Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??
Posted 23 August 2008 - 14:14
Posted 25 August 2008 - 20:12
Posted 25 August 2008 - 21:05

Posted 25 August 2008 - 22:33

Posted 26 August 2008 - 10:48
Posted 26 August 2008 - 16:54

Posted 27 August 2008 - 04:11

Posted 27 August 2008 - 09:08
υπάρχει και η θεά misa που αντιπροσωπευει ενα απο τα πλέον ιδανικά πρότυπα γυναίκας αυτό τις γατούλας{με την ιδεατή σκοπιά πάντα χωρίς καμιά αρνητική σκέψη για το χαρακτήρα τις...να σκέφτεσε απλά οτι είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για σένα }
See I rest my Case man who think like that are better off dead,
people like this make me wish I was a lesbian.
Posted 30 August 2008 - 03:55
Amane Misa = το πιο αδυναμο σημειο της σειρας. Δεν με αρεσε καθολου ο χαρακτηρας της.
Θα συμφωνήσω οτι δε μου άρεσε, αλλά χαίρομαι που υπήρχε. Twas a good move. Το άμυαλο αφοσιωμένο τσιράκι. Light's own little bitch...
Απάντησα το 2ο στο poll, αλλά είναι κάπως περίεργο. Την απεχθάνομαι (that little hussy), αλλά εκτιμώ το πως είναι γραμμένη.. Έτσι, για να τη μισήσεις εντελώς! Σα το Φώτη, πανάθεμά τον!
Edited by Orion19, 30 August 2008 - 04:03.
Posted 30 August 2008 - 06:12
Αυτη τη στιγμη λοιπον γραφω σεναριο για τη βραζιλιανικη τηλεοραση με τιτλο:Μισα Μισα η γατα που εγινε προβατο, που πιστευω θα γνωριζει τεραστια επιτυχια και μια εργασια για τη σχολη που θα μου δωσει στανταρ το πτυχιο και αιωνιο respect στους νομικους κυκλους με θεμα:"απαλλαγη λογω βλακειας πραγματικοτητα η αστικος μυθος?" ελπιζοντας ο καθηγητης να ειναι otaku η τουλαχιστον τα παιδια του γιατι το μεγαλυτερο μερος της εργασιας θα βγει κουοταροντας το παρον θρεντ...Μην ανησυχειτε παιδια θα σας αναφερω στην ορκομωσια...
Τι να πω zoro σε παραδεχομαι!!!! Το να βγεις και να πεις οτι αλλαξες γνωμη και μαλιστα δημοσια σε αυτη τη χωρα δεν το χω ξαναδει ποτε!Ευγε παιδι μου ευγε!
Τωρα,εμενα, η Μισα απλα μου την εσπαγε και με εβγαζε εκτος κλιματος πραγμα το οποιο με ξενερωνε αγρια...Απο κει και περα για μενα δεν ηταν παρα μια ελαφρομυαλη χαζογκομενα απο αυτες που βλεπουμε καθημερινα στην τηλεοραση χωρις καμια ιδεολογια what so ever... Ενας ανθρωπος χωρις καποια σταθερα στη ζωη του ,αφου ειχε χασει τους γονεις, της που πιαστηκε απο τον Light και κρεμαστηκε πανω του δινοντας νοημα στην υπαρξη της μεσα απο τη δικη του...Γυναικουλα απο τις λιγες...Τωρα για την ηθικη της εχουν μιλησει αναλυτικα οι ανω και δεν εχω να προσθαισω κατι μονο οτι εγω δεν την αντιπαθησα για λογους ηθικης(επειδη σκοτωνε χωρις δευτερη σκεψη κτλ) αλλα επειδη εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου οτι σιγα σιγα γινεται προτυπο η γυναικα γλαστρα και σιφιλιαστηκα που το ειδα και στο DN και ειπα "οχι και οι Ιαπωνες ρε γ@μωτο!!!!" (εννοωντας οτι οταν στη σειρα εχεις 2 ιερα τερατα εξυπναδας που ειναι αντρες και ο μονος γυναικειος χαρακτηρας που εχει μια διαρκη παρουσια ειναι η Μισα τοτε σαν γυναικα σε πιανει μια τσατιλα...)
ΥΓ. Iristella ελπιζω να μην εισαι συναδελφος γιατι στο λεω δεν εχει νοημα να παρω πτυχιο οσο κυκλοφορεις εκει εξω ελευθερη

Posted 30 August 2008 - 07:44

Posted 30 August 2008 - 13:04

Posted 30 August 2008 - 13:09
Posted 30 August 2008 - 13:30
Oποτε ειναι λιγο ατοπο να τα ριχνουμε ολα στον Light και να βγαζουμε την Misa Amane αγγελο. Και παντα εννοειται ηξερε τι εκανε....οσο χαζη και αν ηταν.
@ Donjuan..... Οτι ακουνε οι ιαπωνες για το θεμα που αναφερεις το ακουνε απο τους αντρες οχι απο τις γυναικες γιατι ειναι μερος της ανδρικης ψυχολογιας η διαφυλετικη συγκριση εχμ "προσοντων"....Ο φαλλοκραρισμος τους δεν ειναι απαντηση σε αυτες τις κατηγοριες. Και σιγουρα δεν ειναι αυτος ο λογος για τον οποιο δημιουργηθηκε η Misa στο DN. Δημιουργηθηκε καθαρα ως plot devise. Και υπαρχουν και πολλα anime στα οποια οι γυναικες εχουν πολυ πιο δυναμικο ρολο.
@ Yu Kanda... Σεβαστο το ποσο σου αρεσει η misa oπως και ο λογος. Τωρα αναφορικα με το μακαρι να ηταν ολες οι γυναικες ετσι... πιστεψε με υπαρχουν αρκετες ηδη (οπως και αντιστοιχοι αντρες)... ας μεινει η πλειοψηφια των ανθρωπων νορμαλ λοιπον για να συνεχισει να επιβιωνει το ανθρωπινο ειδος

Posted 30 August 2008 - 14:46