Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 ψήφοι [13.96%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 ψήφοι [5.95%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 ψήφοι [5.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 ψήφοι [74.35%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.35%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 19:46

ποτέ ρε παιδια? εξηγήστε μου και μενα!!!:emptyonexg1:

Επεισοδιο 15 συναντηση Misa - L - Light

@ Zoro .... ξανακοιτα την διατυπωση της φρασης

"η Misa εχει πολλους υποστηρικτες που ταυτιζονται με τους Ιαπωνες"
δεν ειναι το ιδιο με " ολοι οι υποστηρικτες της Misa ταυτιζονται με τους ιαπωνες"

Τωρα αν καρφωνεσαι απο μονος σου δεν φταιω εγω:hahaha::hahaha::hahaha:(αστειευομαι)

#77 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 19:50

@ Zoro .... ξανακοιτα την διατυπωση της φρασης

"η Misa εχει πολλους υποστηρικτες που ταυτιζονται με τους Ιαπωνες"
δεν ειναι το ιδιο με " ολοι οι υποστηρικτες της Misa ταυτιζονται με τους ιαπωνες"

Τωρα αν καρφωνεσαι απο μονος σου δεν φταιω εγω:hahaha::hahaha::hahaha:(αστειευομαι)

Ουπς Πιαστηκα!!!:oo:(σαν τον L κι εσυ μου κανες παγιδα για να δεις απαντηση ε??:hehehe:)

(just joking!!)

#78 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 19:52

α κατάλαβα ποιό σημείο...εγώ εκεί γέλασα απίστευτα με τη φάτσα του L ήταν το κάτι άλλο!!!

αλλά και πάλι δε πιστεύω οτι του άρεσε η Misa...εκείνη τη στιγμη έκανε οτι έκανε για να πετύχει τον σκοπό του...και γενικά πάντα την "κατηγορούσε" στο anime...δε ξέρωωρα να αρέσει μια κοπέλα σα τη Misa στον L..απίθανο μου φαίνεται ασε που όλο της την έμπαινε!

πάντως όντως είχε επιτυχία η συζήτηση!
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:01

Αυτο που ειπα ειναι οτι η συναναστροφη με τον Light την εκανε ετσι...

Απο μονη της ηταν καλη κοπελα(βεβαια και στην περιπτωση του Light μπορουμε να πουμε οτι ηταν κι αυτος καλος χαρακτηρας και το DN τον εκανε ετσι,αλλα το Death Note δεν ειναι ενα αντικειμενο που σκεφτεται,αν θες το χρησιμοποιεις...ο Light ενω σκεφτεται και οτι εκανε στην misa την οδηγησε στις "αποτροπαιες" που λες πραξεις....η misa ηταν αδυναμη απο μυαλο,ηλιθια...κακια δεν ηταν...)

Για να μην τα πολυλογω,αυτο που λεω ειναι:

Η Μisa ειναι αγγελος χωρις το Death Note,με το Death Note ειναι ανθρωπος(και καλη και κακια,αναλογα με το πως θελει να το χρησιμοποιησει),με τον Light ειναι Devil,αλλα ασυνειδητα στην περιπτωση της...

Και σου ξαναλέω ότι δεν την έκανε ο Light έτσι, γιατί σκότωνε άτομα και προτού τον βρει. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινε ότι σκότωνε. Αντιθέτως, θεωρούσε ότι ο σκοπός (δλδ να βρει τον Kira) αγιάζει τα μέσα. Ε αυτό την κάνει το ίδιο κακή με τον Light.

