Το post της iri-chan πιο πανω,που ξανακαθισα να διαβασω τωρα παλι,δεν ηταν μονο το μεγαλυτερο pwnarισμα της ζωης μου[κανεις δεν ειχε καθισει ποτε να αφιερωσει τοσο πολυ ωρα σε συζητηση μαζι μου!!κι ας διαφωνουσε!:kawaii:...o kenny ερχεται 2ος{για να μην μου λεει οτι δεν τον αναφερωXD}]αλλα πραγματικα μου αλλαξε σχεδον ριζικα τα πιστευω μου στο ζητημα και....εχεμ εχεμ....για πρωτη φορα στην ζωη μου θα το παραδεχτω....
Ειμαι σχεδον ολοκληρωτικα Misa hater πια!!

[rep δεν μπορω να τις δωσω ακομη για το post αλλα κι αυτο θα γινει πολυ συντομα!^^]
Ηδη ειχα πει οτι δεν θεωρουσα σωστο αυτο που εκανε γενικως αλλα τελευταια μετα απο τοσες πολλες συζητησεις στο θεμα με την μεγαλυτερη misa hater του site[insert name hereXD] αρχισα να την ψιλοβλεπω οπως αυτη!!
Ειναι μεγαλη παραδοχη απο μερους μου και πραγματικα δεν προκειται να ξαναγινει τετοιο πραγμα!!

Αν και εξακολουθω να μην την θελω στο εκτελεστικο αποσπασμα,η ισοβια το λιγοτερο της αξιζει!!
Ας ειχε μυαλο και ας σκεφτοταν!!
Δεν ειναι πραγματα αυτα να κανει του κεφαλιου της ενω η κατασταση ηταν σοβαρη!!
Χωρις αυτην θα ειχαμε παρει ενα πολυ καλυτερο DN και με πιο πολυ εξυπναδα στην μαχη μυαλων και χωρις fanservice/γελοιες καταστασεις!
Yosh,from now on I'll follow iri-sensei's teachings and devote myself in destroying every misa fan out there!
Αν και ισως εδωσα ενα ελαφρως αστειο τονο στο post,σοβαρολογω για να μην νομιζουν μερικοι...
Δεν την μισω τοσο πολυ οση η iri αλλα πλησιαζω!
Καλυτερα χωρις αυτη και με μια πιο εξυπνη πλοκη...
Οπως και καλυτερα χωρις αυτη για να μην υποβιβαζεται η γυναικεια νοημοσυνη τοσο πολυ!(μιας και οι αλλοι 2 ηταν διανειες)
Ηταν κριμα η ολη εξυπναδα της ιστοριας να εξατμιστει ετσι,παλι καλα που στην πραγματικη ζωη υπαρχουν και πιο εξυπνες ξανθιες!!

Αυτα απο μενα,μην με φατε

[και μονο ενα ατομο ηταν ικανο να το κανει αυτο!!κι αυτη ξανθια:P]
Edited by Zoro, 29 July 2008 - 00:52.