damn!!!αντε να γλυτωσω τωρα...(Hisatsu Ketchap no Boshi!)Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εισαι ηδη στην μαυρη λιστα με τους Misa Supporters....

Posted 08 June 2008 - 22:00
damn!!!αντε να γλυτωσω τωρα...(Hisatsu Ketchap no Boshi!)Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εισαι ηδη στην μαυρη λιστα με τους Misa Supporters....
Posted 08 June 2008 - 22:54
Edited by NineTailsNaruto, 08 June 2008 - 23:01.
Posted 08 June 2008 - 23:00
Είμαι ακριβός όπως την Misa......Ηλίθιος οπως την σχολιάζεται..
When I Fall In love I Do anything......Οφείλω να συμφωνήσω με τις απόψεις του Zoro γιατι αγνοι ανθρώποι στην Κοινωνία μας λείπουν
Posted 09 June 2008 - 10:12
@ Gaijin Bosozoku .... 1)Για να ξεκαθαρισω και εγω την θεση μου τον zoro τον πειραζω...για την Misa εχουμε κανει ολοκληρες συζητησεις on και off stage οποτε τα λογια του ουτε προφητικα ηταν (η απαντηση μου στα λεγομενα σου ηταν κατι παραπανω απο σιγουρη) ουτε κινδυνευει καθολου απο μερους μου.....
2) Αν σε εναν λογικο ανθρωπο του πει καποιος πηδα απο το μπαλκονι θα το κανει μονο και μονο επειδη τον αγαπαει? Δεν το πιστευω....Ακομα και οταν ο ανθρωπος που αγαπας σου ζητα κατι εχεις παντα την επιλογη να αρνηθεις.. Και ακομα και ο ιδιος ο Light στον οποιο διακρινω οτι εχεις μια συμπαθεια πιο πολυ σεβοταν τον Mikami Που επαιρνε καποιες πρωτοβουλιες παρα την Misa που ηταν τελειως "σκυλακι" φαση. Γενικα το οτι απλως υπακουγε εντολες δεν την δικαιολογει καθολου. Και αυτο που το κανει ακομη χειροτερο ειναι οτι δεν ενιωθε καν ενοχες να στερησει την ζωη οχι απλως απο ενοχους αλλα και απο αστυνομικους για παραδειγμα...Δλδ μιλαμε ουτε ιχνος ανθρωπιας whatsoever!!!Kαι επμενω το οτι τους σκοτωνε με αθωο υφακι και χαμογελο και παιδικη σχεδον συμπεριφορα δεν της στερει την ιδιοτητα της miss <biiiiippp> of dn universe.
"θελω να με παντρευτεις, να κανουμε παιδια και να μετακομισουμε στην εξοχη..." ή "εχω την αισθηση οτι δεν με αγαπας" ή "δεν ειναι το τι ειπες, ειναι το πως το ειπες" ή αλλα πολλα και διαφορα... Το αν φωναζε ομως και συμπεριφεροταν σαν παιδι, ειναι θεμα του ανωριμου χαρακτηρα της και αυτο εχω την αισθηση οτι ειναι αλλου Kira ευαγγελιο...
Αν για σενα αυτη η συμπεριφορα απο μια γυναικα μοιαζει ενοχλητικη πως θα σου φαινοταν αν ενα ωραιο πρωι(βραδυ για την συγκεκριμενη περιπτωση) σου φορτωνοταν μια αγνωστη (την οποια σημειωτεον δεν πας ουτε με σφαιρες) και σε αναγκαζε να την υπομενεις για τα επομενα 6-7 χρονια της ζωης σου. Και παραλληλα σου εφερνε οτι εμποδιο μπορεις να φανταστεις για να εκπληρωσεις τους στοχους σου?Και η συμπεριφορα που αποδοκιμαζεις οντως παρατηρηθηκε απο την misa με τον Light (με το ζορι τον αναγκαζε να βγουν ραντεβου) και γκρινια παρατηρηθηκε (γιατι δεν μενουμε ποτε μονοι μας) και οχι τπτ αλλο την πληρωνε και ο κακομοιρης ο L την νυφη....Και η ανωριμοτητα και η ψηλη φωνη στα πλαισια της κλαψας εντασσονται....Spoiler:
"I was just following orders" has historically worked rather poorly as an excuse.
Edited by Gaijin Bosozoku, 09 June 2008 - 12:53.
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 09 June 2008 - 11:29
For the love of Haruhi, no.[...] αλλα και επειδη αυτη με τον Matsuda ηταν οι μονες πιο ευχαριστες-οχι τοσο σοβαρες παρουσιες του anime που εκανε μια καλη αντιθεση με την ολη σοβαροτητα που το διακατηχε η οποια νομιζω λιγο πολυ χρειαζοταν!!
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 June 2008 - 13:22
Spoiler:
How'd you like me now???
Posted 09 June 2008 - 13:27
For the love of Haruhi, no.
