Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 30/06/08 - Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#106 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 July 2008 - 22:16

ναι καποιες ακομα που εβγαλα δεν ηταν κα ιπολυ καλες, ή τουλαχιστον εκρινα οτι δνε ηταν καλες. μην στεναχωριεστε ομως, περιμενουμε απο αλλους 3

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#107 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 July 2008 - 22:23

Να 'μαι κι εγώ, το ΚΑΜΕΝΟΟΟ Sexy no jutsu του Sasuke που αν δε φοραγα και το κεντημένο μου coat με το uchiha crest, κανένας δε θ'αναγνώριζε...XD

Περιμένω κι άλλες! Γιάννη, βρες καινούρια ιστορία!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#108 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 01 July 2008 - 22:57

ε δεν μπορουμε να κανουμε αλλιος περιμενουμε .......... :canthelp:

#109 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 July 2008 - 23:27

Να 'μαι κι εγώ, το ΚΑΜΕΝΟΟΟ Sexy no jutsu του Sasuke που αν δε φοραγα και το κεντημένο μου coat με το uchiha crest, κανένας δε θ'αναγνώριζε...XD

Περιμένω κι άλλες! Γιάννη, βρες καινούρια ιστορία!

Μόνο που ο Naruto δε φοράει τίποτα στο sexy no jutsu οπότε cosplay FAILED:hehehe:

Posted Image

#110 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 posts

Posted 01 July 2008 - 23:38

χαχαχαχα εγραψες παλι Jiraya-perv-sama!!

#111 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 02 July 2008 - 00:09

Ωραιος, Melkor! Πολυ καλες pics! :riiight:

Posted Image

Παρα πολυ μου αρεσει αυτη!

Posted Image

Α ρε Me_Loves_Neliel, εσκισες και παλι με την ποζα σου :hahaha:

Posted Image

Πιο καμενη φωτο της βραδιας ισως;

Posted Image

Ο τυπος στα δεξια ειναι τρομακτικα χαρουμενος θα ελεγα... με το δικιο του βεβαια :P

Hitorinai Kokoro, βρε θεμα το κανατε :P Την αλλη φορα ειχαμε πολλες cosplayαρισμενες φωτο και υπηρχε εμπνευση, αλλα αυτη τη φορα δεν υπαρχει υλικο αφου τα cosplay εφυγαν νωρις, οποτε μην περιμενεις πολλα. Παντως σχεδον εχω βρει ποιες θα ανεβουν, και λογικα οπως ειπα αυριο ή μεθαυριο θα πρεπει να ειναι ετοιμες.

Edited by Adventurer, 02 July 2008 - 00:46.

Posted Image

#112 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 July 2008 - 01:00

Ρε παιδιά εμένα σήμερα χάλασε το pc μου ρε γμτ...πρόλαβα πέρασα όλες τις φωτο μέσα
και πανω που τις έκανα σε .rar για να τις ανεβάσω έφαγε boot failure....έλεος...ειναι καμια 200 φωτο....οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγο...sry...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#113 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 July 2008 - 08:58

Γύρισα και εγώ χθες βράδυ Κατερίνη και βρήκα ευκαιρία τώρα (στην δουλειά no less:wis:) να απαντήσω. Απλά πέρασα τέλεια τι άλλο να πω:wooi2:. Συγκριτικά με το προηγούμενο ήρθαν λιγότερα άτομα, οπότε και λιγότερα cosplay, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και καλά (και κάποια τέλεια) φυσικά:thatsit:. Η ζέστη μας έλιωσε:hot: (εκτός από τον phm που είναι cool τύπος και δεν σηκώνει τέτοια:hero:).Καλά που είχαμε και ανεμιστήρες να πηγαίνουμε που και που και βρύσες να μας δροσίζουν:drink:. Κατά τα άλλα επικράτησε η απόλυτη καφρίλα και πιστεύω ότι βγήκαν πολλές τρελές φωτογραφίες (και βίντεο) τις οποίες όπου νάνε θα δούμε λογικά. Γνώρισα και άλλα παιδιά (χάρηκα guys & gals:ureshii:!!!!) πέρα απ’όσα ήξερα από την προηγούμενη φορά, αν και πάλι μου «ξέφυγαν» μερικοί. Άντε τώρα που να περιμένεις το επόμενο πάρτι. Αργεί πολύ. Την επόμενη λογικά θα πήξουμε στον κόσμο.

Melkor 1431 βασικά άλλους 4 περιμένουμε πιστεύω να ανεβάσουν φωτογραφίες. Adventurer, Aoshi, TheLastQuincy & Mona Risa. Έχει πολύ πράγμα αυτή την φορά. Στο τέλος θα γίνουν όλοι φωτογράφοι και θα βγάζουν τους άλλους με τις φωτογραφικές:hahaha:. Παράδειγμα η τελευταία από τις φωτογραφίες που πόσταρες.

link_gr από Κατερίνη είσαι και εσύ; Άντε MogDevil αποφάσισες τελικά να μπεις και εσύ στο forum:riiight:! Teachan τι κρασιά και δικαιολογίες. Μια χαρά ήσουν στις τρέλες σου. Το ρημάξατε το πάτωμα με τον Γιάννη με τόσο χορό που ρίξατε:kakaka:.

