Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??
Posted 03 October 2008 - 14:46
αυτά είπα πριν λίγες μέρες σε ένα convo εδώ.
είναι θύμα μέχρι αηδίας, είναι κλούβια, παν-χαζη και χαζοχαρούμενη μέχρι τελικής πτώσης, είναι πουλημένη εντελώς και πιστή λόγω μ*λ*κι*ς κολλήματος και όχι ιδεολογίας βασικά, έχει άθλιο και κοινότυπο γούστο 15χρονου ενώ είναι κοτζάμ γομάρα σε ηλικία, δεν είναι καν σαν γυναίκα από όποια άποψη και αν το εξετάσεις.......
ΑΛΛΑ εγώ δεν θα ήθελα με τίποτα να λείπει από το Ντεθ Νότο (χεχε) γιατί είναι απαραίτητη κατ' εμέ. είναι συστατικό της σούπας τεσπα και αν έλειπε, η σούπα θα ήταν λειψή.
και τέλος πάντων, η καταπληκτική χωρίς λογική αφοσιωσή της στον Raito, είναι πολύ συχνά συγκινητική.........
αυτά από μένα..............

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 26 December 2008 - 05:39
καλησπέρα σας και συγγχαριτίρια για την εκπομπή σας
είχα ένα φτυάρι και δεν ήξερα τι να το κάνω...και τότε λέω δεν πάω να ξεθάψω κανα θρεντ?το συζήτησα λίγο με τον ευατό μου και τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε.
διάβασα κάποια σεντονάκια και έχω να πω το εξής.
η χαζομαρα και η αφέλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΕΣ!
η μισα δεν ήταν καλή στην αρχή για πραγματι΄κά ήταν αυτός ο χαρακτήρας της,αλλά πολύ απλά δεν ήξερε τι είναι καλό και τι κακό,δεν το είχε φιλοσοφίσει ποτέ πέρα από την χαζή ιδεολογία που περνάνε σε όλους τους φισιολογικους ανθρώπους που το μόνο που μπορούν να κάνουν καλά είναι να περιφανεύονται για τον εαυτό τους και να [ιστεύουν ότι όλοι τους ζηλεύουν...
Edited by Seirios, 26 December 2008 - 06:52.

Posted 26 December 2008 - 09:25
Εχει τα παντα. Looks και το καταλληλο brain

Posted 26 December 2008 - 16:18
Την λατρευουμε!
Εχει τα παντα. Looks και το καταλληλο brain
βρίσκω την λογική σου απίστευτα σωστη!

Posted 26 December 2008 - 18:32
Συνοψίζοντας, αν και δεν μου άρεσε σαν χαρακτήρας δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να λείπει απ' τη σειρά. Αφού όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, επιλέγω όχι.
Posted 26 December 2008 - 20:56
Ήταν υπερβολικά ηλήθεια, ο Light την καραεκμεταλευόταν, κι αυτή εκεί, σαν το πιστό σκυλάκι. Αλλά την βρήκα κάάάάπως συμπαθητική, αλλά γενικά δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση. Μια χαζή ξανθιά ήταν μόνο (no offence στις ξανθιές το φόρουμ)

Posted 26 December 2008 - 21:44
ειναι απελπιστικα ηλιθια,ενας απο τους κυριους λογους που υπαρχει στην σειρα ειναι για να την μισουμε...
αν και επαιξε αρκετα σημαντικο ρολο στην πλοκη της σειρας,δεν θα εβλαπτε αν ειχε λιγο παραπανω εγκεφαλο
και τωρα που το σκεφτομαι θα ειχε πλακα μια "επαναστασση κατα του Kira" απο μερους της..αυτο φυσικα θα συνεβαινε μονο αν δεν ειχαν καει τα εγκεφαλικα της κυτταρα απο το ντεκαπαζ...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 26 December 2008 - 21:55
την μισουμε οπως ο Οzzy Osborne μισει τον Ronnie James Dio και ο Varg Vikernes μισουσε τον Euronymous πρωτου τον στειλει στα θυμαρακια...
Πίσω απο κάθε μεγάλο μίσος όμως κρύβετε ένας μεγάλος έρωτας...το έχετε σκεφτεί αυτό?

Posted 26 December 2008 - 22:14
Πίσω απο κάθε μεγάλο μίσος όμως κρύβετε ένας μεγάλος έρωτας...το έχετε σκεφτεί αυτό?
Spoiler:
η Misa δεν αποτελει τον τυπο γκομενας που μ αρεσει..προτιμω τις κοκκινομαλλες..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 26 December 2008 - 22:45
και βλεπω οτι τα ναι προηγουνται με μεγαλη διαφορα..
φατε τα συκωτια σας λυσσαρες

Posted 26 December 2008 - 23:03
χεχε, δεν το περιμενα οτι αυτο το τοπικ θα ξαναγυρναγε στο προσκηνιο...
και είμαι περίφανος για αυτό.......

Posted 27 December 2008 - 03:17
Κατά την πάγια τακτική μου, όποτε κάποιος υπερηφανεύεται για το αποτέλεσμα ενός poll, επεμβαίνω και αποκαθιστώ τη δικαιοσύνη.χεχε, δεν το περιμενα οτι αυτο το τοπικ θα ξαναγυρναγε στο προσκηνιο...
και βλεπω οτι τα ναι προηγουνται με μεγαλη διαφορα..
φατε τα συκωτια σας λυσσαρες

Welcome our fourth option.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 December 2008 - 03:27
θυμίθηκα κάτι epic συζητήσεις που είχαν γίνει εδώ btw,πέρασε καιρός T.T
Posted 27 December 2008 - 03:31