Αν το Death Note ήταν 100% serious, θα ήταν καλύτερο. Αυτό το anime είναι μονομαχία ιδιοφυών. Δεν θέλω comedic relief στο μέσο της πόρωσης, ρε, με ξενερώνει. Αρκεί να πω ότι η Misa και ο Matsuda είναι οι λόγοι που το Death Note δεν μπήκε στο top 10 μου. I was like "GTFO of the screen, you dipshit" κάθε φορά που εμφανίζονταν.
Edited by Kenny, 09 June 2008 - 13:44.
double post
Posted 09 June 2008 - 14:19
Posted 09 June 2008 - 15:06
Επειτα απο ενα διαγωνισμα Χημεια Κατ., ηρθε επιτελους η στιγμη που υποσχεθηκα, να χτυπησει το καμπανακι για το...
2ο γυρο!!!
Λοιπον, iristella-hime, για την αδικημενη misa-chan εχω να πω:
Η misa δεν ηταν σ*****, η καημενη εκανε τα παντα για το μοναδικο ανθρωπο που αγαπουσε... Αυτο που ειπες οτι δεν ειχε ιχνος ανθρωπιας σημαινει οτι για εκεινον ξεχνουσε οποιαδηποτε ανθρωπια και ελεος...
Now, I wonder, isn't that what we define as devotion???
[/color]
Και ακομη κι αν λετε οτι το να μην εχει δικη της θεληση ειναι αρνητικο στοιχειο, εντουτοις για αυτο και μενα μου φανηκε συμπαθητικη, γιατι ξεχνουσε και τον ιδιο της τον εαυτο.... My poor misa....
Και για τα πορτοκαλι:
Η αληθεια ειναι πως ακομη κι αν ρωτας αν θα με πειραζε να μου φορτωθει μια κοπελα ενα πρωι για περιπου 6-7 χρονια... Εγω εχω να απαντησω το εξης:
Αν μου κολλουσε μια ομορφια σαν και αυτην για 6-7 χρονια.............................................
Spoiler:
How'd you like me now???
Posted 14 June 2008 - 12:25
@ ΝineTailsNaruto..... Η Misa ερωτευθηκε τον Light πριν καν τον συναντησει με το μοναδικο κριτηριο οτι ηταν ο Kira και οτι της φανηκε ομορφος εμφανισιακα. Αυτο και η ολη της συμπεριφορα δεν δειχνει ουτε πραγματικη αγαπη ουτε αγνοτητα δειχνει ρηχοτητα χαρακτηρα και ελλειψη οποιουδηποτε ψυχικου βαθους ωστε να εκτιμησει εννοιες οπως η ανθρωπινη ζωη και η πραγματικη αγαπη.....Αν καποιος ερωτευεται με αυτα τα κριτηρια και διχως οποιεσδηποτε αμυνες νομιζω οτι διατρεχει αρκετα σοβαρο κινδυνο να πεσει θυμα εκμεταλλευσης.
@ Gaijin.... Καταρχας λαβε υποψιν σου και αυτα που ειπα πιο πανω...Οταν αγαπας καποιον τον αγαπας γι αυτο που ειναι..Στην περιπτωση τoυ Light μια ιδιοφυης προσωπικοτητα με κρισεις μεγαλειου σε ανησυχητικο βαθμο και αυξημενο αισθημα (κατ αυτον)δικαιοσυνης....Η Misa αρχισε να διακηρυσσει την αγαπη της με το που τον ειδε χωρις καννα τον γνωρισει ως ανθρωπος. Ναι ηταν αφοσιωμενη δεν αντιλεγω...αλλα αναθεμα αν και η ιδια ειχε συναισθηση του τι κανει και για ποιον ακριβως τα κανει ολα αυτα...Προσωπικα εχω αλλεργια στα "προβατα"....
Για μενα προσωπικα ηταν ενας κακογραμμενος χαρακτηρας που χαλαγε την συνολικη εικονα του anime για τον εξης απλουστατο λογο. Ολοι οι κυριοι χαρακτηρες ακομη και ο Matsuda καποια στιγμη εναρμονιζονται απολυτα με τον ορισμο του ηρωα δλδ βρισκονται σε μια κατασταση στην οποια πρεπει να κανουν μια δυσκολη επιλογη αναμεσα σε δυο ενδεχομενα...Οποια επιλογη και να κανουν ειτε ειναι η ευκολη η η δυσκολη θα χασουν κατι...Εντουτοις επιλεγουν να πραξουν συμφωνα με την συνειδηση τους και για το γενικοτερο κατ αυτους καλο και οχι συμφωνα με το προσωπικο τους συμφερον η αισθηματα. Και αυτο ειναι που στην λογοτεχνια αποκαλειται η υπερβαση του ηρωα (le depassement du hero)... η Misa ηταν η μονη σχεδον η οποια δεν ειχε τετοια εξελιξη για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειχε προσωπικη ηθικη what so ever. Moναδικο της κινητρο ηταν το να ειναι διπλα στον Light με οποιοδηποτε μεσο και για τον σκοπο αυτο ηταν ετοιμη να θυσιασει και τον ιδιο τον Light (οταν τον απειλησε οτι αν συνεχισει να βλεπει αλλες γυναικες θα εκνευριστει, οταν εμφανιστηκε απροειδοποητα στο πανεπιστημιο για να κανει ελεγχο.....). Οποια θυσια και αν εκανε δεν την εκανε τοσο για τον Light οσο για τον εαυτο της, για να μπορει να εξακολουθησει να ειναι διπλα του. Η εννοια της θυσιας απαιτει να εχεις αυτογνωσια και συνειδηση του γιατι η για ποιον υποφερεις. Η Misa δεν ειχε τπτ απο αυτα γιατι οπως ειπες και εσυ ηταν ενας ανωριμος χαρακτηρας.
Και κατι τελευταιο...Μην παραπλανεισαι απο το γεγονος οτι η Misa ηταν ομορφη εξωτερικα.....Δεν αποτελει ουτε τεκμηριο καλου χαρακτηρα, αθωοτητας ουτε εξασφαλιζει μια ευχαριστη συμβιωση με τον αλλο. Η εξωτερικη εμφανιση ειναι κατι το οποιο φθειρεται και συνηθιζεται πολυ ευκολα. Οσο και αν ακουγεται κλισε ειναι αληθεια αυτο (μπορω να στο δωσω και σε υπευθυνη δηλωση Ε5 αν θες). Οσο ομορφος και να ειναι ο αλλος αν δεν εχει κατι να σου πει σαν χαρακτηρας οχι 6-7 χρονια δεν μπορεις να κατσεις μαζιτου ουτε 6-7 ωρες. Ιδιαιτερα αν εισαι ανθρωπος με ισχυρο χαρακτηρα τοτε αποζητας ανθρωπους με τους οποιους μπορεις να μιλησεις ισοτιμα και να συζητησεις και για κατι περα απο το χρωμα του μανο που αγορασες σημερα....
Posted 14 June 2008 - 18:36
Με τετοια εκταση του θεματος μαλλον οτι θα πω θα εχει υποθει αλλα nvm.
Καταρχας για μενα προσωπικα η misa ηταν σημαντικο και αναποσπαστο κομματι του ανιμε και χωρις αυτην ισως και να μην με ενθουσιαζε και τοσο. Το οτι η μισα δεν ηταν αναλογικα εξυπνη με ολο το concept του ανιμε δεν σημαινει οτι δεν ανηκει στο ανιμε.Απο ποτε οι νορμαλ χαρακτηρες θεωρουνται κομπαρσοι?(γιατι ολα τα λαθη της ηταν ανθρωπινα).Ισα ισα η μισα σαν χαρακτηρας πλησιαζει πιο πολυ τον θεατη παρα τα 2 τερατα νοημοσυνης.
Τωρα η αγαπη της ηταν καθαρα σε μορφη ευγνωμοσυνης και θαυμασμου ως προς τον κιρα , και οχι η εξωτερικη του εμφανιση οπως ειπες (δηλαδη τον αγαπησε για τις πραξεις του).Δεν νομιζω να υπαρχει πιο αγνη αγαπη (correct me if i am wrong).
Και οσον αφορα την υπερβαση προφανως δεν παρατηρησες οτι σε πολλα σημεια η μισα αντιμετωπιζει τετοιου ειδους δειληματα , απλα επιλεγει με διαφορετικα κριτηρια και συνηθως χωρις ιδιαιτερη αναλυση αυτων.
Spoiler:Τωρα η επιλογη που αντιπροσωπευει το γενικο καλο ειναι καθαρα υποκειμενικη.Και μην ξεχνας οτι ο ανθρωπος,ως εγωιστικο ον , δεν επιλεγει παντα το κατα εσενα γενικο καλο αλλα σκεφτεται και τα δικα του συμφεροντα(το να υπαρχουν τετοιου ειδους χαρακτηρες πιστευω κανει το ανιμε πιο ρεαλιστικο).
Και για να υπαρχει επικοινωνια δεν ειναι απαραιτητη η προυποθεση τα θεματα συζητησης να ειναι επιπεδου πυρινικης φυσικης και πανω.(Παλιοτερα ισως να συμφωνουσα μαζι σου αλλα απο προσωπικη εμπειρια εχω αλλαξει γνωμη
)
Αnyway διακρινω μια μικρη προκαταληψη κατα της μισα , αλλα μην μπερδευεσε.Δεν αποτελει ουτε αντιπροσωπευτικο δειγμα γυναικας ,ουτε καποιος που τελειωσε το ανιμε ειπε μεσα του '' α ετσι ειναι ολες οι γυναικες''.
Eπομενως μπορεις να βαλεις το κατανα πισω στην θηκη;)
Posted 14 June 2008 - 19:48
Edited by Zoro, 14 June 2008 - 20:40.
Posted 14 June 2008 - 20:39
Posted 14 June 2008 - 20:52
Posted 14 June 2008 - 20:59