #47 : Ο LastQuincy μας εχει συνηθισει σε υπεροχα Cosplay αλλα αυτη τη φορα δεν ειχε ντυθει τιποτα. Οπως βλεπουμε προσπαθησε τελευταια στιγμη να ντυθει Temari απο Naruto αλλα δεν του βγηκε.
Posted Image

Φωτο #48 & #49 : Οταν ομως δοκιμασε να ντυθει Candy Candy, ολα τα κοριτσια του πανω οροφου φωναξαν με μια φωνη "KYAAAAAAA! KAWAIIIIIIIII!"
Posted Image Posted Image

Φωτο #50 : Μετα του ειπανε να ντυθει Sakura απο Naruto και ιδου η αντιδραση του.
Posted Image

Φωτο #51 : Νομιζαμε οτι θα μας κρατουσε μουτρα ολο το βραδυ, αλλα κατι εγινε και τιναχτηκε ορθιος παιζοντας κιθαρα στον αερα : Οι διοργανωτριες εβαλαν το δευτερο opening του Death Note (μεταλλια για οσους δεν το ξερουν).
Posted Image

Φωτο #52 : Και αν νομιζετε οτι αυτη ηταν υπερβολικη αντιδραση, που να δειτε τη Nasia27 που μολις ακουσε το opening ανατριχιασε!
Posted Image

Φωτο #53 ως #57 : Οι δυο τους ανεβηκαν πανω για να βλεπουν και το video του opening, και μαζι με τον αδελφο του LastQuincy επιδωθηκαν στην ευγενικη τεχνη του headbanging. Τα σχολια περιττευουν.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #58 : Λιγο μολις τελειωσε το τραγουδι, εθεαθη ενα παραξενο πλασμα γνωστο ως Καταρρακτες Μαλλιων. Αργησαμε λιγο αλλα μετα καταλαβαμε οτι ηταν οι Ptomahawk και LastQuincy που προσπαθουσαν να συμμαζεψουν το μαλλι τους απο το headbanging.
Posted Image

Φωτο #59 : Αυτο εδωσε μια φαϊνη ιδεα στην Teachan (τη βλεπουμε εδω ενω καιει κυτταρα απ'την πολλη σκεψη)
Posted Image

Φωτο #60 & #61 : , αποφασισε να φτιαξει και αυτη αναλογα το μαλλι της και να τρεχει δεξια-αριστερα τρομαζοντας τον κοσμο! Δεξια δυο απο τα τρομοκρατημενα θυματα.
Posted Image Posted Image

Φωτο #62 & #63 : Η Erisabetsu καταλαβε τι συνεβη και τσαντιστηκε που υπηρχε πιο τρομακτικη γυναικεια παρουσια απο την ιδια στον χωρο, εστω και για λιγα δευτερολεπτα, και ετσι επεισε την Teachan να ξαναγυρισει στον γνωστο, χαριτωμενο της εαυτο.
Posted Image Posted Image

Φωτο #64 & #65 : Μιας και το εφερε η κουβεντα, την ειδατε τη Videl με τα νεα της αυτακια; Αριστερα με τους Linkgr, Summoner, δεξια με τις Ritsuka, Alex90.
Posted Image Posted Image

Φωτο #66 & #67 : Μερικοι ακομα παρευρισκομενοι : Αριστερα οι Maraki&Ritsuka, και στη δεξια, ο Pretorian (στα δεξια) με εναν φιλο του
Posted Image Posted Image

Φωτο #68 & #69 : Ο Me_Loves_Neliel μας περιγραφει το ψαρι που επιασε χθες, εντυπωσιαζοντας τα μελη που τον ακουγαν.
Posted Image Posted Image

Καπου εκει το παρτυ αρχισε να τελειωνει... το μονο που εμεινε ειναι οι αναμνηστικες φωτογραφιες και ... οι αγκαλιτσες!
Φωτο #70 ως #73 :
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Φωτο #74 ως #77 :
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Φωτο #78 ως #81 : (Τυφλα να'χει ο Ηρακλης ρε Aoshi&Cassiel :P )
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Υστερογραφη Φωτο #82 : Η σερβιτορα ηταν η μονη που δεν ηθελε αγκαλιτσες, και για να μας αποφυγει υψωσε γυρω της ενα τοιχος απο... καλαμακια;;;;
Posted Image


Αυτα απο μενα παιδες. Ευχαριστω ολους τους παρευρισκομενους για τη συνεργασια τους και τα λεμε στο επομενο Cosplay Party!!!

Edited by Adventurer, 28 March 2012 - 15:57.
Reuploaded all images... να'ναι καλα η νεα πολιτικη του Imageshack -_____-'

Posted Image

#122 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 02 July 2008 - 16:44

Έλεος ρε Γιάννη πάλι με "αποκάλυψες" :hahaha:. Πάντως προφανώς και δεν έχω απολύτως καμία φωτογένεια:frozen:.Σαν μεθυσμένος βγήκα σε σχεδόν όλες και ας μην πίνω:uhh:.Που να έπινα δηλαδή:drink:.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#123 MogDevil

MogDevil

    Retro AnimeFan

  • Members
  • 63 posts

Posted 02 July 2008 - 18:18

Συγνωμη που τις καθυστερησα αλλα απο το παρτυ μεχρι σημερα ελαχιστα εκατσα σπιτι (ισα που προλαβα να τις ανεβασω γιατι τωρα φευγω!). Ιδου λοιπον, η adventurous συγκομοιδη απο το Cosplay Party της 30ης Ιουνιου 2008!

(Καντε κλικ πανω στα thumbnails για να δειτε την αναλογη εικονα σε πληρη αναλυση 7 Megapixel)


* ΜΕΡΟΣ 1ο : ΤΑ COSPLAY ΤΟΥ COFIX *

Φωτο #1 & #2 : Την τιμητικη του αυτη τη φορα ειχε το Naruto αφου οπως βλεπουμε αρκετοι χαρακτηρες του παρελασαν απο το Cofix. Οι κυριοι χαρακτηρες, Naruto και Sasuke, προσφερθηκαν να φωτογραφηθουν μαζι για χατιρι μας
Posted Image Posted Image

Φωτο #3 : Δεν περασε λιγη ωρα και αυτοι οι δυο, αναμενομενα, αρχισαν να μαλωνουν μεταξυ τους για το ποιος φαινεται καλυτερος.
Posted Image

Φωτο #4 & #5 : Η μαχη τους ξαφνικα αρχισε να σοβαρευει οταν ξεκινησαν να κανουν τις χειρονομιες για τις trademark κινησεις τους, Rasengan και Chidori.
Posted Image Posted Image

Φωτο #6 : Αυτος που εσωσε το μερος απο βεβαιη καταστροφη ηταν ο Rock Lee , που ως γνησιος νιντζα εμφανιστηκε εξαφνα πισω απο τον Νaruto και τον επεισε να σταματησει τη μονομαχια.
Posted Image

Φωτο #7 : Ο Zabuza εξοργιστηκε μολις το εμαθε γιατι ηθελε να δει τη μονομαχια, και ορκιστηκε στον Kiba οτι θα σκοτωσει τον Rock Lee. O Kiba γελαει μαζι του και του βαζει στοιχημα ενα kunai οτι ουτε που θα τον αγγιξει τον Lee.
Posted Image

Φωτο #8 : Εδω ο Zabuza ορμαει στον Rock Lee, ο οποιος ομως δεν ειναι αντιπαλος που υποχωρει ευκολα!
Posted Image

Φωτο #9 : Αυτη τη φορα ηταν σειρα του Naruto να σωσει ειρηνικα την κατασταση, και ετσι εκανε ενα Sexy no jutsu μπροστα στον Zabuza. O Zabuza εχασε αυτη τη μαχη λογω υπερβολικου nosebleed.
Posted Image
(ΥΓ:Για να μη λεει η Hitorinai Kokoro οτι δεν εκτιμησε κανεις το sexy no jutsu cosplay της :P )

Φωτο #10 : Ετσι ο Zabuza εχασε το στοιχημα - εδω απογοητευμενος παραδιδει το kunai του στον χαρουμενο Kiba.
Posted Image

