Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#286 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 July 2008 - 00:10

Παντως να παραδεχτω και κατι αλλο!![ακομη πιο πολυ απ την αλλη φορα]

Το post της iri-chan πιο πανω,που ξανακαθισα να διαβασω τωρα παλι,δεν ηταν μονο το μεγαλυτερο pwnarισμα της ζωης μου[κανεις δεν ειχε καθισει ποτε να αφιερωσει τοσο πολυ ωρα σε συζητηση μαζι μου!!κι ας διαφωνουσε!:kawaii:...o kenny ερχεται 2ος{για να μην μου λεει οτι δεν τον αναφερωXD}]αλλα πραγματικα μου αλλαξε σχεδον ριζικα τα πιστευω μου στο ζητημα και....εχεμ εχεμ....για πρωτη φορα στην ζωη μου θα το παραδεχτω....

Ειμαι σχεδον ολοκληρωτικα Misa hater πια!!:hahaha:

[rep δεν μπορω να τις δωσω ακομη για το post αλλα κι αυτο θα γινει πολυ συντομα!^^]

Ηδη ειχα πει οτι δεν θεωρουσα σωστο αυτο που εκανε γενικως αλλα τελευταια μετα απο τοσες πολλες συζητησεις στο θεμα με την μεγαλυτερη misa hater του site[insert name hereXD] αρχισα να την ψιλοβλεπω οπως αυτη!!

Ειναι μεγαλη παραδοχη απο μερους μου και πραγματικα δεν προκειται να ξαναγινει τετοιο πραγμα!!:P

Αν και εξακολουθω να μην την θελω στο εκτελεστικο αποσπασμα,η ισοβια το λιγοτερο της αξιζει!!

Ας ειχε μυαλο και ας σκεφτοταν!!

Δεν ειναι πραγματα αυτα να κανει του κεφαλιου της ενω η κατασταση ηταν σοβαρη!!

Χωρις αυτην θα ειχαμε παρει ενα πολυ καλυτερο DN και με πιο πολυ εξυπναδα στην μαχη μυαλων και χωρις fanservice/γελοιες καταστασεις!

Yosh,from now on I'll follow iri-sensei's teachings and devote myself in destroying every misa fan out there!

Αν και ισως εδωσα ενα ελαφρως αστειο τονο στο post,σοβαρολογω για να μην νομιζουν μερικοι...

Δεν την μισω τοσο πολυ οση η iri αλλα πλησιαζω!

Καλυτερα χωρις αυτη και με μια πιο εξυπνη πλοκη...

Οπως και καλυτερα χωρις αυτη για να μην υποβιβαζεται η γυναικεια νοημοσυνη τοσο πολυ!(μιας και οι αλλοι 2 ηταν διανειες)

Ηταν κριμα η ολη εξυπναδα της ιστοριας να εξατμιστει ετσι,παλι καλα που στην πραγματικη ζωη υπαρχουν και πιο εξυπνες ξανθιες!!;)

Αυτα απο μενα,μην με φατε:stubborn:...εκανα την παραδοχη της ζωης μου!!

[και μονο ενα ατομο ηταν ικανο να το κανει αυτο!!κι αυτη ξανθια:P]

Edited by Zoro, 29 July 2008 - 00:52.

#287 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 29 July 2008 - 00:16

Και ν απως ενας ανθρωπος κανει σροφη 360 μοιρων....Ολα θα τα δω σ αυτο το forum....Εγω εξακολουθω να μη τη μισω αλλα σωπαινω :P
Posted Image

#288 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 July 2008 - 00:20

Δεν πειράζει, Zoro, it's never too late to come to our side. :hahaha::wooi2::kill4u:

(Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσω και στο Death Note thread, σε εσένα, τον Radagast, τον GkLoc... Και μόνο που σκέφτομαι το typing που με περιμένει... :deadga6:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#289 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 29 July 2008 - 00:22

Εχασα πασα ιδεα για το ατομο σου!!!!! Δεν περιμενα να αλλαξεις εντελως αποψη !!!! λυπαμαι !!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#290 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 29 July 2008 - 00:27

Θα ακολουθήσω και εγώ τη διδασκαλία της iri-chan. Την απεχθάνομαι σχεδόν όσο το Light.

Τέτοιες αδύναμες γυναικούλες που ακολουθούν τέτοιους μαμάκες τυφλά χωρίς στάλα νιο νιο και ηθικές αξίες δε τις αντέχω. Το χειρότερο είδος γυναίκας!

#291 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2008 - 00:29

Ελα βρε Zoro............. Πανω που αλλαξα εγω γνωμη και ειπα να την συμπαθησω και παραδεχτηκα οτι αποτελει τον ορισμο της ανιδιοτελους και ειλικρινους αγαπης????????? ΔΛΔ το εχει η μοιρα μας να μην συμφωνουμε ποτε??????,,,,,,,,,,,,,
Οχι ενταξει μην φρικαρετε παιδια πλακα κανω,,,,,,,,,,,,,,,:hahaha::hahaha::hahaha:

Ζοrooooo με συγκινεις απιστευτα!!!:nanana: :wooi2:Eνα εχω να σου πω...........

Welcome to the misa haters side of the force.......

Μετα απο τοσο πληκτρολογημα, τοσες φορες που ξαναειδα το DN, τοσα depon για τον πονοκεφαλο, βλεπω τις θυσιες μου να ανταμειβονται........:nanana::nanana::nanana: Σ ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για την αποφαση σου αυτη!!!!

:wooi2::wooi2::wooi2: :wooi2::wooi2::wooi2: :wooi2::wooi2::wooi2:

#292 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 July 2008 - 00:32

Ρε με τι κάθεστε και ασχολείστε:frozen:

Εμένα μόνο και μόνο ότι έχει boobs και kawaii φωνή με κάνει να τη συμπαθώ:wooi2:

Τι παραπάνω να ζητήσω;:nbleed:

Και δε πα να κάνει ότι θέλει με το Death Note και με τον Light:yawn2:

Posted Image

#293 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 29 July 2008 - 00:35

Φιλοσοφίες J. Μου άρεσε σε μια σκηνή που την κοιτάγανε όλοι σαν μακάκες.....
Μέσα στη βδομάδα θα γράψω και εγώ. (μάλλον θετικός θα είμαι.)

Το νόημα όμως το έχει πιάσει ο J.

Edited by tsintori, 29 July 2008 - 00:47.

Posted Image

#294 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 July 2008 - 00:39

Ζοro TEMME:burningbe3::burningbe3:

Ετσι τα παρατας ρε,Dont You Have Pride Man!!

Λοιπον,Εγω το Post της Iri-Chan δεν το διαβαζω με τιποτα,μα με τιποτα,Εγκυκλοπαιδια Ολοκληρη,Εγω βασικα με τον χαρακητηρα της Misa δεν ασχολουμε καθολου,μιας και την θεωρω ενα ασχετο κομματι της σειρας,και μονο για Fanservice ηταν εκει,τωρα ως Lightokamenos που ειμαι,αν και το θεωρουσα χαζο,μαρεσε που εκανε ετσι για τον Light,ηταν απλως ενα χρησιμο εργαλειο,Και πολυ χρησιμο μαλιστα,Απο εκει και περα την θεωρω χαζη,και μπορει και να ειχε καποιους λογους να κανει ετσι(Ο Kira σκωτοσε τους δολοφονους των γονιων της)και μολις ειδε οτι ο Kira ειναι Ο Kami Light,τον ερωτευτηκε,Ομως σε βαθμο ψυχωσης,και για αυτο δεν μαρεσε,Παντως,She Served her Purpose!

Edit:

:respect::respect::respect:Ero Sennin!!!And That Was Another Reason Why I Had No Problem!:drink:

Edited by GkLoc, 29 July 2008 - 00:45.

Berserk___Gatsu.jpg

#295 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 29 July 2008 - 00:46

:respect:~~~~Jiraiya x 10!!!~~~~:respect:
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#296 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 29 July 2008 - 01:05

Kαι με τετοια επιχειρηματα θα εναντιωθειτε ΣΤΗΝ Iri?
Posted Image

#297 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 July 2008 - 02:26

LoL,γιατι χρειαζεσαι και αλλα:hahaha:

Berserk___Gatsu.jpg

#298 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 29 July 2008 - 14:34

- η misa σκοτοσε κοσμο στην αρχη για να βρει τον Kira...

- ναι αυτη δεν ειναι δικαιολογια αλλα αυτον τον τροπο βρηκε ομως.

- μετα οταν τον ειδε και τον ερωταυτικε εγινε μαργιονετα του....
- αυτος ειναι ο χαρακτηρας της, οταν καποιος σαν αυτην εχει την ατυχια να ερωτευτει καποιον εξυπνοτερο, δυνατοτερο ή και τα δυο (στην περιπτωση μας το πρωτο), το πιο πυθανο ειναι ακριβος εκει να καταληξει.
- κανεις τα παντα για να σου δοσει λιγη σημασια, για νακερδισεις λιγο χρονο μαζι του, η να τον κανεις χαρουμενο, η γιατι σου υποσχεθικε κατι. ακομα κιαν σου εχει ξεκαθαρισει τι νιωθει για σενα....
............τωρα αν το κανει για αυτον ή για τον ευατο της αυτο δεν το ξερει ουτε η ιδια της........

Spoiler:

#299 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 29 July 2008 - 14:43

την συμπάθησα παρα πολλή και δεν την θεωρώ χαζή
έκανε κάποιες έξυπνες κινήσεις όταν πρώτο εμφανίστηκε...
επίσης είναι η μονη που λυπήθηκα στο τέλος πραγματικά...

Edited by gogetasjj4, 29 July 2008 - 15:03.

#300 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 August 2008 - 16:13

ε αρα για να τη λυπήθηκες κατάλαβες την κακομοιριά στην οποια την οδήγησε η βλακεία της.