Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 30/06/08 - Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#91 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 July 2008 - 00:16

Εγώ τώρα γύρισα από το party :wooi2: Καλά περάσαμε και αυτήν την φορά και ας είχε ζέστη (που εγώ για έναν περίεργο λόγο δεν ζεσταινόμουν και τόσο). Πάντως έχω να πω πως η γερουσία έφυγε νωρίς από το party. Την άλλη φορά καλύτερα :hahaha:

Επίσης αυτήν την φορά έγινε και η πρωτοτυπία να μπουν βίντεο από παλιά anime που προβλήθηκαν στην Ελλάδα. Άντε αν την άλλη φορά μπαίναν και μερικά πιο otakίστηκα video δεν θα με χαλούσαν :wooi2:
phmava.php

#92 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 01 July 2008 - 00:24

Κι εγώ πριν λίγο γύρισα από το πάρτυ! Είχε πλάκα, λιγότερο κόσμο από ότι συνήθως και ζέστη (εγώ είχα βρει θέση κάτω και στρογγυλοκαθόμουν στη δροσιά :wis:). Ωραία cosplay επίσης (διέκρινα έναν L κι εναν Kira, αρκετά παιδιά από Naruto και μερικά άλλα που δεν αναγνώρισα επειδή είμαι noob :oo:). Μου άρεσε το σημείο που έπαιξαν τα opening από Kabamaru, Dragonball και saber rider!!!

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#93 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 July 2008 - 00:32

Πολυ ωραια περασαμε για αλλη μια φορα στο παρτυ! Βεβαια ημασταν λιγοτερα ατομα απ'το συνηθισμενο και τα περισσοτερα cosplay εφυγαν απο νωρις, αλλα η ατμοσφαιρα ηταν οπως παντα ευχαριστη. Καλα τι μας εκαναν με αυτα τα opening παλιων ανιμε που παιχτηκαν στην Ελλαδα... με επιασε απιστευτη ταση παλιπαιδισμου (Ptomahawk, το βιντεο το θελω). Επιτελους γνωρισαμε και την Teachan η οποια βγηκε πολυ ευχαριστο ατομο (καθως και υπομονετικο αφου αντεξε τοσες τρελες!).

Τα ιδια τα cosplay ηταν πολυ πετυχημενα. Η κουστωδια του Naruto εδωσε ρεστα πραγματικα. Ο L ηταν πολυ πετυχημενος (αλλα βγαλε τα παπουτσια την αλλη φορα!) οπως και ο Light πραγμα που θεωρουσα δυσκολο αφου δεν εχει χαρακτηριστικο ντυσιμο, και βεβαια ειχαμε τις απιστευτες "καουμποισες" του Soul Eater και την τριαδα Card Captor Sakura. Και ο εκπροσωπος του D.Gray-man φανηκε πολυ εντυπωσιακος, αν ειχα δει το ανιμε σιγουρα θα προσκυνουσα!

Οι φωτο θα ανεβουν μαλλον μεθαυριο (ακομα να συνελθω απο το προχθεσινο animeeting!).
Posted Image

#94 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 01 July 2008 - 00:44

Μολις γυρισα κι εγω σπιτι, θα την κανω για υπνο!
Περασαμε πολυ καλα και εξαντλησα καθε δειγμα ενεργειας που ειχα πανω μου με τοσες βλακειες που εκανα! Κριμα που αυτη τη φορα δεν ειχε κανατες με νερο!
Περιμενετε και τις δικες μου φωτογραφιες soon! Ωρε, εχουν να πεσουν comments...
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#95 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 01 July 2008 - 01:01

ααα κριμα και περιμενα να δω πος βγικαν οι φοτογραφιες μας (φυσηκα και των αλλων.... :P)

#96 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 July 2008 - 02:00

Κορυφή το παρτάκι παιδιά αν και ήρθα αργά και έφυγα και νωρίς(καταραμένη εξεταστική,καταραμένη κούραση-δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάω ΤΩΡΑ να κοιμηθώ btw)
Αχχχ...Την επόμενη φορά θα κάνω λιγότερες βλακείες.Δικαιολογούμαι σήμερα τελείωσε η εξεταστική μου!
Spoiler:

Anxiously waiting for adventurer-kun's photos και τον διασυρμό από το vid του ptomahawk:hahaha:!
Posted Image

#97 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 July 2008 - 10:25

Great-o! Μόλις ξύπνησα και 'ηρθα κατευθείαν να δω τί γίνεται! Καλά, τ'αφτιά μου ακόμα βουίζουν από τα χτεσινά ντεσιμπέλ, και αυτή τη φορά ΔΕΝ είχα κάτσει κάτω από ηχείο!