Όταν λες "από μόνη της ήταν καλή κοπέλα", εννοείς χωρίς τον Light. Στην παραπάνω παράγραφο σου εξηγώ γιατί δεν ισχύει. Αλλά εγώ θα το πάω ακόμα ένα βήμα πιο πίσω. Δεν ήταν καλή κοπέλα ούτε καν πριν πάρει το Death Note από τη Rem. Πίστευε και αυτή, όπως και ο Light, ότι οι εγκληματίες πρέπει να σκοτώνονται. Είναι το ίδιο φαύλη με τον Light. Εσύ νομίζεις ότι αν δεν της δινόταν η ευκαιρία (με άλλα λόγια, αν δεν αποκτούσε Death Note), θα ήταν καλή κοπέλα. Λάθος. Θα ήταν ένας κακός άνθρωπος, απλά θα ήταν δίχως όπλο. Η νοοτροπία ενός ανθρώπου έχει μεγαλύτερη σημασία από τις δυνατότητες που έχει.

Το "ασυνείδητα" επίσης δεν ισχύει. Δεν την έβαλε ο Light να γράφει ονόματα ενώ κοιμόταν. Καταλάβαινε τι έκανε.

Το ξερω αυτο,αλλα αλλο να ειναι κακος απο την φυση του ή γιατι ετσι αναπτυχτηκε(πχ απο κακους ανθρωπους) και αλλο να κανει κακες πραξεις χωρις να τις αντιλαμβανεται...

Άλλη προκατάληψη από τα anime. Δεν υπάρχει κακός από τη φύση του. Δεν εντάσσεσαι στο φωτεινό ή στο σκοτεινό στρατόπεδο αμέσως μόλις γεννηθείς. Έλεος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#80 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:11

Την βρισκω αμυαλη και σπαστικη!!!!!

#81 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:35

Απο την στιγμη που γεννιεται οχι,σατανικο μορο δεν υπαρχει!!

Αλλα μια ταση προς την κακια(ή ως προς το τι θεωρει η κοινωνια κακια,γιατι δεν ειναι παντα ταυτοσημες) αλλη την εχουν περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο,αλλοι καθολου...

Δες την αντιδραση του light οταν βρηκε το DN,δες και αυτην του L...τελειως διαφορετικες...

Εγω λέω οτι ο light ειχε εμφυτη κακια μεσα του,ενω ο L οχι/λιγοτερη...απλα ηθελε χωρο για να ωριμασει/αναπτυχθει η κακια αυτη(σε αλλους μπορει και να μην γινει ποτε και να παραμεινουν καλοι ανθρωποι,ειναι αυτο που λενε οτι ο "πειρασμος κανει τον ανθρωπο κλεφτη")...και το DN επετρεψε την ωριμανση αυτη...

Επισης,ακομα δεν καταλαβα που ειναι που η Misa σκωτοσε κι αλλα ατομα πριν γνωρισει τον Light,αν εννοεις αυτη την μια και μοναδικη περιπτωση στην Sakura TV,οπως ειπα το εκανε για να βρει τον Kira,μιας και το θεωρουσε εξυπνο τροπο..εναν τροπο που ο kira της ενεπνευσε με το "judgement" του...αλλα ατομα δεν νομιζω πιο πριν απο αυτο να σκωτοσε και δεν μας ειναι γνωστο αν θα το κανε,μιας και οτι ιδεες ειχε για να χρησιμοποιησει το DN τις πηρε απο τον Kira,αν δεν υπηρχε αυτος πριν απ αυτην,απ οσο ξερουμε μπορει να ηταν και πιο συνειδητη και να μην δεχοταν το DN,μπορει και οχι..αλλα η μονη αιτια οτι εχασε τους γονεις της δεν ειναι επαρκης για να ξερουμε αν θα εκανε "judgement" χωρις την υπαρξη του Kira,μπορει και να μην της περνουσε καν απο το μυαλο η ιδεα..μπορει και ναι,δεν αντιλεγω,αλλα ειναι συζητηση που δεν εχει μια απαντηση,εχει πολλες και βασιζονται στην αποψη,οχι στην βεβαιωτητα...

Tελος,αυτο που λες οτι επειδη δεν ειχε την δυνατοτητα χωρις το DN να διαπραξει εγκληματα δεν την κανει διαφορετικη,διαφωνω τελειως...ολοι μας κανουμε κακες σκεψεις,ειναι κατι το ανθρωπινο,ακομη και εγω μερικες φορες σε ωρες που ειμαι θυμομενος εχω σκεφτερι κακα πραγματα για καθηγητες/συμμαθητες κλπ....αλλα μετα συνηθως οταν ηρεμω τα ξεχναω αυτα....επισης,ακομη και οταν δεν εχω νευρα κακες σκεψεις κανω κι ας μην το θελω...το θεωρω κατι ανθρωπινο,οπως και καλες σκεψεις...

Το οτι σκεφτεσαι κατι κακο δεν παει να πει οτι θα το κανεις(αυτο μου θυμιζει Minority Report)...και δεν παει να πει οτι εισαι κακος αυτοματως επειδη εκανες μια κακη σκεψη,εως και δολοφονικη..

Βεβαια οπως ειπα,το τι θεωρει κακια κανεις ειναι σχετικο,εγω δεν θεωρω τοσο πολυ λαθος αυτο που εκανε ο light,εκτος του οτι δεν περιοριστηκε μονο στους μεγαλους εγκληματιες,το πηρε πολυ στο πρωσοπικο,θεοποιησε τον εαυτο του,δεν αφησε λιγο χωρο για τους μετανοουντες κλπ...

Αλλα αυτο θα μας φερει σε ενα τελειως αλλο θεμα,offtopic,που εχω ξανασυζητησει και δεν εχω καμια ορεξη να το συζητησω με καποιον ή με σενα,οχι τπτ αλλο,σεβομαι ολες τις αποψεις οπως ειπα και η δικη σου δεν ειναι εξαιρεση,απλα ειναι εμφανες οτι εχουμε διαφορετικο τροπο να βλεπουμε τα πραγματα και και 1000 φορες να μου τα πεις και 1000 φορες να σου τα πω εγω,γνωμη δεν θα αλλαξουμε και μαλιστα θα αρχισουμε να επαναλαμβανομαστε...

Γι αυτο να πω το εξης,χαρηκα που η συζητηση ειχε τοσο ενδιαφερον μεχρι τωρα με ολους,αλλα ενταθηκε λιγο το κλιμα(και βαζω και τον εαυτο μου υπαιτιο μαζι με αλλους)...

Δεν θα επανελθω σ'αυτο το θεμα ξανα με σοβαρες διαθεσεις...

Για συζητηση for fun ομως ναι,οπως αυτη που ειχα ανοιξει με τα κοριτσια στην αρχη...

Over from me...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 01 Ιούνιος 2008 - 20:53

#82 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:46

Επισης,ακομα δεν καταλαβα που ειναι που η Misa σκωτοσε κι αλλα ατομα πριν γνωρισει τον Light,αν εννοεις αυτη την μια και μοναδικη περιπτωση στην Sakura TV, [...]

Και μόνο μία αρκεί.

Tελος,αυτο που λες οτι επειδη δεν ειχε την δυνατοτητα χωρις το DN να διαπραξει εγκληματα δεν την κανει διαφορετικη,διαφωνω τελειως...ολοι μας κανουμε κακες σκεψεις,ειναι κατι το ανθρωπινο,ακομη και εγω μερικες φορες σε ωρες που ειμαι θυμομενος εχω σκεφτερι κακα πραγματα για καθηγητες/συμμαθητες κλπ....αλλα μετα συνηθως οταν ηρεμω τα ξεχναω αυτα....επισης,ακομη και οταν δεν εχω νευρα κακες σκεψεις κανω κι ας μην το θελω...το θεωρω κατι ανθρωπινο,οπως και καλες σκεψεις...

Το οτι σκεφτεσαι κατι κακο δεν παει να πει οτι θα το κανεις(αυτο μου θυμιζει Minority Report)...και δεν παει να πει οτι εισαι κακος αυτοματως επειδη εκανες μια κακη σκεψη,εως και δολοφονικη..

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος παρασύρεται από το συναίσθημα, και τις κακές σκέψεις που εσύ κι εγώ κάνουμε παροδικά, πάει και τις κάνει πράξη μ' ένα Death Note; That is called "crossing the line".