Νάσια. Μην ανησυχείς, σε πιστεύω:blingeye2:. Ξέρω ότι έχεις μάτια μόνο για μένα:blush2:. Και για τον διπλανό, τον παραδιπλανό, τον άλλο από απέναντι και ούτω καθεξής:kakaka:. Κρίμα που δεν υπήρχε πάντα μια φωτογραφική να τα αποστηθίσει -όλα- (εχέμ εχέμ…:beaten::deadga6:).Και μην ανησυχείς δεν έχασες και πολλά μιας και τέλειωσε το πάρτι νωρίς και φύγαμε λίγο μετά από σένα. Τελικά όμως φαίνετε ότι το Death Note δεν έπιασε για καλή σου τύχη:kill4u:.

Αν έχω κάποιο παράπονο πάντως είναι …. που εξαφανίστηκες kappa:zetsubou:!!!;Ήρθες με την αδερφή σου και τα παιδιά, είπες ένα hi , κάθισες κανένα μισάωρο πιστεύω και εξαφανίστηκες:nanana:!Why, oh whyyyyyyy:sadist:; Δεν έμεινες να σε βγάλουμε και εσένα καμιά καμένη φωτογραφία και να τα πούμε:if:! Την άλλη φορά θα σε κρατήσουμε στο πάρτι θες δεν θες για να σε βγάλει ανελέητα ο Γιάννης παρούσα σε μερικές δεκάδες κάφρικες φωτογραφίες:ballumad:. By the way, ωραίο μαλλί:wooi2:!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#114 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 02 July 2008 - 11:09

Ρε συ Melkor, αν δεν βαριέσαι, δεν κάνει ένα έδιτ στο ποστ με τις φωτογραφίες, να βάλεις και κανένα ονοματάκι.

#115 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 July 2008 - 11:34

Ρε συ Melkor, αν δεν βαριέσαι, δεν κάνει ένα έδιτ στο ποστ με τις φωτογραφίες, να βάλεις και κανένα ονοματάκι.

Την ίδια άποψη έχω και εγώ!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 July 2008 - 11:43

The long awaited pics...

Posted Image

Above : PHM, Pretorian, Gpanos, Melkor, Me loves neliel
teachan and me
below : Ptomahawk, Adventurer, don't remember the girl, GorgiGr

Posted Image
teachan, me loves neliel, adventurar phm

Posted Image
Cassiel, gpanos, phm, denisuki, pretorian, Harima Kenzi sorry meant me loves neliel.

Posted Image
ptomahawk with .. ? that guy from animeplanet.

Posted Image
cassiel, nasia27, friend of nasia, teachan.

Posted Image
phm,denisuki,aoshi,cassiel, nasia

Posted Image
last quincy, dont know the other, the rest of them u know

Posted Image
u known them

Posted Image
u know them

Posted Image
i dont know the girls the rest u know them.

Posted Image
DJDRAGON with me and teachan.

Posted Image
thodoris, i am nenji as naruto, u know the sexy jutsu the rest of them dont know them

Posted Image
gpanos

Posted Image
i am neji with thodori

Posted Image
mona risa

Posted Image
aoshi a.k.a the best eye in this forum after anakin

ok now ? happy ?

#117 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 02 July 2008 - 12:08

ok now ? happy ?

Not really, I didn`t learn all the names I wanted to learn:nosey:
Spoiler:

Edited by Namida, 03 July 2008 - 08:41.

#118 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 02 July 2008 - 12:20

Ο τυπος στα δεξια ειναι τρομακτικα χαρουμενος θα ελεγα... με το δικιο του βεβαια :P

Ο τύπος στα δεξιά έχει και όνομα :nbleed: Και μόνο χαρούμενος δεν είναι , μάλλον γυαλίζει το μάτι του λίγο πριν πάθει Amok , γιατί ήταν καμμένος από τον ήλιο και κατά έναν περίεργο τρόπο όλο το Coffix τον χαιρετούσε με χτύπημα στη πλάτη :nanana:
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#119 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 02 July 2008 - 13:04

Ετσι ετσι, εχω τα καλυτερα ματια ftw!!!
Σημερα περιμενετε και τις δικες μου. :)
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#120 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 July 2008 - 13:36

My Mistress, has done the job for me, 'cause I was preoccupied. that is gonna cost me dearly. nevertheless, I have edited the original post too, with one or two small corrections. sorry it took so long guys, but seriously, I was in dip **** the past two days

1345977285497_zps066ae44a.jpg