το απόγευμα κάναμε και εκείνο το ΤΡΕΛΟΟΟ photoshoot και ήταν, guh, great! Adventurer, σ'ευχαριστώ που προσφέρθηκες να με κουβαλήσεις, αλλά μάλλον σήμερα τα πόδια μου θα σε χρειάζονταν, δεν μπορώ ούτε να σταθώ! :)

Λοιπόν, θα βάλω κι εγώ μερικές δικές (scrappy, beware) μου φωτό στο dA μου και θα σας ανεβάσω τα Links, Just wait!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#98 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 July 2008 - 10:42

Καλα τι μας εκαναν με αυτα τα opening παλιων ανιμε που παιχτηκαν στην Ελλαδα... με επιασε απιστευτη ταση παλιπαιδισμου (Ptomahawk, το βιντεο το θελω). Επιτελους γνωρισαμε και την Teachan η οποια βγηκε πολυ ευχαριστο ατομο (καθως και υπομονετικο αφου αντεξε τοσες τρελες!).

Α, μπα; Κι εγώ που νόμιζα ότι εγώ ήμουν η τρελή εκεί... να σημειώσω ότι δε φέρομαι έτσι συνήθως. Απλά ήμουν ολίγον τί μεθυσμένη... (Ε, δε πίνω συχνά, ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί με ζάλισε!)

Ptomahawk, το video παρακαλώ!:try:

Μιας και δεν είχα ξαναπάει, δεν ξέρω για τον κόσμο, αλλά όλοι μου έλεγαν ότι στο προηγούμενο είχε πιο πολύ κόσμο. Ε, δε βαριέσαι... καήκαμε καλά και με λίγο κόσμο!:hahaha:

Πέρασα υπέροχα και καταριέμαι το μυαλό μου που δεν έχω και εγώ φωτογραφική! Α, δε γίνεται, στο επόμενο θα έχω εξοπλιστεί κι εγώ!:df13952b:

Πρώτη φορά έβλεπα cosplay από κοντά και ενθουσιάστηκα! Ο Kanda από το D.Gray-man ήταν όλα τα λεφτά, αλλά και ο Tobi τα έσπασε!

Και κάτι τελευταίο. Στο ντοκυμανταίρ που έγινε στο πάρτι (Πώς;;:oo: Έγινε ντοκυμανταίρ;; Μα ναι, έγινε!), εάν το δείτε ποτέ, να περιμένετε τη φάτσα μου να λέει κάτι εντελώς καμένο...:nosey:

Me loves Neliel, μη τυχόν και ηρεμήσεις! Θεός ήσουν με τις τρέλες σου!

Edited by Teachan, 01 July 2008 - 10:58.
Άκους εκεί "ΤΕ τις τρέλες σου"... επίσης, ορθογραφία!

Posted Image

#99 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 July 2008 - 10:55

Χεχε...το παρτυ ηταν πολυ καλο μπορω να πω.....πολυ ωραια κοσπλει....φοβερη μουσικη....και γενικα πολυ φωτογραφια και τρελλα....:P

Λοιπον ακουστε τι θα κανω....για να μην παιδευεστε και να τις βλεπετε μια-μια λεω να τις βαλω ολες τις φωτο σε ενα αρχειο .rar και να τις κανω upload σε rapidshare η megaupload και να σας δωσω το Link!!! Τι λέτε....μην ανησυχειτε θα βαλω καλες φωτο.....οχι οτι να ναι :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#100 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 July 2008 - 12:12

@Me_Loves_Neliel, αν στο επομενο παρτυ δεν κανεις τρελαμαρες, θα αρχισω απεργια πεινας μεχρι να τις ξαναρχισεις!!!

Α, μπα; Κι εγώ που νόμιζα ότι εγώ ήμουν η τρελή εκεί... να σημειώσω ότι δε φέρομαι έτσι συνήθως. Απλά ήμουν ολίγον τί μεθυσμένη... (Ε, δε πίνω συχνά, ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί με ζάλισε!)

Τα ειπαμε αυτα, δεν εισαι τρελη εσυ, απλα λιγο παραπανω απο 100% καμενη, γι'αυτο και αρκουσε μονο λιγο κρασι για να το βγαλεις προς τα εξω :P

Επ'ευκαιριας, οι φωτογραφιες του προηγουμενου cosplay party ειναι εδω.

Λοιπον ακουστε τι θα κανω....για να μην παιδευεστε και να τις βλεπετε μια-μια λεω να τις βαλω ολες τις φωτο σε ενα αρχειο .rar και να τις κανω upload σε rapidshare η megaupload και να σας δωσω το Link!!! Τι λέτε....μην ανησυχειτε θα βαλω καλες φωτο.....οχι οτι να ναι :P

Οπως βολευεσαι... αλλα προς Θεου οχι Megaupload :terror2: Χιλιες φορες ανεβασε το στo Mediafire που δε χρειαζεται να περιμενει καθολου κανεις για να το κατεβασει.
Posted Image

#101 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 01 July 2008 - 13:38

και μια τελευταια σημειωση! ο gorgi ειναι ξαδερφος μου! καλα cassiel?

Γιατί το αμφισβήτησε κανείς αυτό? :oo: BTW, thumbs up για το Party!
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#102 eLeor

eLeor

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 01 July 2008 - 19:46

Παιδιά όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε το(πρώτο μου και)καλήτερο πάρτυ!!!Τι χάσατε???Απλά το τρελό πάρτυ που είχε κολλήμενους στους ανεμιστήρες στον πάνω όροφο!!Θαμώνες του μαγαζιού να τραγουδάνε το opening από dragonball και να σηκώνουν τα χέρια στο κάλεσμα της thunderας!!!Ομορφες Misa να περιφέρονται!!!!Και τον Ε.Κ.Μ.Ε.Κ. αρχηγό να πέρνει την θέση του harima(school rumble!!!)...Keep Customplaying guys!!!:hahaha:

#103 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 July 2008 - 20:25

The long awaited pics...

Posted Image
from left top to right down:phm, pretorian, gpanos, melkor, Me loves Neliel, ptomahawk, adventurer, amphilyki, teachan, erisabetsu, gorgigr
Posted Image
from left to right: teachan, me loves neliel, adventurer, phm

Posted Image
left to right: cassiel, gpanos,phm, yamato, pretorian, me loves neliel

Posted Image
ptomahawk aknowledges that tobi is a gooooooood boy

Posted Image
left to right: cassiel, nasia27, a friend of hers( can't remember the name,sorrry, vm or pm me), teachan

Posted Image
left to right: phm, yamato, aoshi, nasia, cassiel

Posted Image
left to right: the last quincy, can't remember, nasia's friend, nasia. aoshi, ptomahawk,gorgigr

Posted Image

Posted Image
τι ψαχνει ο Gorgis οεο?

Posted Image
aoshi, girl( whose name I don't remember, pm/vn me plz), amphilyki, last quincy, adventurer, ptomahawk

Posted Image
erisabetsu, djdragon, teachan

Posted Image
left to right: I only know Theo (left, gaara-type), I am Neji ( naruto) and Hitorinai Kokoro ( sexy no jutsu, failed that one cosplay:hahaha: )

Posted Image
enter gpanos... and mona risa

Posted Image
neji and thodoris

Posted Image
one of our two beautiful hostesses, Mona Risa

Posted Image
aoshi, taking a picture of me while i am taking a picture of him ( that brilliant idea was mine btw... )

Edited by Melkor1431, 02 July 2008 - 13:32.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#104 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 01 July 2008 - 21:48

Nice pix man :riiight:
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#105 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 01 July 2008 - 22:13

επιτελους οι φοτογραφιες :wooi2: αν και λιγες αλλα εινε καλες δεν βλεπω την ωρα να ανεβουν και οι αλλες :P