Ρε Glastenen, φέρε μερικά βιβλία Δικαίου, εδώ πολλοί χρειάζονται φροντιστήριο. 
Θα το θεωρησω αστειο αυτο που λες(ξερω οτι γι αυτο το γραψες),παντως εγω σεβομαι ολες τις αποψεις,οσο κουφες κι αν ακουγονται,ακομα κι αυτες που διαφωνουν μαζι μου,μαλιστα μ'αρεσουν οι συζητησεις(δεν λεω οτι εκανες αυτο,για να μην παρεξηγουμαστε..απλα λεω πως το βλεπω εγω καθε φορα που συζηταω)
Λοιπόν, απλά και όμορφα: Οι πράξεις της Misa ήταν de facto αποτρόπαιες. Το αν τις έκανε με συνείδηση των πράξεών της, ή αν δρούσε τυφλωμένη από το πάθος (έλεος
) ουδεμία σημασία έχει.
Ειπα εγω οτι δεν ηταν αποτροπαιες,ειπα εγω οτι αν την δικαζαν θα την εβγαζαν αθωα??
Αυτο που ειπα ειναι οτι η συναναστροφη με τον Light την εκανε ετσι...
Απο μονη της ηταν καλη κοπελα(βεβαια και στην περιπτωση του Light μπορουμε να πουμε οτι ηταν κι αυτος καλος χαρακτηρας και το DN τον εκανε ετσι,αλλα το Death Note δεν ειναι ενα αντικειμενο που σκεφτεται,αν θες το χρησιμοποιεις...ο Light ενω σκεφτεται και οτι εκανε στην misa την οδηγησε στις "αποτροπαιες" που λες πραξεις....η misa ηταν αδυναμη απο μυαλο,ηλιθια...κακια δεν ηταν...)
Για να μην τα πολυλογω,αυτο που λεω ειναι:
Η Μisa ειναι αγγελος χωρις το Death Note,με το Death Note ειναι ανθρωπος(και καλη και κακια,αναλογα με το πως θελει να το χρησιμοποιησει),με τον Light ειναι Devil,αλλα ασυνειδητα στην περιπτωση της...
Τελικά, μου φαίνεται ότι τα πολλά anime, αντί να καταρρίπτουν τις προκαταλήψεις σας, τις ενισχύουν. Εν προκειμένω, μου δίνετε την εντύπωση ότι για να αποκαλέσετε έναν χαρακτήρα κακό, θα πρέπει να είναι άσχημος, με κέρατα, πριονωτά δόντια και σατανικό γέλιο.
Ε guess what. Υπάρχουν και κακοί άνθρωποι με αγγελικό πρόσωπο.
Το ξερω αυτο,αλλα αλλο να ειναι κακος απο την φυση του ή γιατι ετσι αναπτυχτηκε(πχ απο κακους ανθρωπους) και αλλο να κανει κακες πραξεις χωρις να τις αντιλαμβανεται...
Καλα η οψη εννοειται οτι δεν παιζει κανενα ρολο,μαλιστα τις ομορφες γυναικες/αντρες να φοβασαι γιατι πιο δυσκολα πολεμουντα απο τα τερατα με κερατα(!)
Τελειωνοντας,επαναλαμβανω οτι οτι εκανε η Misa ΗΤΑΝ κακο,αυτη δεν ηταν...
Και επισης οτι ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει αν δεν ειχε βρει το DN και τον Light,τοτε θα ηταν και αυτο που πραγματικα εννοω...
αυτό το να μην υπήρχε είναι μια παγίδα του Zoro για να μην ψηφίσουμε οχι!:df13952b:
κανονικά έπρεπε να είναι τη συμπαθείται ναι ή όχι.. τα αλλα είναι παραπλανητικά κατα την ταπεινή μου άποψη!
Δεν εχει σχεση αν ηταν σημαντικη για την πλοκη...αν την αντιπαθειτε ψηφιστε οχι,ασχετα απο το αν ηταν σημαντικη για την πλοκη,θεωριστε οτι αντι για αυτην εμφανιζοταν καποιος εξυπνος μορφονιος,BodyBuilder,με 3 πτυχια(!!) με Death Note και ηταν ακολουθος του Light,και καθολου χαζος...
Ρε Zoro, κι εγω ειμαι πολυ γλυκια και συμπαθητικη αλλα οχι και να σκοτωσω κοσμο
επειδη μου το λεει καποιος διεστραμμενος. Αλλα αυτη ηταν τυφλααα ερωτευμενη μαζι του, τοσο τυφλα που δεν το συζητω.
Αυτο που λεω κι εγω...
Λιγο ελεος δλδ....
Η αγαπη εχει και καποιο οριο.... λιγο ανοιχτο μυαλο θελει.
Οπως ειπα,ηταν χαζη...επρεπε να βρει πιο καλο αντρουλη....
Edited by Zoro, 01 June 2008 - 19:17.