Φωτο #11 : Ο Rock Lee απ'την αλλη, ως γνησιος και τιμιος μαχητης δεν επαθε nosebleed απο το sexy no jutsu. Αντιθετως προσφερθηκε και να βγει και φωτογραφια μαζι της(του?).
Posted Image

Φωτο #12 & #13 : Ο λογος που το εκανε αυτο; Για να κανει μια φαρσα στον Naruto! Μολις επανηλθε στο φυσιολογικο ο Naruto δεν εβρισκε πουθενα τα kunai του! Αφου εκανε ανω-κατω το μαγαζι, τελικα καταλαβε που τα ειχε βαλει ο Rock Lee.
Posted Image Posted Image

Φωτο #14 : Αφου βρηκαμε χρονο λοιπον, ας θαυμασουμε και μερικες ακομα παρουσιες του Cosplay Party. Παρακατω εχουμε τον Yuu Kanda [D.Gray-Man]!
Posted Image

Φωτο #15 : Και νατος και ο Inuyasha [απο το ομωνυμο ανιμε].
Posted Image

Φωτο #16 : Ο Inuyasha παρεα με τον Gaara [Naruto]. Αν αναρωτιεστε γιατι ο τελευταιος φοραει πολιτικα, ειναι επειδη προσπαθει να κρυφτει απο καποιον στον οποιον χρωσταει λεφτα.
Posted Image

Φωτο #17 : ...οπως φαινεται δεν αρκουσε αυτη η μεταμφιεση τελικα.
Posted Image

Φωτο #18 & #19 : Η κουστωδια του Naruto αποφασισε να βγει μερικες φωτογραφιες ακομα με τα υπολοιπα μελη του Party.
Posted Image Posted Image

Φωτο #20 : Γιατι ελειπε ο Sasuke απο πανω; Γιατι εχει προβληματα, μολις τον ανιχνευσε ο Tobi [Naruto Shippuuden]!
Posted Image

Φωτο #21 & #22 : Μετα απο αυτα τα μελη της ομαδας του Naruto αναγκαστηκαν να φυγουν (και ο Gaara να κοντυνει τη γραβατα του). Ο Naruto σαν αποχαιρετισμο φωναξε "Yoooosha!" προτεινοντας το στιβαρο του μπρατσο, γεγονος που αμεσως του απεφερε μια νεα fangirl.
Posted Image Posted Image

Φωτο #23 : Και εδω η τριαδα του Card Captor Sakura. Ορθια η Sakura, καθιστη διπλα της η φιλη της Tomoyo, και απο πισω ο Lee Syaoran.
Posted Image

Φωτο #24 & Bonus : Ακολουθουν οι Patty και Liz [Soul Eater]. (Eπειδη η μια μας κρυφτηκε, απο διπλα μια bonus φωτογραφια απο πριν το Cosplay Party για να τις θαυμασετε και τις δυο)
Posted Image Posted Image


Φωτο #25 : Και απο κατω βλεπουμε τον εναν και μοναδικο L [Death Note]... Κανεις δεν ηξερε γιατι εμφανιστηκε σε ενα απλο Party
Posted Image

Φωτο #26 : μεχρι που εμφανιστηκαν απο διπλα δυο γνωριμα προσωπα : Οι Light Yagami και Misa-Misa [επισης απο Death Note]
Posted Image

Φωτο #27 & #28 : Τοτε ομως το ματι του Light επεσε σε δυο υποπτες κοπελες οι οποιες κατι του θυμησαν : τις ειχε δει σε καποια αρχεια της αστυνομιας. Ο Light παρατησε τη Misa και με τροπο πηγε να τις ρωτησει τα ονοματακια τους.
Posted Image Posted Image

Φωτο #29 : Ο Light απομακρυνθηκε και σε 40 δευτερολεπτα ελαβε χωρα η παρακατω σκηνη... το γιατι παραμενει αγνωστο εως και σημερα.
Posted Image

Φωτο #30 : Οταν ακουστηκε ο δευτερος γδουπος, ο Light φωναξε "I will be the god of a new era" και εριξε το χαρακτηριστικο του γελιο (και τι τρελο γελιο ηταν αυτο! Ως και ο Aoshi ιδρωσε οταν το ακουσε!).
Posted Image

