Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#331 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2008 - 14:49

Κατα η γνωμη μου παντα το θεωρω πολυ λογικο να αρεσει στα αγορακια η misa...what's not to like?hot hot hot και αφελης να την κανεις οτι θελεις και να της ριχνεις και οσο κερατο γουσταρεις... Επομενως I'll pass στα περι kawai etc (απλα σκεφτομαστε με διαφορετικα κεφαλια...) τωρα εμενα που ειμαι ρομαντικη μεχρι αηδιας (τελευταιο χτυπημα τα 5 cm/sec που εβγαλα τα ματακια μου απο το κλαμα) ο χαρακτηρας αυτος δεν μου βγαζει ουτε μια σταλα ρομαντισμου και να προσπαθησω δηλαδη...ουτε μεγαλη αγαπη βλεπω ουτε καναν τρελο ερωτα απλα την εμμονη ιδεα και ψυχωση για εναν αντρα που την εφτυνε...pathetic imo...οσο για το οτι ηταν plot device ναι ητανε απλα θα προτιμουσα να βρισκανε κατι αλλο οι συγγραφεις να λυσουν καποιες καταστασεις...οποτε η επιλογη της δεν ηταν τυχαια αλλα ειχε στοχο ενα κοινο συγκεκριμενο...

@donjuan το μικρο προβληματακι τους δεν το ειχα ακουσει ομολογουμενως...χμμμμ ετσι εξηγουνται πολλα:hahaha:

#332 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 August 2008 - 17:08

Μου δινω θερμα συγχαρητηρια!!!!!!!!!Καταφερα να διαβασω ολα τα ποστς και πιστευω οτι αυτο το thread απο δω και περα πρεπει να λεγεται ειδη προικος(σεντονια,τραπεζομαντηλα,κουρτινες,καρεδακια etc)

ZOMFG!!!!:OMG3:

Ολα????

You should get an award for your bravery!!!:hahaha:

Τι να πω zoro σε παραδεχομαι!!!! Το να βγεις και να πεις οτι αλλαξες γνωμη και μαλιστα δημοσια σε αυτη τη χωρα δεν το χω ξαναδει ποτε!Ευγε παιδι μου ευγε!

Yup,that's what a true gentleman does^^

ΥΓ. Iristella ελπιζω να μην εισαι συναδελφος γιατι στο λεω δεν εχει νοημα να παρω πτυχιο οσο κυκλοφορεις εκει εξω ελευθερη:nod:

Στο ευχομαι κι εγω...σε αυτον τον τομεα κανεις δεν εχει περισσοτερες γνωσεις απ αυτην:bleh:

Και για να ειμαι και on topic...

Κατα η γνωμη μου παντα το θεωρω πολυ λογικο να αρεσει στα αγορακια η misa...what's not to like?hot hot hot και αφελης να την κανεις οτι θελεις και να της ριχνεις και οσο κερατο γουσταρεις...

Δεν νομιζω οτι το τελευταιο ισχυει πληρως....δλδ ισως να μην νευριαζε τοσο πολυ με το αγορι,αλλα τα γυναικεια θυματα θα ηταν τοσα πολλα που στο τελος με αυτην θα εμενε ο κακομοιρος!!

Αρα ενταξει να αρεσει εως ενα σημειο,αλλα απο κει και περα θα ταν και λιγο θεμα πως να την ξεφορτωθεις....:P

[που βεβαιως εχει αναλυθει κι αυτο παμπολλες φορες...η iristella εκδιδει και βιβλιο "πως να ξεφορτωθειτε την καθε Misa αφοβα και αθορυβα":wis:]

#333 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 30 August 2008 - 17:29

Μπορώ να πω οτί την βρήκα αδιάφορη. :unsure:
Spoiler:
Αν και μ'άρεσε το στιλάκι της(ντύσιμο, μαλλιά κλπ) γι'αυτό επιχείρησα και cosplay.(άλλο το πως βγήκε):wis:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#334 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 01 September 2008 - 23:12

