Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#61 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 01 June 2008 - 18:34

εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δε γέλαγα με τη misa δε πιστεύω οτι είχε κάτι αστε΄ίο...χαζό ναι αστειό δε ξερω...:nosey:

gomen! δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί δεν θεωρώ προτιμότερο να μην υπήρχε στην σειρά. Ήταν σημαντικό στοιχείο εξέλιξης της πλοκής και το άνιμε θα ήταν εντελώς διαφορετικό χωρίς αυτήν...:emptyonexg1:

αυτό το να μην υπήρχε είναι μια παγίδα του Zoro για να μην ψηφίσουμε οχι!:df13952b:
κανονικά έπρεπε να είναι τη συμπαθείται ναι ή όχι.. τα αλλα είναι παραπλανητικά κατα την ταπεινή μου άποψη!

Edited by Kenny, 01 June 2008 - 19:47.
double post

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#62 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 June 2008 - 18:36

εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δε γέλαγα με τη misa δε πιστεύω οτι είχε κάτι αστε΄ίο...χαζό ναι αστειό δε ξερω...:nosey:

και συμπληρωνω οτι οι παρεμβασεις της στην πλοκη τις περισσοτερες φορες με ξενερωναν,,,, θα προτιμουσα σε καποια πραγματα να μην εχωνε την μυτη της

#63 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 June 2008 - 18:42

Για να καταλάβω κάτι εδώ μιλάμε αν αυτά που έκανε η Misa ήταν σωστά ή αν κόλαγε ως χαρακτήρας στην σειρά death note?
Posted Image

#64 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 18:48

Ρε Glastenen, φέρε μερικά βιβλία Δικαίου, εδώ πολλοί χρειάζονται φροντιστήριο. :fromabove:

Θα το θεωρησω αστειο αυτο που λες(ξερω οτι γι αυτο το γραψες),παντως εγω σεβομαι ολες τις αποψεις,οσο κουφες κι αν ακουγονται,ακομα κι αυτες που διαφωνουν μαζι μου,μαλιστα μ'αρεσουν οι συζητησεις(δεν λεω οτι εκανες αυτο,για να μην παρεξηγουμαστε..απλα λεω πως το βλεπω εγω καθε φορα που συζηταω)

Λοιπόν, απλά και όμορφα: Οι πράξεις της Misa ήταν de facto αποτρόπαιες. Το αν τις έκανε με συνείδηση των πράξεών της, ή αν δρούσε τυφλωμένη από το πάθος (έλεος :deadga6:) ουδεμία σημασία έχει.

Ειπα εγω οτι δεν ηταν αποτροπαιες,ειπα εγω οτι αν την δικαζαν θα την εβγαζαν αθωα??

Αυτο που ειπα ειναι οτι η συναναστροφη με τον Light την εκανε ετσι...

Απο μονη της ηταν καλη κοπελα(βεβαια και στην περιπτωση του Light μπορουμε να πουμε οτι ηταν κι αυτος καλος χαρακτηρας και το DN τον εκανε ετσι,αλλα το Death Note δεν ειναι ενα αντικειμενο που σκεφτεται,αν θες το χρησιμοποιεις...ο Light ενω σκεφτεται και οτι εκανε στην misa την οδηγησε στις "αποτροπαιες" που λες πραξεις....η misa ηταν αδυναμη απο μυαλο,ηλιθια...κακια δεν ηταν...)

Για να μην τα πολυλογω,αυτο που λεω ειναι:

Η Μisa ειναι αγγελος χωρις το Death Note,με το Death Note ειναι ανθρωπος(και καλη και κακια,αναλογα με το πως θελει να το χρησιμοποιησει),με τον Light ειναι Devil,αλλα ασυνειδητα στην περιπτωση της...

Τελικά, μου φαίνεται ότι τα πολλά anime, αντί να καταρρίπτουν τις προκαταλήψεις σας, τις ενισχύουν. Εν προκειμένω, μου δίνετε την εντύπωση ότι για να αποκαλέσετε έναν χαρακτήρα κακό, θα πρέπει να είναι άσχημος, με κέρατα, πριονωτά δόντια και σατανικό γέλιο.