Φωτο #31 & #32 : Μολις σταματησε να γελαει εφυγε αφηνοντας για αλλη μια φορα τη Misa στα κρυα του λουτρου. Η Misa απο τη βαρεμαρα αρχισε να πειραζει τον Tobi.
Posted Image Posted Image



* ΜΕΡΟΣ 2ο : Απομακρυνομαστε απο τα Cosplays *


Φωτο #33 ως #36 : Στο μεταξυ το Cofix ειχε γινει επικινδυνο μερος. Πολλα μελη ξαφνικα εξαφανιζοταν απο την παρεα και κανεις δεν ηξερε τι παθαιναν. Τοτε ηταν αγνωστο αλλα τωρα ξερουμε ποιοι ηταν οι ενοχοι του εγκληματος : Οι SSJGojeta και Cassiel. Παρακατω βλεπουμε τι περασε το πρωτο θυμα τους, η Nasia27.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #37 & #38 : Αλλα γρηγορα φανηκε οτι ο Cassiel ηταν ο ηθικος αυτουργος αφου συντομα επιτεθηκε στον ιδιο του τον συνεργατη και συνεχισε την αιμοσταγη δραση του.
Posted Image Posted Image

Φωτο #39 : Ομως λογαριασε χωρις τον ξενοδοχο αφου ξεχασε οτι ο μεγαλυτερος ντετεκτιβ στον κοσμο, ο L , ηταν παρων στο Cosplay Party. O L μου ειπε "Σε 4.73 δευτερολεπτα θα σου δειξω τον ενοχο και μαλιστα επ'αυτοφορω". Οπως βλεπετε, για αλλη μια φορα δεν επεσε εξω.
Posted Image

Φωτο #40 : Ετσι ο L μας εσωσε ολους, αποκτωντας ετσι ακομα περισσοτερους fans στους οποιους μοιρασε αναμνηστικα δωρα.
Posted Image

Φωτο #41 & #42 : Θυμαστε που η SuiFong στο προηγουμενο παρτυ παρατησε τη δουλεια της ως shinigami? Λοιπον σε αυτο το παρτυ επεστρεψε μαζι με μια πολυ ομορφη παρουσια απο το Hollywood για να μας επισκεφθει. Ομως οπως φαινεται καποιο μελος της παρεας του Naruto τη ζηλεψε υπερβολικα!
Posted Image Posted Image

Φωτο #43 & #44 : Γελαστηκε ομως αν νομιζε οτι η SuiFong εχει ξεχασει τις ικανοτητες της. Μεσα σε δευτερολεπτα τον ειχε ηδη αφοπλισει και αρχισε να παιζει με τα kunai του.
Posted Image Posted Image

Φωτο #45 & #46 : Μετα ζητησε τα καπελα των Patty και Liz (οχι πως τους αφησε και πολλες επιλογες...) για να βγει αλλες δυο κορυφαιες φωτογραφιες με τη φιλη της!
Posted Image Posted Image


* ΜΕΡΟΣ 3ο : No More Cosplays *


Φωτο #47 : Ο LastQuincy μας εχει συνηθισει σε υπεροχα Cosplay αλλα αυτη τη φορα δεν ειχε ντυθει τιποτα. Οπως βλεπουμε προσπαθησε τελευταια στιγμη να ντυθει Temari απο Naruto αλλα δεν του βγηκε.
Posted Image

Φωτο #48 & #49 : Οταν ομως δοκιμασε να ντυθει Candy Candy, ολα τα κοριτσια του πανω οροφου φωναξαν με μια φωνη "KYAAAAAAA! KAWAIIIIIIIII!"
Posted Image Posted Image

Φωτο #50 : Μετα του ειπανε να ντυθει Sakura απο Naruto και ιδου η αντιδραση του.
Posted Image

Φωτο #51 : Νομιζαμε οτι θα μας κρατουσε μουτρα ολο το βραδυ, αλλα κατι εγινε και τιναχτηκε ορθιος παιζοντας κιθαρα στον αερα : Οι διοργανωτριες εβαλαν το δευτερο opening του Death Note (μεταλλια για οσους δεν το ξερουν).
Posted Image

Φωτο #52 : Και αν νομιζετε οτι αυτη ηταν υπερβολικη αντιδραση, που να δειτε τη Nasia27 που μολις ακουσε το opening ανατριχιασε!
Posted Image

Φωτο #53 ως #57 : Οι δυο τους ανεβηκαν πανω για να βλεπουν και το video του opening, και μαζι με τον αδελφο του LastQuincy επιδωθηκαν στην ευγενικη τεχνη του headbanging. Τα σχολια περιττευουν.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #58 : Λιγο μολις τελειωσε το τραγουδι, εθεαθη ενα παραξενο πλασμα γνωστο ως Καταρρακτες Μαλλιων. Αργησαμε λιγο αλλα μετα καταλαβαμε οτι ηταν οι Ptomahawk και LastQuincy που προσπαθουσαν να συμμαζεψουν το μαλλι τους απο το headbanging.
Posted Image

Φωτο #59 : Αυτο εδωσε μια φαϊνη ιδεα στην Teachan (τη βλεπουμε εδω ενω καιει κυτταρα απ'την πολλη σκεψη)
Posted Image

Φωτο #60 & #61 : , αποφασισε να φτιαξει και αυτη αναλογα το μαλλι της και να τρεχει δεξια-αριστερα τρομαζοντας τον κοσμο! Δεξια δυο απο τα τρομοκρατημενα θυματα.
Posted Image Posted Image

Φωτο #62 & #63 : Η Erisabetsu καταλαβε τι συνεβη και τσαντιστηκε που υπηρχε πιο τρομακτικη γυναικεια παρουσια απο την ιδια στον χωρο, εστω και για λιγα δευτερολεπτα, και ετσι επεισε την Teachan να ξαναγυρισει στον γνωστο, χαριτωμενο της εαυτο.
Posted Image Posted Image

Φωτο #64 & #65 : Μιας και το εφερε η κουβεντα, την ειδατε τη Videl με τα νεα της αυτακια; Αριστερα με τους Linkgr, Summoner, δεξια με τις Ritsuka, Alex90.
Posted Image Posted Image

Φωτο #66 & #67 : Μερικοι ακομα παρευρισκομενοι : Αριστερα οι Maraki&Ritsuka, και στη δεξια, ο Pretorian (στα δεξια) με εναν φιλο του
Posted Image Posted Image

Φωτο #68 & #69 : Ο Me_Loves_Neliel μας περιγραφει το ψαρι που επιασε χθες, εντυπωσιαζοντας τα μελη που τον ακουγαν.
Posted Image Posted Image

Καπου εκει το παρτυ αρχισε να τελειωνει... το μονο που εμεινε ειναι οι αναμνηστικες φωτογραφιες και ... οι αγκαλιτσες!
Φωτο #70 ως #73 :
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Φωτο #74 ως #77 :
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Φωτο #78 ως #81 : (Τυφλα να'χει ο Ηρακλης ρε Aoshi&Cassiel :P )
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Υστερογραφη Φωτο #82 : Η σερβιτορα ηταν η μονη που δεν ηθελε αγκαλιτσες, και για να μας αποφυγει υψωσε γυρω της ενα τοιχος απο... καλαμακια;;;;
Posted Image


Αυτα απο μενα παιδες. Ευχαριστω ολους τους παρευρισκομενους για τη συνεργασια τους και τα λεμε στο επομενο Cosplay Party!!!



Καλα ρε τρελε δεν μπορυσες να βγαλις τα κοκινα ματια:fromabove: ????? κατα τα αλλα οι φοτογραφιες βγικαν πολυ καλες εισε ελεος εση και η φοτογρφηκι σου :canthelp:μου αρεσε η φοτο #24& bonus:nbleed:

#124 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 02 July 2008 - 19:54

Σαν μεθυσμένος φερομουν σε σχεδόν όλες και ας μην πίνω:uhh:.Που να έπινα δηλαδή:drink:.


Fixed:thumbup:

Καλα ρε τρελε δεν μπορυσες να βγαλις τα κοκινα ματια:fromabove: ?????

Και να φανταστεις οτι ειχα ενεργοποιημενη τη λειτουργια μειωσης κοκκινων ματιων αυτη τη φορα... Σε εσενα επιασε παντως, το κοκκινο που φαινεται στα ματια σου ειναι απο το sharingan :hahaha:

ΥΓ:Μην κανεις quote ολο το post ρε συ, γεμιζει η σελιδα.
Posted Image

#125 Fullmetal Tsarlatanos

Fullmetal Tsarlatanos

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 02 July 2008 - 22:00

Good job Adventurer:riiight:τα fotos είναι τέλεια,αν εξερέσουμε τα κόκκινα μάτια που λες και είμασταν όλοι από την uchiha clan:hihi2:αα και να τονίσω οτι στο Φωτο #7 o Zabuza δεν ορκίστηκε οτι θα σκοτώσει τον Lee αλλά εμένα:uhh:O kiba είμαι btw....:bleh:

Edited by Fullmetal Tsarlatanos, 02 July 2008 - 22:19.


#126 -Aoshi-

-Aoshi-

    Lock Machine

  • Members
  • 121 posts

Posted 02 July 2008 - 22:59

Λοιπον, ξεκιναμε και με τις δικες μου φωτογραφιες! Σορρυ αν ξεχασα κανενος το name/username, αλλα με ενα PM διορθωνονται ολα. Καντε κλικ στο link και θα σας εμφανιστει η φωτογραφια.

Η ομαδα του Naruto, κανει ενα μεγαλο OSU! για να παει καλα η βραδια!

O TheLastQuincy ριχνει ενα μεγαλο χαμογελο (πιο μετα ισως το γυρισει και σε gay...)

Η ομαδα Card Captor Sakura μολις απεκτησε μια ακομα καινουρια καρτα! (στη μεση βρισκεται η Kappa και αριστερα-δεξια οι φιλες της)

Lee VS Zabuza. Δυστυχως, μια τετοια μαχη μονο στο PSP την βλεπω... shame.

Απο αριστερα, στο βαθος, αχνοφαινεται η Teachan, ενω η Chryssa προσπαθει να πιασει γκομενα την... ημιπαρθενα Videl!

O Mr. Ayu-mania δεν εχει weak spot! Ποτε κανεις δεν θα μπορεσει να τον φωτογραφησει...

O Sasuke μαζι με τον φιλο του, εναν wanna-be Sasuke κανουν ενα Double Katon μπροστα στον φακο!

Ο DjDragon ως Inuyasha κανει μια εντυπωσιακη εμφανιση!

Ninja και αηδιες... Ο Cassiel δειχνει στον Sasuke τι συμβαινει οταν τον προκαλουν...

Αυτο το παιδι ειναι χαζο!! Τωρα προσπαθει να σκοτωσει και μενα! Ηρεμα ρεεε!

Ο Sasuke προσπαθει να χωνεψει την ηττα του, απο τον Cassiel.

Να και 2 cosplay απο το Soul Eater! Απο τα καλυτερα διδυμα ever!

SASUKE SEXY NO JUTSU!

Μετα απο μεγαλη σκεψη, ο Naruto παρατησε το Ichiraku Ramen και ειπε να πιει μπυρα που αλλου? Στο Cofix!

To cosplay των Naruto-Kiba-Zabuza αγκαλια με την Soifon(SakuSuki) και την κολλητη της.

Οι διοργανωτριες Mona Risa(Αντυ) & Somnium In Tenebris(Σοφια) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Η Tsuki αχνοφαινεται απο τα αριστερα του Inuyasha(DjDragon) και της Videl.

Soifon με την κολλητη της γιορταζουν την νικη υπερ των διδυμων του Soul Eater. Εξου και τα καπελα ως τροπαιο.

Οι 2 απο την τριαδα Haruhi Suzumiya του προηγουμενου cosplay, Ελενη(αριστερα) και Αντωνια(δεξια).

Ι fight for myself and I love only myself.

Οι Naruto & Leei παλευουν για το ποιος θα χουφ... κερδισει το Sasuke sexy no jutsu.

Τελικα αποφασισαν για ενα τριο...

O Cassiel στη μεση δινει μια αγκαλιτσα!

Alex90 & Tsuki.

Εκεινη τη βραδια η Mona Risa ειχε ορεξουλες!

... και ετσι ο Summoner(Βασιλης) αντιδρα στις μεταλλιες που επαιζε στο μαγαζι...

Καλα... αμα σε πιασει ο Adventurer αντε να ξεφυγεις... Oh well...

SSJGojeta. Ξενερωμενος. Μολις. Με. Ειδε.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΓΩ!

Αν και τον τυπο στα αριστερα δεν τον γνωριζω, ακολουθουν οι SSJGojeta, TheLastQuincy & Nasia27.

H Chryssa μολις εριξε μια χυλοπιτα στο παιδι διπλα, αλλα φαινεται να το μετανιωνει...

THE ULTIMATE, FREAKIN' GORGEOUS AND AMAZINGLY BEAUTIFUL MODEL, U N I O N S A G I T T A R I U S ! !

Εδω τα πραγματα σοβαρευουν, μιας και το timing της Soifon παραμενει το ιδιο καλο. Απο τα 4 φλας που εβγαλε η μηχανη μου, στην τελευταια το πετυχε, χωρις να προλαβω να αντιδρασω και να βγαλω μονη της την Νικη. As expected...

Ο Adventurer αποφασισε να με βγαλει μια φωτογραφια καθως τον βγαζω φωτογραφια... wtf...

Και ο LastQuincy ειπε να το γυρισει σε gay-sa.

Νομιζω οτι χρωσταμε την τελευταια φωτογραφια στον ιδιοκτητη και τους σερβιτορους του μαγαζιου!


Κατι για το τελος :

@ Erisabetsu. Ηρθες πολυ αργα, παντως εχω ακομα τα καλυτερα ματια! HA!

@ Cassiel. Πολυ ραμπο εκεινη η φαση, να το ξανακανουμε!

@ SakuSuki. Την επομενη φορα σε θελω πιο ζωηρη και οχι... αποξηραμενη. Την προηγουμενη μας εκανες ανω-κατω και τωρα τιποτα. Ελα να βλεπω hyped up καταστασεις αλλιως δεν θα τα παμε καλα!

@ Nasia/Chryssa. Ακομα εχω εκεινη την φωτογραφια και να ξερετε οτι τιποτα δεν με εμποδιζει απο το να την δειξω.

@ Summoner. Την επομενη θα κανονισουμε να μεινεις σε μενα γιατι καθησες πιο λιγο κι απο αυτους που περασαν να δουν τι γινεται στο μαγαζι... Ελεος.

@ Νικη. Να ξερεις οτι το τζιν δεν πηγαινε καθολου με το cosplay. Ηταν πολυ καλος ο συνδυασμος full κατω/empty επανω αλλα next time ενα μινι θα γεμισουμε αιματα πιστευω!

@ Kappa. Shame on you, really. Ηρθες για 30 λεπτα και μετα την εκανες για κινεζικο μαζι με την SakuSuki. Ντροπη, μιας και δεν επεστρεψες στο μαγαζι.

@ Mona Risa & Somnium In Tenebris. Ευχαριστουμε για την υπεροχη βραδια και τις μουσικες επιλογες σας!

@ All the cosplays... WE HAD A GREAT TIME! Περιμενω περισσοτερα την επομενη φορα απο μια στολη. Θα σας τσεκαρω στα jutsus και οποιος δεν τα ξερει... ξυλο.
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#127 MogDevil

MogDevil

    Retro AnimeFan

  • Members
  • 63 posts

Posted 02 July 2008 - 23:45

ok θα το εχω υπ ωψην μου και ολλες οι φοτος ηταν πολυ καλες great job man :wooi2:

#128 MogDevil

MogDevil

    Retro AnimeFan

  • Members
  • 63 posts

Posted 02 July 2008 - 23:46

ελεος

Edited by MogDevil, 02 July 2008 - 23:51.
Duble post sory


#129 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 03 July 2008 - 08:35

Aoshi ... you came early and Mog Devil... did you read the fukcing rules of this forum?

Edited by Erisabetsu, 03 July 2008 - 08:45.