Πως μπορειται να την αντιμπαθητε;;:yawn2:
Ειναι πολυ γλυκια. :bahhh:

#335 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 02 September 2008 - 20:52

Το θέμα δεν είναι το αν είναι γλυκειά ή όχι...Δεν είναι κακός χαρακτήρας,ούτε απαραίτητα αντιπθητικός...Θα συμφωνήσω όμως με άλλα post και θα πω πως μου φάνηκε πολύ αδιάφορη και διακοσμητικό στοιχείο λίγο...Θα μπορούσε να ήτανε πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας υπό άλλες συνθήκες αλλά...Νταξ,δεν είναι κακό ούτε να ερωτεύεσαι ούτε να κάνεις κάποιες θυσίες για τον άλλον αλλά τούτη ξεπέρασε τα όρια...Και δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς χαζή γιατί φαίνεται να είχε υπόψιν της ότι ο Light την χρησιμoποιούσε αλλά παρόλα αυτά επέμενε να τον ακολουθεί πιστά...Τώρα αν ήταν βλακεία αυτή η προσωπική της επιλογή είναι άλλο θέμα..

#336 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 02 September 2008 - 21:05

Το θέμα δεν είναι το αν είναι γλυκειά ή όχι...Δεν είναι κακός χαρακτήρας,ούτε απαραίτητα αντιπθητικός...Θα συμφωνήσω όμως με άλλα post και θα πω πως μου φάνηκε πολύ αδιάφορη και διακοσμητικό στοιχείο λίγο...Θα μπορούσε να ήτανε πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας υπό άλλες συνθήκες αλλά...Νταξ,δεν είναι κακό ούτε να ερωτεύεσαι ούτε να κάνεις κάποιες θυσίες για τον άλλον αλλά τούτη ξεπέρασε τα όρια...Και δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς χαζή γιατί φαίνεται να είχε υπόψιν της ότι ο Light την χρησιμoποιούσε αλλά παρόλα αυτά επέμενε να τον ακολουθεί πιστά...Τώρα αν ήταν βλακεία αυτή η προσωπική της επιλογή είναι άλλο θέμα..

Totally agree!!!

#337 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 posts

Posted 07 September 2008 - 09:15

Για να ξεκινήσω ψήφησα ότι συμπαθώ τη misa και αφού τσέκαρα και αρκετά ενδιαφέροντα πόστ νομίζω οτι μπορώ να βγάλω το personal view μου

Λοιπόν καταρχάς συμφωνώ με τον Kenny(για πρώτη φορά)στο γεγονός οτι η misa ήταν κακιά(με το γράμμα του νόμου) και οτί είχε συνήδειση των πραξεών της.
¨Ομως αυτό δικαιολογήται από τα ταλαιποριμένα παιδικά της χρόνια
α)η δολοφονία των γονιών της
β)η απόπειρα κακοποιού εναντίον της
¨Οταν σου συμβαίνουν περιπτώσεις σαν και αυτές και μετά σου εμφανίζεται ενα τετράδιο το οποίο σου δίνει ουσιαστικά την δύναμη πάνω στον θάνατο η δυνατότητα να πάρεις μιας μορφής εκδίκηση για όλα τα συμβάντα που σου διέλησαν την ζωή,..δεν θα το έκανες?
Αν μπορούσες να προστάτέψεις τους 'αλλους απο το γίνουν έρμαια της μοίρας σαν εσένα,..δεν θα το έκανες?
θα μπορούσες να αντέξεις της ενοχές ότι ενώ εχεις την ικανότητα να προστατέυσεις,αποφάσησες να ακολουθησεις το γράμμα του νόμου και να κατσείς με σταυρομένα τα χέρια?
Θα μου πείτε τώρα ρε συ σκώτονε δεν τους κέρναγε σουβλάκια.συμφώνω
αλλα κατα την προσωπική μου,άποψη η ζωή που δεν σέβεται και καταπατά μια άλλη ζωή επειδή είναι πιο αδύναμη έχει μικρότερο δίκαιομα να ζήσει,ακούγεται σκληρό αλλα έτσι είναι,οταν δεν μπορείς να ους προστατεύσεις 'ολους επιλέγεις πιος αξίζει να προστατευτεί περισσότερο.
Αυτό συμπαιρένω κρίνοντας απο την προσωπικότιτα της misa