Ε guess what. Υπάρχουν και κακοί άνθρωποι με αγγελικό πρόσωπο.

Το ξερω αυτο,αλλα αλλο να ειναι κακος απο την φυση του ή γιατι ετσι αναπτυχτηκε(πχ απο κακους ανθρωπους) και αλλο να κανει κακες πραξεις χωρις να τις αντιλαμβανεται...

Καλα η οψη εννοειται οτι δεν παιζει κανενα ρολο,μαλιστα τις ομορφες γυναικες/αντρες να φοβασαι γιατι πιο δυσκολα πολεμουντα απο τα τερατα με κερατα(!)

Τελειωνοντας,επαναλαμβανω οτι οτι εκανε η Misa ΗΤΑΝ κακο,αυτη δεν ηταν...

Και επισης οτι ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει αν δεν ειχε βρει το DN και τον Light,τοτε θα ηταν και αυτο που πραγματικα εννοω...

αυτό το να μην υπήρχε είναι μια παγίδα του Zoro για να μην ψηφίσουμε οχι!:df13952b:
κανονικά έπρεπε να είναι τη συμπαθείται ναι ή όχι.. τα αλλα είναι παραπλανητικά κατα την ταπεινή μου άποψη!

Δεν εχει σχεση αν ηταν σημαντικη για την πλοκη...αν την αντιπαθειτε ψηφιστε οχι,ασχετα απο το αν ηταν σημαντικη για την πλοκη,θεωριστε οτι αντι για αυτην εμφανιζοταν καποιος εξυπνος μορφονιος,BodyBuilder,με 3 πτυχια(!!) με Death Note και ηταν ακολουθος του Light,και καθολου χαζος...

Ρε Zoro, κι εγω ειμαι πολυ γλυκια και συμπαθητικη αλλα οχι και να σκοτωσω κοσμο
επειδη μου το λεει καποιος διεστραμμενος. Αλλα αυτη ηταν τυφλααα ερωτευμενη μαζι του, τοσο τυφλα που δεν το συζητω.

Αυτο που λεω κι εγω...

Λιγο ελεος δλδ....:deadga6:
Η αγαπη εχει και καποιο οριο.... λιγο ανοιχτο μυαλο θελει.

Οπως ειπα,ηταν χαζη...επρεπε να βρει πιο καλο αντρουλη....

Edited by Zoro, 01 June 2008 - 19:17.

#65 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 01 June 2008 - 19:07

Πάντως ένα είναι το σίγουρο:
αν η Misa πρότεινε στον Light ενα foot massage, δεν θα δεχόταν

#66 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 01 June 2008 - 19:12

Πάντως ένα είναι το σίγουρο:
αν η Misa πρότεινε στον Light ενα foot massage, δεν θα δεχόταν

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

@ Zoro:ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!
(αν και πάει τώρα η ψήφος χάθηκε και πόσες άλλες μαζί...)

Posted Image

#67 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 June 2008 - 19:17

Η Misa ήταν η κλασσική χαζογκόμενα που υπάρχει στην συντριπτική πλειοψηφία των anime, με σκοπό να δώσουν μια πιο ευχάριστη πνοή στην ιστορία. Το θέμα είναι πως το Death Note ήλπιζα πως θα ήταν ένα από τα ελάχιστα anime που δεν θα είχαν τις κλασσικές χαζοχαρούμενες επεμβάσεις όταν η ιστορία γίνεται σοβαρή αλλά απ' ό,τι φαίνεται έκανα λάθος.

Όχι πως δεν μου άρεσε η σειρά, ίσα ίσα. Αλλά η Misa ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε στο DN. Όταν βλέπω μία σοβαρή ιστορία, θέλω να παραμένει σοβαρή σε όλους τους τομείς από την αρχή ως το τέλος.

Απ' ό,τι φαίνεται είναι στην νοοτροπία των Ιαπώνων να κάνουν τέτοιες παρεμβάσεις για να δώσουν μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στις ιστορίες τους. Ακόμα και σε σοβαρά manga όπως Berserk θα βρεθεί ένας @#$%puck να καταστρέψει την ατμόσφαιρα.

(Τον Puck τον ανέφερα σαν παράδειγμα της νοοτροπίας τους. Ας μην σχολιαστεί, σε αυτό το thread τουλάχιστον, γιατί θα βγούμε εκτός θέματος)

E5VV38U.jpg

#68 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 19:23

@Phantom:

Σ'αυτο θα μπορουσα και να συμφωνησω,χωρις την Misa ισως και να ητανε καλυτερη η ολη ιστορια,πιο σοβαρη,σαν ενα cop story με στοιχεια υπερφυσικου...αλλα μιας και την πηραμε,δεν την θεωρησα χοντρο μειονεκτημα,ελαφρυνε το κλιμα(μας εδειξε κι μια pervert version του L!)...

Με λιγα λογια,πιθανον να ηταν καλυτερα αν δεν ηταν μεσα(εως ΣΙΓΟΥΡΑ για την iristella!),αλλα και που την βαλανε δεν με χαλασε...την συνηθησα με τα αστεια της..

Παντως
Spoiler:

#69 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 June 2008 - 19:23

Η Misa ήταν η κλασσική χαζογκόμενα που υπάρχει στην συντριπτική πλειοψηφία των anime, με σκοπό να δώσουν μια πιο ευχάριστη πνοή στην ιστορία. Το θέμα είναι πως το Death Note ήλπιζα πως θα ήταν ένα από τα ελάχιστα anime που δεν θα είχαν τις κλασσικές χαζοχαρούμενες επεμβάσεις όταν η ιστορία γίνεται σοβαρή αλλά απ' ό,τι φαίνεται έκανα λάθος.

Όχι πως δεν μου άρεσε η σειρά, ίσα ίσα. Αλλά η Misa ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε στο DN. Όταν βλέπω μία σοβαρή ιστορία, θέλω να παραμένει σοβαρή σε όλους τους τομείς από την αρχή ως το τέλος.

Απ' ό,τι φαίνεται είναι στην νοοτροπία των Ιαπώνων να κάνουν τέτοιες παρεμβάσεις για να δώσουν μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στις ιστορίες τους. Ακόμα και σε σοβαρά manga όπως Berserk θα βρεθεί ένας @#$%puck να καταστρέψει την ατμόσφαιρα.

(Τον Puck τον ανέφερα σαν παράδειγμα της νοοτροπίας τους. Ας μην σχολιαστεί, σε αυτό το thread τουλάχιστον, γιατί θα βγούμε εκτός θέματος)

x1000000 εκτός του θέματος που αφορά τοn Puck(πιστεύω πως χρειαζόταν γιατί η ατμόσφαιρα ήταν υπερβολικά βαριά)!
Posted Image

#70 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 01 June 2008 - 19:28

εγώ πάντως όποτε εμφανιζόταν δεν ε΄λεγα "α!τι ωραία θα ελαφρύνει το κλίμα" ημουν σε μια φάση |ωχ! τι θελει πάλι έχουμε που έχουμε την αγωνια μας έχουμε και αυτή που έιναι στον πλανητη της!":bleh:

κι για αλλή μια φορά ενα αρκετά διαφορετικό anime ακολουθεί το κλισε της χαζογκόμενας...δεν έχουν βαρεθεί ήθελα να ήξερα...

@Zoro :για ποια pervert μεριά του L μιλάς?:hmmm:

Posted Image

#71 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 01 June 2008 - 19:32

κι για αλλή μια φορά ενα αρκετά διαφορετικό anime ακολουθεί το κλισε της χαζογκόμενας...δεν έχουν βαρεθεί ήθελα να ήξερα...

Μαλλον αρεσει τρελα στους Ιαπωνες η χαζογκομενα, η δουλα, η βιασμενη....
Αχ, να ρωτουσα εναν Ιαπωνα τι στο καλο βρισκει σε αυτες......:emptyonexg1:

#72 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 June 2008 - 19:35

ααχ εχω ενα ωραιο fanartακι πανω στην pervert πλευρα του L και δεν ξερω πως να το ανεβασω γμτ....(τελειως εκτος θεματος...)
και (εντος θεματος) ηταν ισως η μονη φορα που εξυπηρετησε την πλοκη η παρουσια της - πραγματικα ειχα ψοφησει απο τα γελια με το προσωπο του L (φυσικα και οχι με την Misa , αλλα σε αυτην την περιπτωση η παρουσια της ηταν ανεκτη)
@gaia: ρωτα κι εναν απο τους εγχωριους, οπως βλεπεις η misa εχει πολλους υποστηρικτες που ταυτιζονται με τους ιαπωνες, οποτε το ιδιο ειναι

#73 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 01 June 2008 - 19:37

ποτέ ρε παιδια? εξηγήστε μου και μενα!!!:emptyonexg1:

Posted Image

#74 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 19:39

εγώ πάντως όποτε εμφανιζόταν δεν ε΄λεγα "α!τι ωραία θα ελαφρύνει το κλίμα" ημουν σε μια φάση |ωχ! τι θελει πάλι έχουμε που έχουμε την αγωνια μας έχουμε και αυτή που έιναι στον πλανητη της!":bleh:

Και γι αυτο ακριβως εχουμε την διαφορα στην αποψη και στο humor!!

Χαιρομαι που καναμε αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση,φαινετε ολοι το χαμε καημο,μιας και μαζεψαμε replies...

@Zoro :για ποια pervert μεριά του L μιλάς?:hmmm:

Εμενα μου φανηκε εμφανες οτι στον L αρεσε η Μisa,και αυτο το ειδαμε πολλες φορες...ειπα pervert γιατι ειμασταν συνηθισμενοι στον σοβαρο και αφοβο L και ξαφνικα εκανε σαν ...pervert καπως(ενταξει οχι τελειως)!!

Παραδειγματα:

Τοτε που εδειχνε μια διαφημιση της στην τηλεοραση και ο L μασουλουσε επιμονα την φλουδα απο μια μπανανα και μετα καποιος,ο Matsuda νομιζω,του ειπε "ηρεμισε,ηρεμισε,τελειωσε!"...

Επισης οταν την πρωτοειδε ειπε στον Light:"γνωριζεις την Misa Misa,ειμαι μεγαλος fan"...και μαλιστα σε μερικες περιπτωσεις παραδεχτηκε οτι ζηλευε που ηθελε τον Light(και αυτη μου φαινετε τον ειχε πει παραξενο)..ετσι θυμαμαι τουλαχιστον,αυτη την εντυπωση μου ειχε δωσει....

Τελος,οταν ηταν δεμενος με την αλυσιδα με τον Light,και τσακονονταν,ο Matsuda για να τους ηρεμισει ειπε με το μικροφωνο οτι η misa θα βγαλει ταινια με τον αγαπημενο σκηνοθετη του L γιατι ειχε βγει πρωτη απο ομορφια σε ενα περιοδικο....και ο Light του ειπε:"Τι?"

και απανταει ο L:"Tιποτα,o matsuda λεει τις βλακειες του ως συνηθως"...

ααχ εχω ενα ωραιο fanartακι πανω στην pervert πλευρα του L και δεν ξερω πως να το ανεβασω γμτ....(τελειως εκτος θεματος...)
και (εντος θεματος) ηταν ισως η μονη φορα που εξυπηρετησε την πλοκη η παρουσια της - πραγματικα ειχα ψοφησει απο τα γελια με το προσωπο του L (φυσικα και οχι με την Misa , αλλα σε αυτην την περιπτωση η παρουσια της ηταν ανεκτη)

Χαιρομαι που σ'αρεσε σε κατι επιτελους..και καλα που το αναφεραμε...γιατι κι εγω γελασα πολυ με τον "pervert" L...

@gaia: ρωτα κι εναν απο τους εγχωριους, οπως βλεπεις η misa εχει πολλους υποστηρικτες που ταυτιζονται με τους ιαπωνες, οποτε το ιδιο ειναι

Ε,οχι να μας πεις κι ετσι!!!!:oo:

#75 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 01 June 2008 - 19:41

ε, ο mello, ψιλοητανε...

Originally Posted by usagi 19 Posted Image
χαχαχα:hahaha: και ήταν και ξανθος...

xDDDDD lmfao :hahaha:

ha ha ha ha