#130 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 03 July 2008 - 11:37

Fixedfile:///C:/DOCUME%7E1/erimidis/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif


Τι fixed και πράσινα άλογα βρε. Εφόσον εσύ έφταιγες γι’αυτό που τραβούσες όταν έκανα καμιά χαζή έκφραση. Πόσες φορές σου είπα να μην πίνεις ληγμένα

Posted Image (oh hoh...:deadga6:)

;203601']
@ Cassiel. Πολυ ραμπο εκεινη η φαση, να το ξανακανουμε!
@ Nasia/Chryssa. Ακομα εχω εκεινη την φωτογραφια και να ξερετε οτι τιποτα δεν με εμποδιζει απο το να την δειξω.


Σε ποια απ’όλες τις “ράμπικες" φάσεις αναφέρεσαι:kakaka:; Γιατί εγώ θυμάμαι πολλά. Και μην πειράζεις τα κορίτσια βρε:nosey:. Μόνο εγώ δουλεύω την Νάσια (λέμε τώρα:joyful:).Έχεις και τον ξάδερφο τον Gorgi:8): να σε εμποδίσει. Και άλλοι έχουν ότι έχεις εσύ και περισσότερα, αλλά είναι “καλά παιδιά” και δεν “απειλούν αθώα μικρά κοριτσάκια" όπως εσύ:puke:.




Υ.Γ. Πλάκα κάνω βρε παίδες μην τα πάρετε ή κάτι τέτοιo,ne:hi:;


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#131 GorgiGR

GorgiGR

    Gillian

  • Members
  • 67 posts

Posted 03 July 2008 - 19:50

Έχεις και τον ξάδερφο τον Gorgi:8): να σε εμποδίσει.


Well said, well said :tensai:
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...


#132 Naga

Naga

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 03 July 2008 - 20:52

Arigatou minna saaaaaaan!! (Mona Risa here btw ^^)

Oi prwtes pics molis anevhkan, enjoy xDDD:

MySpace.com - Japan & Anime Party - 100 - Female - Thessaloniki - www.myspace.com/japanandanimeparty

#133 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 03 July 2008 - 21:05

Καιρός να ποστάρω και εγώ. Πολύ καλό πάρτυ, αν και πιστεύω ότι το χάλασε η μέρα και πολλοί δεν μπορέσαν να έρθουν. Σίγουρα λιγότερος κόσμος, αλλά πιστεύω πως έγινε συγκέντωση εξαιρετικά ποιοτικών cosplay. Άντε και του χρόνου.
Posted Image

#134 gpanos

gpanos

    Eye Expert

  • Members
  • 74 posts

Posted 03 July 2008 - 21:39

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήταν τέλεια.
Ποσότητα όσο έπρεπε, κι όσο επέτρεπε ο χώρος και ποιότητα.... εεε δε νομίζω να έχουμε παράπονο, οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους ;)

#135 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

    大倉が心をうばっ

  • Members
  • 350 posts

Posted 03 July 2008 - 23:01

I was more sad when all my Naru team was gone...And they left me all alone! Εμενα! Το αποτυχημένο sexy no jutsu που χρειαζομουν συμπαράσταση!

Παναγιώτη γλυκέ μου, όχι άλλα τέτοια κουλά, γιατί άμα φόραγα φούστα, οι μύτες θ'άνοιγαν από την κυτταρίτιδα κι όχι από τα κάλλη μου...χ3

Την επόμενη φορά θα σου 'ρθω φυλακισμένη Rukia. Κατά πάσα πιθανότητα.

Γιάννη, μ'εντυπωσίασες. Γι'αλλη μια φορά τα κατάφερες, οπότε μάλλον καλά έκανα που δεν δέχτηκα την πρότασή σου να με κουβαλήσεις, γιατί ειλικρινά θα σου είχε πέσει η μέση. >) Θέλω Ό,ΤΙ έβγαλε η κάμερά σου εκείνη τη μέρα σ'ενα αρχείο για το αναμνηστικό folder στο pc μου και να τα δειξω στην κολλητή μου που τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να έρθει. Μου κάνεις αυτή τη χάρη pwease?

JUST KEEP ON ROCKING, ALL OF US!

Thelo na sas do olous tin epomeni fora mesa!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/