Τώρα το όλο σκηνικό με τον light
απο πρώτης άποψης φαίνεται ένα άβουλο ερωτοχτυπημένο κοριτσάκι
είναι όμως μόνο ο έρωτας που την παρακηνεί?
Η misa με το που πιάνει στα χέρια της το death note και βουτάει για πρώτη φορά τα χέρια της στο αίμα συνηδητοποιεί ένα πράγμα.....είναι μόνη της,έχει ένα μυστήκό το οποίο δεν μπορεί να πεί σε κανέναν,την κυριέβουν ενόχές για αυτά που έχει κάνει και βρίσκεται μεταξή φθοράς και αυθαρσίας σε ψυχολοκικό επίπεδο.
και ώς δια μαγείας τσούπ εμφανίζεται ο kira,ενας ανθρωπος που μπορεί να την καταλάβει,ενας άνθρωπος που μπορεί να ταυτιστεί μαζί της,ενας ανθρωπος που έχει επίσεις βουτίξει τα χερια του στο αίμα(αν και για εγωιστίκους λόγους),τον μοναδικό άνθρωπο στον οποίο μπορεί να μιλήσει ανοιχτά και να βγάλει το βάρος απο μέσα της,με αλλα λόγια είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να την συντροφεύσει.
Ολοι μας για αυτό δεν ψάχνουμε?
καποιον να μας καταλάβει,να μας προστατέυσει,να μας συγχωρέσει και αν ειμαστέ τυχεροί να μας αγαπήσει κιόλας.Αυτο είναι το ειδανικό του έρωτα.
Τί δεν θα έκανε κάποιος για να προστατεύσει κάποιον που αντιπροσοπεύει τα παραπάνω?
Τι δεν θα έκανε κάποιος για μην χάσει κάποιον που αντιπροσοπεύει τα παραπάνω?
Και θέλω να αναφερθώ σε ένα post το οποιό αναφέρει στο τέλος του οτι και ο έρωτας έχει όρια,δεν εικάζω οτι γνωρίζω παραπάνω αλλα κατα την δική μου αντίληψη,ο έρωτας δεν θα έχει κάνενα όριο όσο η σκέψη και η αντίληψή μας ανάκαλύπτει συνεχώς καινουργιους τόπους και λόγους για να ερωτευτεί.

Δεν μπορώ να μισήσω την misa,όχι,γιατί και εγώ στη θέση της το ίδιο έκανα

Αυτά απο εμένα..

Υ.Γ. ελπίζω να μην σας κούρασα αλλα πραγματικά ελπίζω να σας ενόχλησα.

Posted Image
Spoiler:

#338 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 07 September 2008 - 11:37

Misa Misa FTW!!:wooi2:
ヤクザ   あいしてる!

#339 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 September 2008 - 09:49

Για να ξεκινήσω ψήφησα ότι συμπαθώ τη misa και αφού τσέκαρα και αρκετά ενδιαφέροντα πόστ νομίζω οτι μπορώ να βγάλω το personal view μου

θα σου έλεγα ότι δεν αναφέρεις πουθενά τα κλισέ που εμφανίζονται πάνος τις
σε ότι αφορά θέση τnς γυναικας.
αλλα μετά είδα ότι είσαι άνδρας και κατάλαβα γιατί δεν το έχεις κάνει.

#340 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 September 2008 - 00:01

Eγω ρε παιδια δεν την αντιπαθησα.. Βασικα τη λυπηθηκα. Γιατι περασε οσα περασε, και μετα εφαγε γερο δουλεμα απο τον Light και με εκνευρισε αυτο ως γυναικα και ως ανθρωπο-που χρησιμοποιησε την αφελεια της για το δικο του καλο. Σωσε με και θα σε αγαπαω για παντα. Κανε εκεινο και θα ειμαι δικος σου για μια ζωη, κανε το αλλο και δε θα υπαρχει αλλη για μενα. Την οδηγησε να μειωσει κατα 4 το lifespan της και την δουλευε μεχρι το τελος. Εκεινη, η ηταν τυφλωμενη απο αγαπη κιαια εκανε ολα συνειδητα, η απλα δεν καταλαβαινε οτι χρησιμοποιειται. Σε οποιαδηποτε απο τις 2 περιπτωσεις, μου ταβηξε το ενδιαφερον αυτος της ο χαρακτηρας, αλλα ποιος μπορει να την αντιπαθησει μετα απο ολα αυτα? Δεν εκανε κατι κακο, απλα εκανε τα παντα για να υπερασπιστει αυτον που σκοτωσε το δολοφονο της οικογενειας της και για να αισθανθει καλυτερα ισως μετα την αποπειρα δολοφονιας της, κι οταν ανακαλυψε ποιος ηταν αυτος τον ερωτευτηκε κιολας οποτε 2 φορες χειροτερα κολλημενη. Εμενα μου προκαλεσε οικτο οχι αντιπαθεια. Βεβαια μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι την αντιπαθησατε-σαν Plot device που λεε και η Ιριστελλα αν και δεν πιστευω οτι ηταν Plot device απλα. Εγω την κατατασσω στους πρωταγωνιστες γιατι αν δεν ηταν αυτη θα ειχαν εξελιχθει τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Ο μονος λογος που θα μπορουσε να με κανει να την δω λιγο στραβα ειναι
Spoiler:
.. αυταααα

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#341 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 14 September 2008 - 14:36

Βασικα θα συμφωνησω με την πιου-πιου.....

#342 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2008 - 15:03

Βεβαια μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι την αντιπαθησατε-σαν Plot device που λεε και η Ιριστελλα αν και δεν πιστευω οτι ηταν Plot device απλα. Εγω την κατατασσω στους πρωταγωνιστες γιατι αν δεν ηταν αυτη θα ειχαν εξελιχθει τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Ο μονος λογος που θα μπορουσε να με κανει να την δω λιγο στραβα ειναι

Spoiler:
.. αυταααα

πιου πιου παρεξηγησες νομιζω...... Δεν ειπα οτι την αντιπαθησα επειδη ηταν plot device... Γενικα την θεωρω ασχημο χαρακτηρα του οποιου η μοναδικη χρησιμοτητα στη σειρα ηταν αυτη -- εχει μεγαλη διαφορα.
Spoiler:

Οσο για το δεν εκανε τπτ κακο να υπενθυμισω ξανα οτι σκοτωνε κοσμο αθωους και μη....

#343 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 posts

Posted 14 September 2008 - 17:09

@Erisabetsu

οχι οτί αναιρώ τις απόψεις μου(προς θεού) άλλα η αλήθεια είναι ότι είμουν συναισθηματικά φωρτισμένος,αν όχι συντετριμένος,όταν πόσταρα απο κάτι προσωπικό so don't get me wrong

Edited by Kapou, 14 September 2008 - 17:09.
ξέχασα ένα σ

Posted Image
Spoiler:

#344 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 14 September 2008 - 17:44

Παιδιά, εμένα η κυρα-Misa μου την δίνει απίστευτα. Είναι εκνευριστηκότατη και κατα ένα μεγάλο μέρος θύμα....Αυτά.

Posted Image

#345 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 15 September 2008 - 01:05

Ούτε εμένα μ΄αρέσει
θα την προτιμούσα έξω από την ιστορία
:hero: