Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??
Posted 20 June 2008 - 19:01

Posted 20 June 2008 - 19:52

Από δω και πέρα λιγότερα macros, περισσότερα on-topic posts, ne?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 June 2008 - 11:55

Cause Santa knows.....
Posted 26 June 2008 - 13:28

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 27 June 2008 - 13:37
Posted 27 June 2008 - 18:13
ενταξει δε λέω να ήταν κα΄κια! η καλοσύνη της δεν έχει ΄τιποτα μεπτό ίσα ίσα
Spoiler:αλλά θα μπορόυσε να είναι λίγο πιο συνειδητοποημένη!γενικά ήταν πολύ ρήχη (μοντέλα φωτογραφήσεις κυκλοφορούσε ημίγυμνο..κα) μόνο τ αισθήματα της για τον light ήταν "βαθια"!
Εμμμ...
Αυτη ηταν η δουλεια της. Ηταν μοντέλο-ηθοποιός-τραγουδίστρια και πλάσαρε αυτο που έπρεπε να πλασαρει για το κοινό στο οποιο απυθύνοταν.
Αν ηταν η ultra bitch γκόμενα θα την ειχαν για το Αουσβιτσ.
Επίσης δεν ηταν χαζή. Οι άλλοι (Light και L) ήταν παρανοϊκοί.
Εμένα μου άρεσε το gothic στυλάκι της.
Συμφωνό με το ότι η στάση της απέναντι στον LIght την υποτιμούσε σαν άτομο και δεν είναι παράδειγμα προς μίμιση για τα κοριτσάκια, αλλά δεν είπε κανείς οτι θα ταυτιστούμε μαζί της. Οπως δε μπιστεύω να ταυτίζονται ολα τα αγορια με τους ανώμαλους loli lovers που εχουν κάποια άλλα ανιμε. Ηξερε όμως ότι μπορεί ο Light να μην την αγαπούσε αλλα είχε την ανάγκη της κι αυτο είναι χειρότερο νομίζω.
The Judge
Posted 27 June 2008 - 18:41
about her Gothic style ... i dont consider her style as a Gothic one, come one how Gothic can you be when you look so happy as her.
maybe in my mind Gothic is something darker that a Blondie with a mini skirt.
Ηξερε όμως ότι μπορεί ο Light να μην την αγαπούσε αλλα είχε την ανάγκη της κι αυτο είναι χειρότερο νομίζω.
she was acting like a typical stupid girl, she hoped that she would have been able to change him and make him lover her.. how sick is that?
ένα μου άρεσε το gothic στυλάκι της.
Συμφωνό με το ότι η στάση της απέναντι στον LIght την υποτιμούσε σαν άτομο και δεν είναι παράδειγμα προς μίμιση για τα κοριτσάκια, αλλά δεν είπε κανείς οτι θα ταυτιστούμε μαζί της
and unfortunately there will be girls, idiotic enough to do that.
Posted 27 June 2008 - 18:48
και συμπληρωνω και κατι ακομη
Δλδ ποια η διαφορα του να ειναι η super bitch και η χαζοβιολα χαμογελαστη γκομενα αφου και στις 2 περιπτωσεις τα ιδια εγκληματα θα ειχε κανει? Αν στην πρωτη περιπτωση αξιζει να σταλει στο αουσβιτς το ιδιο δεν ισχυει και για την δευτερη? Ειπαμε ρε παιδια το χαμογελο ανοιγει πορτες αλλα αυτο ειναι λιγο υπερβολη που λετε.
Posted 27 June 2008 - 19:20
Edited by Sunabouzu, 28 June 2008 - 09:05.
Posted 28 June 2008 - 06:09
Καλα λενε οτι 1 pixel αξιζει οσο 1000 posts!
Πρεπει να επανελθω και σ'αυτο το thread γιατι γεμισαμε haters...
Aλλα μεχρι τοτε...καληνυχτιζω!
Posted 28 June 2008 - 13:05
..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 28 June 2008 - 15:57

My moe gothic loli >>>> your moe gothic loli.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 June 2008 - 16:14
My moe gothic loli >>>> your moe gothic loli.Spoiler:
Δεν αποκλειεται ο Light να τον προτιμουσε
Posted 08 July 2008 - 11:48
Καμία προσωπικότητα. Ένα άβουλο ον που ζούσε μόνο για να υπηρετεί κάποιον άλλο.
Posted 14 July 2008 - 22:46