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#83 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:00

@ Zoro: (καλα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να κανω quoteXD) σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι μπορεις να χαρακτηρισεις τον Light κακο πριν αποκτησει το Deathnote. Ειναι λαθος να πιστευεις οτι υπαρχει ενα συγκεκριμενο ποσοστο καλοσυνης η κακιας μεσα μας. Ο καθε ανθρωπος διαμορφωνεται με βαση τις πραξεις του και τα κινητρα που κρυβονται πισω απο αυτες. Ουτε οταν ειχε πρωτοπαρει το DN θα τον χαρακτηριζα κακο γιατι απο την δικη μου οπτικη γωνια τουλαχιστον Α) εσωσε την ζωη μιας κοπελας Β) οι πραξεις του εξυπηρετουσαν ενα Α η Β ιδανικο. Ιδιως το τελευταιο δεν το βρισκω σε καμια πραξη της Μisa. Περα απο το οτι δεν δινει καμια σημασια στην εννοια ανθρωπινη ζωη - ουτε καν στην δικη της αν ειναι δυνατον - στην ουσια δεν εχει καποιον ευρυτερο στοχο (ουτε καν της περνα απο το μυαλο) περα απο το να βρεθει στο πλευρο του Light. Δεν μπορω να καταλαβω που βασιζεσαι οταν την λες καλο ατομο απο την στιγμη που και οι πραξεις της ειναι εγκληματικες και γινονται καθαρα για ποταπους προσωπικους λογους και γινονται υπο την καθοδηγηση τριτου.
Spoiler:

Στην περιπτωση της Misa δεν υπηρχε καμια μα καμια περιπτωση να προσδωσεις ηθικη νομιμοποιηση στις πραξεις της η στην καλυτερη περιπτωση να την χαρακτηρισεις κατι περισσοτερο απο ενα απλο οργανο. Και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο την αντιπαθω και την θεωρω κακο χαρακτηρα. Το οτι ειναι γλυκια δεν εχει καμια σχεση , σε διαβεβαιω οτι με το χαμογελο στα χειλη τους εγραφα ολους στα μαυρα τα καταστιχα.

#84 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:01

Την αγαπαμε γιατι Μας κρατουσε παρεα οταν Τρογαμε Μακαρονια!:hahaha::stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#85 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:06

σοβαρός λόγος αγάπης:sigh2:
i give up 16-12:oo:

come on girls!!were are youuu?????
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:22

@ Zoro: (καλα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να κανω quoteXD) σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι μπορεις να χαρακτηρισεις τον Light κακο πριν αποκτησει το Deathnote. Ειναι λαθος να πιστευεις οτι υπαρχει ενα συγκεκριμενο ποσοστο καλοσυνης η κακιας μεσα μας. Ο καθε ανθρωπος διαμορφωνεται με βαση τις πραξεις του και τα κινητρα που κρυβονται πισω απο αυτες. Ουτε οταν ειχε πρωτοπαρει το DN θα τον χαρακτηριζα κακο γιατι απο την δικη μου οπτικη γωνια τουλαχιστον Α) εσωσε την ζωη μιας κοπελας Β) οι πραξεις του εξυπηρετουσαν ενα Α η Β ιδανικο.

Πω πω πιαστηκαν τα ματακια μου:hihi2:

Anw ας σου δωσω κι εσενα μια τελικη απαντηση...

Οσο γραφεις στο A και στο B ειναι ολοσωστα(μαλιστα στο A μ'αρεσε που δεν εγραψες το ονομα τις κοπελας,χεχε),αλλα οπως συνειδητοποιησες αλλος ανθρωπος δεν θα εκτροχιαζονταν απο τον σκοπο του και θα συνεχιζε το (σωστο σε πολλους και σε μενα)judgement(αν και και παλι υπερβολικο,μικροτερη ασχολια ηθελε,οχι τοσο μανιωδως να τους καθαρισουμε ολους...τους μεγαλους εγληματιες,τους πραγματικους κακους,αυτους ναι...οι αλλοι μονο και μονο απο φοβο θα το μετανιωναν...βεβαια αν παρατηρουνταν το αντιθετο ας ειχε ετοιμο κ ενα judgement,αλλα ας μην παμε εκει,ειναι αλλη συζητηση που εχω ηδη κανει και δεν εχω ορεξη να ξανακανω) και ο light ενω αρχισε να θεοποιει τον εαυτο του και να σκοτωνει ακομη και αθωους μονο και μονο για να νικησει τον L...

εγινε εμμονη δλδ,πιο πολυ το να φανει νικητης σε ενα παιχνιδι παρα να κανει τον σκοπο του...αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος του(αν και οχι το μοναδικο)....αν εγραφε απλα τον L(στα παπουτσια του,οχι στο DN:hihi2:),δεν προκειτε να τον εβρισκε ποτε ακριβως...

που να το φανταστει οτι ειχε σχεση με την αστυνομια αν δεν του το δειχνε??Περα απο τα οσα βρηκε στην αρχη ο L,δεν προκειτε να εβρισκε ποτε με ακριβεια που ειναι ο Kira,κι αυτο γιατι τα στοιχεια των φωνων δεν ηταν αρκετα...

Οπως και στην ιδια υποθεση σου για να πιασεις τον Κιρα που εγραψες προχτες,ξεκινησες απο το οτι ο Kira ηταν συνδεδεμενος με την αστυνομια(θυμασαι?)...αν δεν ειχε αυτο ο L,δεν ειχε τπτ...και ποιος του το δωσε?ο Light...

Επρεπε απλα να τον γραψει(στα παπουτσια του παλι),και να μην εκτροχιαστει απο τον σκοπο του/θεοποιηθει....

Αλλος ανθρωπος μπορει και να τα καταφερνε...γι αυτο θεωρω,οτι μια δοση κακιας υπηρχε μεσα του,η οποια ομως ηταν ανεκφραστη....

Οσο για την Misa,θα σου φαινοταν πολυ διαφορετικο αν "εδινε" την ζωη της σε εναν καλο ανθρωπο που την αγαπουσε??

Δεν διαφερει και πολυ απο ενα romance story(αν και υπερβoλικο δεν λεω,ουτε στον Τιτανικο η Kate Winslet δεν τον αφηνε να την σκωτοσει τον DiCaprio!),απλα της ετυχε το λαθος ατομο να χαρισει την ζωη της...αν της τυχαινε ενα καλο ατομο που δεν το εκμεταλλευοταν προς ωφελος του αυτο,θα ηταν μαλιστα μια πολυ καλη σχεση εμπιστοσυνης...

Αυτα,οπως ειπα,δεν θα ξαναασχοληθω εδω,απλα ειπα να σου δωσω κι εσενα μια τελικη απαντηση....

Something more funny next time....οταν ηρεμισουν τα πνευματα...

#87 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:33

Οσο για την Misa,θα σου φαινοταν πολυ διαφορετικο αν "εδινε" την ζωη της σε εναν καλο ανθρωπο που την αγαπουσε??

Βρέ ας έδινε τη ζωή της σε όποιον ήθελε... τις ζωές άλλων να μην έδινε.

2112.gif

#88 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:33

σοβαρός λόγος αγάπης:sigh2:
i give up 16-12:oo:

come on girls!!were are youuu?????

Cry alone you litle Usagi:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#89 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:35

Βρέ ας έδινε τη ζωή της σε όποιον ήθελε... τις ζωές άλλων να μην έδινε.

Απλα απαντησα σ'αυτο που ειπε αυτη οτι δεν εκτιμουσε την ζωη της και την πετουσε...για το αλλο που λες το χουμε ηδη συζητησει:wis:

#90 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:45

Η αυτη που ειπε το παραπανω ποια ειναι μπορεις να μου εξηγησεις????:oo: